Photo Diary

Photo Diary #76 – Into The Woods en shoppen in Rotterdam

29 februari 2016

De 76e Photo Diary op rij is iets later vandaag vanwege mijn bomvolle weekend (sorry!!!), maar daardoor hopelijk niet minder vol en leuk. Ik heb ontzettend genoten van mijn vakantieweek zonder minor en dan ook veel leuke dingen gedaan. Een dagje winkelen in Rotterdam, twee keer uit eten, veel werken en van vrijdag tot zondag in Utrecht spenderen met m’n vriendinnen… Gezellig! Kijk je met me mee?

Photo-diary-2
Deze week heb ik vakantie en dat betekent géén minor, meer werken bij DutchCowboys én vooral heel veel make-uploze dagen. En ja, dit zo zie ik er inderdaad uit wanneer ik net uit bed kom (rond een uur of 11). Lang leve vakantie, dit komt gewoon áltijd gelegen!

Omdat ik vandaag nog niet wil denken aan de berg met huiswerk en de rest op mijn enorme to-do list, besluit ik om in bed te kruipen, Netflix te openen en The Girl Next Door te kijken. Aanrader wanneer je zin hebt om even helemaal NIET na te denken.

Photo-diary-3 ‘s Avonds  besluit ik spontaan om thuis te gaan koken. Omdat ik zo snel niets lekkers (en makkelijks…) in de kookboeken kan vinden, besluit ik op internet een receptje op te zoeken met gebakken zalm. Eten we eigenlijk nooit omdat de helft hier thuis het niet zo lekker vind, maar ik dus wel en vanavond heb ik het voor het zeggen…. Dus, uiteindelijk ga ik voor het recept met gebakken zalm, tagliatelle, champignons, broccoli en een soort roomsaus.

En ondanks het recept tijdens het koken niet echt duidelijk is, mag het resultaat er na een dik half uur in de keuken zeker wezen. Dit ga ik vaker maken, LEKKER!

Photo-diary-4 Ondanks dat ik vaak maar één keer per week bij DutchCowboys werk, heb ik besloten om deze week een keer extra te werken op kantoor. Aangezien mijn minor deze week niet doorgaat kan ik prima wat extra geld verdienen én genieten van die lekkere lunch op kantoor. Avocado, kaas, ei en rucola.

Na de lunch loop ik snel nog even naar HEMA om een aantal afgedrukte foto’s op te halen. Helaas blijkt dat met de nieuwe software van HEMA een derde van de foto’s wazig is afgedrukt…. Hoe lullig. We zijn er mee terug gegaan, maar uiteindelijk heeft HEMA helaas aangegeven dat het aan ons ligt, terwijl ik inmiddels heb gehoord dat ontzettend veel mensen er de afgelopen week last van hebben gehad door de nieuwe software. Domper dus … Ik betwijfel of ik de volgende keer mijn foto’s weer bij HEMA bestel…

Photo-diary-5 Ook heb ik dinsdagavond afgesproken om weer eens gezellig met Joost een hapje te gaan eten. Dit keer bij La Cubanita, waren we allebei al héél lang niet geweest en is daarnaast ook redelijk betaalbaar voor “zomaar”. Ik moet eerlijk bekennen dat we een beetje verwend zijn op het gebied van uiteten gaan, maar het eten viel dit keer best wel tegen. Het was het eigenlijk gewoon allemaal nét niet, jammer.

Uiteraard kozen we nog wel een dessert, een enorme bak met ijs, slagroom en chocoladesaus. Aanrader!

Photo-diary-6 Omdat Roos (mijn jongste zusje) me een half uur lang probeerde over te halen om sushi te gaan eten, besloten we uiteindelijk maar een flinke portie te bestellen. Dit was overigens alleen voor mij….. en achteraf veel te veel. We zijn redelijk kieskeurig wat betreft sushi en hebben absoluut onze favoriete restaurants, maar helaas bezorgen deze niet en moesten we dus voor iets anders gaan. En dat beviel helaas niet zo goed…….. Het lijkt wel of het eten buiten de deur me deze week niet gegund is. Het is een teken dat ik gewoon vaker zelf moet koken denk ik… haha.

Photo-diary-7 ‘s Avonds spot ik ook voor het eerst de nieuwe functies op Facebook, een klein beetje raar vind ik het nog steeds wel. Het doet me een beetje denken aan Hyves, een beetje kinderlijk en ik betwijfel of het ook echt zal gaan werken. Ik blijf nog maar even bij de duimpjes en likes, dat kan gelukkig nog wel.

Donderdag is mijn “vaste” dag op de redactie bij DutchCowboys en ondanks dat het kantoor echt niet heel ver van mijn huis verwijderd is, kan ik het niet laten en pak ik vaak de bus. Tot ik donderdagochtend zag dat er een klein scheurtje in mijn OV-chipkaart zit en de scanner met héél veel moeite hem na vijf minuten alsnog (gelukkig!) pakte. De rest van de week heb ik dan ook ontzettend voorzichtig gedaan met de kaart en inmiddels is er een nieuwe besteld. Serieus, ik besef nu pas hoe ongelofelijk vaak ik gebruik maak van dat ding… Ik kan niet zonder. Echt niet.

Photo-diary-8 Op kantoor ga ik aan de slag met het schrijven van artikelen, plan ik de social media posts in en geniet ik tussendoor nog van een heerlijke koek. Een collega is geslaagd voor zijn motorrijbewijs en dat betekent FEEST. Toch wel gezellig hoor om af en toe nog eens terug te komen op de plaats waar ik een aantal maanden geleden stage liep en dus iedere dag aanwezig was.

Om vijf uur houd ik het voor gezien en ga ik TE VOET richting het station. Ten eerste omdat ik doodsbang ben dat mijn OV-chipkaart het zometeen weer niet doet en ik toch best wel voor schut sta in de bus en ten tweede omdat het gewoon veel gezonder en maar tien minuten lopen is.

Photo-diary-9 Uiteindelijk ben ik binnen een half uurtje in het appartement bij een vriendinnetje in Breda, waar we gezellig met zijn drieën koken en eten. Het blijft zo leuk en jaloersmakend om bij vriendinnen en vrienden op bezoek te gaan die al op zichzelf wonen…… stiekem wil ik ook. Maar aan de andere kant vind ik het heerlijk om nog thuis te wonen.

Na het eten ruimen we af, kijken we een half uur televisie en uiteindelijk werken we met vijf vriendinnen aan het 21-boek van een ander vriendinnetje dat volgende week al weer jarig is. We zijn met een redelijk grote vriendinnen groep en het is redelijk pittig aangezien binnen een maand drie meiden 21 jaar worden en er dus VEEL geknutseld moet worden…. Maar het resultaat is het iedere keer weer meer dan waard. Zo leuk, ik kan het iedereen aanraden.

Photo-diary-10 Om 22.30 uur pak ik de trein terug naar huis, een avond stappen zit er vandaag niet in aangezien ik morgen vroeg uit bed “moet” om te gaan winkelen in Rotterdam. Ga ik spijt van krijgen wanneer ik om half zes in bed lig, dus ik ben verstandig en vertrek op tijd naar huis. In de trein kom ik deze oude foto tegen van mij en Joost, inmiddels al weer drie jaar geleden tijdens New Years Eve. Time flies…..

Rise and shine, ready for a shop day in Rotterdam! Ik draag hier trouwens mijn nieuwste zonnebril van Fendi waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben. Een klein beetje gewaagd wel, maar ach. Weer eens wat anders.

Photo-diary-11 En verder mijn blauwe wollen jas van Zara, witte Adidas sneakers, zwarte broek met gaten van H&M en zwarte leren tas van Pauls Boutique.

Joost en ik winkelen een paar uur, hij koopt enkel een shirtje en ik ga zelf met LEGE handen terug richting het station. WHUT?! Ik had me ingesteld om héél veel te gaan kopen (jurkjes, rokjes, schoenen….), maar uiteindelijk bleek het gewoon allemaal echt niet mijn smaak. Stom. Dan maar een burger eten bij McDonalds en nog een pasta delen bij Vapiano. Moeten toch ergens ons geld aan uitgeven (grapje natuurlijk).

Photo-diary-12 Na het shoppen gaat Joost trainen en kijk ik een paar afleveringen van Prison Break in bed. Vervolgens pak ik mijn weekendtas in vol met kleding, make-up en schoenen, ik ga dit weekend namelijk twee nachten slapen bij vriendinnen in Utrecht. Zaterdag staat het festival Into The Woods op het programma, maar omdat we redelijk ver van Utrecht wonen (lang leve Brabant), is het handiger om ook vrijdagavond al bij ze te gaan slapen. En Joost (en Julia’s pasta) gaat gezellig mee.

Breakfast!

Photo-diary-13 Samen met mijn liefste vriendinnetjes en Joost! Ondanks dat het ongelofelijk KOUD(!) was deze ochtend, was het zo veel beter om vanaf Utrecht naar het festival in Amsterdam te reizen dan vanuit mijn woonplaats. Scheelt héél veel tijd en geld en uiteraard is het ook veel gezelliger om met z’n allen te gaan.

En dit kiekje heb ik even van de Facebook-pagina van Into The Woods getrokken… Het was zo donker binnen dat ik geen fatsoenlijke foto heb kunnen maken, maar ondanks dat heb ik het erg gezellig gehad met m’n vriendinnen en Joost. Het enige nadeel vond ik dat het festival redelijk kleinschalig was, de volgende keer dus weer lekker een festival buiten. Veel leuker!

Photo-diary-14Nadat ik zondag heerlijk relaxt heb in Utrecht reizen we met zijn drieën weer terug richting Brabant. Het weekend is (bijna) voorbij, mijn vakantie zit erop en het is tijd om al mijn favoriete blogs weer te lezen, dit keer via de iPad in bed.

Na mijn favoriete blogronde begin ik samen met Joost aan de nieuwe afleveringen van Suits. ZO spannend weer….. We zijn inmiddels bij de derde nieuwe aflevering en echt, ik kan deze serie aan iedereen aanraden. Ik weet in ieder geval wat ik de komende vrije momenten ga doen (naast het bloggen natuurlijk, mijn blogplanning gaat vanaf vandaag weer van start!!!).

Aankomende week begint mijn minor fotografie weer en ben ik dus druk in de weer met voorbereidingen en foto’s maken. Ik ga zelfs een eigen camera maken, waar ik uiteindelijk foto’s mee zal gaan maken, heel gaaf. Verder werk ik donderdag op kantoor bij DutchCowboys en vier ik de verjaardag van een vriendinnetje. Zin in!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Manon 29 februari 2016 at 20:11

  Denise….wat doe je mij aan met al dat lekkere eten…yumm!!!
  Manon plaatste onlangs…Shoplog PrimarkMy Profile

 • Reply Marloes 29 februari 2016 at 20:19

  Oh wat heerlijk dat eten. Er komt volgens mij geen diary voorbij zonder sushi bij jou, haha! Leuke foto’s allemaal, en fijn dat je zo genoten hebt van je vakantie!
  Marloes plaatste onlangs…Outfit: Leather SkirtMy Profile

 • Reply Yvette 29 februari 2016 at 20:26

  Je gaat echt vaak uiteten xD
  Het was ook wel erg stil hier op je blog 🙂

 • Reply Tedje 29 februari 2016 at 21:46

  Nu wil ik sushi. Thanks. HAHAHA
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: Februari #4My Profile

 • Reply Marushi 29 februari 2016 at 21:58

  Aww….sushi! <3 Leuke foto's heb je gemaakt meid! -x-
  Marushi plaatste onlangs…Plog | Huishoudbeurs shopping spree!My Profile

 • Reply Cindy 29 februari 2016 at 22:17

  Balen van die foto’s, maar het was wel eerder bekend gemaakt. Al is er vandaag echt enorm veel ophef over die fotoservice van Hema. Ik blijf ze trouw, want het is één van de weinige fotoprogramma’s waarbij ik de originele foto’s kan gebruiken in fotoalbums (althans, in de oude software). Fijne diary weer!
  Cindy plaatste onlangs…Fotoverslag: Gewoon een fijne zondagMy Profile

 • Reply Joske 1 maart 2016 at 08:11

  Echt een hele leuke zonnebril! Ga ik ook eens naar kijken en maar hopen dat de zon veel gaat schijnen

 • Reply Lindsey Beljaars 1 maart 2016 at 09:55

  Wat een leuke foto’s met heerlijk eten allemaal!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Beautyfavorieten Februari 2016My Profile

 • Reply Justine 1 maart 2016 at 11:16

  Leuke diary weer! Dat recept met tagliatelle en zalm ziet er mega yummeh uit. Kun je mij een linkje sturen toevallg? Ik wil het ook proberen! 😀
  Ennee.. volgens mij hebben wij beide afgelopen week bij vapiano dezelfde pasta gegeten hihi. Great minds think alike!
  Justine plaatste onlangs…New Month: maart 2016 – carnaval, sporten & kleine doelenMy Profile

 • Reply Withlovefroms 1 maart 2016 at 20:25

  Het lijkt me ontzettend leuk om zo’n 21 boek in elkaar te knutselen! Leuk dat jullie dit doen! 🙂

 • Reply Sophie 2 maart 2016 at 10:49

  Ah noooo alweer negatief over mijn plan van de HEMA haha, overal waar ik de krant open sla of op internet kijk zie ik negatieve dingen over de software. Super moeilijk om het nu dan ook los te laten als je weet dat de gehele foto afdeling van HEMA op dit moment uit twee personen bestaat doordat andere collega’s door persoonlijke omstandigheden er niet kunnen zijn. Of wel, de drukte is amper te handelen denk ik! Maar begrijpelijk hoor, als je ergens voor betaald wil je een goed product. Hopelijk komt het nog goed! Wellicht dat ze later met een oplossing kunnen komen wanneer de afdeling weer volledig is.
  Sophie plaatste onlangs…De mooiste ster aan de hemel.nl bestaat één jaar!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten