Persoonlijk

Tijd voor een grote update

10 februari 2016

Oeps, de afgelopen week is zo heftig geweest (carnaval, héél veel feesten, begin van mijn minor) dat m’n blog er een beetje bij in is geschoten. Niet een beetje, maar eigenlijk gewoon helemaal. Ik heb amper iets gepost op social media en in de uurtjes dat ik even “niets” te doen had ben ik meteen m’n bed ingedoken om toch nog wat slaap te pakken in deze hectische dagen. Tijd voor een update, vanaf vandaag ben ik namelijk weer helemaal terug 🙂

De belangrijkste reden voor mijn afwezigheid afgelopen week is uiteraard carnaval. Donderdagavond begon ik vol goede moed met feesten en ik ben tot dinsdag niet meer gestopt (en dat was niet de bedoeling)… Niet alleen ‘s avonds ging ik de deur uit, maar eigenlijk ben ik iedere dag al om 13:00 uur de stad ingedoken. Niet echt bevorderlijk voor m’n blog, nachtrust en alle overige zaken dus. Maar goed, het is voor dit jaar weer voorbij, ik heb er een geweldige ervaring (en een fikse verkoudheid) aan overgehouden. Achteraf was het de vermoeidheid en lege portemonnee allemaal weer meer dan waard hoor. Foto’s zullen jullie maandag terug zien in een extra lange Photo Diary (jullie hebben uiteraard nog twee weken van me tegoed!). Ik kan jullie alvast verklappen dat Joost en ik het niet konden laten om samen als superman en superwoman verkleed te gaan, we zijn dus als hilarisch duo de carnaval doorgekomen. En ben je alvast benieuwd wat ik de afgelopen dagen dan in godsnaam heb uitgespookt? Twee kroegentochten te voet, een kroegentocht met de bus, het kijken naar de optocht en gewoon veel te veel gezellige avonden met vriendinnen in de kroeg. En iedere keer bedacht ik het goede excuus: “het is maar één keer per jaar carnaval, dus het mag”.

Naast al dat gefeest heb ik gister ook mijn eerste dag op de Fotovakschool gehad, waar ik het komende half jaar mijn minor ga volgen. Mijn eerste indruk is in ieder geval positief, al had ik héél veel moeite met m’n ogen open houden na een nachtje feesten.. oeps ;-). Gelukkig ken ik al een meisje van mijn oude opleiding waar het erg goed mee klikt, de klas bestaat namelijk maar uit twaalf personen. Verder heb ik na een dag al ongelofelijk veel bijgeleerd over m’n camera, dus het kan niet anders dan dat mijn foto’s de komende tijd flink zullen verbeteren. En dat vind ik héél erg leuk!!! Tot en met juli zal ik dus op dinsdag en vrijdag naar school gaan, waardoor ik de overige dagen kan besteden aan mijn sociale leven en bloggen. Dat gaat vast helemaal goed komen, ik heb er in ieder geval véél zin in.

Goed, vanaf vandaag kunnen jullie dus gewoon weer artikelen verwachten volgens mijn blogplanning. Mochten jullie ergens nog graag een artikel van zien, gewoon aangeven, daar kan ik zeker wat mee. Verder zal ik de komende dagen veel bijslapen (ja echt, het is nodig), een dagje gaan werken bij DutchCowboys op de redactie en vrijdag weer naar school in Rotterdam. Redelijk druk, maar ik heb ook wel weer zin om even aan de slag te gaan. Genoeg gefeest, back to reality!

Heb jij carnaval gevierd? En hoe was het? 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

38 Comments

 • Reply Daphne 10 februari 2016 at 13:10

  Jaaaa zeker heb ik carnaval gevierd, wat was het een feestje he!
  Daphne plaatste onlangs…Catrice Longlasting Lip PencilMy Profile

  • Reply Denise 10 februari 2016 at 14:39

   Super leuk was het 🙂

 • Reply Withlovefroms 10 februari 2016 at 13:35

  Leuk om te lezen, al die feestjes!
  Ben benieuwd naar wat je zal leren in de fotovakschool 🙂

  • Reply Denise 10 februari 2016 at 14:39

   Daar ga ik uiteraard nog een artikel over schrijven!

 • Reply Manon 10 februari 2016 at 13:36

  Ik heb geen carnaval gevierd. Moest helaas gewoon werken!
  Manon plaatste onlangs…Katy Perry Killer Queen ParfumMy Profile

  • Reply Denise 10 februari 2016 at 14:39

   Ah wat jammer! 🙁

 • Reply Marushi 10 februari 2016 at 13:48

  Ik heb helaas geen carnaval gevierd, misschien volgend jaar! -x-
  Marushi plaatste onlangs…Unboxing swap met Gerance LeusinkMy Profile

 • Reply Mariëlle 10 februari 2016 at 14:48

  Hihi super dat je zo genoten hebt, het is jammer dat het er weer op zit, maar even bijslapen is ook niet erg 😉
  Mariëlle plaatste onlangs…Ebelin brushes eyes & faceMy Profile

  • Reply Denise 10 februari 2016 at 19:48

   Precies, volgend jaar weer 🙂

 • Reply kimmetjekims 10 februari 2016 at 14:55

  Jij hebt je goed vermaakt zo te lezen, leuk al die feestjes! Wat leuk dat je die minor gaat volgen zeg 🙂

  • Reply Denise 10 februari 2016 at 19:48

   Ik heb me inderdaad erg goed vermaakt!

 • Reply Larissa 10 februari 2016 at 15:04

  Zo te lezen heb jij je geen minuut verveeld! Na al die verhalen van de afgelopen dagen uit het zuiden wil ik het toch ook wel een keer mee maken, haha. Wellicht dat ik volgend jaar een poging waag.. Veel plezier op de fotovakschool, dat lijkt me echt héél erg leuk! Liefs!
  Larissa plaatste onlangs…6X favoriete blogs #2My Profile

  • Reply Denise 10 februari 2016 at 19:48

   Jaaaa, moet je echt eens proberen. Het is echt heel gezellig! Dankjewel!

 • Reply Loïs 10 februari 2016 at 15:20

  Ik heb dit weekend ook Carnaval gevierd. Ik ging verkleed als SWAT, piraat en als zo’n sportieve chick uit de jaren 80 haha. Het was heel gezellig!
  Loïs plaatste onlangs…Inspiration / Patches on denimMy Profile

 • Reply Cindy 10 februari 2016 at 15:35

  Om 01:00u de stad in, dat is vrij laat. Jij bedoelt zeker 13:00u? Carnaval is echt te leuk, helaas maar te weinig gevierd dit jaar vanwege mijn zwangerschap. Volgend jaar 5 dagen lang, dan kom ik je vast wel tegen
  Cindy plaatste onlangs…Sunshine Snapshots – februari #2My Profile

  • Reply Denise 10 februari 2016 at 19:49

   Haha oeps, ik heb het meteen aangepast! Zie je sowieso volgend jaar 🙂

 • Reply Rachel Kromdijk 10 februari 2016 at 15:56

  Wat tof dat je het zo naar je zin hebt gehad, dat is het belangrijkste!

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 10 februari 2016 at 16:20

  Natuurlijk hebben we carnaval gevierd! Maandag en dinsdag zijn we lekker de stad in gegaan, alleen werd dinsdagochtend de nieuwe wasmachine geleverd (om 8 uur!!). We waren maar een beeetje brak (ugh, kuch) maar gelukkig konden we daarna nog een powernap houden 🙂
  Carnaval is voor ons altijd wel een beetje speciaal, Kelvin en ik hebben elkaar toen leren kennen 🙂
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Goodies van Radbag.nlMy Profile

  • Reply Denise 10 februari 2016 at 19:49

   Haha oeps! Gelukkig kon je nog lekker slapen daarna!

 • Reply Sabine 10 februari 2016 at 16:21

  Klinkt alsof je echt een super geslaagde carnaval hebt gehad!! Ben benieuwd naar de rest van de foto’s 🙂

  • Reply Denise 10 februari 2016 at 19:49

   Soooon on the blog! 🙂

 • Reply Mariska 10 februari 2016 at 18:51

  Super gaaf je minor, veel succes! Carnaval klinkt alsof je t heel leuk hebt gehad!
  Mariska plaatste onlangs…Shoppen in je eigen kastMy Profile

  • Reply Denise 10 februari 2016 at 19:50

   Dankjewel Mariska, dat is zeker waar!

 • Reply Yvette 10 februari 2016 at 20:00

  Ik heb gisteren carnaval gevierd 😉 gelukkig ben je weer terug . Ik miste je wel hoor elke dag je blog bezocht maar geen artikel 🙁 . Cant wait 😀

 • Reply ellen 10 februari 2016 at 20:33

  Wat leuk om eens een blog te lezen over carnaval! Super leuk, ik ben ook donderdag avond begonnen en had mezelf voorgenomen om ‘maar twee daagjes te gaan’ Nope. Ik was gisteren om 2u thuis en zat vandaag ‘fris en fruitig’ achter mijn bureau op werk om half 9. Dit jaar carnaval was erg leuk, waar heb jij het gevierd? 🙂

  Succes op de fotovakschool! Tof dat je daar heen gaat. En wat fijn, een klas met maar 12 mensen. 🙂
  ellen plaatste onlangs…3 Carnaval outfits voor 2016My Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 19:56

   Hahaha herkenbaar.. maar hé, het is maar een keer carnaval dit jaar! Ik heb carnaval gevierd in mijn eigen woonplaats 🙂

 • Reply Esmée 10 februari 2016 at 21:24

  Die minor lijkt me echt heel gaaf! Wat fijn dat je nu al zoveel geleerd hebt over je camera. En tja, op de één of andere manier vieren we altijd meer carnaval dan dat we van tevoren gepland hadden haha. x
  Esmée plaatste onlangs…6 PRODUCTEN DIE IK DAGELIJKS GEBRUIKMy Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 19:56

   Het is ook gewoon zo gezellig 🙂

 • Reply Nina Simplynspecial 10 februari 2016 at 21:47

  Zo te lezen heb je lekker feestgevierd deze carnaval. Groot gelijk 😉 Ik heb dit jaar de carnaval geskipt 😉
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Review | Kneipp amandelbloesem douchefoam & bodylotionMy Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 19:57

   Ah wat jammer, waarom?

 • Reply melissa 10 februari 2016 at 21:52

  Het is maar 1 keer per jaar carnaval dus je mag het er echt wel eens goed van nemen! En wat spannend dat je begonnen bent met je minor. Alvast veel succes ermee 🙂 x
  melissa plaatste onlangs…Spam Your Blog #Wintereditie 2016My Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 19:57

   Dankjewel Melissa!

 • Reply Marloes 10 februari 2016 at 22:14

  Haha fijn dat jij ook zo’n goeie carnaval achter de rug gehad hebt. Ik ben je gister niet meer in R’daal tegengekomen. Was nog bij de moeder, St Jan en Chaggal!
  Marloes plaatste onlangs…Outfit: Oversized Green CoatMy Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 19:58

   Ah ik heb dinsdag dus helaas moeten skippen, ik was ZO moe dat ik het na zo’n eerste hectische dag op school echt niet meer op kon brengen… 🙁

 • Reply irene 11 februari 2016 at 00:04

  Ik heb ook carnaval gevierd, ik ben helemaal kapot haha!!
  irene plaatste onlangs…The voice kids: Wat een talentvolle kinderen!My Profile

 • Reply Mariska 11 februari 2016 at 20:27

  Ben erg benieuwd naar de foto’s van carnaval ook, hier vieren we het niet zo erg in Noord Holland.
  Mariska plaatste onlangs…De ‘jaar in vogelvlucht’ tag over 2015My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten