Persoonlijk

Tijd voor een persoonlijke update!

9 november 2017

Op dit moment zit ik nog ruim anderhalf uur in de trein richting Amsterdam, de ideale gelegenheid om weer eens een persoonlijke update voor jullie te schrijven. Hoe gaat het met mij en wat zijn mijn plannen voor de komende maanden? Ik vertel het jullie uitgebreid!

Ik heb mijn stoute schoenen weer eens aangetrokken en op een paar uitnodigingen voor vandaag ‘ja’ gezegd. Weer eens iets anders dan die eeuwige afwijzingen tegenwoordig. Waar ik een half jaar geleden iedere week nog wel in Amsterdam te vinden was, voel ik mezelf er tegenwoordig steeds minder prettig bij. Ten eerste moet ik er gewoon een héle dagvoor uittrekken (ik moet al vier uur met de trein reizen + afspraken duren ook geen half uurtje, reken maar uit…). Daarnaast is een retourtje Brabant – Amsterdam ook niet heel goedkoop en laat ik nou net mijn studenten OV ongelofelijk missen. Maar goed, vandaag staat er gelukkig genoeg leuks op de planning en stiekem heb ik er na een maand ook weer heel veel zin in. Ik ga vandaag de hele dag voor jullie ploggen (een dagboek met foto’s bijhouden), dus als het goed is verschijnt deze morgen of overmorgen al hier online.

Ondanks een opkomende verkoudheid voel ik me verder helemaal prima. Het voor mezelf werken bevalt nog steeds goed en Joost en ik hebben natuurlijk een weekje vakantie geboekt naar Valencia en Barcelona, zo’n fijn vooruitzicht. Ik heb er onbewust ook al voor gekozen om in ieder geval nog niet met mijn master te beginnen in februari, maar dit nog een half jaartje uit te stellen. Zoals het er nu naar uit ziet dan, wie weet denk ik er dan ook nog wel heel anders over. Een jaar even niets ‘moeten’ voelt voor mij nu heel fijn en stiekem ook wel een beetje verdiend, daarnaast ben ik nog hartstikke jong (die master kan altijd nog) én verdien ik de kost prima met mijn blog en Instagram. Dus het kán. Ik heb gelukkig genoeg discipline om iedere dag gewoon de wekker te zetten en ‘s ochtends al achter mijn laptop te kruipen om te werken, dus ook dat valt niet tegen. Het tweede half jaar, vanaf februari dus, wil ik in ieder geval meer gaan reizen en nog meer van de wereld gaan zien. Nu heb ik er tijd voor, dus daar moet ik gebruik van maken. Concrete plannen zijn er nog niet, maar ik stap sowieso nog met mijn moeder het vliegtuig in en hoop nog meer reismaatjes te kunnen vinden. Maar goed, daarover snel meer.

Maandag start trouwens mijn avontuur bij Parfumerie Douglas weer, ik ga er zo’n vier dagen per week werken in de maanden november en december. Het is alweer mijn vierde jaar dat ik hier werk, dus inmiddels heb ik het allemaal wel aardig onder de knie. Cadeautjes inpakken, afrekenen en dit jaar ook helpen op de vloer om geuren en make-up te adviseren, ik vind het helemaal leuk. Door mijn blog ben ik natuurlijk ook wel op de hoogte van veel nieuwe lanceringen en producten, maar het blijft toch weer even spannend om klanten echt te gaan adviseren in plaats van klakkeloos mijn mening in een artikel te schrijven. Heel anders dus, maar allebei heel leuk. Nu ik het toch over december heb, ik wil ook dit jaar weer mee gaan doen aan plogmas. Dit betekent dat ik ieder dag een plog met foto’s bij zal houden en deze ook meteen iedere dag erna online zal zetten. Een hele uitdaging met het werken bij Douglas erbij, maar vorig jaar is dit zo goed bevallen dat ik er dit jaar ook weer voor wil gaan. 31 dagen non stop persoonlijke artikelen dus, ik hoop dat jullie het ook weer tof zullen vinden 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply joske 9 november 2017 at 10:02

  Leuk vooruitzicht Denise, en nog een halfjaartje met reizen in het vooruitzicht is toch geweldig!. Ik ben benieuwd naar je PLOGS. Goede reis.

 • Reply Marloes 9 november 2017 at 21:20

  Wat gaaf dat je lekker wilt gaan reizen. Groot gelijk heb je! Er valt nog zoveel moois te zien <3
  Marloes plaatste onlangs…Urban Decay Troublemaker MascaraMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 10 november 2017 at 12:34

  Wat een leuk vooruitzicht!! Lekker genieten van dat half jaartje, hopelijk vind je genoeg reismaatjes 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…House of Holland x The Body Shop Matte Lip Liquid CollectieMy Profile

 • Reply Larissa 11 november 2017 at 18:42

  Wat een leuke tijd ga je tegemoet! Heerlijk, even niks ‘moeten’ in de komende tijd en je eigen tijd indelen. En dat adviseren bij Douglas komt vast ook helemaal goed. 😉
  Larissa plaatste onlangs…OUTFIT | Nieuwe wollen truiMy Profile

 • Reply Laurien 12 november 2017 at 12:50

  Wat leuk dat je terug een plogmas gaat maken! Ik vond het vorig jaar heel tof om je op die manier te volgen. Liefs!
  Laurien plaatste onlangs…Photodiary #3 XL |Verona, Montselice & OktoberfestMy Profile

 • Reply Justine 12 november 2017 at 14:43

  Yaaaaay for plogmas!! En ik had het stiekem wel zien aankomen dat je je master zou uitstellen. Groot gelijk heb je, gewoon lekker genieten van ‘nu’! <3
  Justine plaatste onlangs…Australia stories #15 – snorkelen en duiken op de Great Barrier ReefMy Profile

 • Reply Femke 12 november 2017 at 14:47

  Wat een fijne vooruitzichten. Ik geef je groot gelijk dat je jouw master nog even doorschuift, geniet lekker van alles! Die vakantie in het vooruitzicht klinkt goed, net zoals dat je nog wat meer wil gaan zien!
  Femke plaatste onlangs…Review: Babor Creamy Lip Colour lipstickMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten