Fashion

Kettinkje van ZOET accessoires + WINACTIE!

19 april 2016

Sinds een paar maanden ben ik gek op kettinkjes, het liefst van die exemplaren die net iets korter rond de hals vallen en dus bij vrijwel iedere outfit perfect te combineren zijn. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe zilveren aanwinst zien van ZOET accessoires en daarnaast mag ik ook een van jullie héél blij maken met dit ontzettend leuke kettinkje. Kijk je met me mee?

KETTINKJE-ZOET-2 Kettinkje-ZOET-3Van ZOET accessoires mocht ik een leuk item uitzoeken, waarbij mijn blik meteen viel op dit super schattige kettinkje met een maantje. Ideaal om bij vrijwel iedere outfit te combineren en daarnaast heeft ‘ie een perfecte lengte om dagelijks te dragen. Het is overigens ook mogelijk om het kettinkje nog iets langer te dragen, maar ik vind juist het hoge model wat betreft kettinkjes erg leuk. Ondanks dat ik tegenwoordig veel rosé gouden sieraden draag, is het een fijne aanvulling aan mijn sieraden collectie, heb ik eindelijk weer een goede reden om ook dat zilverkleurige horloge weer eens onder het stof vandaan te halen…

ZOET accessoires is overigens vorige week pas gelanceerd, maar er is nu in ieder geval al veel leuks én betaalbaars te vinden op hun website. Naast kettinkjes kun je er ook armbanden, tassen, ringen, enkelbandjes en oorbellen vinden, allemaal minimalistisch en onder de twintig euro. Perfect om cadeau te doen en een leuk bedrag om af en toe eens te switchen wat betreft sieraden. Ik heb dit exemplaar inmiddels al een aantal dagen gedragen en veel leuke complimenten mogen ontvangen, voor maar 9,99 euro kun je ‘m dus echt niet laten liggen!

Kettinkje-ZOET-5WINACTIE
En dan heb ik ook nog leuk nieuws voor jullie, ik mag namelijk nog één iemand blij maken met dit ontzettend schattige kettinkje. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is onder dit artikel een reactie achterlaten en mij volgen via Instagram (@beautybydenies). Vergeet ook niet om je mailadres achter laten in het daarvoor bestemde vakje, zodat ik je kan contacteren wanneer je gewonnen hebt. Op dinsdag 26 april kan de winnares een berichtje verwachten van mij, good luck!

 • Laat een reactie achter dat je meedoet aan de winactie
 • Vul je e-mail adres in bij de reacties
 • Volg mij op Instagram

Draag jij vaak kettinkjes? En welke is je favoriet?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

41 Comments

 • Reply Anne 19 april 2016 at 07:32

  Zo mooi! Ik doe zeker mee 🙂

 • Reply Anne 19 april 2016 at 07:33

  Zo mooi! Ik doe zeker mee 🙂 ps. Ik volg je al op instagram, omdat je zo’n belachelijk mooie feed hebt! (positief bedoel :))

 • Reply Desiree 19 april 2016 at 07:35

  Wauw! Wat een leuk subtiel kettinkje! Ik ben nooit een fan geweest van die mega grote statement kettingen. Ik doe graag mee met de winactie! 🙂
  Desiree plaatste onlangs…April – Nieuwe uitdagingen en doelenMy Profile

 • Reply Anne 19 april 2016 at 07:36

  Zo mooi! Ik doe zeker mee 🙂 ps. Ik volg je al op instagram, omdat je zo’n belachelijk mooie feed hebt! (Positief bedoeld :))

 • Reply Sofie Vrieswijk 19 april 2016 at 07:36

  Ikke!!! Love it ????

 • Reply Lois 19 april 2016 at 07:37

  Wat een super schattig kettinkje zeg! Ik doe graag mee met de winactie en ik volgde je al op instagram! ?

 • Reply Inge Teitsma 19 april 2016 at 08:21

  Oeh I love it, ik doe mee!

 • Reply Mariette 19 april 2016 at 08:40

  Leuk, ik doe graag mee.

 • Reply Nikki 19 april 2016 at 08:51

  Omdat ik model heb gestaan en iedereen dit kettinkje daarom zo leuk vind, verdien ik er sowieso eentje!!!

 • Reply Yvette 19 april 2016 at 09:07

  Erg mooi kettinkje 🙂 ik draag elke dag dezelfde ketting met een sleutel want die heb ik gehad van me moeder . Ik doe graag mee 😀 en ik volg je al op instagram .

 • Reply Lies 19 april 2016 at 09:08

  Wat een mooi simpel kettinkje! Ik volg je al een tijd op Instagram trouwens 🙂

 • Reply Maaike 19 april 2016 at 10:18

  Ik HOU van dit soort subtiele kettingkjes, dus ik doe graag mee! Ik volgde je al via Instagram 🙂
  Maaike plaatste onlangs…Dit is het nieuwe concept van mijn blog!My Profile

 • Reply Justine 19 april 2016 at 11:07

  Ik doe mee! ? Leuk Moederdag cadeau!

 • Reply Alexandra 19 april 2016 at 11:18

  Oeh, wat een mooi kettinkje! 🙂

  xx Alex

 • Reply Mariëlle 19 april 2016 at 11:30

  Aaah dit is zo leuk! Ik draag mijn statement kettingen nooit meer, dit subtiele vind ik véél leuker nu! Ik doe dan ook graag mee met de winactie 🙂 Ik volg je natuurlijk allang op Instagram:)
  Mariëlle plaatste onlangs…ELF hydrating under eye primerMy Profile

 • Reply Laura 19 april 2016 at 11:51

  Jaaaa leuk, ik doe mee?

 • Reply Chantalle 19 april 2016 at 11:56

  Oh wat een super schattig kettinkje! Ik doe heel graag mee met de winactie. Momenteel is m’n ketting met n hartjes hanger en de naam erop van mijn vriend mijn favoriet. Ik volg je al via instagram.
  Chantalle plaatste onlangs…Mijn best gelezen artikelen – Maart 2016.My Profile

 • Reply Astrid 19 april 2016 at 12:11

  Wat een schattige ketting! Ik doe mee! Ik heb je gevolgd op instagram en ga je tweet ook ff retweeten!
  Astrid plaatste onlangs…BBlog shoutout! Top 5 beautybloggers om te volgenMy Profile

 • Reply Nicole vaes 19 april 2016 at 13:40

  Wat een superleuke winactie!!
  Natuurlijk doe ik graag mee.
  I love kleine minimalistische kettinkjes die je gewoon elke dag kan dragen met wat voor outfit dan ook.
  En ik volg je al langer op instagram 🙂 ❤

 • Reply Lisa 19 april 2016 at 14:31

  Ik draag het liefs fragiele kettinkjes. Deze is perfect en ik doe graag mee! Ik volg je al super lang <3
  Lisa plaatste onlangs…Win: Festival Boho BagMy Profile

 • Reply Nynke 19 april 2016 at 14:52

  Ah wauw wat een prachtig kettinkje! Ik doe zeker mee! X

 • Reply Melanie Anna 19 april 2016 at 16:05

  Oooh! Prachtig! Zeker doe ik mee! ?

 • Reply Claudia 19 april 2016 at 16:07

  Aaah veel te schattig! Ik doe mee 🙂 Oh en ik las net je artikel over de fotoshoot met je zusje en ik ben héél erg benieuwd naar de resultaten 🙂 Liefs
  Claudia plaatste onlangs…Je huid reinigen na het fotograferenMy Profile

 • Reply Valerie 19 april 2016 at 16:13

  Ah, wat een schattig kettinkje! Heel erg leuk! Ik draag het liefst ook zulke subtiele, zilverkleurige kettinkjes, dus ik doe zeker mee! 🙂
  Valerie plaatste onlangs…WEEKLY DOSE OF PICTURES 63My Profile

 • Reply Kaylee Joosten 19 april 2016 at 16:58

  Wat een schattig kettinkje! Zo’n kleine kettinkjes vind ik zelf ook heel erg leuk en draag ik het meeste. Ik doe zeker mee met deze win actie. Die follow op Instagram heb je gelukkig al lang, want wat maak jij mooie foto’s meid! <3
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Waarom een bijbaantje niet zo erg isMy Profile

 • Reply Jolet 19 april 2016 at 18:16

  Oeh, ik ben zo verliefd op dit kettinkje! Ik zoek ook al heel lang zoiets, maar vind ‘m telkens net iets te duur. Daarom doe ik heel graag mee aan de winactie! Mijn e-mail is jooolet@live.nl en ik volgde je al een tijdje op Instagram (@thingsiwanttoblogabout). Nu flink duimen!
  Jolet plaatste onlangs…Hotspot | Locals in TilburgMy Profile

 • Reply sandra 19 april 2016 at 18:42

  Wat een super mooi ‘simpel’ kettinkje. Ik ben iemand die graag kettingen draagt die je lang kan dragen en overal bij passen. Deze zou erg goed in mijn collectie passen 😉 Ik volg je op insta (sannnndd)

 • Reply Tessa 19 april 2016 at 20:04

  Wat een prachtig minimalistisch kettinkje, erg leuk! Ik doe graag mee met de winactie 🙂
  Tessa plaatste onlangs…L’Oréal Infallible Matte LipMy Profile

 • Reply Dionne 19 april 2016 at 20:10

  Wat een geweldig leuk en schattig kettinkje! Ik doe heel graag mee!
  Dionne plaatste onlangs…Outfit of the day | Lakleren pumps & urban wood watchMy Profile

 • Reply Yara 19 april 2016 at 20:15

  Wat een mooie ketting!
  Liefs,
  Yara
  Yara plaatste onlangs…Spam je blog #1My Profile

 • Reply Jonne 19 april 2016 at 20:23

  Wat een mooi kettinkje! Ik doe graag mee aan deze winactie, en natuurlijk volg ik je op instagram (liefsJonne) en mijn email is jonnesworld@gmail.com
  En nu maar hopen! liefs. Jonne

 • Reply Jana 19 april 2016 at 21:02

  Oehh I love it! <3 Ik hou wel van subtiele juwelen en ik heb een voorliefde voor de nacht (ik heb nyctophiliac op mijn lichaam laten zetten dus een maantje is zeker welkom. Ik doe graag mee!

 • Reply Lonneke 19 april 2016 at 21:14

  Prachtig mooi kettingtje, ik doe graag mee. Ik volgde je al op IG.
  Lonneke plaatste onlangs…Essie Lounge Lover, Spring 2016 | Lounge LoverMy Profile

 • Reply Jamey 19 april 2016 at 21:54

  Wat een mooi en simpel kettinkje! erg classy!
  Jamey plaatste onlangs…ORLY Pacific Coast Highway Zomer 2016My Profile

 • Reply Henrieke Hommersom 20 april 2016 at 00:05

  Leuk, ik doe graag met je mee! 🙂

 • Reply Jilly 20 april 2016 at 11:49

  Erg leuk, ik doe graag mee!

 • Reply anna 21 april 2016 at 09:48

  Wat een super leuke winactie, ik doe graag mee! Ik ben echt dol op dit soort subtiele kettinkjes, zelf draag ik ze ook graag. Ik volgde je al op Instagram 🙂
  anna plaatste onlangs…H&M SPRING SHOPLOG!My Profile

 • Reply DenisevN 22 april 2016 at 13:23

  Echt een prachtig kettinkje! Ik doe graag een poging om hem te winnen.
  Ik volgde je al op Instagram & bloglovin.
  Liefs,
  DenisevN

 • Reply Hanne V 22 april 2016 at 16:42

  Mooi! Ik doe graag mee! Ik volgde je al op instagram!

 • Reply Sabrina 25 april 2016 at 22:33

  Dat is echt een super mooi kettinkje! Ik heb eens zo’n kettinkje gekregen van mijn man, in het goud en met een steentje. Domme ik heeft hem een beetje raar opgeborgen en nu zit er een hele rare knik in. Kan m niet meer dragen 🙁 Dus ik doe graag mee!
  Momenteel draag ik het liefst de ketting met het eerste tandje van mn zoon 🙂

 • Reply Evelien Hendrikx 26 april 2016 at 18:42

  Helemaal geweldig. Simpel, elegant,super! Meer hoef ik er niet over te zeggen denk ik zo…

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten