Fashion

Tip voor de feestdagen: polaroid foto’s!

8 december 2015

Een paar weken geleden plaatste ik een onwijs grote bestelling: maar liefst 100 polaroid foto’s van hoge kwaliteit en verschillende kleine blauwe knijpertjes om ze vervolgens mee op te hangen. Omdat de foto’s uiteindelijk van goede kwaliteit zijn en het resultaat erg leuk geworden is (en ik er ook een beetje van overtuigd ben dat heel veel mensen dit leuk gaan vinden!) wil ik deze tip graag met jullie delen. Aangezien het hartstikke betaalbaar is, is het misschien wel een leuke tip voor de feestdagen!

Polabora polaroid foto'sEr zijn natuurlijk ontzettend veel websites waar je polaroid foto’s in verschillende soorten en maten kunt bestellen, het ligt er maar net aan wat je wensen zijn. Mij leek het leuk om een soort box te bestellen met al mijn favoriete foto’s, om ze uiteindelijk aan een touw met knijpertjes in mijn slaapkamer te hangen. Daarnaast vind ik vierkante foto’s erg mooi en wilde ik graag een witte achtergrond. Zo gezegd, zo gedaan. Uiteindelijk bestelde ik de Vintage Box bij Polabora: 100 polaroid foto’s naar keuze en verschillende schattige knijpertjes.

Polabora polaroid foto'sUiteindelijk blijkt al snel dat 100 foto’s(!) echt een flinke hoeveelheid is (waar ik me stiekem toch best een beetje op verkeken heb..). Op de website van Polabora kun je trouwens hartstikke eenvoudig al je Instagram en Facebook foto’s exporteren en zelf foto’s toevoegen uit je bestanden. Omdat ik geen 100 foto’s vond die echt mooi bij elkaar stonden (alle foto’s op mijn Instagram-account hebben dezelfde filter, maar ik vond ze niet allemaal geschikt om in mijn slaapkamer te hangen..) heb ik ook wat exemplaren voor mijn zusjes en ouders uitgekozen.

Polabora polaroid foto'sNa een klein beetje passen en meten heb ik ervoor gekozen om ze op de muur van mijn slaapkamer te plakken, ook al kwam dit ook een klein beetje door gebrek aan een touw. Over een week verander ik de foto’s gewoon weer en aangezien ik maar liefst 100 verschillende exemplaren heb, kom ik de komende weken nog wel door ;-). De knijpertjes vind ik toch een leuk detail, ook al hebben ze op deze manier eigenlijk niet echt een functie. De foto’s zijn trouwens 10 x 8,9 cm, een ideaal formaat.

Polabora polaroid foto'sVerder kun je met polaroid foto’s natuurlijk ook heel makkelijk een mooi fotoboek maken, je agenda opleuken en andere spullen meer personaliseren. Een box met 100 foto’s naar keuze en 24 blauwe knijpertjes kost uiteindelijk 34,99 euro en is te bestellen op de website van Polabora. Mocht je minder (of meer!) polaroid foto’s willen bestellen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Ze zijn zelfs verkrijgbaar met een zwarte achtergrond, ook heel erg tof! Mijn zusje heeft ze in ieder geval ook meteen voor zichzelf besteld en wellicht is het ook een leuk idee voor op jullie december lijstje.. Ik ben benieuwd! 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

39 Comments

 • Reply Simone 8 december 2015 at 07:29

  Wauw, super tof! Heel mooi ook, alles met diezelfde filter; echt een geheel zo. Denk dat het bij mij wel een beetje een rommeltje zou worden haha.

  • Reply Denise 12 december 2015 at 20:56

   Ah nee joh, jij hebt ook hartstikke veel leuke foto’s die bij elkaar passen!

 • Reply Bianca 8 december 2015 at 08:33

  Wauw wat ontzettend leuk! En ja; 100 foto’s klinkt oke maar is toch een hoop haha! Ik vind ze er echt heel leuk uit zien zo op je muur, ik ga ze denk ook bestellen binnenkort! X
  Bianca plaatste onlangs…25 Dingen die je nog niet over mij wist!My Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 20:57

   Dankjewel Bianca, super leuk om te horen! 🙂

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 8 december 2015 at 09:08

  Ik vind polaroid echt super gaaf, maar zou ze alsnog ook graag digitaal willen hebben om later groter af te drukken of zo 🙂 Het ziet er echt ongelofelijk leuk uit zo op jouw muur!
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Een kerstcadeau voor een zwerfkatMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 20:57

   Dankjewel Laura!

 • Reply Suze 8 december 2015 at 09:11

  Super leuk! Ik heb ook veel polaroid foto’s 🙂 X
  Suze plaatste onlangs…Shop my closet!My Profile

 • Reply Svenja 8 december 2015 at 09:25

  De foto’s zijn erg mooi geworden. Dat polaroid effect maakt de foto’s net wat leuker. En wat een super leuk idee om de foto’s aan je muur te hangen <3
  Svenja plaatste onlangs…Personal / Sinterklaas cadeautjesMy Profile

 • Reply alexa 8 december 2015 at 10:06

  ahh echt heel erg leuk, ziet er tof uit!
  alexa plaatste onlangs…Terug naar elke dag bloggen?!My Profile

 • Reply Amy 8 december 2015 at 10:22

  Zo schattig! Ook een geweldig cadeautje om te kunnen geven (of krijgen haha) in december aan bijvoorbeeld een vriendin!
  Amy plaatste onlangs…ASOS holidays giftguide (him & her)My Profile

 • Reply Kim | Kimsbloglife 8 december 2015 at 10:32

  Superleuk, ik ben ook van plan wat polaroidfoto’s te bestellen! 🙂
  Kim | Kimsbloglife plaatste onlangs…Random feitjes van de afgelopen week #2My Profile

 • Reply Gina 8 december 2015 at 11:09

  Staat echt super!! Ook een toffe combinatie van foto’s bij elkaar!
  Gina plaatste onlangs…Casual sunday ♥My Profile

 • Reply Denise Joanne 8 december 2015 at 11:23

  Aaahh wat onwijs leuk!! En ook zo betaalbaar!
  Is al die moeite voor een mooie Instagram feed het toch nog dubbel en dwars waard!! 😉
  Denise Joanne plaatste onlangs…Christmas 2015 wish listMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 20:57

   Hahaha you’re right 🙂

 • Reply Rachel 8 december 2015 at 11:34

  Ik vind het ook super leuk alleen mijn kwaliteit is echt ruk snap er niets van 😮

  • Reply Denise 12 december 2015 at 20:57

   Ah echt? Wat jammer!

 • Reply Idwerd || InvisibleCreations 8 december 2015 at 12:34

  Ziet er ontzettend leuk uit!
  Idwerd || InvisibleCreations plaatste onlangs…Outfit || Sweater & SkirtMy Profile

 • Reply Nina Simplynspecial 8 december 2015 at 13:00

  Erg leuk! Ik moet ook echt weer eens wat foto’s laten afdrukken. Vind dat altijd zo leuk als herinnering om ergens op te hangen.
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Personal photo diary 49 #XXL Toblerone, Sinterklaas & lots of giftsMy Profile

 • Reply Eva 8 december 2015 at 13:16

  Wow, ziet er zo leuk uit! 🙂

 • Reply Carolien 8 december 2015 at 13:33

  Wat super gaaf dit! Heel mooi die foto’s met de schattige knijpertjes!
  Carolien plaatste onlangs…Revlon | Colorstay nail enamelMy Profile

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 8 december 2015 at 14:31

  Dit is zoo ontzettend leuk! Ik heb een poleroid camera, maar die ben ik kwijt. Vraag me niet hoe.. maar ik zoek al een half jaar. Dus ik baal enorm!
  Eilish (artisticstateofmind) plaatste onlangs…Beauty ♥ Mijn MAC lipstick collectieMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 20:58

   Ah no, wat jammer! Ik zou zelf ook nog heel graag een polaroidcamera willen hebben <3

 • Reply Manon 8 december 2015 at 14:32

  Ik vind ze echt super gaaf !
  Manon plaatste onlangs…Inspiiredbylife is in een nieuw jasje gestokenMy Profile

 • Reply Kim 8 december 2015 at 15:34

  Leuk! Ik hou ervan om foto’s echt in m’n handen te hebben inplaats van alleen digitaal.

 • Reply Larissa 8 december 2015 at 17:42

  Wat een ontzettend leuk idee voor de feestdagen! Persoonlijk vind ik polaroid foto’s (of een polaroid camera) altijd redelijk prijzig, maar dit valt wel mee! Nu nog even genoeg foto’s bij elkaar sprokkelen, want 100 afdrukbare foto’s vinden is nogal een klus. Heel tof, Denise! Liefs.
  Larissa plaatste onlangs…Trend: Scandinavian interiorMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 20:58

   Dankjewel Larissa! X

 • Reply Romy 8 december 2015 at 17:45

  Omg dit is zo leuk en mooi! Ik had nog nooit over deze site gehoord, maar het klinkt als een tof concept!
  Romy plaatste onlangs…Illustration // It’s almost Christmas!My Profile

 • Reply Danielle 8 december 2015 at 18:51

  Oh heel tof dit! Mooi 🙂
  Danielle plaatste onlangs…Recept – CouscoussaladeMy Profile

 • Reply aboutsbstyle 8 december 2015 at 21:48

  wat een leuk cadeau en een tof idee zeg, wie weet ga ik het zelf ook wel bestellen. liefs soraya

 • Reply Lys 8 december 2015 at 23:14

  Heel leuk idee! Ik zou het geweldig vinden voor een vriendin, maar zou dit ook perfect voor mezelf kunnen maken!
  Lys plaatste onlangs…When in Berlin: A roundup in picturesMy Profile

 • Reply irene 8 december 2015 at 23:25

  Wat super tof dit! 🙂 x
  irene plaatste onlangs…Doordeweeks ontspanning zoekenMy Profile

 • Reply Alexandra 9 december 2015 at 08:47

  Wat leuk zeg zo’n box! Ik heb zelf wel eens gewoon alleen van die foto’s besteld en die zelf aan knijpertjes gehangen, staat zo leuk! 🙂

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Some inspiration for your Christmas WishlistMy Profile

 • Reply Rowan Blijd 9 december 2015 at 10:31

  Dit vind ik echt helemaal geweldig! Ben nog bezig met het huis inrichten en foto’s zijn de final touch, dus ik sla deze pagina even op onder mijn favorieten. 🙂
  Rowan Blijd plaatste onlangs…Party hair: de Griekse godin| Blogidays!My Profile

 • Reply Suzanne 9 december 2015 at 10:58

  Wat veul foto’s! Ik vind polaroid foto’s ook erg leuk. Ik denk er aan om een polaroidcamera weg te leggen bij het gastenboek op onze bruiloft.
  Suzanne plaatste onlangs…10x Plannen voor 2016My Profile

 • Reply Wies | Nature of Happiness 9 december 2015 at 11:37

  Wat een super leuk idee! Hier heb ik al vaker aan gedacht, maar was het weer compleet vergeten. Echt heel leuk, ik ga er misschien wel iets mee doen!
  Wies | Nature of Happiness plaatste onlangs…Too Faced Chocolate BarMy Profile

 • Reply Mariska 9 december 2015 at 18:00

  Echt een super idee! Volgens mij kan dit ook bij de Hema. Ik was het bijna alweer vergeten, leuk om er weer aan herinnerd te worden! En inderdaad echt leuk met de feestdagen 🙂
  Mariska plaatste onlangs…3 lipsticks, 3 looksMy Profile

 • Reply Tedje 9 december 2015 at 19:53

  Wat een super leuke set! Ook leuk om aan iemand cadeau te doen 🙂
  Tedje plaatste onlangs…Plog 8 december: werk en uiteten met LizzyMy Profile

 • Reply anna 10 december 2015 at 10:09

  Wat een leuk idee, het ziet er gaaf uit! Ik zou toch nooit kunnen kiezen uit 100 foto’s, hahaha. Misschien zou ik dan 20 favorieten bestellen! Hier ga ik zeker nog eens naar kijken.
  anna plaatste onlangs…SHOPLOG | SØSTRENE GRENEMy Profile

 • Reply Tessa 13 december 2015 at 11:01

  Wauw wat een leuk idee!! Ik kende het zelf nog niet ik ga zeker eens rond neuzen op die leuke site!
  Tessa plaatste onlangs…Een DIY met krijtbord verfMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten