Persoonlijk

Beauty by Denies 3 jaar!

23 april 2017

Afgelopen week was het precies drie jaar geleden(!) dat ik op een saaie zondag in de voorjaarsvakantie besloot om een persoonlijke blog te beginnen. Één van de beste keuzes ooit, dat blijkt. Inmiddels zijn we alweer 1.096 dagen, 156 maanden en 550 gepubliceerde artikelen verder en ben ik het bloggen nog lang niet beu. Tijd voor een feestje en een uitgebreide terugblik! Kijk je met me mee?

Goed, waar moet ik beginnen? Hoe ik mijn blog op 20 april 2014 precies begonnen ben en wat daarvoor de reden was verwijs ik even terug naar dit artikel. Dat het een goede keuze was om te starten met m’n blog is een tweede, dat blijkt drie jaar later nog steeds. Ondanks dat het bloggen niet altijd vanzelf is gegaan met drukke stageperiodes, een minor die iets lastiger bleek dan ik vooraf dacht en het schrijven van een scriptie, ben ik toch drie jaar verder met m’n blog en nog steeds groeiende. Ik ben er dan ook achter gekomen dat ik na mijn afstuderen in juli een paar maanden wil kijken of dat het fulltime bloggen wellicht iets voor mij is. Ik vind het heerlijk om teksten te schrijven, om creatieve foto’s te maken en leuke mensen te ontmoeten die dezelfde passie hebben als ik. En de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat eigenlijk niets daaraan kan tippen, dat ik gewoon niets leuker vind dan dit. In februari wil ik waarschijnlijk starten aan een master, dus dat zou betekenen dat ik in ieder geval zes maanden lang alle focus op mijn blog kan leggen. Spannend, maar let’s give it a try! 

De heerlijke taart, gepersonaliseerde cupcakes en cakepops op de foto’s heb ik trouwens opgestuurd gekregen van JeEigenTaart.nl, super lief en ontzettend lekker! Je kunt op deze website eigenlijk alles zelf beslissen: van de smaak tot het design (tekst, foto’s, kleur!) en de lekkernijen worden meteen de volgende werkdag geleverd. Ideaal en super tof om het gebak zo te personaliseren met foto’s en tekst! Ik heb er in ieder geval voor gekozen om de taart in de smaak vanille en framboos te kiezen, een super grote aanrader. Hij was ontzettend lekker en we konden er makkelijk met acht personen van eten. De cupcakes zijn groot(!) en ik koos ervoor om de smaken chocolade, citroen en vanille/chocolade uitgebreid te testen, uiteraard helemaal goedgekeurd. En dan de cakepops, een laagje chocolade gevuld met cake. Deze vond ik persoonlijk ZO lekker en waren dan ook zeker mijn favoriet, yummy!

Tot slot wil ik jullie nog bedanken. Zonder jullie zou het bloggen namelijk een stuk minder leuk zijn. Ik bedoel maar, waarom zou ik artikelen schrijven als ze toch niet gelezen worden? Door jullie lieve reacties en positieve feedback heb ik mezelf in de afgelopen jaren in ieder geval flink ontwikkeld, vooral op het gebied van fotografie en schrijven. Het onderhouden van een blog is niet altijd eenvoudig met een voltijd studie, het schrijven van een scriptie en een druk sociaal leven.. Maar door alle mooie kansen en lessen die ik de afgelopen drie jaar kreeg is het toch gelukt. Super bedankt voor al jullie support (ook al ben je een stille lezer!) en ik hoop dat ik jullie nog lang mag verwelkomen hier, want vandaag blaas ik drie kaarsjes uit, maar dat worden er de komende jaren sowieso nog meer 🙂

Vanaf wanneer ben jij mijn blog gaan lezen? Ik ben super benieuwd, laat het zeker even weten in de reacties!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Anita te Gussinklo 23 april 2017 at 12:57

  Gefeliciteerd Denise, wat een tijd alweer.
  Ik denk dat ik je nu 1,5/2 jaar volg.

  • Reply Denise 23 april 2017 at 13:14

   Dankjewel Anita! Wow, wat lang al! Super leuk 🙂

 • Reply Yvette 23 april 2017 at 13:23

  Gefeliciteerd ermee 🙂 . Ik volg je nog geen 3 jaar maar ben blij dat ik je volg 😀 .
  Hopelijk blijf je nog lang doorgaan .

 • Reply Quinty 23 april 2017 at 13:38

  Gefeliciteerd! Ik volg je nog niet lang, maar ik ben blij dat ik je blog gevonden heb!
  Quinty plaatste onlangs…Mijn nieuwe basisproducten.My Profile

 • Reply Sara | MevrouwMiauw 23 april 2017 at 14:06

  Wauw Denise, van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Hoe gaat zijn die cakejes en de taart trouwens? Wauw! <3 Zeer pinterestwaardig ook. Ik wens je nog heel veel blogplezier. Spannend ook dat je gaat proberen om fulltime te bloggen. Ik ben benieuwd hoe dat je zal vergaan.
  Sara | MevrouwMiauw plaatste onlangs…The Master Perfumer Orange BlossomMy Profile

 • Reply Manon 23 april 2017 at 14:57

  GEFELICITEERD!!!
  Volgens mij ben ik jou al heel snel gaan volgen toen ik ook begon met inspiiredbylife. Dit is nu mijn derde jaar bloggen dus ik volg je al vanaf het begin
  Manon plaatste onlangs…Lush – Fair Trade Pink Peppermint Foot Lotion & Volcano VoetmaskerMy Profile

 • Reply janneke 23 april 2017 at 15:32

  gefeliciteerd Denise, ik volg je heel graag al vanaf het begin en vind het superleuk je mooie foto’s te zien en je artikelen te lezen. Hier ga ik mee door, zolang als je blog bestaat…. Proost! op de toekomst! xxx

 • Reply Mieke | mieksmind 23 april 2017 at 16:19

  Gefeliciteerd! Op naar nog meer leuke artikelen in de toekomst. Liefs,
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…4 meest bekeken artikelen van 2017My Profile

 • Reply Femke 23 april 2017 at 17:49

  Wauw, gefeliciteerd! Op naar nog veel meer leuke blogjaren. Ik denk dat ik jouw blog nu zo’n 2 jaar volg.. Die taart ziet er ook lekker uit!
  Femke plaatste onlangs…Review: Artdeco Bronzing Magnum Powder & Ombre Lipstick ‘Violet Vibes’My Profile

 • Reply Kim 24 april 2017 at 21:55

  Wat een prachtige taart! Gefeliciteerd. <3
  Kim plaatste onlangs…De reacties op mijn Instagram foto gingen losMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 25 april 2017 at 00:33

  Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag! Ik ben ongeveer 2 jaar geleden begonnen met het volgen van je blog. Sinds die tijd ben ik een trouwe (vaak stille) lezeres. ❤

 • Reply Nienke 25 april 2017 at 10:31

  Wat leuk, gefeliciteerd zeg! En wooh, die taart en cakepops. 🙂
  Nienke plaatste onlangs…De beste tips om geld te besparen.My Profile

 • Reply Astrid 25 april 2017 at 11:08

  Wat een mooie mijlpaal, van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat het fulltime bloggen je gaat bevallen. Ik lees eigenlijk al vanaf de start van mijn blog mee po jouw blog, dat is nu ook ruim een jaar terug 🙂
  Astrid plaatste onlangs…IkhouvanBeauty bestaat (ruim) 1 jaar + WinactieMy Profile

 • Reply Tamara TS 26 april 2017 at 00:31

  Van harte gefeliciteerd met je 3e blogjaardag!!! ??? Ik denk dat ik je ongeveer 1,5 jaar volg. ?
  Tamara TS plaatste onlangs…Fashion Walk Geleen | Lente Editie 2017My Profile

 • Reply Larissa 28 april 2017 at 08:31

  Nog gefeliciteerd met het drie-jarig bestaan van je blog! Op naar nog veel meer geweldige jaren!
  Larissa plaatste onlangs…Interieur inspiratie: de slaapkamerMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten