Geen categorie

What did I do? #5 – HEMA bloggerboekje, 700 volgers en tapas

22 augustus 2014

Tijd om weer eens wat nieuwtjes te vertellen tegen mijn favoriete volgers! Afgelopen week viel het Nederlandse weer helaas ontzettend tegen – volgens mij is iedereen wel minimaal één keer compleet nat geregend – maar dat weerhield me er niet van om toch wat dingen te ondernemen. Een nieuwe bloggers Whatsappgroep is ontstaan, ik heb heerlijk tapas gegeten met vriendinnen én ik kreeg helaas ook minder leuk nieuws. What did I do?

Gezien
Ik heb de enorme hoeveelheid foto’s van Amerika eindelijk uitgezocht, bewerkt en gesorteerd. Heerlijk om terug te denken aan hoe het daar was en wat ik allemaal gezien heb. Wanneer ik m’n Amerika artikelen schrijf, besef ik eigenlijk pas hoevéél ik eigenlijk meegemaakt heb in een korte tijd. Niet normaal! Deze week komt alweer het laatste deel online.


Gelezen
Op Instagram kreeg ik een lief berichtje van twee meiden die het idee hadden om een Bloggers WhatsApp groep op te starten. Zo gezegd, zo gedaan! Een ontzettend leuk idee om samen met meiden die dezelfde passie delen wat bij te kletsen. Wanneer ik een kwartier niet op m’n telefoon kijk, heb ik er al weer 250 nieuwe berichten bij, haha. Fanatiek zijn ze wel hoor, die bloggers!

Gehoord
Helaas heb ik ook wat minder leuk nieuws gehoord de afgelopen week. Mijn contract bij Douglas is niet verlengd, wat betekent dat ik per september op zoek moet naar een nieuwe baan. Ik heb drie keer een contract getekend – ik werk er inmiddels al weer 1,5 jaar! – en nu houdt het helaas op. Jammer, maar ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging! Heeft iemand misschien nog de gouden tip voor een leuke nieuwe baan?

Gewenst
De afgelopen tijd gebeurd er zo ontzettend veel naars in de wereld, maar ook in mijn directe omgeving. Wat zou de wereld er mooi uit zien zonder oorlog, ziektes en geweld. Ik zou zo graag iets willen betekenen voor alle zieke mensen op de wereld. Zo oneerlijk is het af en toe.. Zucht.

Gedaan
Donderdag ben ik met mama en m’n zusje Rosalie naar de braderie in Breda geweest. Er stonden verschillende kraampjes – van churros tot make-up – en het was er gezellig druk. Gelukkig viel het weer ons niet tegen, het zonnetje brak zelfs eventjes door! Natuurlijk moesten we een zak stroopwafel kruimels scoren. Zo ongelofelijk lekker!

Gegeten
Woensdag ben ik samen met twee vriendinnen – die ik al jaren ken – heerlijk gaan borrelen op het terras. Gezellig wat wijntjes, tapas en bitterballen. Meer heb je niet nodig voor een geslaagde avond! Daarna besloot ik om nog wat wokgroenten met noodles te bestellen en gezellig ‘s nachts met Joost in bed op te peuzelen. Een typisch geniet momentje!


Gedronken
Wisten jullie eigenlijk dat Martini Fiero echt een van m’n favoriete drankjes is? Wanneer ik wat met vriendinnen ga drinken is het zo ongeveer standaard dat ik voor deze zoete lekkernij ga. Heerlijk een sinaasappelschijfje en wat ijs erbij. Jummie.


Geërgerd
Deze week heb ik me echt groen en geel geërgerd aan het typische Nederlandse weer. Er stonden ontzettend veel leuke dingen op de planning die helaas niet door konden gaan. Naar het strand, de Efteling en heerlijk shoppen in verschillende steden in het land. Al snel had ik door dat ik het strand wel kon vergeten. Natuurlijk kun je ook heerlijk gezandstraald worden met een natte douche, maar dit leek me geen goed plan. Winkelen heb ik helaas maar één keer kunnen doen door het slechte weer en de Efteling kwam er ook niet van. Zucht.. Af en toe zou ik zo ontzettend graag in een tropisch land wonen waar de zon áltijd schijnt!

Gekocht
Het was weer eens tijd om te winkelen – wanneer eigenlijk niet? – en mama en ik besloten om eens een kijkje te nemen in Breda. Na wat koopjes jagen heb ik uit eindelijk een onwijs leuk nieuw leren jasje gekocht van Garcia, een top van Only én, jawel, het beroemde bloggerboekje van HEMA. Het boekje bestaat uit twee gedeelten. Links kun je je to do list schrijven en rechts je to blog list. Ideaal!


Gedacht
Communicatie. Boeken. Schoolgeld. Ov. Studie. De schoolstress is al weer flink op gang aan het komen, pff. Over 1,5 week begin ik weer en ga ik het tweede jaar van HBO communicatie in. Aan de ene kant heb ik er onwijs veel zin in. Gezellig om de meiden weer te zien en om weer iets te leren. Ik heb in de vakantie altijd het gevoel dat ik even ‘stil sta’ wat betreft m’n hersenen, haha. Weer wat dingen bijleren is nooit verkeerd! Aan de andere kant weet ik dat ik het ontzettend druk ga krijgen. De tentamens en leerstof is zo ontzettend veel dat ik nu alvast op m’n tong bijt als ik er aan denk. Nu ik het bloggen ook écht iedere dag door wil zetten, kan ik nog wel eens op wat planning probleempjes komen. Is sowieso niet m’n sterkste kant, ik ben een heerlijke uitsteller!

Gelukkig
Gister keek ik vol ongeloof op Instagram en ik zag tot m’n verbazing dat ik de 700 volgers al weer gepasseerd ben. WAUW! Ongelofelijk hoe m’n volgers aantallen de afgelopen tijd groeien. Stiekem ben ik wel een beetje trots dat er zo ontzettend veel mensen – 700, dat is bijna een heel dorp haha! – mij in drie maanden willen volgen. Ben je benieuwd geworden naar m’n account? Hier kun je een kijkje nemen! Ook op Bloglovin gaat het razendsnel, had ik vorige week nog 380 volgers, nu opeens dik 450. Het maakt me echt ontzettend blij dat jullie met plezier m’n artikelen lezen. De reacties en lieve berichten die ik ontvang, maken het bloggen nog nét een beetje leuker.

Wat heeft jou gelukkig gemaakt deze week?

You Might Also Like

91 Comments

 • Reply Tessa 22 augustus 2014 at 04:47

  Wat leuk die braderie! En al helemaal als je die kan verlaten met heerlijke stroopwafelkruimels!
  Liefs, Tessa

  • Reply Denise van Kalmthout 22 augustus 2014 at 07:58

   Haha, stroopwafelkruimels zijn véél lekkerder dan normale stroopwafels! <3

 • Reply Laura 22 augustus 2014 at 06:21

  Hoi! Wat jammer van je contact en heerlijk zo'n zak kruimels. Ik probeerde te klikken op instagram link, maar die werkt niet. Ik had dat laatst ook en haalde de: 'www' ervoor weg en toen deed ie het wel. Nu maar gewoon gezocht op insta:)

  X laura

 • Reply Dagmar Valerie 22 augustus 2014 at 06:22

  Wauw wat superleuk om te lezen en wat groei je ongelooflijk hard, het is je zo van harte gegund! Echt heerlijk om te zien topper en wat een fijn artikel!

 • Reply Window On My Wardrobe 22 augustus 2014 at 07:15

  Leuk lijstje! Wel erg jammer van je contract bij Douglas, maar je vindt zeker snel iets anders. En proficiat met je 700 Instagram volgers! Ik ben er eentje van 😉

  X Sara

  • Reply Denise van Kalmthout 22 augustus 2014 at 07:59

   Inderdaad ontzettend balen, maar tijd voor iets nieuws! Ah dankjewel Sara <3

 • Reply Kim - Bestyoubeauty.nl 22 augustus 2014 at 07:28

  Wat goed dat je zo hard groeit!

 • Reply kimsbloglife 22 augustus 2014 at 07:51

  Wat jammer dat je contract niet verlengd is! Maar zie het positief, klaar voor een nieuwe uitdaging 🙂 haha die bloggersgroep op whatsapp, superleuk! En wat goed dat je blog op 3 maanden tijd al zo groot geworden is! Je zal je bloggerboekje goed kunnen gebruiken om alles goed te plannen! 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 22 augustus 2014 at 08:00

   Ontzettend lieve reactie Kim! Het is inderdaad balen van Douglas, maar het is weer tijd voor iets nieuws! Ik gebruik m'n bloggerboekje inderdaad met heel veel plezier!

 • Reply Jasmijn 22 augustus 2014 at 07:52

  Wat een leuk lijstje! Jammer dat je contract bij de Douglas niet verlengd is.. Hopelijk vindt je snel wat nieuws 🙂 Gefeliciteerd met je 700 instagram volgers, die groei heb je meer dan verdient!

  • Reply Denise van Kalmthout 22 augustus 2014 at 08:00

   Inderdaad balen maar ach, ik ben druk op zoek! Dankjewel Jasmijn, super lief van je! 🙂

 • Reply Justine A 22 augustus 2014 at 07:55

  Wauw wat leuk en inderdaad,wat groeit je blog hard! Maar het is je meer dan gegund 🙂 tof trouwens zon bloggersgroep. Dat lijkt mij ook erg leuk, zou graag meer leuke meiden willen ontmoeten!

  • Reply Denise van Kalmthout 22 augustus 2014 at 08:01

   Waarom kom je niet gezellig bij ons in de groep, hartstikke leuk! Lieve reactie!

 • Reply Manon 22 augustus 2014 at 08:02

  He wat balen dat je contract niet verlengd wordt zeg, maar je vind vast snel iets anders leuks 🙂 haha wat een fanatiekelingen inderdaad 😉

  • Reply Denise van Kalmthout 22 augustus 2014 at 08:24

   Ontzettend balen inderdaad, ik hoop dat ik snel een leuke nieuwe baan heb!

 • Reply Aimée van der Pijl 22 augustus 2014 at 08:10

  Super balen van je contract!
  We zijn een gezellig maar druk groepje bloggers hahaha! ❤️

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 22 augustus 2014 at 08:11

  Je bent zó goed bezig! Wauw! En in de app is het inderdaad lekker druk! Balen van je baan!

 • Reply Eva Realitijd 22 augustus 2014 at 08:33

  Wat een leuke post! Proficiat met je volgers, zo goed bezig!

 • Reply MissBeautyFreak 22 augustus 2014 at 08:53

  Superleuk artikel! Ook heel erg origineel met dat gelezen, gehoord, gedaan etc. Trouwens kan ik ook in die whatsappgroep gezet worden? Lijkt me heel erg leuk om met bloggers te kletsen!

  • Reply Denise van Kalmthout 22 augustus 2014 at 09:50

   Dankjewel! Ah lief van je. Natuurlijk, als je mij even je nummer mailt!

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 22 augustus 2014 at 08:57

  Super handig blokboekje! Heel leuk artikel ook om te lezen 🙂

 • Reply Laura 22 augustus 2014 at 09:36

  Stroopwafelkruimels doen me denken aan vroeger. Heerlijk 🙂 En gefeliciteerd met je 700 volgers! Dat is inderdaad echt heel veel.

 • Reply Sylvana J 22 augustus 2014 at 09:49

  Heel leuk om te lezen weer! En wauw, gefeliciteerd met je 700 volgers op Instagram :)!

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 22 augustus 2014 at 10:00

  Heel leuk artikel weer! Jammer dat je weg moet bij de Douglas zeg, maar wel leuk om weer op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

 • Reply kelly vink 22 augustus 2014 at 10:07

  wow! dat blogboekje MOET ik gewoon hebben dus hé!

 • Reply Pinkit puntnl 22 augustus 2014 at 10:09

  Wat leuk om zo een overzicht te lezen! Lekker stroopwafel kruimels (al zijn churros ook super lekker), gefeliciteerd met je volgers! En jammer van je contract bij Douglas (dat lijkt mij echt een super bedrijf om te werken), maar ik wens je veel succes met een nieuwe baan/uitdaging te zoeken gaat je vast lukken! x

 • Reply Daphne G 22 augustus 2014 at 10:26

  Echt ontzettend balen van je baan, ik hoop echt dat je snel iets nieuws vindt!

 • Reply Bianca | glamorouslifestyle 22 augustus 2014 at 10:29

  Pff jeetje balen zeg van je contract! Maar ongetwijfeld vind je snel iets! Verder een heel leuk artikel, het is je zeker gegund! XOXO

 • Reply Manon Boerakker 22 augustus 2014 at 10:58

  Leuk overzicht. Echt balen dat je contract niet verlengd is. Ik denk dat dit mij ook 1 oktober gaat gebeuren 🙁

  • Reply Denise van Kalmthout 22 augustus 2014 at 19:19

   Dankje Manon! Ah wat balen dat je denkt dat dit bij jou ook gaat gebeuren. Ik ga voor je duimen!

 • Reply Lizzy 22 augustus 2014 at 11:00

  Ik vond dit zo ontzettend leuk om te lezen! 🙂 Wat tof dat je een bloggerwhatsappgroep hebt! I want to join haha! Jammer dat je contract niet is verlengd! En wow die zak met stroopwafel kruimels ziet er jummie uit!

 • Reply claudia verloop 22 augustus 2014 at 11:13

  Aah, balen van je contract! Ik hoop dat je snel iets nieuws vindt 🙂

 • Reply Angela 22 augustus 2014 at 11:13

  Stroopwafel kruimels, jammie!

 • Reply Renee Raadsheer 22 augustus 2014 at 11:23

  Jammer van je contract, hoop dat je snel iets nieuws vind! Kruimel stroopwafel!? Ziet er super lekker uit, oehh ga ik zeker proberen! En wat een mega leuk en gezellig idee van eem whatsappgroep, leer je bloggers echt kennen (denk ik)! Leuk artikel, hou van dit soort lijstjes, niet te lang maar wel alles heel leuk om te lezen en lekker wisselend! 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 22 augustus 2014 at 19:20

   Ah wat een lieve reactie van je. Het is inderdaad leuk om met bloggers onderling wat te kletsen, leuk om elkaar zo te leren kennen!

 • Reply Kim 22 augustus 2014 at 11:37

  Wat een leuk artikel! Jammer dat je contract niet verlengt is.. De ici paris dan maar misschien hihi?

 • Reply saarenzo 22 augustus 2014 at 11:39

  Leuk artikel! Wat jammer van je contract zeg. Succes met het vinden van iets anders. En wauw wat goed van je volgers! Gefeliciteerd!

 • Reply Lovely Lonnie 22 augustus 2014 at 12:13

  Wat super zeg 700 volgers, daar mag je oprecht trots op zijn! Jammer van je planning zeg, ik hoop stiekem toch nog wat zonnenstralen komen volgende week. Jammer van je baan, maar er liggen nog zoveel kansen voor je. Ik hoop dat je iets leuks gaat vinden.

 • Reply Cindy 22 augustus 2014 at 12:39

  Gefeliciteerd met je 700 volgers!! Balen van je baan, maar hé, nieuwe ronde nieuwe kansen! Fijn weekend!

 • Reply Kirsten Vanhoomissen 22 augustus 2014 at 13:15

  Altijd leuk om te lezen, zo'n artikel! Hopelijk vind je snel een nieuwe job!

 • Reply Fleur 22 augustus 2014 at 13:36

  Oeh wat een fijn lijstje!
  Onzettend gaaf, 700 volgers!
  En Breda lijkt me ook nog eens leuk om heen te gaan, ja wat een fijn lijstje heb je kunnen maken!

  • Reply Denise van Kalmthout 22 augustus 2014 at 19:21

   Dankjewel Fleur! Breda is inderdaad een hartstikke gezellige stad om een hapje te eten of te winkelen. Je moet er zeker eens gaan kijken!

 • Reply MIXT fashion and lifestyle 22 augustus 2014 at 16:02

  wat leuk zeg zoveel volgers al! Leuke dingen heb je gedaan:) En je vindt vast wel snel weer een nieuwe baan:)

 • Reply iThinkPink 22 augustus 2014 at 16:47

  Gefeliciteerd met de 700 volgers!

 • Reply Maaike 22 augustus 2014 at 17:12

  Jeetje, jij krijgt echt heel snel veel volgers! Maar je hebt het verdient hoor meid, want je blog is erg leuk!

 • Reply Mariëlle M. 22 augustus 2014 at 17:31

  Aah wat balen zeg van je baan, dat paste zo perfect bij je blog! Maar misschien kun je nu fulltime bloggen als baan hihi. Wat ga je vreselijk hard zeg, hoe doe je dat toch !?

  • Reply Denise van Kalmthout 22 augustus 2014 at 19:22

   Ja, het is inderdaad balen maar ach! Hihi, misschien wel. Ik ga het zeker eens overwegen!

 • Reply Patoir 22 augustus 2014 at 17:32

  Jammer dat er allemaal stomme dingen gebeuren in je directe omgeving.. Je volgers gaan erg snel, wow!

  • Reply Denise van Kalmthout 22 augustus 2014 at 19:22

   Helaas heb ik niet altijd in de hand wat er gebeurd.. Ja, ongelofelijk snel!

 • Reply Anne Solveig 22 augustus 2014 at 19:47

  Super leuk om te zien! Dat blogboekje is leuk!

 • Reply Céline van Wier 22 augustus 2014 at 21:14

  Wat balen dat je contract niet is verlengd 🙁 Gefeliciteerd met je 700 volgers op Instagram 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 22 augustus 2014 at 21:32

   Inderdaad ontzettend balen, maar tijd voor iets nieuws. Dankjewel Celine!

 • Reply Bianca 22 augustus 2014 at 23:32

  Gefeliciteerd met 716 volgers ondertussen, ik ben je ook gaan volgen nu :p xxx

 • Reply Charlotte 23 augustus 2014 at 15:59

  Leuk om allemaal te lezen, ik denk dat je je uren kan vermaken met de foto's van USA. wat leuk zo'n bloggers app? Zou ik er bij mogen? 🙂

 • Reply Madeleine Lestuny 23 augustus 2014 at 17:00

  Leuk artikel 🙂 Bedankt nog voor je input op Instagram, ik typ deze reactie nu met mijn Macbook Pro 🙂 Wat jammer dat je contract niet verlengd word! Misschien Rituals, The body shop, etos, kruidvat, ici paris xl? Wat een leuk blog boekje van de Hema zeg! 🙂 En gefeliciteerd met je 700+ volgers!

  • Reply Denise van Kalmthout 24 augustus 2014 at 11:40

   Ah echt, wat gaaf! Je krijgt er echt geen spijt van, m'n Macbook is fantastisch en ik zou niet meer zonder kunnen. Ik ga inderdaad eens een mailtje sturen naar TBS, die hebben ze hier gelukkig ook erg dichtbij! Dankjewel voor je lieve en leuke reactie! <3

 • Reply withlovefroms 24 augustus 2014 at 10:40

  Leuke foto's en een tof blogboekje!
  Groetjes en veel succes op school! 🙂

 • Reply Jill 24 augustus 2014 at 14:12

  Wat balen dat je contract bij de Douglas niet verlengt is! 🙁 Fijne tip van dat HEMA boekje trouwens, ik was al een tijdje op zoek naar een goed "To Do" boekje, ga morgen meteen even langs!

  • Reply Denise van Kalmthout 25 augustus 2014 at 09:36

   Inderdaad ontzettend jammer.. hoop dat ik snel iets leuks vind. Ah leuk!

 • Reply beautylisz.com 25 augustus 2014 at 09:18

  Hee wat een leuk blogger boekje, haha! Wat jammer dat je weg moet bij Douglas maar het maakt je pad wel weer open voor nieuwe dingen! Ik hoop dat je een leuke en leerzame baan zal vinden! xx

 • Reply Sanne 27 augustus 2014 at 09:21

  Jeetje wat groei je hard! Hoe doe je dat? Leuke blog heb je trouwens!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten