Lifestyle

5 grote favorieten van dit moment

21 maart 2017

Het is alweer een tijd geleden dat ik een lijstje met favorieten met jullie heb gedeeld, maar it’s back! Ik test vaak producten waar ik ontzettend tevreden over ben, maar deze zijn vaak net iets te klein voor een heel artikel. Daarnaast vind ik het heerlijk om gerechten, reizen of andere momenten te delen in dit soort blogjes, ik ben dus zeker van plan om deze rubriek weer regelmatig terug te laten komen. Vandaag 5 grote favorieten op dit moment, variërend van tandpasta tot de lente. Kijk je met me mee?

Favoriete tandpasta – Colgate Total Zichtbaar Effect
Twee weken geleden viel er een pakket van Colgate op de deurmat met de nieuwste tandpasta: Colgate Total Zichtbaar Effect. In deze tandpasta zit fluoride dat er dus voor moet zorgen dat je zichtbaar wittere tanden krijgt, nou, als dat even zou kunnen… Daar zouden we volgens mij allemaal voor tekenen. Ik heb er inmiddels een aantal keren mijn tanden mee gepoetst en ondanks dat ik er nog niet uit ben of mijn tanden oprecht witter zijn, vind ik hem wel ontzettend fijn. Wanneer je de tandpasta uit de tube knijpt is ‘ie wit en tijdens het poetsen wordt hij dus blauw door de fluoride. Dit proces duurt ongeveer twee minuten, waardoor je ook gemotiveerd wordt om lang genoeg te poetsen, een mooie bijkomstigheid. Naast het feit dat dit wondermiddel je tanden dus zichtbaar witter moet maken, werkt ‘ie antibacterieel en helpt het om tandplak en tandvleesproblemen te voorkomen. Ik heb zelf vrij gevoelig tandvlees en ik krijg snel aften (sorry, too much information), maar met deze tandpasta merk ik dat alles goed schoon wordt in mijn mond en de aften wegblijven. Ondanks dat ik dus nog niet precies weet of mijn tanden zichtbaar witter worden (daar moet ik het gewoon langer voor testen), vind ik deze tube van slechts 3,49 euro toch zeker het proberen waard. Mocht je dus op zoek zijn naar een nieuwe tandpasta, dan kan ik je zeker aanraden om deze eens een keer uit het schap te pakken.

Favoriete parfum – Hugo Boss Ma Vie Florale
Kunnen jullie je nog herinneren dat ik een maand geleden aanwezig was bij de lancering van verschillende parfums van Hugo Boss? Één daarvan was Hugo Boss Ma Vie Florale, een heerlijke en bloemige eau de parfum. Na al die jaren bij Parfumerie Douglas ben ik een stuk kritischer geworden als het gaat op het gebied van geuren, maar de Florale heeft mijn hartje de afgelopen tijd veroverd. Waar de een hem misschien iets te scherp vind ruiken, ben ik juist he-le-maal gek op deze geur. Ondanks dat ik het verschrikkelijk moeilijk vind om een geur te omschrijven ga ik toch m’n best doen: het is een verfrissende en bloemige geur met jasmijn, roos en fresia. De basisnoten zijn cederhout, amber en sandelhout, waardoor de geur iets zachter wordt. Mocht je de eerdere variant van de Ma Vie lekker vinden, dan zal je deze waarschijnlijk ook kunnen waarderen. Ik kan je in ieder geval zeker aanraden om deze nieuwe geur een keer te gaan ruiken bij de parfumerie, absoluut een toppertje die je de hele dag blijft ruiken.

Favoriete eten – carpaccio(!)
Bovenstaande foto’s zijn niet de beste, dat geef ik toe, maar ze laten mijn liefde voor carpaccio wel goed zien. Beide foto’s zijn namelijk deze week gemaakt en dat betekent dat ik ongegeneerd twee keer buiten de deur dit gerecht bestelde. Hier moet ik wel bijzeggen dat ik minstens drie maanden geen carpaccio gegeten had, dus ik kan het nog enigszins verantwoorden. Het allerlekkerste vind ik de carpaccio wanneer er lekker veel parmezaan op ligt, truffelmayo doet het overigens ook altijd goed. Ik begin alweer te watertanden wanneer ik naar deze foto’s kijk…. Zo lekker.

Favoriete gadget – Sudio Regent koptelefoon
Ik schreef er onlangs al een heel artikel over, maar mijn nieuwe koptelefoon van Sudio is écht een grote favoriet geworden. Naast het feit dat ‘ie ontzettend mooi is, is het geluid beter dan ik OOIT gehad heb wat betreft gadgets. Vaak heb ik last van oortjes, op de een of andere manier blijven deze bij mij nooit lekker zitten. De ultieme oplossing is dus een koptelefoon en dit is er niet zomaar een. Hij zorgt voor evenwicht tussen de instrumentale tonen en verminderd ruis, verder gaat ‘ie maar liefst 24 uur mee EN is hij draadloos. Dit betekent dat ik ein-de-lijk zonder gedoe kan sporten met muziek, ik kan gaan en staan waar ik wil en hoef geen rekening meer te houden met een draad. Goed, dat ik heel tevreden ben is wel duidelijk nu geloof ik. Ik word overigens niet betaald voor deze post, maar ik heb toch een kortingscode geregeld voor jullie. Met de code ‘beautybydenies’ krijg je namelijk 15% korting op alle bestellingen bij Sudio Sweden, dus ook op de oortjes 🙂

Favoriete seizoen – SPRING
Sinds gisteren is het officieel lente in Nederland, heerlijk. Ondanks dat het weer ons gigantisch in de steek liet en het de hele dag met bakken uit de hemel kwam, heb ik een goed voorgevoel dat het binnenkort allemaal weer beter wordt. We hebben al héél even mogen voorproeven van het zonnetje en ja, daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Afgelopen zondag heb ik bijvoorbeeld de HELE dag in de zon gezeten, waardoor ik inmiddels al een tintje bruiner ben én zo’n 30 sproetjes rijker. Naast de zomer is de lente dan ook zeker mijn favoriete seizoen, het wordt gewoon allemaal nét een beetje beter dan die koude winter. Geef mij alleen maar een lekker zonnetje, dan ben ik al tevreden. Af en toe geloof ik best dat ik in het verkeerde land ben geboren (helaas).

Liefs,
Denise

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply thebeautyblognl 21 maart 2017 at 08:11

  Ik wil de Colgate Total Zichtbaar Effect echt eens proberen! Fijne favo’s! EN heerlijk dat de lente is begonnen! Yay! Enjoy your day! x

 • Reply Malou | Blonde Blossom 21 maart 2017 at 08:55

  Ik ben ECHT jaloers dat je nu al bruiner bent, ik ben na drie weken Italië nog steeds een halve tint verkleurd. Zo jammer 🙁 maar lente is ook mijn favoriete seizoen, ik kan niet wachten op het lekkere weer! Carpaccio met truffelmayo eet ik het liefst elke dag, so good! <3 Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…Give-away | Mijn favorieten van de ASOS AdventskalenderMy Profile

 • Reply Suzanne 21 maart 2017 at 09:19

  Leuke favorieten!
  Suzanne plaatste onlangs…Keune Care Color Brillianz Shampoo & ConditionerMy Profile

 • Reply Tedje 21 maart 2017 at 09:23

  Aaah nu heb ik zin in carpaccio <3
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: Maart #3My Profile

  • Reply Denise 22 maart 2017 at 10:26

   Carpaccio/ sushi date?

 • Reply Lindsey Beljaars 21 maart 2017 at 11:09

  Ah wat een leuke favorieten! Die tandpasta gebruik ik op dit moment ook, hihi!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Mijn blog bestaat vandaag 2 jaar!My Profile

  • Reply Denise 22 maart 2017 at 10:25

   En, heb jij al wittere tanden? 🙂

 • Reply Manon 21 maart 2017 at 16:54

  Oh carpaccio en die zien er op de foto erg lekker uit zeg YUMMMMM
  Manon plaatste onlangs…Dingen die ik al heb gepland in 2017My Profile

 • Reply Priscilla 21 maart 2017 at 18:32

  Wat een fijne favorieten deel je met ons. Ik deel ze trouwens ook gedeeltelijk met jou! Lente en carpaccio zijn ook absoluut favorieten van mij. Mijn favoriete tandpasta wisselt heel erg, misschien moet ik deze ook eens uitproberen. Mijn favoriete geur is Alien van Thierry Mugler en m;n favoriete gadget is gewoon m’n smartphone. Ik kan daar echt niet zonder, al staat m’n draadloze koptelefoon wel op 2. Die van jou is heel erg mooi trouwens, het design is liefde.
  Priscilla plaatste onlangs…H&M SALE Bestelling – Black is my happy colourMy Profile

  • Reply Denise 22 maart 2017 at 10:25

   Alien vind ik ook ZO lekker! 🙂

 • Reply Yvette 22 maart 2017 at 00:37

  Ik heb ook super veel zin in de lente en zomer . Lekker op terras zitten 🙂 .
  Die colgate ga ik denk we testen ook gebruik nu de normale versies ervan .

  • Reply Denise 22 maart 2017 at 10:24

   Zou hem zeker eens proberen! Vandaag is het gelukkig ook al lekker weer, zo fijn 🙂

 • Reply Larissa 22 maart 2017 at 12:43

  Ahh bij het zien van die carpaccio krijg ik er spontaan weer heel veel zin in!

 • Reply sherry 25 maart 2017 at 20:56

  Leuke foto’s en favorieten. Ik was je blog kwijt geraakt. Gelukkig vond ik je weer terug.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten