Geen categorie

PLOG 7/2 – Een dag in mijn vakantie

12 februari 2015
Het leek me leuk om jullie gezellig een dag in de vakantie met me mee te laten kijken door middel van een PLOG. Ik sliep lekker uit, werkte flink wat artikelen vooruit – en ontving een heel leuk pakketje! -, at de lekkerste sushi ooit met mijn beste vriendinnen en lag uiteindelijk pas om 05:00 uur(!!!) in bed. Kijk je met me mee?

Morning… het is inmiddels 10:22 uur en ik begin langzaam wakker te worden. Shit, ik besef me opeens dat de helft van de dag al ongeveer voorbij is. Na een week zonder colleges en verplichtingen is het lastig om m’n ritme weer te vinden.. 
Iedere ochtend kijk ik standaard even naar deze bel die aan het plantje op mijn nachtkastje hangt. Ik nam hem mee als souvenir uit Thailand, waar ik twee jaar geleden echt een droomreis maakte. Je vindt deze tempelbelletjes daar overal en schijnbaar zorgen ze voor veel goeds. En ze zijn ook nog eens heel mooi <3

Tijd om mijn dagelijkse rondje blogs te checken! Mijn vaste routine ‘s ochtends is wakker worden – na ongeveer twee keer snoozen vind ik het meestal tijd om écht mijn ogen open te doen -, social media checken op m’n iPhone en vervolgens mijn MacBook erbij pakken. Ik ben trouwens nog steeds zo blij met deze vrolijke sticker. Ik heb ‘m nu een tijdje en hij blijft super goed zitten!
En natuurlijk beantwoord ik ook meteen de leuke comments op mijn artikel. Iedere dag probeer ik hier even tijd voor vrij te maken, ik vind het ook zo leuk als ik zelf een antwoord krijg op een reactie die ik bij iemand plaats.

En daarna check ik de planning van vandaag in Wunderlist. Sinds een tijdje ben ik hier hélemaal verslaafd aan en het geluidje wanneer je iets af kunt vinken werkt écht motiverend. Vandaag hoef ik niet veel te doen: wat artikelen schrijven en aan mijn blog werken maar het belangrijkste is nog wel om mijn kamer op te gaan ruimen, ik geloof dat dit er de afgelopen tijd iets te vaak bij ingeschoten is.
Hup, uit bed! Tijd om naar beneden te gaan een ontbijt te gaan maken. 11:15 uur, mooie tijd.

Zelfs nu ligt er nog wat sneeuw in de achtertuin! Brrr…
En mijn kat Floris is ook weer blij om me te zien. Hier rekt hij zich overigens érg apart uit. We kroelen standaard iedere morgen even gezellig samen, waarna hij weer in slaap valt en ik aan het werk ga of richting school vertrek.

Sinds ik twee dagen geleden dit bakje truffel mayonaise in huis heb gehaald, weet ik niet hoe gek ik het moet maken en smeer ik óveral een laagje op. ZO LEKKER. Het jammere van deze variant is dat ‘ie vers is en dus niet lang houdbaar. Iemand misschien nog een andere tip?
En mijn ontbijtje bestaat uit twee volkorencrackers met kaas, rucola en natuurlijk een laagje truffel mayonaise. Maakt alles gewoon nét iets lekkerder. Woops.

En ja, na een half uur wachten en het ‘niet-durven-douchen-probleem’ komt dan eindelijk de pakketjesman langs met een pakje waar ik al drie dagen héél erg naar uitkijk.
MIJN HORLOGE! Ik ben zo ongelooooofelijk blij met deze variant van Daniel Wellington <3

Ik begin meteen met foto’s maken voor het artikel van de nieuwe horloge van Daniel Wellington – die jullie overigens nu al gezien hebben -, zodat ik hem meteen kan dragen. Intussen maakt mama voor mij een overheerlijke pannenkoek met éxtra veel kaas. Ohhhh, ik hou van kaas.
En kijk ik vol verbazing naar Floris hoe hij in de raarste houdingen zichzelf probeert te wassen. Gekke kat.

Op mijn to-do list van vandaag stond ook het pakje van een vriendin wassen en terugbrengen. Gelukkig woont ze twee huizen verder en hoef ik zelfs niet eens een jas aan te trekken wanneer ik even langs ga. Dit pakje heb ik overigens afgelopen week ook zelf gekocht, ik vond ‘m zo leuk 🙂
En even wat vitaminen naar binnen werken!
Inmiddels is het 15:30 uur en maak ik binnen een uur twee artikelen af. Heerlijk om een keer vooruit te kunnen werken, op de een of andere manier lukt dit me NOOIT en stress ik iedere avond over het artikel van de volgende dag. 
En om mezelf te belonen eet ik dit stukje chocolade. En ja, dit is eigenlijk bedoeld om chocolademelk van te maken maar omdat ik geen zin heb om te wachten peuzel ik hem lekker zo op. Prima te doen! 
Ik begin een beetje honger te krijgen, maar om 19:00 uur word ik verwacht bij een vriendin om haar verjaardag te vieren inclusief diner. Ik moet dus nog twee lange uren wachten met eten.. De bedoeling is om daarna nog de stad in te duiken in onze leuke carnavalspakkies, er is namelijk weer ontzettend veel leuks te doen in de stad. Laat ik dus eerst maar eens een klein make-uploos dutje doen!
Na een uurtje slapen word ik wakker, heerlijk om even bij te tanken. Tijd om me op te maken! Zoals jullie zien zijn mijn make-up planken dringend aan een schoonmaak toe, dit is er helaas vandaag niet van gekomen.. Next time better.

Om 19:15 uur ben ik bij de jarige job en staan er ontzettend veel lekkere hapjes op tafel die ze overigens allemaal zelf gemaakt heeft! Zie je die kaas daarachter? Maak je geen zorgen, daar heb ik zéker weer van genoten.
En daarna sushi. VEEL sushi. De lekkerste zelfgemaakte sushi die ik ooit gegeten heb, in de origineelste combinaties. Heb jij ooit sushi met pesto op? Zeker een aanrader! Ik zal nog wat recepten na gaan vragen, misschien kan ik er een artikeltje over schrijven op m’n blog.

Tijd voor ronde twee! Zó veel keuze, ieder bordje bevat een compleet andere sushi. Oh, ik ben zo gelukkig <3
En wijntjes!

Cheeese with my girls, met heel veel lekkere sushi’s voor ons neus.
En na twee uur uitbuiken komen natuurlijk de nacho’s met guacamole op tafel. Ik heb dit nog nooit eerder gegeten, maar wooow dit is zó lekker! Niet goed voor mij, ik weet dat ik dit nu thuis ook aan wil gaan schaffen en vervolgens iedere avond naar nacho’s verlang..

Een hele gezellige avond met mijn lieve vriendinnetjes, sushi en wijn. En nog meer wijn. 
Rond 00:00 uur pak ik samen met een vriendin mijn carnavalsspullen – die ik meegenomen had – en kleden we ons om voor een leuk feestje in de stad. De rest blijft nog even hangen, maar die komen we later vast wel tegen. Zo groot is ons stadje niet!
Om mijn muizenoutfit compleet te maken plak ik ook nog snel wat nepwimpers op van Action. Echt waar, deze zijn zó fijn en ook nog eens mega goedkoop. Ik heb deze nu vier keer gebruikt en ze doen het nog steeds prima. Echt een aanrader!
De hele avond heb ik geen foto’s gemaakt – woops, vergeten! -, maar het was in ieder geval erg gezellig en om 04:00 uur werk ik nog heerlijk ongegeneerd een pizza Margherita naar binnen. Een uitgaansavond is niet compleet zonder te snacken. 
En zo lag ik pas om 05:00 uur héél tevreden in bed, was dat dutje toch nog ergens goed voor.. Wat een ontzettend gezellige avond, dit moet ik veel vaker doen.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

68 Comments

 • Reply Fairygodmotherr 12 februari 2015 at 05:35

  Klinkt als een hele leuke dag! Ik ben ook een super kaasfan, mmm. Die truffelmayonaise heb ik nog niet geproefd, moet ik maar eens doen haha. Ook ik maak gebruik van Wunderlist, beste app ooit! 🙂

  • Reply Denise 12 februari 2015 at 06:45

   Ah die moet je echt eens proberen, heerlijk!

 • Reply Marion 12 februari 2015 at 06:17

  Hahahah, ik dacht even dat je ook truffelmayonaise op je pannenkoek had gesmeerd. Gelukkig was het kaas!

  • Reply Denise 12 februari 2015 at 06:45

   Haha nee, dat nog net niet!

 • Reply Svenja 12 februari 2015 at 07:15

  Wat een leuke plog <3 Ik vind de stikker van je Macbook zo tof, fijn dat ie ook zo goed blijft zitten. En hmmm wat zien al die verjaardagshapjes er lekker uit, dat was vast ultiem genieten!

 • Reply Marloes Meeusen 12 februari 2015 at 07:56

  Ah je hebt een lekker dagje gehad! Ik kan niet wachten tot het carnavalsfeest echt losbarst!

 • Reply Daniëlle Springer 12 februari 2015 at 07:59

  Leuk dat je weer hebt geplogd! Zo te zien was het heel gezellig die avond 🙂

 • Reply Raounak 12 februari 2015 at 08:16

  Leuke plog!! En die macbooksticker! Wauw!

 • Reply Marloes 12 februari 2015 at 08:20

  Wat een leuke plog! Ziet eruit als een geslaagd dagje! En de sushi looks delicious <3 yum!

 • Reply Céline 12 februari 2015 at 08:31

  Wat een fijne dag! Ik vind het ook altijd leuk als mensen reageren nadat ik een reactie op hun reactie heb achtergelaten (snap je het nog? :P) maar dat gebeurt eigenlijk nooit. Heel eerlijk? Ik kijk altijd wel wat je hebt gereageerd, maar ik schrijf dan eigenlijk ook nooit weer wat terug. *oeps!*

 • Reply anoukvanberlo 12 februari 2015 at 08:31

  Leuke plog! Ik ben zelf ook echt verslaafd aan die truffelmayonaise.
  En ik ben benieuwd welke combinatie's sushi je gehad hebt!

 • Reply Kim Buining 12 februari 2015 at 09:16

  Wat een super gezellige dag! Ik ben ook gek op kaas en sushi jummmmm!

 • Reply Kirsten 12 februari 2015 at 09:26

  Super leuk om zo de plog te zien met mooie foto's (:!

 • Reply Yvette Eigenraam 12 februari 2015 at 09:47

  Ziet eruit als een leuke dag 🙂 .
  Ik ga zondag ook carnaval vieren in breda.
  Het blijft wel een apart feest .

 • Reply Justine A 12 februari 2015 at 09:51

  Hahah, toevallig heb ik vandaag ook een plog online. Vind de jouwe altijd erg leuk om te zien. Tof dat je altijd reageert op je reacties, dat vind ik echt heel goed. Probeer ik nu oo voortaan. 🙂

 • Reply Blognroller 12 februari 2015 at 10:09

  Leuke plog! En dat grijze vest wat je op de foto aanhebt is echt mooi, al helemaal in combinatie met het bruine bandje van het horloge haha, details details 😉 Voor de truffelmayonaise is trouwens het potje met zwarte sticker in de Albert Heijn (staat bij de andere sauzen) een goede vervanger! Liefs

 • Reply Renee Raadsheer 12 februari 2015 at 10:32

  Super leuk om te lezen en te zien lieve Denise, je horloge is prachtig & ik vind je macbook zo prachtig.

 • Reply Melissa van der Heijden 12 februari 2015 at 11:14

  De sticker op je computer is zo cute! Ik zit weer te genieten van je mooie foto's, lady!

 • Reply Linsey 12 februari 2015 at 11:20

  Leuke plog Denise! Wil je nog een keer een artikel schrijven over je beauty/make-up routine?

 • Reply Mieke van der Sande 12 februari 2015 at 12:02

  Hi! Die truffel mayo is echt heerlijk inderdaad. Ik gebruik het in combinatie met zalm en rucola op mijn crackers! Mooie foto's gebruik je. Maak je alles met fototoestel of telefoon? Liefs Mieke (http://mieksmind.blogspot.nl/)

 • Reply Valerie 12 februari 2015 at 12:16

  Leuk zo'n artikel! En je bent m'n reddende engel, want ik zocht nog van die nepwimpers, maar nu weet ik waar ik ze kan halen! 🙂

 • Reply demooistesteraandehemel 12 februari 2015 at 12:35

  Krijg spontaan zin in carnaval door je artikel! Nog maar een dagje 😉

 • Reply Denise 12 februari 2015 at 12:47

  Ah wat een leuke dag! Ik ben dol op sushi <333

 • Reply Celeste 12 februari 2015 at 13:34

  Wat een ontzettend leuk artikel! Die sticker op je laptop is trouwens echt onwijs tof!

 • Reply Dina 12 februari 2015 at 13:54

  Wat heb je een mooie sleeve om je laptop!

 • Reply Cindy 12 februari 2015 at 14:41

  Wat een leuke plog! Misschien kom ik je tegen, ik ben vrijdagavond, zaterdag overdag en maandagavond in de stad.

 • Reply beautifulday4makeup 12 februari 2015 at 14:44

  Hihi, die foto van je kat is super. Wat een leuke manier om jezelf uit te rekken als kat :p

 • Reply Anouk 12 februari 2015 at 15:06

  Super leuke plog! Wat lekker al die sushi's!

 • Reply Jhemyla Van Es 12 februari 2015 at 15:29

  Wauw mooi horloge! Ik heb er toevallig vandaag een artikel over geschreven. Ben er zo blij mee. Leuke plog ook.

 • Reply Jolet 12 februari 2015 at 15:39

  Wat een mooie sticker op je Macbook! En oh, ik wil ook een DW!

 • Reply Maaike 12 februari 2015 at 16:08

  Wat onwijs leuk dat we hiermee weer een kijkje in je leven kunnen nemen! Die sushi ziet er zo ontzettend lekker uit <3

 • Reply Manon Boerakker 12 februari 2015 at 16:30

  Ah die skin om je macbook is echt geweldig en wauw die horloge ziet er prachtig uit! <3

 • Reply patriciakleijn 12 februari 2015 at 18:11

  leuke plog zeg, jeetje tot zo laat stappen hahaha!

 • Reply Rebecca 12 februari 2015 at 18:45

  Oehh truffle mayonaise klinkt toch wel erg lekker!
  Die MOET ik ook eens proberen!
  heeeerlijke food foto's <3

 • Reply Window On My Wardrobe 12 februari 2015 at 18:47

  Oh zo fijn al die vakantiefoto's! Ik heb ook zo zin in een paar dagen vakantie en lekker rustig doen. Geen verplichtingen! 🙂

  X Sara

 • Reply Saskia | Former Parades 12 februari 2015 at 19:24

  Wow, wat een volle, maar leuke dag!! Heel leuk om dit te lezen 🙂 Je horloge is trouwens zo mooi! En de poses van je kat zijn werkelijk hilarisch, haha!

  ♥♥♥ Saskia

 • Reply Eva (Creativity and Chocolate) 12 februari 2015 at 19:37

  Wat een leuke plog. Wat een heerlijke kat heb je en ik moet toch ook eens op zoek naar zo'n stikker voor mijn Macbook xx

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 12 februari 2015 at 21:18

  Wat een super leuk dagje zo! Leuk om te lezen 🙂 En bedankt voor de tip, ik ga nu ook Wunderlist gebruiken. Super handig joh! x

 • Reply Ellemieke 12 februari 2015 at 22:35

  Wat heerlijk! Ik hoooou van sushi!

 • Reply Be Beautifully 13 februari 2015 at 07:49

  Wat een mooie foto's weer meis en echt ik vind de buitenkant van je laptop echt super!

 • Reply Anne Solveig 13 februari 2015 at 08:45

  Oeh, fijn dagje! Toch nog je dag goed gemaakt door tot vier door te gaan <3

 • Reply Nina Simplynspecial 13 februari 2015 at 10:49

  Plogs zijn leuk 🙂 Jammer dat je geen foto's hebt gemaakt die avond. Had je wel willen zien in dat muizenpakje haha.

 • Reply Danielle 13 februari 2015 at 12:10

  Klinkt als een leuke dag! Zo horen vakanties te zijn toch.. beetje uitslapen & leuke dingen doen.. wat een prachtig horloge heb je ook!

 • Reply Merdjelin 13 februari 2015 at 13:56

  Ziet eruit als een super leuke dag!! x

 • Reply Madeleine 13 februari 2015 at 14:00

  Wat een leuke foto's zeg en zoveel lekker eten! Dat horloge is echt prachtig!

 • Reply Suzanne 13 februari 2015 at 16:32

  Leuk om te zien!

 • Reply Denise du Pont 13 februari 2015 at 19:20

  Wat een prachtige sticker heb jij op je macbook, wauw! Ik ben altijd zo bang dat er lijmresten achter blijven als je een sticker eraf haalt, daarom neig ik toch altijd meer naar hardcase covers. Maar de stickers zijn zo mooi!
  En wat krijg ik toch een honger van die sushi.. Heerlijk!

 • Reply Lizzy 14 februari 2015 at 12:52

  Wat een leuke plog! Ik hou van plogs! Zo leren we je nog beter kennen! 🙂 Het ziet eruit als een leuke dag maar vooral gezellige avond!

 • Reply Michaela 14 februari 2015 at 13:06

  Wat een prachtig horloge heb je gekregen <3

 • Reply Esther 14 februari 2015 at 15:55

  Wat een leuke plog! Je horloge is echt om verliefd op te worden , want it <3 <3

 • Reply Joyce 14 februari 2015 at 22:13

  Wat een leuke foto's! Dat ziet eruit als een te gekke dag! 🙂

 • Reply Deisy 15 februari 2015 at 11:27

  Wat een leuke dag heb je gehad zeg en die hapjes zien er inderdaad heerlijk uit zeg <3, echt ook respect dat je vriendin die zo kan maken haha… X

 • Reply Stylebygina 15 februari 2015 at 14:24

  Wat een heerlijke foto's heb je gemaakt! Ik krijg ook spontaan trek van al die lekkernijen! 😛

 • Reply Kim 15 februari 2015 at 19:58

  Super leuk dat je hebt geplogd! Ik vind je horloge nog steeds super mooi.. <3

 • Reply Melissa 16 februari 2015 at 09:11

  Leuke foto's! Ik kan er in de vakantie ook nooit een normaal ritme in krijgen, zo lekker om alles rustig aan te doen!

 • Reply Leonie 16 februari 2015 at 10:55

  Erg leuke foto's weer! Ik kijk uit naar je shoplog van Primark 🙂

 • Reply Cherissa Blans 16 februari 2015 at 20:33

  Wat een super leuke sticker voor je laptop! Ik ben ook zo verslaafd aan Wunderlist, ik vind het heerlijk om te gebruiken!

 • Reply Suzanne 17 februari 2015 at 10:53

  Leuk om te zien Denise. Nog een wunderlist gebruiker! Je bent echt een super leuke blogger!

  PS er loopt op mijn blog een win actie met minimal sieraden. Leuk voor het najaar!

 • Reply Alexa Op 't Land 19 februari 2015 at 21:47

  wat een super leuke plog!

 • Reply Hanna 20 februari 2015 at 09:22

  Ah ik vind je artikel echt super leuk geschreven!

 • Reply Leonie 20 februari 2015 at 10:04

  Ik lees je blog heel graag, alleen soms beetje jammer dat je een hele week niet blogt 🙁

 • Reply Evelien | Live life lovely 20 februari 2015 at 18:42

  Je laptopsticker is echt heel leuk. Wunderlist gebruik ik nu ook enkele maanden en ik vind het zo handig!

 • Reply Marleen 21 februari 2015 at 14:57

  Leuke foto's! Heeerlijk om zoveel make-up te zien haha;) Je food foto's zien er ook heerlijk uit:) xx

 • Reply Charlotte 21 februari 2015 at 15:33

  wat een superleuke dag en plog heb je er van gemaakt! Yum sushi!! Ik slaap ook altijd lekker uit als het kan hoor 🙂

 • Reply Eline Blaise 21 februari 2015 at 18:49

  mmm die truffel mayonaise moet ik ook eens proberen! Leuke foto's 🙂 liefs x

 • Reply Sax and the Pretty 22 februari 2015 at 16:15

  Ha, wauw, je horloge en de sushi! Zelf heb ik ook net een nieuwe DW, super blij mee! x

 • Reply Gea W 23 februari 2015 at 18:52

  Leuke foto's! En wat een cutie die kat ahw!

 • Reply Annelot 26 februari 2015 at 09:00

  Hele leuke foto's! En die sticker om je MacBook is echt heel vet!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten