Geen categorie

Hello June – Veranderingen aan mijn blog, stage en feestjes

3 juni 2015
Hi June, let’s be awesome please! De tijd vliegt en we bevinden ons op dit moment al weer in één van de zonnigste maanden van het jaar. Ook deze maand is nu al weer bomvol gepland, met veel feestjes en  deadlines, maar ook belangrijke veranderingen op het gebied van mijn blog. Kijk je met me mee?


Summer is coming!

Zeer waarschijnlijk zijn jullie al helemaal op de hoogte, dit weekend wordt ons koude kikkerlandje eindelijk verwelkomt door het zonnetje! Eindelijk. Zou juni dan toch onze eerste échte maand dit jaar worden met véél terrasdagen, korte broeken-weer en dagjes weg naar het strand? Aanstaande vrijdag vertelt mijn iPhone dat het in ieder geval 28 graden wordt en guess what, ik ben vrij. Heel even vrij van alle schoolstress, mails checken en stages regelen. Ik geloof dat het zo heeft moeten zijn, mijn tripje naar het Nederlandse strand gaat eindelijk in vervulling. 

Stage vastleggen

Tsja, mijn stage volgend jaar is helaas nog best een gevoelig puntje. Ik heb zeker wat vooruitgang geboekt met vorige maand en ben veel te weten gekomen over een aantal bedrijven, maar een contract is nog steeds niet getekend. De officiële deadline staat op 11 juni en shit, die datum komt nu wel héél dichtbij. Gelukkig staat er donderdag nog een – hopelijk laatste – gesprek op de planning. Gaan jullie voor me duimen?

Deadlines en tentamens

Ondanks dat de maand juni bijna gelijk staat aan de zon, lekkere ijsjes en zomervakantie, zal er toch eerst nog even hard gewerkt moeten worden. Ook dit jaar gaat de laatste periode helaas niet vanzelf, ze weten het toch altijd fantastisch goed te plannen dat je aan het eind van het school jaar nog even lekker met je neus op de feiten gedrukt wordt. In de maand juni staan er maar liefst vijf presentaties gepland, moet ik zes mega dikke dossiers inleveren en ook nog eens twee tentamens maken. Adem in, adem uit…. Het komt ieder jaar goed, dus nu waarschijnlijk ook. 🙂

Feestjes

Gelukkig staan de weekenden in juni nu al aardig vol gepland met leuke feestjes en verjaardagen. Er staan op dit moment al drie verjaardagen en twee examenfeestjes gepland. Helemaal niet erg om tijdens mijn vrije dagen – waarin ik eigenlijk die hard aan school moet werken, never mind – even te ontspannen natuurlijk, daar maak ik gráág wat tijd voor vrij. En of het zo heeft moeten zijn, staat op 31 juni mijn laatste tentamen gepland en ga ik meteen de maand juli in met bijna acht weken vakantie. Moet er eerst wel een voldoende gehaald worden natuurlijk.
Blog veranderingen
Om heel eerlijk te zijn ben ik al maanden achter de schermen bezig met mijn blog. De lay-out die ik nu heb vind ik prima, maar ik ben een perfectionist en naar mijn idee kan het altijd beter. Ook Blogger begint me steeds meer te irriteren – vooral het comment systeem met die ongelofelijk irritante code! -, vandaar de keuze om over te stappen naar WordPress en het allemaal nog een beetje serieuzer aan te pakken. Ik merk dat mijn blog steeds beter loopt, ik meer bezoekers krijg dan ik ooit had durven hopen en ik denk dat er zeker meer uitgehaald kan worden met wat nieuwe tools. In de maand juni wil ik dan ook zeker wat definitieve dingen gaan doorvoeren, waar jullie vast en zeker meer van gaan zien. Stay tuned! 🙂
Liefs,
Denise

You Might Also Like

76 Comments

 • Reply Jonne 3 juni 2015 at 04:29

  Klinkt als een druke, maar leuke maand. Heel veel plezier (en succes) met alles !
  Liefs. Jonne

 • Reply Justine A 3 juni 2015 at 05:31

  Ik zal heel hard voor je duimen lieverd. Je gaat vast een top stage binnen slepen <3

 • Reply Renske | Montévie 3 juni 2015 at 05:45

  Je hebt een drukke, maar leuke maand voor de boeg! De stage komt helemaal goed! Je sleept vast en zeker een toffe stage binnen. 🙂 Heel veel succes met alle deadlines en het zoeken van een stageplek!

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 07:19

   Ik hoop het zo erg <3

 • Reply Yvette Eigenraam 3 juni 2015 at 05:53

  Natuurlijk ga ik voor je duimen en je doet goed je best dus zal vast wel goedkomen .
  Ik kan helaas niet van de zon genieten 🙁

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 07:19

   Ah dankjewel Yvette! Waarom niet? 🙁

 • Reply Esther 3 juni 2015 at 06:09

  Heel veel succes met het regelen van je stage en alle andere opdrachten op school! En nice dat je op wordpress over gaat stappen, ben benieuwd 🙂

 • Reply Natascha 3 juni 2015 at 06:25

  Leuk dat je je blog nog meer gaat perfectioneren, leuk voor je dat je blog steeds beter bezocht wordt. Je hebt ook een onwijs leuke blog dus helemaal verdiend! En veel succes met je laatste gesprek, misschien moet het zo zijn; juist zo last minute, je wordt het vast!

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 07:19

   Ah dankjewel Natascha <3

 • Reply Evelien | Live life lovely 3 juni 2015 at 06:48

  Heel veel succes met het regelen van je stage, het gaat je vast en zeker lukken! Ik ben benieuwd naar je blogveranderingen :). Succes met het afronden van de laatste periode van dit schooljaar.

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 07:20

   Ik hoop het zo erg! Dankjewel Evelien! <3

 • Reply Kelly BelessaNL 3 juni 2015 at 06:53

  Ahhh wat fijn dat je een overstapt gaat maken naar WordPress! Ik heb het ook een paar jaar geleden gedaan en het is meteen zoooooo goed bevallen! Even wennen met de eerste artikelen inplannen, maar daarna weet je niet beter! Je kan gewoon zoveel meer met WordPress! Heel veel succes ermee en ik ben erg benieuwd wat je er voor moois van gaat maken!

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 07:22

   Ik vind het wel heel spannend hoor! <3

 • Reply Naomi in Wonderland 3 juni 2015 at 07:14

  Ik duim heel erg voor je mee! En WP is echt een geweldig platform voor eender welke website! 🙂

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 07:22

   Dankjewel Naomi! <33

 • Reply Danielle 3 juni 2015 at 07:41

  Oh ik ben benieuwd naar je nieuwe blog! Echt de overstap zal je zo goed bevallen, wordpress is zo fijn <3

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 08:16

   Ik hoor er inderdaad heel veel goede verhalen over, ben zo benieuwd!

 • Reply Femke 3 juni 2015 at 07:47

  Aah ik hoop zo dat het lukt met je stage! Zal voor je duimen hoor! En lekker genieten vrijdag wanneer het zulk lekker weer gaat worden! <3

 • Reply beautifulday4makeup 3 juni 2015 at 07:53

  Ik ga alvast duimen voor je stage!

 • Reply Melanie Jong Tjien Fa 3 juni 2015 at 08:14

  Ohh spannend! Alles komt vast wel goed met je stage 🙂 Ik ben zelf heel blij met WordPress, dus ik zou je dat zeker aanraden 🙂

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 08:16

   Ik ben zo benieuwd!

 • Reply Manon 3 juni 2015 at 08:40

  Klinkt heel druk! Ben benieuwd naar de veranderingen op je blog 🙂

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 09:23

   Zijn inderdaad pittige weken!

 • Reply Daniëlle Springer 3 juni 2015 at 08:42

  Tof dat je gaat overstappen naar WordPress. Dat heb ik destijds ook gedaan! Gaat je vast en zeker goed bevallen. Geniet van je vrije weekend. Ik moet helaas werken.

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 09:24

   Ah fijn dat het zo goed bevallen is bij je, ik ben benieuwd!

 • Reply Dionne Knooren 3 juni 2015 at 10:00

  Leuk om te lezen! Ik ben benieuwd naar de veranderingen van je blog! succes met stage, komt vast goed!

 • Reply Anna 3 juni 2015 at 10:11

  Leuk om te lezen, succes nog even met school! Ik ben benieuwd naar je nieuwe lay-out. Ik krijg binnenkort ook een nieuwe lay-out, kan niet wachten <3

 • Reply nicolish 3 juni 2015 at 10:19

  Wat leuk om te lezen! Ik ben heel erg benieuwd naar de veranderingen die plaats gaan vinden!

 • Reply Rowan Koeleman 3 juni 2015 at 11:10

  Ik duim ook voor je hoor!

 • Reply Nortfhlix NL 3 juni 2015 at 11:17

  Succes met alles.
  Ik heb pas mijn lay-out veranderd en wees gewaarschuwd: het is verslavend!
  Je blijft knutselen en voor je het weer lig je weer (te) laat in bed.

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 12:24

   Ah ik kan helaas zelf mijn lay-out niet veranderen 🙁

 • Reply Robin 3 juni 2015 at 11:29

  Heel veel succes met alles!

 • Reply Jasmijn 3 juni 2015 at 12:36

  Succes met je gesprek donderdag! Hopelijk gaat het wat worden 🙂 Ik ben erg benieuwd naar je blog veranderingen 🙂

 • Reply Mieke van der Sande 3 juni 2015 at 13:20

  Succe met stage! Ik begin blogger ook een beetje beu te worden, het werkt allemaal niet zo als ik wil. Ik twijfel ook over een overstap en wil mijn lay out gaan veranderen. Succes en veel plezier met alles!

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 13:50

   Dankje! Ah, heb jij al gedacht aan overstappen?

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 3 juni 2015 at 14:04

  Succes met je stage vastleggen en ik ben benieuwd naar de veranderingen die er komen op je blog! 🙂

 • Reply Léonie Anouk 3 juni 2015 at 16:17

  Ah meid, ik ga voor je duimen! Ik ben ook heel benieuwd naar alle veranderingen op je blog. Ik lees 'm altijd met plezier! <3

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 16:48

   Dat is heel lief <3

 • Reply kim 3 juni 2015 at 17:11

  Ben benieuwd naar de veranderingen! En natuurlijk ga ik voor je duimen Denise! 🙂 <3

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 22:20

   Dankjewel Kim, dat is lief van je <3

 • Reply Mariëlle M. 3 juni 2015 at 17:16

  Leuk om te lezen, je verdiend het dat het zo goed gaat en ik ben benieuwd wat wij van de veranderingen gaan terug zien 🙂

 • Reply Manon Boerakker 3 juni 2015 at 18:32

  Ik duim voor je , maar het zal vast allemaal wel lukken!

 • Reply Denise Joanne 3 juni 2015 at 19:07

  Ben benieuwd naar de vernieuwingen van je blog!
  Succes met de laatste loodjes op school en het regelen van je stage <3

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 22:21

   Dankjewel Denise <3

 • Reply Sophie 3 juni 2015 at 19:15

  Heeel veel succes op gesprek! Ik weet zeker dat je er een prachtige stage aan over gaat houden!

 • Reply Linda 3 juni 2015 at 19:45

  Wat een drukke (stressvolle) en leuke tijd komt eraan! Ik ben nu al benieuwd naar je blog veranderingen <3

  • Reply Denise 3 juni 2015 at 22:21

   Het wordt inderdaad even knallen!

 • Reply Maaike 3 juni 2015 at 20:38

  Gelukkig ben ik niet de enige die een super stressvolle tijd tegemoet gaat, voordat het vakantie is. En succes met je stagegesprek! You can do it <3

 • Reply Chahrazad 3 juni 2015 at 20:38

  Veel succes morgen met je gesprek!

 • Reply Josanne 3 juni 2015 at 21:57

  Succes!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 4 juni 2015 at 08:32

  Ik duim voor je! Ik had ook stage stress, maar omdat ik nu in september geopereerd word, kan ik toch geen stage gaan lopen. Hoi studievertraging, maar ja. Dat neem ik dan maar voor lief! Ik wil ook enorm graag mn lay-out wijzigen, maar ik vind nog niets naar mn zin haha!

  • Reply Denise 8 juni 2015 at 16:28

   Oei, geluk bij een ongeluk!

 • Reply Lisanne 5 juni 2015 at 09:25

  Succes deze maand, komt vast helemaal goed! En tof dat je overstapt naar WordPress, ik ben benieuwd 🙂

 • Reply Renee Raadsheer 5 juni 2015 at 18:17

  Wat goed dat je nu de keus hebt gemaakt om over te gaan naar WordPress, ik wil dit ook heel graag maar durf het zelf nog niet helemaal.

  • Reply Denise 8 juni 2015 at 16:28

   Het blijft spannend!!!

 • Reply withlovefromS 6 juni 2015 at 10:09

  Ik ben benieuwd naar de veranderingen voor je blog! ik ken wordpress niet goed, dus ik weet ook niet goed wat hun voordelen zijn. Ik gebruik weebly !
  x

  • Reply Denise 8 juni 2015 at 16:28

   Dat ken ik eigenlijk ook helemaal niet, is het fijn?

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten