Persoonlijk

PLOG 03/11 – Vier leuke events in Amsterdam

9 november 2016

Afgelopen donderdag had ik een druk maar erg leuk programma op de planning staan. Samen met Tedje vertrok ik met de trein richting Amsterdam, om daar vier persdagen te bezoeken, gezellig sushi te eten en met een volle goodiebag weer richting Brabant te vertrekken. Vandaag een uitgebreid verslag! Kijk je met me mee?

plog-1Morning! Het is 09.00 uur, redelijk fris en ik moest vanochtend zo erg haasten dat ik geen tijd had om foto’s te maken. En om te ontbijten. Vandaar mijn boer’n yoghurt met muesli, die ik onderweg snel even bij de Kiosk haal. Geen ochtend zonder yoghurt, ik zweer erbij!

Om 09.10 uur vertrekt de trein richting Amsterdam en ja, dat is vanuit mijn Brabantse stadje een redelijk eind weg. Gelukkig kan ik met de intercity direct (dat scheelt me toch weer 30 minuten!), waardoor ik binnen anderhalf uur op Amsterdam Centraal sta. Tsja, je moet er iets voor over hebben.

plog-2Van Tedje kreeg ik nog de gouden tip om een powerbank mee te nemen en dat is inderdaad een goed idee. Mijn iPhone is na de laatste update volledig afgetakeld, ik weet ook niet precies hoe het kan. Na een uur is de batterij al half leeg en bij 30% houdt ‘ie het helemaal voor gezien. Mocht ik deze plog dus de hele dag vol willen houden, dan is een externe batterij geen overbodige luxe.

Afspraak 1: de Golden Pressday van MooiPR. Een PR-bureau met veel mooie merken waar ik regelmatig mee samenwerk, dus het is altijd leuk om ook af en toe je gezicht te laten zien.

plog-3De collecties die ik vandaag zie zijn trouwens allemaal alweer voor de lente en de zomer, wat mij betreft slaan we heel de winter ook gewoon over. Kijk die leuke espadrilles van Omoda, LOVE it!

En tsja, op bezoek gaan bij PR-bureaus is meestal helemaal geen straf. Bij Mooi PR hebben ze veel lekkere drankjes klaarstaan en een prachtige decoratie.

plog-4EN de allerlekkerste macarons die ik ooit gegeten heb!!! Dikke vette aanrader.

Ook staat er een stand van het nagellak merk O.P.I, hier kun je je nagels laten lakken. Altijd leuk!

plog-5Op naar afspraak 2 van vandaag: nog een persdag bij een agency! Ook hier zijn ontzettend veel toffe merken met hun nieuwe collecties, echt een feestje om naar te kijken. We krijgen een uitgebreide rondleiding, mogen veel producten testen en krijgen uiteindelijk nog een mega goodiebag mee naar huis.

Een paar van deze toppers heb ik snel nog even als een flatlay op de foto gezet!

plog-6Inmiddels is het alweer 13.00 uur, tijd om lekker te gaan lunchen. Op Twitter vroeg ik naar leuke hotspots in Amsterdam en al snel kreeg ik ‘Pluk Amsterdam’ een aantal keren te horen. Helemaal goed, die gaan we vandaag dus eens testen.

Het is inderdaad een super knus tentje, niet te groot en niet te klein. Eigenlijk is heel de kaart lekker, dus kiezen is wel lastig. Uiteindelijk ga ik voor een broodje carpaccio, Tedje gaat voor de variant met zalm. Ook kiezen we er nog een lekker sapje en een zelfgemaakte ice tea bij, LEKKER. Conclusie? Het zijn geen mega grote maaltijden, maar het is zeker een aanrader om gezellig te lunchen.

plog-7PRETTY AMSTERDAM! Zo mooi, helemaal in de herfst <3

plog-8Na de lunch wandelen we rustig richting de derde afspraak bij Bobbery.Amsterdam. Het zonnetje schijnt inmiddels volop, dus het is alles behalve erg om twintig minuten de benen te strekken. Bobbery vertegenwoordigt andere het tassenmerk Pauls Boutique, waar ik weer veel toffe tassen van spot.

Super knus hoekje!

plog-9En met de tram reizen we vervolgens naar het laatste event van Fuse, waar we ook de nieuwe collecties kunnen bewonderen. Zo fijn dat ik nog even kan genieten van mijn studenten-OV. Zou oprecht niet weten wat ik zonder dat ding moet…

Inmiddels zijn we al aardig bepakt en bezakt, VEEL leuke dingen die jullie binnenkort terug zien komen!

plog-10Bij Fuse hebben ze super schattige koekjes laten maken in leuke vormen, inclusief het logo. Cute én lekker (ik moest ze uiteraard proberen).

Samen maken we ook nog even een leuke polaroid bij de stand van Rayban, zo veel mooie brillen heb ik weer gezien. Ben sowieso een groot fan van dit merk, maar er komt weer veel leuks aan in ieder geval.

plog-11Om 17.15 uur staan we met MEGA veel goodies weer op het station om richting huis te gaan, maar “helaas” zien we dat de treinen niet rijden richting het zuiden. Flink balen, maar hé, “verplicht” sushi eten is zo erg nog niet. We bellen Sumo en kunnen gelukkig nog terecht om half 6, hartstikke fijn. En uiteraard weer véél te lekker, van zo’n dag vol afspraken krijg je HONGER!

Om 20.15 uur staan we weer op het Centraal Station, nu is het echt tijd om naar huis te gaan. Hier neem ik afscheid van Tedje en bereid ik me voor op weer een enorme rit naar huis. Gelukkig heb ik mijn powerbank nog op kunnen laden bij Sumo (service, jaja!), dus ik hoef me niet te vervelen. Bedankt lieve Tedje voor de ontzettend gezellige dag en alle PR-bureaus waar ik langs mocht komen, het was weer een feestje! <3

Liefs,
Denise

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Femk 9 november 2016 at 06:49

  Klinkt als een hele fijne, gezellige dag! Leuk dat je dit alles met Tedje samen kon doen, dat is toch wel erg gezellig met zijn tweetjes!
  Femk plaatste onlangs…Happy list #14My Profile

 • Reply Suzanne 9 november 2016 at 07:34

  Erg leuk om te zien. Dit soort productieve dagen met events zijn altijd erg leuk
  Suzanne plaatste onlangs…Powerfood recepten van Rens KroesMy Profile

 • Reply Chantalle 9 november 2016 at 09:19

  Wat een fijne en gezellige dag! De foto’s zijn zo leuk.
  Chantalle plaatste onlangs…Ik wil naar een warm land!My Profile

 • Reply Larissa 9 november 2016 at 10:13

  Dat ziet er heel gezellig uit! Leuk dagje gehad, zo te zien! 🙂
  Larissa plaatste onlangs…Handige app voor als je aan de pil zit (en ietwat vergeetachtig kan zijn)My Profile

 • Reply Alexandra 9 november 2016 at 13:33

  Ziet eruit als een fijn dagje! Ik vind het echt onwijs jammer dat ik door mijn werk alle persdagen enzo moet missen, heb sommige pr bureau’s nog nooit van binnen gezien.. 😐

  xx Alex
  Alexandra plaatste onlangs…Sunshine in AntwerpMy Profile

 • Reply Dionne 9 november 2016 at 14:13

  Wat een mooie foto’s! Mooie collecties!
  Dionne plaatste onlangs…Hotspots van Antwerpen die je niet mag missenMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 9 november 2016 at 15:17

  AH klinkt als een heel fijn dagje!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Miss Sporty Insta Glow BlusherMy Profile

 • Reply Maaike 9 november 2016 at 15:51

  Die koekjes zien er inderdaad heeeel erg lekker uit! En wat ziet Amsterdam er mooi uit in de herfst zeg <3

 • Reply Manon 9 november 2016 at 19:00

  Jammer dat ik niet naar sommige events kon, ik zit altijd met werk helaas
  Manon plaatste onlangs…De Blux box van Oktober | 2016My Profile

 • Reply Tedje 9 november 2016 at 20:22

  Het was zo gezellig samen!

 • Reply anna 10 november 2016 at 11:39

  Wat leuk zoveel events op een dag! Amsterdam is echt prachtig in de herfst, ik kan het ook niet laten om af en toe wat foto’s te maken haha <3 Wel balen dat je telefoon zo snel leeg is zeg, dat hoor ik wel vaker bij iPhone gebruikers 🙁 Ik wil ook nog een keer bij Pluk wat gaan eten, ben er al wel eens binnen geweest om te kijken.
  anna plaatste onlangs…SHOPLOG | CUTE ACCESSOIRES VAN DE PRIMARK!My Profile

 • Reply Yvette 10 november 2016 at 21:29

  Leuk dat je zulke dingen mag doen 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten