Photo Diary

Photo Diary #90 – Een redelijk relaxte week

4 oktober 2016

Tijd voor de 90e Photo Diary op rij, een bijzonder getal! Afgelopen week was redelijk rustig. Ik lunchte twee keer buiten de deur, deed een bijzondere brief de deur uit en liep voor het eerst bijna 5 kilometer hard. Kijk je met me mee?

photodiary-1 Hi Monday! Zoals gewoonlijk heb ik maandag geen les en heb ik verder ook geen verplichtingen (op een les pilates om 19.00 uur na), waardoor het heel aangenaam is om samen met mama even richting de stad te fietsen. We kijken in verschillende winkels, kopen vervolgens niets, maar drinken wel een goede kop koffie op het terras. En kijk die bonbons die we erbij kregen… Zo lekker.

Omdat het “toevallig” ook lunchtijd is ga ik tijdens de lunch voor een rijk gevulde kipsalade, echt super lekker. Ik probeer nog steeds veel gezonde dingen te eten en alleen maar water en thee te drinken en het gaat me serieus nog steeds goed af. Achteraf gezien had ik eigenlijk niet verwacht dat ik het zo lang zou volhouden, maar het gaat inmiddels al bijna twee maanden op deze manier en het voelt nu dus als “normaal”. Happy!

photodiary-2Altijd leuk wanneer mooie merken je foto’s op Instagram reposten! Merk steeds vaker dat mijn foto’s gedeeld worden (met een naamsvermelding uiteraard), heel erg tof 🙂

Op dinsdag heb ik wel altijd lessen gepland staan op school, maar vandaag is het zo erg allemaal niet. Ondanks dat onze coach haar afspraak vergeten was en ik dus eigenlijk voor niets naar Tilburg gereisd was, trakteerde een groepsgenootje wel deze overheerlijke pizza snoepjes. Daar doen we het voor.

photodiary-3Hebben jullie mijn review over de nieuwe nagellakjes van Caption al gelezen? Ben er nog steeds ontzettend blij mee, ze bevallen héél erg goed, zelfs met mijn dramatische nagels. Ga zeker eens kijken of ik meer kleurtjes kan aanschaffen!

Woensdagochtend heb ik spontaan zin om te gaan hardlopen. Nou ja, zo gezegd, zo gedaan. Het gaat ontzettend lekker en ik loop voor het eerst bijna 5 kilometer. Voor de een misschien een eitje, maar aangezien ik pas vier of vijf weken aan het hardlopen ben is het voor mij nog best een mijlpaal. Diegene die mij kennen hadden vast ook NOOIT gedacht dat ik, Denise?!?!?!, ooit zou gaan hardlopen.

photodiary-4Na het hardlopen vertrek ik met de trein richting Breda, waar ik met mijn beste vriendinnetje Laura heb afgesproken. In Breda hebben ze veel leukere winkels dan waar ik woon, een betere kans om te slagen dus. Ik zie redelijk veel leuks, maar alles is DUUR en ik besef me dat ik het eigenlijk ook helemaal niet nodig heb. In plaats daarvan gaan we dus maar lekker van het zonnetje genieten en bestellen we nacho’s met gehakt, kaas en guacamole. Heerlijk!

Ik ben nog altijd zo verliefd op mijn zilveren brogues van Sacha, draag ze meerdere keren per week <3

photodiary-5 ZO SPANNEND, Joost en ik leverden deze week ook onze gegevens in voor een splinternieuw appartement. Als het goed is horen we over twee weken meer, nog even verder duimen dus. Links is echt een hele ruwe schets en niet helemaal volledig, maar dan hebben jullie in ieder geval al een klein beeld van waar we naar op zoek zijn. We zijn in ieder geval al super excited….

photodiary-6Om het goede nieuws alvast maar gewoon te vieren (of het goed nieuws wordt moet nog blijken, maar goed), besluiten Joost en ik om de volgende dag samen te gaan lunchen. Ik neem voor het eerst een kijkje bij een nieuwe tent waar Joost wel eens werkt. Het is er echt super pretty en heel tof ingericht, helemaal met een industriële look.

Vervolgens eten we nog een hapje bij de buren, waar jullie waarschijnlijk al véél foto’s van voorbij hebben zien komen. Dit keer ga ik trouwens wel voor iets wat ik nog nooit eerder heb gegeten: een salade met zalm, avocado, tomaat en scampi’s. Te lekker!

photodiary-7Workdays @ Gossip! Fotograferen en nog meer fotograferen, blijft leuk!

En het is ook tijd om alle zomerkleding in mijn kast weer naar achteren te verplaatsen en de winterse spullen weer naar voren te halen. Mijn collectie shirts met lange mouwen heeft trouwens niet echt een uitbundig kleurenpalet: wit, zwart, beige en grijs. Misschien toch maar eens een item met wat meer kleur aan gaan schaffen, haha.

photodiary-8Eigenlijk zouden Joost en ik naar de bioscoop gaan vrijdagavond, maar omdat we niet echt leuke films zagen zijn we uiteindelijk wat gaan drinken in de stad (want ja, ik ga Joost niet opschepen met Bridget Jones die ik stiekem toch wel héél graag zou willen zien). Bleek érg gezellig, er waren veel bekenden en uiteindelijk lagen we rond 03:15 uur in bed. Een redelijk schappelijke tijd wanneer je het vergelijkt met de 05.00 uur van vorige week…

photodiary-9Wat ik zaterdag en zondag gedaan heb? Goede vraag, de enige twee foto’s die ik deze dagen gemaakt heb zie je hierboven. Vond het wel leuk om mijn lightbox nog eens onder het stof vandaan te halen en een goede quote te verzinnen. Niet vergeten om iedere dag te lachen! Daarnaast heb ik me heerlijk vermaakt met het eerste seizoen van de serie The Client List, inclusief een mega grote bak popcorn en mijn bed. Zo jammer trouwens dat deze serie maar twee seizoenen heeft, na het tweede seizoen is het er namelijk ‘opeens’ mee opgehouden. Het heeft dus ook helemaal geen einde… Zucht.

Goed, ik heb dus een redelijk rustige week achter de rug, ook wel eens fijn. Ook deze week heb ik vrij weinig op de planning. Er moet uiteraard wat aan de studie gedaan worden, ik heb twee verjaardagen, een P-uitreiking en daarnaast werk ik ook weer een dag bij Gossip. Dit weekend staat trouwens ook redelijk volgepland, dus achteraf heb ik het toch weer iets drukker dan ik eigenlijk dacht 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Femk 4 oktober 2016 at 06:30

  Wat heb je een fijne week achter de rug en wat spannend dat je over 2 weken te horen krijgt of jullie het appartement toegewezen krijgen. Goed hoor, dat hardlopen! Voor de één misschien peanuts inderdaad, maar je hebt het toch maar mooi gedaan :-)!
  Femk plaatste onlangs…Tuesday Tag Day: 100 vragen die niemand aan je stelt #3My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 4 oktober 2016 at 08:23

  Wat een leuke foto’s! Nog even spannend dus op de uitslag van het appartement. Hoop dat je het toegewezen krijgt!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…The Furry Friend TAGMy Profile

 • Reply Manon 4 oktober 2016 at 14:00

  Wat spannend, nog 2 weekjes wachten dus!
  Manon plaatste onlangs…Maak je interieur herfstproofMy Profile

 • Reply Suzanne 4 oktober 2016 at 15:25

  Wat spannend! Leuke foto’s om weer te zien!

 • Reply Rachel 4 oktober 2016 at 15:56

  The client list zat ik ook helemaal in en bam inderdaad afgelopen.. zo’n leuke serie
  Rachel plaatste onlangs…MIJN FAVORIETE YOUTUBERS OP DIT MOMENTMy Profile

 • Reply Yvette 4 oktober 2016 at 17:12

  Goed bezig met hardlopen. Ga zo door 😉

 • Reply Linda 4 oktober 2016 at 18:58

  Oh wat spannend dat wachten op een appartement. Wat zal het toch tof zijn als het doorgaat!

 • Reply Dionne 4 oktober 2016 at 19:07

  ziet er uit als een gezellige week. En spontane dingen zijn vaak het leukst!
  Dionne plaatste onlangs…Update #2| Lifestyle Factory MarketMy Profile

 • Reply Monica 4 oktober 2016 at 22:26

  Ik ben nu ook the cliënt list aan het kijken en las al dat het zomaar ophoud. Zo stom!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten