Geen categorie

Minerale make-up van Mineralissima

17 juni 2015

Tegenwoordig is het erg onduidelijk wat je precies voor je huid gebruikt met alle verschillende crèmes, lipsticks en foundations. Het cosmeticamerk Mineralissima levert minerale make-up – iets wat ik zelf nog nooit geprobeerd had – en zorgt er voor dat niets kunstmatigs aan de producten wordt toegevoegd. Vandaag een review over mijn drie favoriete minerale en veganistische producten. Kijk je met me mee?

Één van de producten in de webshop die me meteen opviel was de Tease blusher. Een semi-matte minerale blusher met lichte pruimkleurige ondertonen. Waarschijnlijk weten jullie dat ik toch wel een kleine obsessie heb voor blushes, maar een minerale blush heb ik tot nu toe eigenlijk nog nooit gebruikt. 
De blushes zijn verpakt in kleine, ronde en stevige doosjes. De kleur is zichtbaar door het doorzichtige gedeelte, waardoor je meteen in de gaten hebt welke kleur je er bij pakt. En dat kan soms best handig zijn voor een blusher addict 😉

De Tease blusher bevat geen nanodeeltjes, parabenen en geurstoffen en is verder ook 100% natuurlijk. Op de achterkant van de verpakking staan alle ingrediënten duidelijk vermeld. De verpakking bevat vijf gram product en wordt geleverd in een zeefpotje. 

Het zeefpotje is inderdaad iets anders dan ik gewend ben bij een ‘normale’ blush. Wanneer je met je kwast over de bovenkant van het potje gaat, komt er een klein beetje product uit de gaatjes. Je kunt de poeder aanbrengen met een grote kabuki kwast, maar met een gewone blush- of contourkwast gaat het ook prima. 
Van bijna ieder product in de webshop van Mineralissima is ook een tester verkrijgbaar. Op deze manier hoef je dus niet meteen het product aan te schaffen, maar kun je het eerst met een kleine hoeveelheid thuis proberen.

Minerale blusher Tease €11,50 euro

Het tweede product wat waar mijn aandacht naar getrokken werd was de Almond Concealer. Het potje bevat een multifunctionele concealer voor lichte tot medium huidtypes, wat mijn huid precies omschrijft. De concealer dekt oneffenheden zoals donkere kringen rond de ogen of rode plekjes op de huid. 
Ook deze verpakking komt erg overeen met de blusher, maar doordat het product drie gram in plaats van vijf bevat is het potje iets kleiner. 

Ook dit product is 100% natuurlijk en belooft een volledige dekking. Het product is weer prima aan te brengen met een grote kabuki kwast, maar een wat kleiner exemplaar is ook prima. Persoonlijk moet ik toch even wennen aan de minerale make-up. Het is toch even schakelen om de producten op een andere manier aan te brengen, vooral door de zeefpotjes waar toch redelijk veel pigment in één keer uitkomt. 
Minerale concealer Almond €8,50 euro 
Het pigment van zowel de blush links, als de concealer rechts is prima. Bij de blush komt er redelijk veel poeder in een keer aan de kwast, waardoor het aftikken van de kwast hier toch van essentieel belang is. Als clowntje over straat is volgens mij niet de bedoeling 🙂
En zoals jullie allemaal weten, ga ik zonder een kleurtje op mijn lippen de deur niet uit. De roze lipgloss Kiss bevat ook natuurlijke ingrediënten, zonder geur- en smaakstoffen. Wanneer je de lipgloss gebruikt zul je het meteen merken aan de geur. Geen zoete smaak, maar juist erg natuurlijk.
De applicator is aan de grote kant en eigenlijk helemaal recht. Hier had naar mijn idee wel een klein beetje meer vorm aan gegeven kunnen worden, waardoor het makkelijker wordt om aan te brengen. Verder vind ik de kleur erg mooi en subtiel, ideaal om te dragen tijdens een doordeweekse dag. Het enige nadeel vind ik dat na een uurtje het product volledig van de lippen verdwenen is. Lekker vaak bijstiften dus!
Natuurlijke lipgloss Kiss €9,00 euro
Ondanks dat het nog even wennen is om de producten aan te brengen, ben ik absoluut tevreden. De dekking van de blush en concealer is erg goed, met een primer onder de make-up blijft het de hele dag perfect zitten en ook het pigment is voldoende. Zoals je ziet geeft de concealer onder de ogen ook een frisse glow, iets wat ik persoonlijk erg mooi vind. De lipgloss bevat een subtiele glans en een klein beetje pigment, maar doordat er geen smaakstoffen aan het product zijn toegevoegd moet ik toch een beetje aan de ‘smaak’ wennen. Helaas is het wel noodzakelijk om na iedere maaltijd even bij te stiften.
Alle make-up van Mineralissima bevat ook nog eens een natuurlijke zonnebeschermingsfactor, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Het feit dat alle make-up 100% natuurlijk is spreekt mij zeker aan om meer van deze webshop te gaan bestellen. Absoluut leuke prijsjes voor de kwaliteit die je er voor terug krijgt. Deze drie minerale producten zijn verkrijgbaar in de webshop van Mineralissima.
Heb jij wel eens minerale make-up gebruikt?
Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

You Might Also Like

46 Comments

 • Reply Sabrina Drenth 17 juni 2015 at 10:13

  Staat je mooi! Ik kende het merk nog helemaal niet, ga er eens naar kijken <3

  • Reply Denise 17 juni 2015 at 18:11

   Dankjewel Sabrina! <3

 • Reply Alexa Op 't Land 17 juni 2015 at 10:22

  Ziet er goed uit en heel natuurlijk! Merk ken ik zelf niet!

  • Reply Denise 17 juni 2015 at 18:11

   Ah dankjewel! 🙂

 • Reply Esther 17 juni 2015 at 10:37

  Ziet er mooi uit zeg! Ik kende dit merk helemaal niet. Ik heb zelf wel ooit een prachtige poederblush gehad (zat toen in mijn Glossybox), maar ik pakte hem er toch te weinig bij helaas. Liefs

  • Reply Denise 17 juni 2015 at 18:12

   Dankjewel! Het was voor mij ook de eerste keer dat ik iets van Mineralissima probeerde!

 • Reply Léonie Anouk 17 juni 2015 at 11:14

  Ik ken dit merk niet maar zo te zien hebben ze wel mooie producten. Wat heb jij een mooie kleur ogen zeg! <3

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 17 juni 2015 at 11:38

  Vooral de blush staat je heel mooi!

 • Reply Simone -lifeofsimone- 17 juni 2015 at 11:56

  Wauw, wat zie je er prachtig uit! Ik vind de verpakkingen én de producten er erg goed uitzien, de prijzen vallen me ook enorm mee.

  • Reply Denise 17 juni 2015 at 18:12

   Dankjewel Simone, super lief van je <3

 • Reply Denise 17 juni 2015 at 12:39

  Oeh staat je mooi!

 • Reply Anna 17 juni 2015 at 13:58

  Wat een leuke en bijzondere producten! Vooral de blush is prachtig. Wel jammer dat je de lipgloss zo vaak moet bijwerken, hij is niet super goedkoop. X

  • Reply Denise 17 juni 2015 at 18:12

   Klopt inderdaad! Ik merk wel dat ik hem er de afgelopen week bijna iedere dag heb bijgepakt, erg pretty!

 • Reply melissa 17 juni 2015 at 14:42

  Ik heb nog nooit minerale make-up gebruikt, maar de blush ziet er wel mooi uit! Wel jammer de lipgloss minder lang blijft zitten x

  • Reply Denise 17 juni 2015 at 18:13

   De blush is inderdaad zeker een aanrader!

 • Reply Anne-Sterre 17 juni 2015 at 16:59

  Oh wat een gek potje, dat zeefding. Ik denk wel dat je er met zo'n ding langer mee doet!

 • Reply Sara - lovelowbudget 17 juni 2015 at 17:17

  Ik heb vandaag een aantal producten van dit merk geprobeerd en daar ben ik ook erg over te spreken! Echt een fijn merk.

  • Reply Denise 17 juni 2015 at 18:13

   Ik zag het, leuk dat je ze gewonnen had op de blog van Marloes!

 • Reply Manon Boerakker 17 juni 2015 at 17:20

  Ziet er zo mooi uit allemaal, ik ben best wel benieuwd naar dit merk

  • Reply Denise 17 juni 2015 at 18:13

   Echt een aanrader!

 • Reply Rosanne van Dieren 17 juni 2015 at 17:22

  Ik ben nu best wel benieuwd geworden naar die producten. Ik denk alleen niet dat ik het zo snel meeneem in mijn tas. Dan ben ik bang dat heel mijn tas er zo onder zit haha. liefs

  • Reply Denise 17 juni 2015 at 18:13

   Haha dat snap ik! Toch zijn de draaidoppen erg stevig!

 • Reply Saraya Callewaert 17 juni 2015 at 17:36

  Ziet er goed uit, vooral de Gloss vind ik erg mooi 🙂

  • Reply Denise 17 juni 2015 at 18:14

   Mooi subtiel kleurtje!

 • Reply JulieStarr 17 juni 2015 at 18:11

  Leuk dat je tevreden bent! Ik ga ook nooit de deur uit zonder iets op mijn lippen! 🙂

  • Reply Denise 17 juni 2015 at 18:14

   Haha, heb jij ook zo'n last van een kaal gevoel? 😀

 • Reply Mariëlle M. 17 juni 2015 at 18:13

  Het klinkt erg goed en ik vind het resultaat erg mooi!

  • Reply Denise 17 juni 2015 at 18:14

   Dankjewel Marielle!

 • Reply Daphne G 17 juni 2015 at 18:13

  Ziet er mooi uit zeg, alleen zonde dat je de lipgloss vaak moet bijwerken. Daarom ben ik ook meer een liefhebber van lipstick 🙂

  • Reply Denise 17 juni 2015 at 18:14

   Klopt inderdaad, lipstick blijft langer zitten dan lipgloss!

 • Reply Denise Joanne 18 juni 2015 at 06:33

  Ik heb wel eens mineral powder gehad en die beviel goed! Dit merk kende ik nog niet. De producten zien er in ieder geval prachtig uit!

  • Reply Denise 18 juni 2015 at 21:22

   Zeker een aanrader om eens te proberen!

 • Reply beautifulday4makeup 18 juni 2015 at 08:07

  De lipkleur vind ik erg leuk

 • Reply Nicole 18 juni 2015 at 15:56

  Staat je mooi! Ik ken het merk nog niet, maar ik ga er zeker eens naar kijken.

 • Reply Jouvence 19 juni 2015 at 19:56

  het resultaat vind ik echt prachtig ♥

 • Reply Alexandra // ILUMUOTI 20 juni 2015 at 21:59

  Ik kende het merk nog niet, maar het ziet er goed uit! 🙂

  xx Alex

 • Reply Angela Willemse 22 juni 2015 at 05:53

  Fijn dat het vegan is! Hoe fijn is minerale make-up voor gevoelige huid?

 • Reply Angela Willemse 22 juni 2015 at 05:53

  Fijn dat het vegan is! Hoe fijn is minerale make-up voor gevoelige huid?

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten