Lifestyle

Room make-over met Desenio

10 september 2019

Zijn jullie klaar voor de resultaten van mijn room make-over?! Ik heb m’n best gedaan om er een fantastisch leuk plekje van te maken en ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Vandaag laat ik jullie alles in detail zien, yay. En ik heb uiteraard weer een hele fijne kortingscode voor jullie!

Dat ik gek ben op decoreren (en vooral van GOUDEN decoratie), weet iedereen inmiddels wel. Toen ik een mailtje van Desenio in m’n mailbox had zitten of ik een aantal posters met lijsten uit wilde zoeken was ik dus weer mega enthousiast. Mijn slaapkamer was meer dan óóit aan een opfrisbeurt toe en uit ervaring weet ik dat een muur vol met posters, lijsten en spiegels me daar absoluut een handje mee kan gaan helpen. Uiteraard heb ik er meer dan vijf dagen over gedaan tot ik tot een besluit kon komen (lees: keuzestress), maar uiteindelijk heb ik een zeer goede match weten te maken en ben ik super blij met het resultaat. Ik heb een combinatie gemaakt van gouden, zwarte en bruine lijsten en zwart/witte en gekleurde posters. Net even wat anders dan normaal, maar hé, af en toe een beetje variatie is nooit verkeerd 😉

De eyecatcher van de muur is toch wel de Leopard Face poster, inclusief een zwarte lijst. Deze heb ik besteld in het formaat 30×40 cm. Ik ben tijdens het bestellen al een beetje gaan puzzelen met de handige functie op de website van Desenio. Hier kun je namelijk al je favorieten aan een denkbeeldige muur hangen en zo bekijken wat het best matcht. Werkt super! Boven en rechts van de leopard heb ik verschillende gouden spiegels gehangen om de wand een beetje op te breken en te zorgen voor variatie. Ik zag dit bij verschillende plaatjes op Pinterest voorbij komen en dit maakt het helemaal af!

Om voor jullie het zoeken een beetje makkelijker te maken.. dit zijn de namen van de posters. Komt ‘ie, van links naar rechts: Dotted Pattern (21 x 30 cm), Marrakech Arch (30 x 40 cm), een poster met tekst (21 x 30 cm), Leopard Face (30 x 40 cm), Eyes on You (13 x 18 cm), Palm Trees on Beach (21 x 30 cm) en GRL PWR (13 x 18 cm). Je vindt deze posters trouwens onder de categorie ‘fotokunst’ op de website van Desenio. De kleine lijstjes met een formaat van 13 x 18 cm hebben trouwens ook pootjes waardoor je ze neer kunt zetten, dus deze zou ik ook nog af kunnen wisselen met het nachtkastje. En oja, dat mega leuke pantservaasje én de pluimen zijn van YAYA. Absoluut de meest gestelde vraag op dit moment in m’n inbox, haha.

Mocht je ook op zoek zijn naar mooie én voordelige posters, dan kan ik je zeker aanraden om eens op de website van Desenio te kijken. Met de code ‘BEAUTYBYDENIES30’ krijg je ook nog eens 30% korting op alle posters bij Desenio, met uitzondering van de lijsten en posters uit de handpicked en collaboration collecties. Deze code is geldig van 10 tot en met 12 september 2019 (aanstaande donderdag), dus wie weet zit er iets leuks voor je bij. Er is echt MEGA veel keuze, dus trek er zeker even wat tijd voor uit ;-).

Wat vind jij van mijn nieuwe room make-over?

Liefs,
Denise

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Simone 11 september 2019 at 12:16

  Ik vind dit echt zo fantastisch dat ik gewoon eenzelfde soort muur wil, haha. Inclusief het grijs verven. Waar komen de leuke spiegeltjes vandaan? 😉
  Simone plaatste onlangs…Het meer van Bohinj in Slovenië: Must-do’s!My Profile

 • Reply Marielle 11 september 2019 at 21:08

  Dit vind ik heel leuk! Ik heb zilveren spiegels, je brengt me meteen op ideeën om dit ook te maken haha!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten