Persoonlijk

2018, een nieuw begin

2 januari 2018

Jullie hebben je vast afgevraagd waar ik mezelf de afgelopen weken verstopt heb. Geen nieuwe artikelen op mijn blog, een stuk minder foto’s op Instagram, überhaupt geen standaard terugblik artikel op 2017 of mijn best gelezen artikelen van het jaar. Gewoon bijna niets en dat had inderdaad een aantal redenen. Vandaag is het gelukkig 2 januari 2018, tijd voor letterlijk en figuurlijk een nieuw begin. Kijk je met me mee?

2017
Ik wil eigenlijk niet terugblikken en juist vooruit kijken, maar toch is 2017 voor mij eigenlijk een heel bijzonder jaar geweest met veel gebeurtenissen die toch best even benoemd mogen worden. Een jaar van heel veel vreugde en geluk, maar ook minder leuke dingen. Begin 2017 begon ik in ieder geval aan mijn afstudeerstage bij Manfield in Tilburg en ik studeerde godzijdank zes maanden later met een mooie acht op mijn diploma af. Bloed, zweet en tranen heeft het me wel gekost, maar het is absoluut een mijlpaal die ik nooit zal vergeten. Ein-de-lijk dat HBO-papiertje in mijn zak. Daarnaast startte ik afgelopen januari ook met het oppakken van mijn Instagram-account en ben ik inmiddels bijna 30.000 volgers rijker, een bizar aantal waar ik mezelf iedere dag nog even voor knijp. Ik ben tientallen keren naar Amsterdam afgereisd voor events of afspraken en heb nog nooit zo veel pakketjes ontvangen en campagnes gedraaid. Het is fantastisch om van mijn hobby mijn werk gemaakt te hebben en ik kijk dan ook uit om in 2018 nog meer doelen te behalen op zakelijk gebied.

Ook was 2017 het jaar waarin ik iedere week met veel plezier fotografeerde bij kledingwinkel Gossip. Ik voel me daar op m’n plek en het is iedere week weer een feestje om met ze te mogen werken. Ik vloog naar Praag en naar New York, twee fantastische vakanties. Reizen vind ik absoluut een van de leukste dingen om te doen, maar door de nodige schoolstress in 2017 heb ik daar niet uit kunnen halen wat ik eigenlijk wel had willen doen. Mijn doel voor 2018 is dan ook om nog veel meer te zien van de wereld en spontaan het vliegtuig te pakken, gewoon omdat het kan. Daarnaast bezocht ik heel veel leuke festivals (waaronder een met mijn zusjes!), dronk ik veel te veel wijntjes met mijn beste vriendinnetjes, viel ik onbewust een aantal kilo’s af en zat ik eigenlijk vrijwel het hele jaar goed in mijn vel. Ook was 2017 natuurlijk het jaar waarin ik voor het eerst uit huis ging en samen met Joost in ons nieuwe appartement trok. Iets wat een half jaar geleden begon als een sprookje is begin december helaas geëindigd en dit is dan ook de grootste reden dat ik de afgelopen maand zo afwezig ben geweest. We zijn uit elkaar en ik woon voorlopig weer even thuis. Ik ben altijd heel open geweest over mijn persoonlijke leven, dus het is niet meer dan eerlijk om ook te vertellen dat het op dit moment even niet zo goed gaat. Het leven heeft helaas pieken en dalen, maar daar leren we alleen maar van. Heel veel meer wil ik hier ook niet over vertellen, het is gewoon goed zo. Ik wilde het jullie toch even laten weten.

2018
Goed, jullie begrijpen waarschijnlijk dat 2018 als geroepen komt. Een nieuw jaar, een nieuw begin. Ik voel me eigenlijk best oké en ben vanaf nu ook weer klaar met het werken bij Douglas. Tijd om mijn blog en Instagram weer helemaal op te pakken, ik heb er ontzettend veel zin in. Aan goede voornemens doe ik eigenlijk nooit, ook dit jaar niet. Het jaar is echt voorbij gevlogen en ik heb een hele gezellige NYE gehad (met iets teveel champagne). Wel heb ik geleerd in 2017 dat ik alleen nog maar moet investeren in mensen waar ik iets van terug krijg. En dat is ook exact wat ik in 2018 ga doen. Daarnaast wil ik het sporten weer gaan oppakken, meer reizen maken, mezelf nog meer focussen op mijn blog en Instagram en gewoon een extra beetje meer genieten van alles dat ik meemaak. Ook heb ik voor mezelf besloten dat ik in ieder geval in februari (nog) niet wil beginnen aan mijn master. Ik vind het heerlijk om op deze manier voor mezelf te werken en dit is absoluut iets wat ik ook het komende half jaar nog wil blijven doen, het is alleen maar mooi dat dat ook daadwerkelijk kan 🙂

Een heel verhaal en bijna 1000 woorden verder, maar I’M BACK! En jullie kunnen ook in 2018 weer heel veel nieuwe artikelen van mij verwachten, ik ga er weer fulltime tegenaan. Ik ben van plan om een soort blogplanning te gaan maken dat zorgt voor meer structuur voor mij en voor jullie, dus daarover snel meer. De beste wensen voor jullie allemaal en op naar een spetterend nieuw jaar! <3

Liefs,
Denise

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Sophie 2 januari 2018 at 19:29

  Aah muh, wat een vervelend einde van het jaar. Gelukkig komt die reden van de enorme hoeveelheid champagne toch op een goed moment. Zo’n oud op nieuw helpt toch op de een of andere manier om moed te verzamelen voor wat nieuws. Ik hoop gauw weer van je mooie content te mogen genieten :)))
  Heeel veel liefs en alle geluk voor het nieuwe jaar! You can do it!
  Sophie plaatste onlangs…2018 kan niet beter beginnen dan dit!My Profile

 • Reply Marielle 2 januari 2018 at 19:31

  Wat een naar einde van 2017! Ik wens je heel veel geluk voor in het nieuwe jaar, komt vast goed!
  Marielle plaatste onlangs…CHEERS, TO A HAPPY NEW YEAR!My Profile

 • Reply Esmée 2 januari 2018 at 19:35

  Ahh wat een vervelend einde van 2017! Maak er wat moois van komend jaar!

 • Reply Jessica 2 januari 2018 at 19:37

  ?komt goed met jou?

 • Reply Daphne 2 januari 2018 at 19:39

  Sterkte Denise, ik had gek genoeg al een vreemd voorgevoel. Echt klote, net nu je in je prachtige paleisje was ingetrokken.. Ik hoop voor jou inderdaad dat 2018 een jaar wordt waarin je veel achter je kunt laten en je hopelijk weer helemaal de oude wordt. Maak er iets heel moois van! <3

 • Reply Tea 2 januari 2018 at 19:40

  Jeetje wat een nare afsluiting van je jaar 🙁 Hopelijk wordt 2018 een beter jaar voor je! Veel sterkte!

 • Reply Judith 2 januari 2018 at 19:42

  wat een vervelend nieuws zeg. dikke knuffel! Ik wens je in ieder geval al het goede voor 2018! Uit ervaring weet ik dat het met de tijd echt goed komt 🙂 you can do this babe!
  Judith plaatste onlangs…Snapshots – Slaapkamer + Winactie!My Profile

 • Reply Kaylee Joosten 2 januari 2018 at 20:15

  Wat een naar einde van 2017. Bij deze wil ik je het beste wensen voor 2018! Veel reizen en heel veel gezelligheid om je heen. Lekker genieten meid! ❤️
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…22 jaar – Happy Birthday To Me!My Profile

 • Reply Marloes 2 januari 2018 at 20:16

  Sterkte mop! Dat 2018 een top jaar voor je mag worden met veel mooie reisjes! Dikke knuffel en tot snel X
  Marloes plaatste onlangs…HAPPY 2018!My Profile

 • Reply Milou 2 januari 2018 at 20:40

  Ah meid, wat een verdrietig einde van het jaar is dit voor jou geweest! Veel sterkte. Lekker focussen op de mensen die jou gelukkig maken en knallen met je blog en Instagram! Veel geluk voor jou in 2018 ?
  Milou plaatste onlangs…Nieuw jaar, nieuwe kansenMy Profile

 • Reply Denise 2 januari 2018 at 23:28

  Wat een stom einde zeg! Heel veel sterkte, Denise. Op naar een goed 2018 ?
  Denise plaatste onlangs…TAG – Mijn 2017My Profile

 • Reply Femke 3 januari 2018 at 06:18

  Wat is 2017 anders geëindigd dan je waarschijnlijk vooraf had verwacht. Ik vind het geweldig om te lezen hoe je bent gegroeid sinds je jezelf (nog) meer bent gaan focussen op je Instagram kanaal (voornamelijk). Ik hoop dat je een heerlijk jaar krijgt, mooie dingen gaat zien, nog meer gaat groeien en je wensen uit gaan komen. Happy New Year! X
  Femke plaatste onlangs…Een streven voor 2018My Profile

 • Reply Nicole 3 januari 2018 at 09:19

  Oh Denise! Wat heftig zeg 🙁 Dat zag ik niet aankomen. Heel veel sterkte de komende tijd en wat goed dat je er zo sterk instaat: alleen investeren in de mensen die je daadwerkelijk energie geven. En vergeet niet dat jij de belangrijkste persoon in je leven bent. Liefs!

 • Reply Lindsey Beljaars 3 januari 2018 at 10:55

  Jeeetje wat vervelend!!! Sterkte en maak van 2018 een top jaar!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Vooruitkijken naar 2018My Profile

 • Reply Madelon 3 januari 2018 at 12:09

  Wat een naar einde van 2017, bij mij precies hetzelfde gebeurt.. Hoop dat 2018 een jaar wordt vol gezondheid, gezelligheid en liefde van de mensen waar we echt op kunnen rekenen!

 • Reply anna 3 januari 2018 at 12:30

  Wat ontzettend verdrietig om te lezen dat jullie uit elkaar zijn, ik vond jullie zo’n leuk stel samen! Knap dat je er weer met frisse moed tegenaan gaat <3 Wel super om te lezen dat je echt van je hobby je werk hebt gemaakt!
  anna plaatste onlangs…Dit is waarom ik bloggen leuker vind dan Instagram!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten