Geen categorie

I ♥ Summer Tag

15 juli 2015

Een tijdje geleden werd ik door Anne getagd om de I ♥ Summer Tag in te vullen. Het zonnetje is inmiddels weer vol op in ons kikkerlandje aanwezig, waardoor het een ideaal moment is om deze zomerse vragen eens te beantwoorden. Met fleurige jurkjes, een ijskoude Gin Tonic en zo min mogelijk make-up kom ik de zomer in ieder geval wel door. Kijk je met me mee?

Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Oké, dit is best een makkelijke vraag voor mij als ijsliefhebber. Citroen is de smaak die ik toch zeker al meer dan 10 jaar zonder twijfel iedere keer bij de ijssalon kies (inclusief een bolletje straciatella).  Ik moet eigenlijk bekennen dat al het ijs er wel in gaat. Schepijs is heerlijk, Ben & Jerry’s blijft een grote favoriet (cookie dough, mmm…) en ook waterijsjes zul je mij niet af zien slaan. 

Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?
JURKJES! Zodra de eerste zonnestralen te zien zijn wordt de wintervacht van mijn benen verwijderd en is het de hoogste tijd om ze weer eens van een leuk kleurtje te voorzien. Ik ben gelukkig gezegend met redelijk bruine benen van mezelf, waardoor ik ook vaak de eerste ben die haar blote benen tevoorschijn durft te toveren onder een jurkje. 

Wat is je favoriete activiteit in de zomer? 
Uhm, eigenlijk zo weinig mogelijk. De zomer staat bij mij gelijk aan zomervakantie en dat betekent dat ik ein-de-lijk tijd heb om zo min mogelijk met school bezig te zijn, uit te slapen en gewoon met mijn luie kont op de bank te hangen. Toch moet ik bekennen dat de afgelopen weken juist nóg meer volgepland stonden dan ‘normale’ weken. Gelukkig heb ik nog een paar weken om even heerlijk te ontspannen. 
Hoe ziet je zomerse make-up look er uit?
In de zomer draag ik eigenlijk altijd zo min mogelijk make-up. Oké, een likje mascara kan natuurlijk nooit kwaad, maar een laag foundation.. daar pas ik voor. Ik vind het ook erg raar om opgemaakt in de zon te gaan liggen. Je huid wordt niet eens bruin én je zweet alles binnen no-time er weer af, waardoor er ook nog eens een enorme ravage ontstaat. Voor een heerlijk zomers diner wil ik nog wel eens uitpakken met een mooie ooglook!


Wat is je favoriete zomerse drankje?
Lastig… De laatste tijd is Gin Tonic een grote favoriet, maar ook een lekkere verfrissende Southern Comfort met 7-up mag er zeker wezen. Stiekem is het ook gewoon heel gezellig om met zo’n enorm glas op een terrasje door te brengen, het kost wat, maar je doet er wel enorm lang mee.

Welk zomers gerecht eet je het liefst?
Of het dertig graden is of min tien, je kunt mij wakker maken voor sushi en zo ongeveer al het Italiaanse eten. Pasta’s, lasagne, pizza… om bij weg te kwijlen. Vaak combineer ik de pasta dan wel met een frisse salade, waardoor het toch iets fijner is om hartje zomer op te eten. 

Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik zo ongeveer de grootste parfum addict van heel Nederland. Mijn slaapkamer bestaat misschien wel uit meer dan 80(!) flacons, waardoor het iedere dag weer een opgave is om een geschikte geur te vinden. Toch gebruik ik ‘s zomers meestal alleen parfum wanneer ik uit eten ga of een feestje bezoek. Zo blijft het toch een beetje speciaal.
Welke plannen heb je voor deze zomer?
Zuid-Afrika baby! Ik heb er zo ontzettend veel zin in, het komt ook stiekem wel heel dichtbij nu. In dit artikel schreef ik de planning van de rondreis die ik ga maken door dit prachtige land. Tips zijn natuurlijk nog steeds altijd welkom. Verder bezoek ik nog een paar hele toffe festivals, begin ik met mijn stage en wil ik nog gaan kamperen op Texel. Nu ik deze planning teruglees besef ik me dat ik waarschijnlijk nog vermoeider deze vakantie weer uitkom in plaats van uitgerust. Oeps.
Ik geef deze tag door aan Maaike, Denise en Linda. Natuurlijk ben ik stiekem bij iedereen heel benieuwd naar de zomerplannen van dit jaar. Vertrek je nog een paar dagen naar het buitenland, ben je misschien van plan heel veel festivals te gaan bezoeken of heb je andere wilde ideeën voor de komende maand? Let me know!
Liefs,
Denise

You Might Also Like

65 Comments

 • Reply Merdjelin 15 juli 2015 at 04:29

  Super leuke tag en wat gaaf dat je naar zuid Afrika gaat!! Jaloersss x

  • Reply Denise 15 juli 2015 at 11:11

   Ik heb er zo veel zin in!

 • Reply Merdjelin 15 juli 2015 at 04:29

  Super leuke tag en wat gaaf dat je naar zuid Afrika gaat!! Jaloersss x

 • Reply Justine A 15 juli 2015 at 05:47

  Leuk ingevuld mop! Ben zo benieuwd naar je verhalen over zuid Afrika. Hopelijk heb je nog een gaatje voor me als je terug komt, dan kunnen we iets afspreken <3

  • Reply Denise 15 juli 2015 at 11:12

   Ik heb zeker nog een gaatje vrij als ik terug kom 😀

 • Reply Esther 15 juli 2015 at 06:15

  Aaah zo vet dat je naar Zuid Afrika gaat, kan niet wachten op fotoverslagen! Oh man, ik ben jaloers op je parfum collectie, haha 🙂

  • Reply Denise 15 juli 2015 at 11:13

   Jaaa die komen er zeker <3

 • Reply Svenja 15 juli 2015 at 06:25

  Wat een heerlijke tag om te lezen. Ik ben ook dol op jurkjes, zo fijn dat we ze nu weer volop kunnen dragen! En lekker niets doen en relaxen is inderdaad de beste besteding van een mooie zomerdag! En wat een heerlijk vooruitzicht dat je al bijna naar Zuid-Afrika, alvast heel veel plezier gewenst <3

  • Reply Denise 15 juli 2015 at 11:14

   Dankjewel Svenja! <3

 • Reply Femke 15 juli 2015 at 06:49

  Oh wauw, zo jaloers op jouw parfum collectie <33 Zo gaaf, Zuid-Afrika, ik weet zeker dat je het onwijs naar je zin zult hebben!

  • Reply Denise 15 juli 2015 at 11:17

   Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in <3

 • Reply Sophie 15 juli 2015 at 07:22

  Leuk ingevuld! Kan niet wachten tot morgen de zon weer gaat schijnen! Oh en wauw had ik maar wat bruinere benen van mezelf haha, die gaan bij mij altijd het langzaamste!

  • Reply Denise 15 juli 2015 at 11:17

   Dankjewel Sophie! <3

 • Reply Anouk 15 juli 2015 at 07:54

  Super leuke tag! Ik draag in de zomer ook graag jurkjes, al vind ik playsuits toch nog net iets leuker! En jouw parfum collectie is to die for <3

 • Reply withlovefromS 15 juli 2015 at 08:36

  Heel leuk om te lezen! ik doe ook bijna geen make-up aan in de zomer! 🙂

  • Reply Denise 15 juli 2015 at 11:17

   Lekker bruin worden!

 • Reply Alexandra // ILUMUOTI 15 juli 2015 at 08:40

  Luek om te lezen! 🙂

  xx

 • Reply Jonne 15 juli 2015 at 08:44

  Leuk om te lezen, ik hou echt van zomer!
  liefs, Jonne

 • Reply come-moda 15 juli 2015 at 09:29

  Erg leuk om te lezen. Ik ben gek op de zomer!

  • Reply Denise 15 juli 2015 at 11:18

   Dankjewel, ik ook! <3

 • Reply Maaike 15 juli 2015 at 09:43

  Foundation draag ik ook bijna nooit in de vakantie! Vreselijk, wanneer de zon op je huid brand en je hebt er nog een laagje opzitten, bah. Ontzettend leuk dat je me getagt hebt trouwens, ik had deze tag nog niet ingevuld maar dat ga ik zeker binnenkort doen! 🙂

  • Reply Denise 15 juli 2015 at 11:18

   Ah wat leuk, ik kijk uit naar je antwoorden! 🙂

 • Reply Anne Koolen 15 juli 2015 at 09:46

  Zuid Afrika klinkt ontzettend tof! 🙂

  • Reply Denise 15 juli 2015 at 11:18

   Ik heb er ook ontzettend veel zin in <3

 • Reply Anna 15 juli 2015 at 10:42

  Wat leuk om te lezen! En wauw, 80 parfums?! <3

  • Reply Denise 15 juli 2015 at 11:19

   Haha dankjewel 🙂

 • Reply Denise Joanne 15 juli 2015 at 13:39

  Het is gewoon een meidendroom om rond te snuffelen tussen jouw parfumcollectie, haha!
  Super leuke tag en bedankt voor het taggen! Hij staat bij deze op de to do list! 🙂

  • Reply Denise 15 juli 2015 at 13:41

   Yeeey, ik kan niet wachten om je artikel te lezen 🙂

 • Reply Manon Boerakker 15 juli 2015 at 14:23

  Ik vind het echt super dat je naar Zuid Afrika gaat! en wow 80 parfums haha!?

 • Reply Kim van Kampen 15 juli 2015 at 17:42

  80 parfums!? Wow. Je hebt de tag heel leuk ingevuld.

 • Reply Cindy 15 juli 2015 at 18:34

  Wat een leuke tag is dit toch! Ik hoop op een zomer vol veranderingen. En die gaan er zeker komen, let maar op haha. Verder wil ik graag nog op vakantie naar een zonnig oord 🙂

 • Reply kim 15 juli 2015 at 18:36

  Naar Gin Tonic ben ik nu wel benieuwd.. hihi. Super leuk artikel om te lezen!

 • Reply Linda 15 juli 2015 at 18:46

  Ik geef je groot gelijk, ook ik draag bijna geen make-up als de zon schijnt (hello flawless en reeds door de zon gebruinde huid <3) En jou planning voor deze zomer werkt wel aanstekelijk hoor! Super leuk dat je mij getagd hebt, ik ga hem zeker over nemen 😉

 • Reply Rebecca 15 juli 2015 at 19:19

  Ik moet Gin Tonic nog steeds een keertje proberen.. wat een heerlijke tag is dit <3

  • Reply Denise 19 juli 2015 at 13:35

   Moet je echt doen!

 • Reply Annelies DP 15 juli 2015 at 20:07

  Super leuke tag! En ben benieuwd naar je reis naar Z-Afrika… Gaat een zalige ervaring worden! Liefs

  • Reply Denise 19 juli 2015 at 13:35

   Ik heb er zo veel zin in!

 • Reply Mylou - The blog next door 15 juli 2015 at 21:59

  Leuk om te lezen! Mij kun je ook altijd wakker maken voor Italiaans, ook al is het warm, haha 🙂

 • Reply Léonie Anouk 16 juli 2015 at 13:42

  Ik blijf dit een hele leuke tag vinden! Ik heb nog nooit Gin Tonic geprobeerd, maar het is zo'n fotogeniek drankje. Dat ga ik deze zomer zeker nog een keer proberen. <3

 • Reply Simovic-Vuceljic Natasa 16 juli 2015 at 21:47

  Leuke invulling van deze tag 🙂 Geniet van je reis naar Zuid Afrika! Liefs! x

 • Reply Desiree Wanders 17 juli 2015 at 08:04

  Ah wat leuk om te lezen! En zuid-Afrika! Wauw! Jaloers! Geniet er van! Deze tag ga ik ook maar een keer invullen!

  • Reply Denise 19 juli 2015 at 13:36

   Dankjewel Desiree, leuk! Ik ga hem dan ook zeker bij jou lezen <3

 • Reply Marleen 17 juli 2015 at 22:23

  Leeuk! Ik ben ook dol op Italiaans eten in de vakantie, heerlijk! x

 • Reply Anoniem 18 juli 2015 at 14:35

  Het klopt niet dat je met make-up op niet bruin word. UV stralen gaan daar gewoon doorheen, tenzij je SPF draagt (en dan nog word je bruin, alleen zonder de schadelijke bijkomstigheden en gaat het minder snel).

  • Reply Denise 19 juli 2015 at 13:36

   Jammer dat je een anonieme reactie plaatst, maar bedankt voor de tip! 🙂

 • Reply Renee Raadsheer 18 juli 2015 at 22:33

  Wat een verschrikkelijk leuke tag, geeft je helemaal de summer feeling. ijsjes, yummmie. Ik eet stiekem té veel ijsjes.

  • Reply Denise 19 juli 2015 at 13:37

   Ah dankjewel Renee <3

 • Reply Yvonne Zijlstra 19 juli 2015 at 18:17

  Wat leuk om te lezen!(:

  • Reply Denise 22 juli 2015 at 09:25

   Dankjewel Yvonne! <3

 • Reply Kaylee 19 juli 2015 at 19:30

  Leuke tag en leuk om te lezen! Ik ben ook dol op parfum en heb er denk ik een stuk of 20, maar 80 wow ik hoop dat ik dat over een paar jaar ook kan zeggen. Even sparen nog 🙂

  • Reply Denise 22 juli 2015 at 09:25

   Twintig is ook al heeeel veel <3

 • Reply Kelly BelessaNL 20 juli 2015 at 18:32

  Wat een super leuke tag om te lezen! Ik ben dol op verhalen over zomerplannen!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten