Fashion

Mijn wishlist – Marc Jacobs, Céline Trio bag en high heels

23 september 2015
 Ondanks dat mijn schoenenkast uitpuilt, de deur van mijn kamer inmiddels bijna niet meer dichtkan door de enorme berg aan spullen en mijn sieradendoos al meer dan een half jaar overstroomt is, zijn er nog steeds heel veel dingen die ik graag zou willen hebben. A girl can never have enough shoes, bags and accessories! Kijk je mee naar mijn wishlist?

Céline Trio Bag

We beginnen maar meteen met het allermooiste item van mijn wishlist én meteen ook het allerduurste: de Céline Trio Bag. Ik heb hem inmiddels al bij verschillende BN’ers en bekende bloggers gespot en iedere keer zorgt ‘ie voor een kleine hartklopping. Hij heeft een perfect formaat, valt ideaal te combineren bij iedere outfit en is gewoon een pareltje voor het oog. Enige nadeel: de prijs. Maar zo lang hij op mijn wishlist staat denk ik daar maar gewoon niet aan… Wie weet… Ooit.

Triwa horloge
Naast mijn super fijne Daniel Wellington horloge (die ik inmiddels al weer dik een half jaar iedere dag om mijn pols heb hangen) is mijn oog gevallen op een ander mooi gouden exemplaar van Triwa. Ik draag vaak gouden of roségouden sieraden, maar een volledig gouden horloge heb ik eigenlijk nog niet in mijn sieradendoosje zitten. I like it!
Marc Jacobs Decadence
Woaaah, alleen om de verpakking zou ik de nieuwe geur van Marc Jacobs, Decadence, al onwijs graag op mijn parfumplank hebben willen staan. Een echte eyecatcher en ik heb me door verschillende reviews al laten vertellen dat ‘ie ook nog eens ontzettend lekker ruikt. Binnenkort even ruiken bij Douglas en tot die tijd wegdromen bij de verpakking en alle ongelofelijk fotogenieke foto’s die er van dit pareltje op Instagram verschijnen 🙂
Zwarte enkellaarsjes
Ja, ik heb een obsessie voor schoenen en ja, ik heb er ook veel te veel. Toch ben ik tot de conclusie gekomen dat je zwarte enkellaarsjes echt met ALLES kunt combineren en je er op deze manier nooit te veel van in je garderobe hebt staan. Deze twee leukerds heb ik gespot via Sarenza, waar je nu trouwens met de code van Acties.nl 20% korting krijgt op de hele collectie. Heb ik weer meteen een goede reden om niet te wachten om de schoenen linksboven te bestellen.. 🙂

Koperen/marmeren accessoires
Na een lange break begin ik steeds meer weg te zwijmelen bij alle perfecte foto’s op Pinterest. Vaak zie ik onwijs mooie woonkamers vol met marmeren en koperen accessoires. Het begint stiekem ook een beetje te kriebelen om uit huis te gaan, waardoor het interieurshoppen bijna kan beginnen. Volgens mij wordt dat het allerleukste van een eigen plekje creëren, haha.
MelanO ringen
Vorig jaar heb ik twee mooie ringen van MelanO voor mijn 19e verjaardag gekregen van mijn tante en aangezien ik ze graag draag (en er inmiddels al weer heel veel mooie modellen zijn bijgekomen!) kan ik niet wachten tot ik weer wat nieuwe combinaties kan maken met de verschillende knopjes.
En natuurlijk ben ik ook benieuwd waar jij van houdt, wat staat er op jouw wishlist?
Liefs,
Denise

You Might Also Like

39 Comments

 • Reply Sophie 23 september 2015 at 05:31

  Aaaaah die tas is inderdaad heeeeel pretty! Oh en die marmeren klok lijkt me ook echt een eyecatcher!

  • Reply Denise 24 september 2015 at 20:55

   Leuk zijn ze he! <3

 • Reply Desiree Wanders 23 september 2015 at 06:02

  Ja! De Triwa horloges zijn echt prachtig!

  • Reply Denise 24 september 2015 at 20:55

   Ik zwijmel er nog steeds iedere dag bij weg <3

 • Reply Svenja 23 september 2015 at 06:51

  Wat een hebberig makende wishlist <3 Het liefst zou ik ook wel alles willen hebben, hihi. Vooral de horloges van Triwa vind ik ook erg pretty! En de koperen accessoires vind ik ook erg tof en sfeervol staan in huis, absoluut een musthave dit seizoen!

  • Reply Denise 24 september 2015 at 20:55

   Ik kan niet wachten tot ik mijn huisje in kan gaan richten <3

 • Reply Alexandra • ILUMUOTI 23 september 2015 at 06:59

  Jaa, heerlijke items! De Céline tas wil ik ook supergraag, in het wit! Ik moet zeggen dat de prijs daarvan voor mij redelijk "meevalt", aangezien mijn Givenchy & Chanel nog een stuk duurder waren, maar toch mag ook ik nog even wachten, want ik ga eerst een nieuwe camera kopen, haha! 🙂

  Bij H&M online hebben ze trouwens ook erg leuke marmeren spulletjes!

  xx

  • Reply Denise 24 september 2015 at 20:55

   Oh in het wit lijkt 'ie me ook inderdaad heel tof!

 • Reply Lisanne 23 september 2015 at 08:04

  Leuke items heb je op je wishlist staan zeg!

  • Reply Denise 24 september 2015 at 20:56

   Dankjewel Lisanne!

 • Reply Alexa Op 't Land 23 september 2015 at 08:21

  wat een super leuke items, als ik genoeg geld had gehad had ik hier ook wel wat van willen hebben! Zoals dat horloge of die schoenen !

  • Reply Denise 24 september 2015 at 20:56

   Jaaaa, helaas heb ik het geld er op dit moment ook niet voor haha. Nog even sparen!

 • Reply fleursophia 23 september 2015 at 08:59

  Wat een prachtige producten allemaal! Ik wil ook al heel graag en heel lang die Celine trio bag! Zo'n prachtig tasje!

 • Reply joske 23 september 2015 at 09:45

  ik zou wel graag iets meer willen zien over het mooie Triwa horloge. Hopelijk kun je dat snel met ons delen 🙂

  • Reply Denise 24 september 2015 at 20:56

   Dat zou ik ook wel willen 😉

 • Reply Lindsey Beljaars 23 september 2015 at 11:12

  Gisteren stond er op mijn blog een artikel online van de Marc Jacobs Decadence Parfum. Geloof me, je moet hem echt halen, hij is top!!

 • Reply Justine 23 september 2015 at 11:50

  Wauw, mooie wishlist hoor! Ik ben ook mega benieuwd naar de nieuwe Marc Jacobs geur.

  • Reply Denise 24 september 2015 at 20:56

   Ik heb hem inmiddels geroken, lekker!

 • Reply Renske | Montévie 23 september 2015 at 12:21

  Ik vind koperen interieurspulletjes ook echt te gek! En ja, het kopen van interieurspulletjes is enorm leuk. 😀

  Melano-ringen vind ik ook tof en staat ook zeker op mijn lijstje! Een ander knopje maakt het gelijk een nieuwe ring. Superleuk. 🙂

  • Reply Denise 24 september 2015 at 20:57

   Ja tof he! Kan niet wachten tot ik een nieuw knopje uit kan gaan zoeken 🙂

 • Reply Vanessa 23 september 2015 at 15:27

  Mooie wishlist heb je! Ik wil ook nog enkellaarsjes kopen voor dit najaar x

  • Reply Denise 24 september 2015 at 20:57

   Dankjewel Vanessa!

 • Reply Dianne 23 september 2015 at 15:36

  Ik weet precies wat je voelt bij het zien van al die toffe woonaccessoires! Bij mij begint het dan ook altijd te kriebelen en het liefst zou ik mijn kamer nu helemaal willen verbouwen en lekker 'clean' maken met toffe accessoires!

 • Reply Daphne G 23 september 2015 at 19:01

  Ik vind koper en marmer ook super!

  • Reply Denise 24 september 2015 at 20:57

   Kan niet wachten tot ik in kan gaan richten!

 • Reply Saraya Callewaert 23 september 2015 at 19:51

  Mooie wishlist, ben ook erg nieuwsgierig naar de geur van Marc Jacobs 🙂
  X

  • Reply Denise 24 september 2015 at 20:57

   Ik heb hem inmiddels geroken, hij is lekker!

 • Reply Linda 23 september 2015 at 22:06

  Bij mij staat het MJ parfum ook stipt op één <3 En dr tas word iedere keer weer mooier als ik hem zie!

  • Reply Denise 24 september 2015 at 20:57

   En we hebben al zo veel geuren, oeps!

 • Reply Iep 24 september 2015 at 09:01

  Wat een te gekke wishlist zeg!
  Ben erg benieuwd naar het geurtje van Marc Jacobs!
  Liefs Iep

 • Reply Theloveforpink Danielle 24 september 2015 at 16:46

  Wat een prachtige dingen staan er op je wishlist !

  • Reply Denise 24 september 2015 at 20:58

   Hihi dankjewel!

 • Reply Florentine 24 september 2015 at 18:21

  Wat een onwijs leuke wishlist, ik zou ook alles wel willen hebben! ♥ Vooral zwarte enkellaarsjes nu voor de herfst, lijkt me erg leuk!

  • Reply Denise 24 september 2015 at 20:58

   Zijn tof he! 🙂

 • Reply Mariëlle Markgraaff 26 september 2015 at 14:43

  Gave lijst <3 Ik heb ook altijd een te lange lijst, eigenlijk heel erg haha… En melano ringen vind ik zo mooi!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten