Fashion

OUTFIT – Fall in love

3 november 2016

Het is weer tijd voor een outfitpost, dit keer helemaal gebaseerd op de herfst! Samen met mama ben ik gaan wandelen op de heide, een perfecte plaats om foto’s te maken (tip!) en te genieten van het najaarszonnetje. Kijk je met me mee?

9 Leren jas: Takko  |    Schoenen: Gabor    |    Broek: H&M   |    Tasje: Mango   |    Sjaal: H&M   |   HorlogeDaniel Wellington

Afgelopen maandag werd ik wakker met een enorme to-do list én een super lekker zonnetje. Nadat ik mijn mailbox bijgewerkt had en een aantal producten op de foto had gezet, besloot ik om een rondje hard te gaan lopen. Op dat moment besefte ik eigenlijk pas dat het ongelofelijk lekker weer was, zonde om binnen te blijven zitten! Samen met mama vertrok ik daarom naar de heide, een prachtige plaats vlakbij ons huis. Het is er zo ontzettend rustig, een ideale plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van het fijne najaarszonnetje. En uiteraard werden er meteen een paar kiekjes gemaakt!

Wat ik draag? Mijn nieuwe leren jasje van Takko, niet te dik en niet te dun. Ideaal voor de najaarsdagen wanneer het zonnetje zich toch nog even laat zien. Het leuke aan dit jasje vind ik de rits, deze zit niet in het midden maar schuin, waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen. Gisteren droeg ik hem open, maar ook is ‘ie dicht heel leuk met de grote en speciale kraag. Verder is het natuurlijk een jasje dat je OVERAL makkelijk mee kunt combineren, mijn outfit maandag was in ieder geval lekker basic. Uiteraard draag ik weer mijn favoriete shaping jeans van H&M, echt, ik leef in dat ding. Mijn zwarte tasje van Mango is ook een nieuwe aanwinst en gaat tegenwoordig vaker wel dan niet mee de deur uit, super handig wanneer ik dus alleen wat kleine dingetjes hoef mee te nemen.

Mijn zwarte brogues van Gabor hebben jullie waarschijnlijk al voorbij zien komen in een apart artikel, maar heel veel heb ik ze eigenlijk nog niet gedragen. Het zijn echt schoenen die je in moet lopen, dus ik pak ze steeds uit de kast voor kleine stukjes en het voelt steeds beter. Pretty zijn ze wel 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Dionne 3 november 2016 at 07:50

  Prachtige foto’s! En wat een leukerds van schoenen!
  Dionne plaatste onlangs…Van een studentenkamer naar een appartementMy Profile

 • Reply Yvette 3 november 2016 at 07:59

  Mooir foto’s 🙂 de schoenen zijn idd leuk 😀

 • Reply Suzanne 3 november 2016 at 08:53

  Hele mooie outfit en prachtige foto’s

 • Reply Tineke 3 november 2016 at 09:23

  Mooie outfit, die locatie is wel erg mooi voor outfitfoto`s 😉
  Liefs

 • Reply Mariëlle 3 november 2016 at 09:29

  Staat je erg goed 🙂 Super mooie foto’s ook!

 • Reply Lindsey Beljaars 3 november 2016 at 09:31

  Mooie outfit en hele gave foto’s!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Etos Botanical Boost Elderflower & RaspberryMy Profile

 • Reply alexa 3 november 2016 at 10:42

  Heerlijke outfit meid! Love black, thats my happy colour!

 • Reply Mariska 3 november 2016 at 10:43

  Ik vind de foto’s ook erg leuk 🙂 mooie outfit!
  Mariska plaatste onlangs…4x Hema nagellakMy Profile

 • Reply Sabine 3 november 2016 at 10:57

  Love your shoes!! Hele mooie foto’s! 🙂
  Sabine plaatste onlangs…HOTSPOT Blijburg [Amsterdam]My Profile

 • Reply Larissa 3 november 2016 at 11:38

  Wat een leuke outfit! Die foto’s zijn heel mooi, wauw!
  Larissa plaatste onlangs…10 dingen die je kunt doen wanneer je ziek bentMy Profile

 • Reply Manon 3 november 2016 at 12:06

  Leuke outfit heb je aan en een mooie plaatst heb je uitgezocht om foto’s te maken
  Manon plaatste onlangs…Mijn verjaardagcadeaus deel 2My Profile

 • Reply anna 3 november 2016 at 12:46

  Dat tasje is zoooo leuk <3 Fijne outfit, lekker casual maar toch heel erg tof! Ben nu erg benieuwd naar die shaping jeans, heb al jaren geen broek meer van de H&M gekocht, benieuwd of ik hier mijn heupen wel in krijg 😉
  anna plaatste onlangs…DEZE DINGEN MAAKTEN MIJ DE AFGELOPEN TIJD BLIJMy Profile

 • Reply Lotje 3 november 2016 at 22:49

  Leuke outfit! Ik vind het tasje heel leuk! x
  Lotje plaatste onlangs…Favoriete Halloween tutorials 2016My Profile

 • Reply janine 4 november 2016 at 20:02

  Wat een ontzettend mooie foto’s heb je gemaakt! en de outfit vind ik ook erg leuk.x
  janine plaatste onlangs…Sleek highlighting palette precious metals | BeautyMy Profile

 • Reply Marsha 4 november 2016 at 21:49

  Wat een super mooie foto’s zeg! Staat je leuk deze outfit!
  Marsha plaatste onlangs…OOTD | Outfit Rancho Texas ParkMy Profile

 • Reply Justine 13 november 2016 at 18:08

  Ahhhh deze fotos, zo mooi <3
  Justine plaatste onlangs…Even bijkletsen – Porto, kort haar & internetMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten