Lifestyle

Happy things 20/03 ♥

20 maart 2018

Het is tijd voor een nieuwe happy list met kleine en grote dingen die me op dit moment gelukkig maken. Het leven is niet altijd even makkelijk, maar er zijn altijd momenten of gebeurtenissen die zorgen voor een positieve boost. Mijn eerste persreis, 30.000 volgers op Instagram en de lente. Kijk je met me mee?

Het nemen van een fitness abonnement en ein-de-lijk minimaal drie keer per week sporten. Ik voel me zoveel fitter en beter in mijn lijf sindsdien ♥ Mijn nieuwe iPhone 7 Plus die sinds het moment van arriveren niet meer van mijn zijde is geweken. Wat een top ding ♥ Laten we dan meteen de batterij in mijn nieuwe iPhone niet vergeten. Man, wat word ik gelukkig van het feit dat ‘ie een hele dag meegaat zonder op te laden ♥ Het feit dat 2018 tot nu toe gewoon een heel mooi jaar is (en ik hoop dat dat zo zal blijven) ♥ Mijn eerste persreis naar Den Haag, waarbij we twee dagen op het strand verbleven en sliepen MIDDEN op het strand ♥ Carnaval, wat was dit weer een geweldige week ♥ 30.000 volgers op Instagram (@beautybydenies), wat een ongekend groot aantal. Dreams DO come true.. ♥ Uitslapen ♥ De citytrip naar Boedapest samen met drie vriendinnen, heel leuk om eens samen te doen ♥ Uberhaupt het ontdekken van nieuwe landen en nieuwe steden. MAAKT MIJ BLIJ! ♥ Vrienden en familie die er altijd zijn, no matter what ♥ Mijn haar die vier volle maanden écht grijs is geweest. Het begint inmiddels een beetje geler te worden, maar ik ben er nog steeds erg blij mee ♥ De portret functie op mijn iPhone 7 Plus ♥ Nieuwe samenwerkingen en mooie kansen, ik kan me geen leukere baan wensen dan dit. Eigenlijk voelt het niet eens als een baan, hoe fijn is dat.. ♥ Fluffy jassen, ik heb er nooit genoeg  ♥ Mooie foto’s uit India zien van mijn ouders, dat is echt een plek die op mijn bucketlist gaat ♥ Zussen ♥ De liefde voor donuts die ik de afgelopen maanden ontwikkeld heb. Shit. ♥ Sushi ♥ Boeken van de rondreis in Sri Lanka, alleen de voorpret is al heerlijk ♥ De lente die er ein-de-lijk weer aankomt. Die kou is niets voor mij, geef mij maar een fijn zonnetje ♥ Vriendinnen die mooie dingen bereiken ♥ Het nieuwe horloge van CLUSE, vanaf nu hebben ze ook vierkante modellen. Absoluut mijn favoriet! ♥ Verse bloemen op tafel ♥ Lunchen in een reuzenrad, bucketlist dingetje hoor ♥ Voor een samenwerking een mega grote nieuwe koffer uitzoeken van Suit Suit. Wat een top ding. Wij gaan vast mooie avonturen beleven samen ♥ Fotografie ♥ Alles met roze, het is tegenwoordig echt mijn lievelingskleur geworden ♥ Plannen voor het bijwonen van een bloggers sale. Absoluut nodig met de hoeveelheid kleding van mij, ik hoop dat ik er andere blij mee kan maken ♥ Het ontmoeten van nieuwe mensen ♥ Aanstaande zaterdag naar het eerste festival gaan van 2018. Zin in! ♥ Een strakke, blauwe lucht en vogeltjes die fluiten ♥ Meer gemotiveerd zijn dan ooit om te knallen met mijn blog en social kanalen. Dankjewel voor jullie support ♥♥♥

Liefs,
Denise

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Justine 20 maart 2018 at 22:00

  Wat een heerlijk lijstje! Ik ben blij om te lezen dat het zo fijn gaat en er zoveel leuke dingen zijn. En uiteraard gefeliciteerd met je mijlpaal op IG!! <3
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – maart 2018 #2My Profile

 • Reply Marloes 21 maart 2018 at 07:12

  Wat een heerlijk lijstje Denise! Mooie dingen staan er allemaal op <3
  Marloes plaatste onlangs…Jo Malone London Red RosesMy Profile

 • Reply Dionne 21 maart 2018 at 07:21

  Wauw! 30K, daar mag je heel trots op zijn. Ga zo door. Je tijdlijn is ook erg mooi!
  Dionne plaatste onlangs…Op vakantie met de auto voor een ultiem gevoel van vrijheidMy Profile

  • Reply Denise 27 maart 2018 at 13:16

   Zo lief! Dankjewel Dionne!

 • Reply anna 21 maart 2018 at 08:18

  Wat een fijn lijstje! Echt zo tof dat je op persreis bent geweest!
  anna plaatste onlangs…Reizen | 5 prachtige bestemmingen die ik graag wil bezoekenMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 21 maart 2018 at 10:06

  Oeh wat een heeeeerlijk lijstje!!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Mijn blog bestaat vandaag 3 jaar!My Profile

 • Reply Larissa 26 maart 2018 at 12:17

  Wat een fijn, positief lijstje! Heerlijk om te lezen. <3
  Larissa plaatste onlangs…Fijne dingen in het leven #11My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten