Lifestyle

Wat zit er allemaal in mijn handtas?

23 oktober 2016

Hoe leuk is het om in een tas van een ander te kijken? Ik ben zelf altijd reuze benieuwd wat iedereen dagelijks meesleept, dus vandaag is het mijn beurt om dat aan jullie te laten zien. Zonder een goede lipstick ga ik bijvoorbeeld de deur niet uit, eigenlijk heb ik heel veel spullen die ik gewoon zeven dagen per week met me meesleep. Kijk je met me mee?

What's in my bag Goed, allereerst iets over de tas die ik zonder twijfel het vaakst van alle exemplaren om mijn schouder heb hangen. Ik kreeg deze Paper Bag van het merk Myomy precies een jaar geleden voor mijn 21e verjaardag en sindsdien sleep ik hem echt overal mee naar toe. Ook krijg ik vaak vragen over de kleur, dit is Chocolate Brown en dus redelijk donker van kleur. Hoe vaker je hem draagt, hoe lichter het leer wordt. Je ziet dat het ‘ie gebruikt is, maar daardoor vind ik hem persoonlijk wel steeds mooier worden. Daarnaast past mijn laptop (Macbook 13″) er precies in, hij wordt dus ook goed gebruikt om naar school of afspraken te gaan. Naast al deze voordelen zit er ook een mooie gedachtegang achter het maken van de tassen: een zwerver in de tram met een papieren tas was de inspiratiebron voor dit design. Daarnaast hebben ze door middel van het verkopen van deze fair trade tassen veel werkgelegenheid in India gecreëerd. Allemaal kopen dus 🙂 (nospon, gewoon heel enthousiast!).

What's in my bag Natuurlijk ga ik de deur niet uit zonder de drie belangrijkste pasjes in m’n leven: mijn pinpas, rijbewijs en OV-chipkaart. Even serieus, ik heb geen flauw idee hoe ik het straks ga overleven zonder het studentenreisproduct. ZO FIJN om overal gratis naar toe te reizen met het openbaar vervoer, hier maak ik dan ook uitvoerig gebruik van (lijkt me logisch). Vaak heb ik deze pasjes in mijn portemonnee en SLB van By Lou Lou zitten, een super fijn ding met zelfs een spiegeltje aan de binnenkant. Mocht ik echt al te veel in mijn tas hebben zitten, dan kan het ook nog wel eens voorkomen dat ik de pasjes in een apart vakje stop. Scheelt toch weer wat gewicht.

Verder heb ik ook heel vaak mijn lievelingszonnebril van Fendi bij me. Ondanks dat het nu officieel herfst is en de zon zich niet altijd meer laat zien, is het alsnog belangrijk om een zonnebril te dragen tegen het felle licht. Voorkomt rimpels (hoop ik!) en daarnaast ben ik er ook nog steeds heel blij mee.

What's in my bag Verder heb ik ook altijd een kleine etui bij me met een aantal handige make-up producten. Wanneer ik bijvoorbeeld een dag naar Amsterdam ga voor persevents of andere afspraken, is het wel fijn om iets bij te kunnen werken wanneer het nodig is. Lipstick smeer ik sowieso de hele dag door op m’n lippen, of ik nou gewoon thuis ben, op school studeer of met vriendinnen uiteten ga. Afgelopen week kreeg ik een nieuwe concealer van het merk Nars van een vriendin, zo lief. Deze is meteen in mijn etui gestopt en ideaal voor on the go. Ook heb ik altijd de Mattifying compact powder van HEMA bij om mijn glanzende gezicht af en toe even te bedekken en een blush van Dr. Hauschka. Deze is in combinatie met de blushkwast van Tweezerman trouwens ontzettend fijn.

What's in my bag En welke andere producten heb ik altijd standaard in mijn handtas zitten? Sowieso een deodorant van Suave, ik gebruik sowieso geen andere meer. Deze rollers zijn ontzettend fijn en gebruik ik nu meer dan twee jaar. Ze laten echt geen nare geurtjes door en zijn ook van ideaal formaat om mee te nemen. Wat betreft parfum neem ik ook vaak een kleine flacon van 30ml mee, in dit geval zat de geur Outstanding van s.Oliver er nog in. Ik moet wel zeggen dat ik dit vaak verwissel, is ook best wel logisch met de ENORME keuze aan parfum dat ik heb.

whats-in-my-bag-8-jpgEn last but not least: ik ga de deur niet uit zonder een kam of borstel. Eerder gebruikte ik altijd een simpele kam, maar afgelopen week kwam er een véél leuker exemplaar binnen. Ik geloof dat iedereen wel eens van de Tangle Teezer gehoord heeft, het zijn borstels ddie goed in de hand passen en het haar niet beschadigen. Helemaal ideaal als je vaak klitten hebt! Deze Tangle Teezer is speciaal gemaakt om mee te nemen, een stuk kleiner dan de originele borstels en inclusief een beschermkapje om de borstelhaartjes hun vorm te laten behouden. Die Hello Kitty op de voorkant zorgt ook voor een lekker zoetige uitstraling, ik hou er van.

Deze items heb ik dus standaard in mijn handtas zitten. Daarnaast komt er natuurlijk een laptop en oplader bij wanneer ik naar school ga en ontbreekt vaak een flesje water ook niet. Ook kauwgom en oortjes heb ik eigenlijk altijd in m’n tas zitten, het zijn gewoon van die handige spulletjes die vaak van pas kunnen komen. En nu ben ik eigenlijk ook wel benieuwd naar jou, zonder wat ga jij de deur niet uit?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Denise 23 oktober 2016 at 12:56

  Aaah die tangle teezer, te schattig! Mijn tas ziet er een beetje hetzelfde uit qua inhoud. Mijn oordopjes en borstel en portemonnee gaan iniedergeval áltijd mee! 🙂
  Denise plaatste onlangs…HEALTH – Hoe gaat het met mijn gezondere levensstijl? + HULP NODIGMy Profile

 • Reply Nadine 23 oktober 2016 at 13:01

  Wat een leuke spulletjes allemaal! Bij mij zitten er standaard (als ik niet naar school ga) een telefoon, portemonnee, lipstick, (auto)sleutels en een wegwerpcamera in 🙂 Naar school neem ik mega veel mee, dus probeer het buiten school minimalistischer te houden 🙂

 • Reply Yvette 23 oktober 2016 at 13:13

  Omg ik wil ook een tangle teezer met hello kitty . Die van mij is knalroze 🙂 .
  Mijn tasinhoud is wel een beetje hetzelfde alleen heb ik geen zonnebril bij me xD

 • Reply Eline Rewinkel 23 oktober 2016 at 13:21

  Wat een leuke spulletjes! Dat van die OV chipkaart met het studentenreisproduct iszó herkenbaar. Wat ik altijd meesleep (sinds ik mijn fotografiebedrijfje ben begonnen) is mijn agenda!! 🙂 X

 • Reply Kim 23 oktober 2016 at 13:59

  De tas blijft mooi!! Love it.
  Elke keer als ik ‘m bekijk in de winkel besluit ik toch dat ik ‘m dan niet koop haha
  Kim plaatste onlangs…Kiko swatchesMy Profile

 • Reply Teddy 23 oktober 2016 at 21:20

  Wat leuk om te zien! Mooie tas ook!

 • Reply Larissa 23 oktober 2016 at 21:36

  Wat leuk om een keer te lezen (en zien!) wat er in iemands handtas zit. Pinpas en OV-chipkaart zijn voor mij ook musthaves als ik de deur uit ga.
  Larissa plaatste onlangs…My week in Pictures #054 | Martin Garrix, Paleis het Loo en BANKSYMy Profile

 • Reply Sara | 23 oktober 2016 at 22:21

  Dit vind ik altijd zulke leuke artikelen om te lezen. Lekker nieuwsgierig naar wat andere mensen meenemen in hun tas.

 • Reply Evelien 23 oktober 2016 at 23:36

  JE HELLO KITTY TANGLE TEEZER aaaaaah!! Ik wil hem!! Je Fendi bril is ook ZO mooi <3
  Evelien plaatste onlangs…Let’s Shop: Express WearMy Profile

 • Reply Sabine 24 oktober 2016 at 00:29

  Heel leuk om te zien!! Die tas vind ik echt mooi!
  Sabine plaatste onlangs…MEN’S FASHION: classy wool = coolMy Profile

 • Reply thebeautyblognl 24 oktober 2016 at 08:04

  Leuk om te zien! Mooie portemonnee :). xoxo

 • Reply Suzanne 24 oktober 2016 at 09:56

  Leuke inhoud van je tas. Ik vind je tas ook heel tof
  Suzanne plaatste onlangs…Inspiratie opdoen in NijmegenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten