Geen categorie

What did I do? #18 – Kerstoutfit, high heels en perfectionist

5 december 2014
De drukke maand december is van start gegaan en het is in ieder geval zeker dat het ook dit jaar een verschrikkelijke periode voor mijn portemonnee gaat zijn. Ik kocht mijn perfecte zwarte laarsjes, slaagde zelfs al voor mijn kerstoutfit en woonde een training van het make-up merk Smashbox bij. Kijk je met me mee?

Gedaan
Wiehoe, mijn eigen bedrijfje is een feit! In het artikel van gister schreef ik er natuurlijk al uitgebreid over, maar in dit weekoverzicht kan ik het alsnog niet weg laten. Ben jij ook benieuwd wat de voor- en nadelen van een eigen onderneming zijn en twijfel jij misschien om van je blog je bedrijf te maken? Lees dan zeker dit artikel even door!Gegeten

Oké, sinds dat ik twee weken geleden de verrotste carpaccio in tijden at en ik twee weken op carpaccio rantsoen stond, heb ik deze week weer dubbel en dwars genoten van de lekkerste carpaccio in town. Gezellig met mama ben ik op pad geweest om sint inkopen te doen en natuurlijk hoorde daar ook een lunch bij. Nom, nom. Was ik toch bíjna van die carpaccio verslaving af..

Gelukkig

December is pas net begonnen en maakt me nu al onwijs gelukkig. Een ontzettend drukke maand met véél plannen – in dit artikel zie je mijn to-do list! -, maar vooral erg veel gezelligheid. Ik kijk vooral uit naar het opzetten van de kerstboom en het samenzijn met familie. Er gaat niets boven kerst!Gehoord

Dinsdagavond was ik aanwezig bij een training van het make-up merk Smashbox. Nu ik in december nog een maandje bij Douglas knal – om al die prachtige cadeaus onder de kerstboom te verzorgen natuurlijk! -, had ik meteen de kans om wat meer over het merk te weten te komen. Binnenkort ga ik een van de fel begeerde primers testen, ik laat jullie uiteraard weten hoe ik ‘m vind.Gezien

Ein-de-lijk kwam mijn zelf ontworpen MacBook case binnen. Bij CaseApp bestelde ik vorige week een soort sticker voor de buitenkant van mijn pareltje en ik ben ontzettend blij met het resultaat. In mijn Photo Diary van maandag verschijnt er uiteraard een foto. Wanneer je je niet meer kunt beheersen, er staat een foto op mijn Instagram!Gewenst
Gister vertrok een van mijn beste vriendinnetjes voor vijf maanden naar het zonnige Curacao. Afgelopen weekend zag ik haar voor het laatst en dat is toch altijd even slikken. Natuurlijk wens ik dat ze het ontzettend naar haar zin heeft – dat zal wel goed komen met zon, zee, strand én dolfijnen!!! – en geen dingen doet die ik ook niet zou doen. Haha, grapje.


Geërgerd

Over mijn lay-out kan ik me iedere dag weer een beetje irriteren. Ik merk dat de opties met Blogger erg beperkt zijn en wil onwijs graag overstappen op WordPress. Tijd om me te oriënteren! Wat wil ik nu eigenlijk uitstralen? Past mijn naam wel bij m’n blog? Zó veel vragen, waarom kan ik nooit eens tevreden zijn? Denise de perfectionist. Aangenaam.Gedacht

Sinds een maandje ben ik me ook wat gaan verdiepen in m’n studie. Ik ben nu natuurlijk nog maar tweedejaars studente Communicatie, maar toch twijfel ik nu al of ik later een master op de Universiteit ga doen. Ik krijg namelijk de kans – je moet een 7 of hoger gemiddeld staan, good job! – om mijn pré master in een half jaar te doen in plaats van mijn minor. Scheelt me een jaar studeren, collegeld én ov-chipkaart! Heeft iemand hier toevallig ervaring mee?Gekocht
December staat ook wel bekend als de maand waarin ik veel geld uit geef. Té veel geld. Het is vandaag 5 december en ik heb geloof ik al een maandinkomen er doorheen gejast. Ik kocht veel te leuke zwarte laarsjes – sneek peak op de hoofdfoto! -, slaagde dik voor mijn sinterklaas inkopen en scoorde zelfs al een kerst outfit. Lijkt het jullie leuk om daar een apart artikel over te zien?

Hoe was jouw week?

You Might Also Like

64 Comments

 • Reply Simone -lifeofsimone- 5 december 2014 at 06:04

  Je laarsjes zijn prachtig én ik ben heeeel benieuwd naar je kerstoutfit!

  • Reply Denise 5 december 2014 at 06:45

   Dankjewel Simone! <33

 • Reply Kimsbloglife 5 december 2014 at 07:04

  Leuk om te lezen. Ik vind je lay-out best mooi zo, maar met blogger kan je inderdaad wel veel meer kanten uit! En je laarsjes zijn prachtig!

 • Reply Andrea 5 december 2014 at 07:06

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje!

 • Reply Esther 5 december 2014 at 07:14

  Ik ben zeker benieuwd naar je kerstoutfit! 🙂

  • Reply Denise 5 december 2014 at 07:32

   Hihi yeey, dan ga ik er een artikel over maken!

 • Reply Inge WM 5 december 2014 at 07:29

  Ik ben echt verliefd op je laarsjes, ik ga ze zo meteen even zoeken. Ahh ik hoop dat het lukt met je blog! Het duurt even maar straks ben je blij 🙂 X

  • Reply Denise 5 december 2014 at 07:31

   Ik hoop het Inge! Je kunt ze vinden op de website van Omoda als het goed is. Als het niet lukt kun je me altijd een berichtje sturen, dan zoek ik ze even voor je op!

 • Reply Merdjelin 5 december 2014 at 07:49

  Wat een gave laarsjes!! x

 • Reply CRVY 5 december 2014 at 08:08

  Leuk artikel, heel origineel!

  • Reply Denise 5 december 2014 at 08:08

   Dankjewel, leuk om te horen!

 • Reply Rosa 5 december 2014 at 08:30

  Ik ben benieuwd naar je ideeën voor een nieuwe lay-out! Ik zit zelf ook heel vaak te denken aan een andere naam..? lastig!

  • Reply Denise 5 december 2014 at 10:11

   Super lastig! Ik kijk een beetje rond op Etsy voor wat mooie themas!

 • Reply Anita 5 december 2014 at 08:34

  Herkenbaar, ik heb deze maand ook al is hij net begonnen al veel te veel uitgegeven.

  • Reply Denise 5 december 2014 at 10:11

   Haha, volgens mij heeft bijna iedereen daar last van in december!

 • Reply Suze 5 december 2014 at 08:47

  Super mooie laarsjes! Nog van harte met je eigen bedrijfje, wat goed zeg! X

  • Reply Denise 5 december 2014 at 10:11

   Dankjewel Suze <3

 • Reply Raounak 5 december 2014 at 09:00

  Wat een leuk artikel. Heerlijk die positiviteit!

  • Reply Denise 5 december 2014 at 10:11

   Ah dankjewel <3

 • Reply Nortfhlix NL 5 december 2014 at 09:05

  Leuk artikel! Ben benieuwd naar je kerst-outfit! Dus showen aub 🙂

 • Reply Dagmar Valerie 5 december 2014 at 09:23

  Ah wat een heerlijk artikel, maar twijfel niet aan je mooie blog want hij ziet er super uit! En als je graag de overstap wilt maken, ik vond het ook doodeng maar het is helemaal goed gekomen van blogger naar wordpress. Heb nog geen seconde spijt gehad <3

  • Reply Denise 5 december 2014 at 10:11

   Super lief van je Dagmar! <3

 • Reply Anouk Donkers 5 december 2014 at 09:24

  Congrats met je eigen bedrijfje! En wat een toffe laarsjes :

  Liefs,

  Anouk

  • Reply Denise 5 december 2014 at 10:12

   Dankjewel Anouk!

 • Reply Justine A 5 december 2014 at 09:25

  Wauw, als je de kans krijgt om je pre master te doen, dan sta je er wel heel goed voor. Wat knap zeg! En inderdaad. December is mega duur, mijn maandsalaris is er ook al aangegaan haha!

  • Reply Denise 5 december 2014 at 10:12

   Wat lief moppie!

 • Reply Bianca | Glamorous Lifestyle 5 december 2014 at 09:30

  Wat een super leuk lijstje! Erg gaaf dat je je eigen bedrijfje hebt kunnen opzetten, ik wens je onwijs veel succes!

  • Reply Denise 5 december 2014 at 10:13

   Dankjewel Bianca!

 • Reply Maaike 5 december 2014 at 09:49

  Sinterklaas is ook zo slecht voor mijn portemonnee… gisteren 'even' de stad in om nog wat cadeautjes te scoren maar ik kocht er ook nog een jas en een tas voor mezelf bij, haha!

  • Reply Denise 5 december 2014 at 10:12

   Haha ach, moet kunnen toch Maaike!

 • Reply manonmiaow 5 december 2014 at 10:10

  Wat zijn die laarsjes leuk!! Ik koop vooral cadeautjes voor andere mensen in december hihi!

  • Reply Denise 5 december 2014 at 10:12

   Dankjewel Manon! Haha ja, me too!

 • Reply Tessa 5 december 2014 at 10:31

  Ik hou ook zo van de kerst en de andere feestdagen deze maand, maar het kost inderdaad ook een hele boel haha! Ik ben benieuwd naar je kerstoutfit :D!
  Liefs, Tessa

  • Reply Denise 5 december 2014 at 10:56

   Die ga ik zeker laten zien 😀

 • Reply Diolifestyle 5 december 2014 at 10:54

  Zo gaaf je eigen bedrijf!

 • Reply Anna 5 december 2014 at 11:56

  Wat leuk om te lezen! Je laarsjes zien er mooi uit. En ik ben ook zo perfectionistisch, snap je helemaal haha! X

  • Reply Denise 5 december 2014 at 12:19

   Dankjewel Anna!

 • Reply wellnewss 5 december 2014 at 12:15

  Ik zit er idd ook over na te denken om van blogger naar WordPress te gaan. Destijds vond ik WordPress te ingewikkeld, maar met blogger voel ik mij "beperkt". Xx Laura

 • Reply Sax and the Pretty 5 december 2014 at 12:56

  Super mooie laarsjes, ik heb ze ook haha! Echt een van mijn favo modellen! x

  • Reply Denise 5 december 2014 at 14:37

   Ah super leuk, dankjewel!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 5 december 2014 at 15:22

  Ik herken de twijfel! Ik wil mn lay-out ook aanpassen, maar niets is zoals ik het wil! ARGH!

  • Reply Denise 5 december 2014 at 15:44

   Ah zo vervelend 🙁

 • Reply Kim 5 december 2014 at 15:36

  Ik ben benieuwd wat je van de Smashbox primers gaat vinden! Ben er zelf ook erg benieuwd naar.. Leuk artikel weer! <3

 • Reply nynkeslifestyle 5 december 2014 at 16:36

  Je laarsjes zijn zo leuk! <3

  • Reply Denise 5 december 2014 at 17:47

   Dankjewel Nynke!

 • Reply Yvette Eigenraam 5 december 2014 at 16:47

  Ik ben benieuwd naar je kerstoutfit 🙂 en iedereen geeft denk wel teveel geld uit deze maand xD

  • Reply Denise 5 december 2014 at 17:47

   Hihi, ik ga hem zeker laten zien!

 • Reply Manon Boerakker 5 december 2014 at 17:46

  Wij doen niet aan sinterklaas dus sinterklaas is niet zo duur voor mij, die laarsjes zijn echt zo leuk!

  • Reply Denise 5 december 2014 at 17:47

   Ah dankjewel Manon!

 • Reply Cindy 5 december 2014 at 19:31

  Hoi Denise de perfectionist. Aangenaam. Tipje: Hoe ouder je wordt, hoe makkelijker je dingen los gaat laten. Groeten van Cindy het oude wijf, aangenaam! Ps: Fijne decembermaand!

  • Reply Denise 7 december 2014 at 18:57

   Haha ah lieve reactie. Jij ook! <3

 • Reply yudeska 6 december 2014 at 12:36

  Ik ken dat gevoel wel van dat je twijfelt aan je layout, maar het is ook gewoon een blog en de content is ook het meest belangrijke! Vergeet dat niet. Natuurlijk een mooie uitstraling hoort erbij , maar meid je blog is prachtig naar wordpress voor meer keuze als je dat zou willen maar vind je website er nu ook heel mooi uitzien. Ga gewoon door zoals je altijd doet want het ziet er prima uit!

 • Reply Denise 6 december 2014 at 15:13

  'Denise de perfectionist'. Daar kan ik me ook wel in vinden. Zal onze naam soms synoniem staan voor perfectionisme? Ik vind je lay-out heel mooi hoor! Je blog is niet te ingewikkeld, en heel overzichtelijk. Als een blog er te onoverzichtelijk uitziet, heb ik al snel de neiging om snel op het kruisje te drukken. Maar je moet zelf natuurlijk wel 100 procent achter je blog staan!

  • Reply Denise 7 december 2014 at 18:57

   Haha ik denk het Denise! Super lief van je, dankjewel <3

 • Reply Stephanie 6 december 2014 at 22:13

  Interessant om te lezen :). Mooie laarsjes! En ik ben ook zo'n perfectionist 🙁

  • Reply Denise 7 december 2014 at 18:57

   Dankjewel Stephanie! Ik word er af en toe best een beetje moe van 🙁

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten