Lifestyle

5 grote favorieten van dit moment #5

24 november 2017

Inmiddels zijn er weer heel wat favorieten bijgekomen die ik graag met jullie wil delen. Ik test vaak producten waar ik ontzettend tevreden over ben, maar deze zijn vaak net iets te klein om een heel artikel over te schrijven. Daarnaast vind ik het heerlijk om gerechten, reizen of andere momenten te delen door middel van een groot favorieten artikel. Vandaag dus vijf(!) grote favorieten op dit moment, variërend van rozen die tot 3 jaar(!) mooi blijven en de perfecte thuis workout. Kijk je met me mee?

Favoriete masker – GlamGlow GravityMud Goldar
Er is niets fijner dan minimaal één keer per week genieten van een gezichtsmasker, hier kan ik echt naar uitkijken. Vaak doe ik het ‘s ochtends wanneer ik net uit bed kom, maar ook ‘s avonds is een perfecte timing. Een paar weken geleden ontving ik het nieuwe GravityMud Goldar masker van het merk GlamGlow. GlamGlow heeft twee exclusieve nieuwe kleuren gelanceerd geïnspireerd op twee figuren in de Power Rangers film: Rita Repulsa Green and Goldar Gold. Ten eerste gewoon ontzettend mooi verpakt en al een plaatje om te zien en daarnaast werkt ‘ie perfect. Het masker zelf is ook goud, waardoor je gezicht veranderd in een gouden gloed (love it!) en na twintig minuten trek je het laagje eraf. Niet geheel pijnloos, maar wel fantastisch voor een super zacht huidje én het zou voor een super strakke huid moeten zorgen. Hier heb ik nog niet echt iets van gemerkt, maar wellicht dat het nog komt. Ideaal!

Favoriete moment – Mijn 23e verjaardag
Het is inmiddels al een paar weken geleden dat ik echt jarig was, maar mijn 23e verjaardag staat zeker nog als een favoriet moment in mijn geheugen gegrift. We hebben een hele gezellige housewarming/ birthday voor vrienden gegeven, er kwam familie over de vloer, ik heb leuke cadeaus ontvangen en lekkere taart gegeten. Heel ons appartement werd leeggeruimd en vervolgens grondig gepoetst, ik zou het zo weer over doen. Gewoon een topweekend. Van Joost kreeg ik trouwens een weekje Valencia en Barcelona en daar heb ik nu al zó veel zin in, ik gok dat deze ervaring straks in mijn favorieten lijstje staat 😉

Favoriete pakketje – Grace Flowerbox
Waarschijnlijk hebben jullie het wel op mijn Instagram-account voorbij zien komen, maar jongens, dit is écht een uitkomst. Deze flowerbox bevat dus rozen in de kleur die je zelf wil én ze blijven tot DRIE JAAR(!) mooi. Zonder verzorging. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn?! Ik heb mijn box nu bijna twee weken en ze zien er inderdaad nog precies hetzelfde uit als toen ik ze kreeg, ontzettend mooi. Daarnaast ruiken de rozen ook nog en staan ze ontzettend mooi in de woonkamer. Ik geef nu trouwens een box weg op mijn Instagram en dit weekend wordt de winnaar bekend gemaakt! Mocht je nog mee willen doen, dan kun je hier klikken.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Favoriete workout – Blogilates
Ik vertel jullie in mijn Photo Diary’s wel eens dat ik regelmatig workouts doe. Gewoon thuis. Simpeler kan niet. Ik doe dit ontzettend simpel met YouTube video’s en een matje, meer heb je eigenlijk niet nodig. Mijn favoriete video’s zijn sowieso die van Casey, haar account ‘Blogilates’ heeft zó veel video’s dat je echt iedere dag een andere workout zou kunnen doen. Aanrader! Daarnaast heeft ze speciale video’s voor mensen die in een appartement wonen én dus onder- of bovenburen hebben. Dan wordt tachtig keer springen niet echt gewaardeerd zeg maar… Mocht je dus thuis eens een workout willen doen, dan kan ik je zeker deze video’s aanraden. Van beginner tot gevorderden, je krijgt van allemaal toch genoeg spierpijn 🙂

Favoriete parfum – Michael Kors Sexy Ruby
Al een paar jaar gebruik ik geuren van Michael Kors, ik vind ze oprecht ontzettend lekker en uniek. Naast Wonderlust en Sexy Amber heb ik nu ook Sexy Ruby in mijn collectie toe mogen voegen, absoluut weer een toppertje. De geur is geïnspireerd op een juweel (dat zie je terug in de flacon!) en heeft een verleidelijke geur. Let trouwens niet op mijn verschrikkelijke afgebladderde nagellak, niet echt een aanwinst voor bovenstaande foto. De geur opent met framboos, perzik en abrikoos, daarnaast komt er ook nog vanille, jasmijn en rozenblaadjes in terug. Een fruitige geur, maar toch warm. Lastig om te beschrijven en nog steeds heel jammer dat ik via deze blogpost niet allemaal wat geur naar jullie kan verspreiden, haha. Hij is in ieder geval verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas in 30ml, 50ml of 100ml. Tip: zeker even ruiken mocht je langs de parfumerie lopen!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Milou 24 november 2017 at 12:43

  Waauw die foto’s van die rozen, zo mooi! Ik vind het toch maar grappig dat ik ook lessen kreeg in het gebouw waar jij nu woont. Leuk dat het feestje zo geslaagd was!
  Milou plaatste onlangs…Mijn eerste trimester – deel 2My Profile

 • Reply Judith 24 november 2017 at 13:22

  wauw die rozen zijn echt een plaatje! Ik ga zeker meedoen met de winactie 🙂 Blogilates is bij mij ook favoriet! Zo handig om dat gewoon thuis voor de tv te doen.
  Judith plaatste onlangs…10 Cadeau Ideeën Voor HemMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 24 november 2017 at 15:36

  Ah wat een leuke rubriek zo, die rozen zijn echt prachtig!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…The Body Shop Sparkling Body Shimmer PuffMy Profile

 • Reply anna 24 november 2017 at 17:00

  Wat een leuke favorieten! Dat masker klinkt echt heel erg fijn <3
  anna plaatste onlangs…Rimmel London Lasting Finish Breathable Foundation & ConcealerMy Profile

 • Reply Manon 24 november 2017 at 18:41

  Die rozen zijn een plaatje en fijn dat je zo een leuke verjaardag hebt gehad. Ik doe thuis altijd workouts op youtube bij fitnessblender.
  Manon plaatste onlangs…Dierproefvrije producten van Drogistplein.nlMy Profile

 • Reply Larissa 25 november 2017 at 12:49

  Wat een fijn lijstje! En wat bijzonder: die rozen die drie jaar blijven staan! Ik ben benieuwd!
  Larissa plaatste onlangs…15 cadeau tips voor kerst 2017 | VROUWENMy Profile

 • Reply Lieke van Veen 25 november 2017 at 21:52

  Dat doosje met die roosjes ziet er erg leuk uit! Valencia lijkt mij ook een super mooie stad. Ik zou er graag eens heen willen.
  Lieke van Veen plaatste onlangs…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten