Geen categorie

Photo Diary #53 – De derde week van mijn zomervakantie

14 juli 2015

In de derde week van mijn zomervakantie was mijn agenda ook niet minder vol dan in een normale schoolweek. Ik was erg veel samen met vriendinnen, kreeg rot nieuws te horen en probeerde daarnaast ook nog wat aan mijn blog te werken. Kijk je met me mee?

Een paar weken geleden mocht ik via een winactie bij Dagmar een eigen shirt ontwerpen bij de webshop FLMNG. Ik heb lang getwijfeld, maar ben uiteindelijk toch voor de quote ‘live the life you love’ gegaan. Het leek me ook tof om mijn blognaam onder de quote te laten drukken, om het toch nog iets persoonlijker te maken. Het resultaat is ontzettend tof geworden!
Mijn maandag spendeer ik met bijna dertig graden in de tuin samen met vriendinnen, watermeloen en heel veel water. Later op de dag kregen we helaas iets te horen waardoor we vrijwel de hele week nog samen zijn geweest, wat wel erg fijn was. Ik wil hier verder niet echt op in gaan, maar het heeft absoluut invloed gehad op de hele week, vandaar dat er ook weinig andere blogs verschenen zijn. 

Dinsdag wil ik er ‘s middags even tussenuit, gelukkig is Joost nooit te beroerd om mee te gaan lunchen… Het is wel eens tijd voor wat verandering, vandaar dat die heerlijke carpaccio een keer overgeslagen wordt en ik voor een clubsandwich ga. Joost pakt het wat grootser aan en gaat ‘gewoon’ voor een biefstuk.
Ik krijg bijna niets weg en besluit om het uiteindelijk maar mee te nemen in een welbekende Doggy Bag. Super handig, ‘s avonds kom ik namelijk met enorme honger thuis en gaat die clubsandwich er wel in.

De afgelopen weken is een vriendin druk geweest met verhuizen richting een eigen appartement (jaloers!) en het is eindelijk af. Samen met een paar vriendinnen ben ik een kijkje gaan nemen, waardoor we ook vandaag weer fijn samen waren. Het is best klein, maar héél fijn <3
Het nieuwe Nude Palette van L’oréal blijft trouwens één van mijn favorieten van dit moment, er is een review in de maak voor jullie!

En ook donderdagavond ben ik weer samen met mijn vriendinnen. Het is fijn om bij elkaar te zijn en gelukkig is het vakantie en is dit dus ook mogelijk. Gelukkig is mijn favoriete wijn ook van de partij… en nog heel veel andere lekkere dingen.

Even lekker knuffelen met mijn katje…
… was leuk totdat hij het spelen weer eens iéts te serieus nam en ik met een snee in mijn vinger, inclusief pleister, de tuin maar weer verliet. Het is inmiddels bijna een week geleden en het blijkt dat een kleine snee in een vingertop toch best iets meer pijn doet dan ik altijd dacht.. 

Ook het zusje van Joost is afgelopen maand geslaagd voor haar diploma, waardoor ik na haar uitreiking nog even richting het terras vertrek om een drankje te doen. Martini Fiero en heel veel tapas <3

Door de hectische week is er van het bloggen niet veel gekomen, waardoor ik op vrijdag toch even wat bij moet werken. Ik maak heel veel productfoto’s van producten die eigenlijk al véél te lang liggen. Stiekem mis ik het bloggen wel, het is fijn om met m’n blog bezig te zijn.
In mijn vorige Photo Diary vertelde ik jullie al dat ik nieuwe schoenen bestelde bij de webshop van Sacha. Ik ben uiteindelijk gegaan voor deze schattige grijze laarsjes, een beetje look-a-likes van mijn Shabbies. Hier komt nog een uitgebreid artikel over online deze week, je kunt de laarsjes hier vinden!

En ook het weekend stond redelijk vol gepland, toch vond ik het belangrijk om vrijdagavond nog even samen met vriendinnen te zijn. Nog even last minute een kroket wegwerken, bijkletsen en een ijsje na. De rest van het weekend ben ik samen met Joost en neem ik een kijkje op drie examenfeestjes.

Aan het eind van de week besluit ik om samen met Joost en een vriendin na véél te lange tijd weer eens te gaan sporten. Gevolg: zó veel spierpijn in mijn benen en billen dat ik de komende dagen amper kan zitten, staan en zelfs liggen…. Maar hé, het is ergens goed voor en ik geloof dat ik het echt veel vaker moet gaan doen.
‘s Avonds heb ik nog een laatste borrel van de week, die we afsluiten met een karaoke avond. Daarna plof ik uitgeteld in bed, dood moe en toe aan een klein beetje rust… Het was een heftige week, waarbij ik gelukkig erg veel samen ben geweest met top vriendinnen en alsnog een redelijk volle planning had. Misschien dat ik volgende week dan toch écht mijn agenda een keer niet zo vol ga plannen.. We’ll see.. 
Liefs,
Denise

You Might Also Like

48 Comments

 • Reply Jonne 14 juli 2015 at 05:49

  Wat een leuke week, je ontwerp van het shirt is heel mooi geworden
  liefs. Jonne

  • Reply Denise 14 juli 2015 at 08:56

   Dankjewel Jonne, ik ben er erg blij mee!

 • Reply Esther 14 juli 2015 at 06:48

  Ah je shirt is zo gaaf geworden! Je hebt een gezellige en volle week achter de rug 🙂

 • Reply Valerie 14 juli 2015 at 07:12

  Ah, ik denk dat ik al weet wat je bedoelt! Maar fijn dat jullie zo veel samen konden zijn! En je laarsjes vind ik echt super gaaf! <3

  • Reply Denise 14 juli 2015 at 08:56

   Dankjewel Valerie <3

 • Reply Dionne Knooren 14 juli 2015 at 07:22

  Wat een heerlijke week! Ik ben verliefd op je schoenen! Heel mooi!

 • Reply Lonneke 14 juli 2015 at 07:44

  Wat een mooie foto's Denise!
  Ik hoop dat het inmiddels een beetje met je gaat. Klinkt erg rot!
  En je shirt is echt zo tof geworden!
  Liefs Lonneke

  • Reply Denise 14 juli 2015 at 08:59

   Ah dankjewel lieve Lonneke!

 • Reply Alexandra // ILUMUOTI 14 juli 2015 at 07:52

  Wat een fijne foto's! En wat fijn dat jij en je vriendinnen er zo veel voor elkaar kunnen zijn, dat moet je koesteren! Enne, je was niet de enige met bizar veel spierpijn, hahaha! 😉

  xx alex

  • Reply Denise 14 juli 2015 at 08:59

   Daar heb je helemaal gelijk in, heel bijzonder <3

 • Reply Justine A 14 juli 2015 at 07:53

  Gelukkig heb je veel tijd doorgebracht met Joost en je vriendinnen. Dat is met zulk nieuws het beste dat je kunt doen. Sterkte lieverd! <3

 • Reply come-moda 14 juli 2015 at 08:33

  Erg leuk je shirtje!

 • Reply Denise Joanne 14 juli 2015 at 08:37

  Misschien is dit vreemd, maar ik merk gewoon aan je manier van typen dat je je niet echt optimaal voelde.
  Ik hoop dat het snel goed komt en dat je dat slechte nieuws gauw een plekje kan geven.

  • Reply Denise 14 juli 2015 at 09:00

   Het voelde inderdaad raar om een vrolijk verhaal te typen, waardoor het artikel ook anders geschreven is <3

 • Reply Femke 14 juli 2015 at 08:38

  Ik weet niet wat er is, maar sterkte <3 take it easy! Hopelijk gaat het (en voel jij je) inmiddels weer beter en heb je een fijne, nieuwe week 🙂

  • Reply Denise 14 juli 2015 at 09:00

   Ontzettend lief van je <3

 • Reply Marloes Meeusen 14 juli 2015 at 09:30

  Hmmm vervelend dat je niet zulk leuk nieuws hebt gehad, maar wel fijn dat je veel met je vriendinnen samen bent geweest. En die laarsjes van Sacha zijn tof!

 • Reply Maaike 14 juli 2015 at 09:39

  Hè bah, ik hoop niet dat er iets ernstigs is gebeurd. In ieder geval heel veel sterkte! Je nieuwe boots van de Sacha zien er erg leuk uit trouwens <3

  • Reply Denise 14 juli 2015 at 09:40

   Dankjewel lieve Maaike!

 • Reply Florentine 14 juli 2015 at 10:02

  Wat een onwijs leuke laarsjes van de Sacha! En heerlijke food foto's.
  Veel sterkte met wat er is gebeurd, veel liefs X

  • Reply Denise 14 juli 2015 at 10:05

   Dankjewel, lief van je <3

 • Reply Kim Buining 14 juli 2015 at 10:24

  Wat een toffe laarzen! Fijn dat je zoveel bij je vriendinnen bent geweest. Volgens mij heb je veel steun aan ze ofniet? Ik lees het wat uit je verhaal.

  Liefs

 • Reply Mieke van der Sande 14 juli 2015 at 10:43

  Wat een lekker eten weer allemaal hihi! Ik houd denk ik net zo veel van food als jou. Fijn dat je zoveel met vriendinnen hebt kunnen doen! Liefs,

  • Reply Denise 14 juli 2015 at 10:51

   Haha eten blijft gewoon heel erg lekker <3

 • Reply Yvette Eigenraam 14 juli 2015 at 11:26

  Die schoenen zien erg echt leuk uit 🙂

  • Reply Denise 14 juli 2015 at 13:11

   Dankjewel Yvette! <3

 • Reply Mylou - The blog next door 14 juli 2015 at 11:47

  Wat balen van het vervelende nieuws… maar fijn dat je op zulke momenten met je vriendinnen kunt zijn.

  • Reply Denise 14 juli 2015 at 13:11

   Dat is helemaal waar!

 • Reply Ariane 14 juli 2015 at 11:53

  Wat fijn dat je lieve mensen om je heen hebt, geniet ervan, ook al is het een minder leuke tijd.
  Ik vind je nieuwe laarsjes trouwens wel heel kicken!

 • Reply Danielle 14 juli 2015 at 12:20

  Haha je hebt inderdaad heel veel dingen gedaan, maar wat me-time tussendoor kan geen kwaad 😉 Ben benieuwd of dit gaat lukken, zo niet… wel gewoon lekker genieten he!

  • Reply Denise 14 juli 2015 at 13:12

   Dat komt vast wel goed 🙂

 • Reply Anna 14 juli 2015 at 15:17

  Wat super leuk weer om te zien! Ben benieuwd naar je artikelen de komende week 😀 X

  • Reply Denise 14 juli 2015 at 21:04

   Ik hoop dat ik weer lekker veel kan gaan posten!

 • Reply Marleen 14 juli 2015 at 19:04

  De laarsjes zijn zoo leuk!! En wat een heerlijke foto's verder! Lekker genoten zo te zien! xx

  • Reply Denise 14 juli 2015 at 21:04

   Ah dankjewel Marleen!

 • Reply Cindy 14 juli 2015 at 19:40

  Wat een fijne week weer, vol fooood!! Nom nom

 • Reply withlovefromS 15 juli 2015 at 08:31

  Hhmm die tapas lijken me heerlijk! En leuke botjes heb je gekocht! <3

 • Reply Simovic-Vuceljic Natasa 15 juli 2015 at 20:10

  Je shirt is enorm leuk geworden 🙂 Leuke foto's! Liefs! x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten