Photo Diary

Photo Diary #105 – Mijn verjaardag vieren en groot kledingpakket

14 februari 2017

De Photo Diary van afgelopen week is helaas een dag later dan normaal (sorry!), maar wel bomvol leuke foto’s. De afgelopen weken zijn nogal hectisch, het fulltime stage lopen en afstuderen valt me toch iets zwaarder in combinatie met m’n blog en sociale leven dan ik vooraf gedacht had. Ik kijk nog even aan hoe het de komende weken gaat, maar wellicht moet ik binnenkort wel een klein stapje terug doen online en minder druk op mezelf leggen. Maar goed, daarover snel meer. Afgelopen week was in ieder geval weer een feestje, waarbij ik mijn eigen verjaardag vierde en een mega groot kledingpakket ontving. Zo leuk! Kijk je met me mee?

Een kleine behind the scenes van maandag op kantoor. Af en toe ga ik er even met de fotograaf op uit om een aantal foto’s te maken voor social media campagnes, erg leuk om te doen. Ook heel fijn om dit af te wisselen met het schrijven van m’n scriptie. Ik merk dat ik (helaas) niet iemand ben die veertig uur in de week achter elkaar theorieën kan lezen en zo een scriptie in elkaar zet, afwisseling en variatie is gewoon héél fijn.

Klein nadeel aan vandaag is wel dat het openbaar vervoer me WEER in steek laat. Jep, tegenwoordig rijden die treinen en bussen vaker niet dan wel en dat is heel vervelend wanneer je zo vaak op en neer naar Tilburg reist. In de spits. Blugh. Enige voordeel is dan toch dat gratis bakje thee van NS.

Ik geloof dat ik dinsdag geen foto’s heb gemaakt tijdens mijn dag op kantoor, dus we springen meteen over naar woensdag. Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik op woensdag altijd thuis, het ideale moment om na drie maanden(!) weer eens mijn hardloopschoenen aan te trekken en naar buiten te gaan. In totaal loop ik 4,38 km, maar of dit helemaal klopt weet ik eigenlijk niet. Het is zo koud dat mijn telefoon het halverwege weer eens begeeft (hebben jullie dit ook altijd als het zo koud is? Zo vervelend) en na een paar minuten springt ‘ie weer aan. Hardlopen zonder muziek en kilometerstand is trouwens echt héél saai, maar goed. Ik heb naast bevroren handen in ieder geval weer een voldaan gevoel wanneer ik thuis kom.

En na een uur begint de spierpijn al. Lol. Dit had ik natuurlijk kunnen verwachten… De komende dagen ga ik afzien 😉

Ook ben ik samen met een aantal vriendinnen bezig om een carnavalspak te maken. Deze muts is gemaakt door een moeder van een vriendin, maar deze is niet voor ons. Gewoon even als inspiratie! Moet zeggen dat ik héél benieuwd ben hoe het eindresultaat uiteindelijk gaat worden, heel ver zijn we namelijk nog niet en carnaval begint eigenlijk dit weekend al…. Oeps.

Ik heb altijd gezelschap van Floris <3

Weten jullie al op wie je gaat stemmen? Ik eigenlijk nog niet, maar ik vind het wel altijd belangrijk om mijn mening te geven en dus te gaan stemmen. Een goede tip is daarom de stemwijzer. Moet zeggen dat er bij mij een totaal onverwachte uitkomst uit is gekomen, dus ik moet me er toch nog iets beter in gaan verdiepen. Maar wel stemmen hè, jullie allemaal!!!

Kijk eens hoe mooi deze design lamp is, ik ben er zo blij mee! Van MisterDesign ontving ik dit prachtige exemplaar voor in het nieuwe appartement van mij en Joost. Lekker strak, modieus en heel erg handig om straks neer te zetten. Ga hier jullie nog iets meer over vertellen binnenkort 🙂

Woensdagavond ben ik uitgenodigd om gezellig een hapje te eten en te borrelen met mijn collega’s van Gossip, zo gezellig. We schuiven om 18.00 uur aan tafel en uiteindelijk ben ik pas om 22.30 uur thuis, dát noem ik pas goed tafelen. In totaal krijgen we bijna zes gangen met heerlijke gerechten. Hamburgertjes, mosterdsoep, een bonbon van zalm, verschillende soorten ham met brood, zelfgemaakte lasagne, een vispotje, TAART en nog véél meer. Echt een aanrader wanneer je met een groot gezelschap gaat en vooral ook veel wilt kletsen tussendoor 🙂

Donderdag werk ik op kantoor en heb ik wederom geen foto’s, die dagen zijn gewoon niet héél bijzonder dat ik het gewoon vergeet om m’n camera erbij te pakken. Tsja, iedere keer datzelfde beeldscherm of diezelfde kop thee gaat ook vervelen… Vrijdag werk ik overdag bij Gossip en er moet VEEL gebeuren. Ik ben aankomende vrijdag namelijk in Praag, dus ik maak foto’s voor twee weken. Gelukkig is er veel leuks binnengekomen, dus ik kan meteen aan de slag.

Om 13.30 uur ben ik gelukkig al klaar en ga ik samen met mama boodschappen doen. Vanavond vier ik namelijk mijn verjaardag en ik hoor het jullie al denken: ik ben inderdaad in oktober jarig. Eigenlijk heb ik de tijd helemaal nog niet gehad om het te vieren en dat vond ik zo zonde, dat ik spontaan besloot om het gewoon NU te doen. Op de foto zien jullie mijn nieuwe outfit, maar hij is een klein beetje donker uitgevallen. Ik draag in ieder geval een zwarte body met stippen, een rokje, panty en mijn nieuwe biker boots.

Inmiddels is het 21.13 uur en heb ik voor mezelf alvast maar een wijntje ingeschonken. Mijn vriendinnen zijn niet echt van het op tijd komen en ik moet zeggen: hier maak ik mezelf ook héél vaak schuldig aan dus ik kan het ze niet kwalijk nemen.

Ik heb ‘s middags trouwens HEEL veel eten gemaakt samen met mama. Zelfgemaakte macho’s met gehakt en veel kaas, mozzarella met tomaatjes en basilicum, toostjes met verschillende soorten kaas, wraps met zalm. En ga zo maar door. FOOD!

Mijn verjaardag is uiteindelijk meer dan geslaagd en om 05.00 uur(!) lig ik met een tevreden gevoel weer terug in bed. Dit was zo gezellig, had ik veel eerder moeten doen. Zaterdag word ik wakker door de pakketjesman die een ongelofelijk groot pakket komt afleveren. Blijkt helemaal vol te zitten met nieuwe kleding van Primark en Bristol, ZO veel leuke dingen en hartstikke betaalbaar. Ik ga jullie uiteraard alle items nog goed laten zien, ik ben echt héél erg verwend.

SNEEUW! <3

En ja, het is nu echt bijna zover. Woensdag vliegen Joost en ik naar Praag and I’m so excited! We hebben inmiddels al beslist wat we graag willen zien en ook het weerbericht geeft een lekker zonnetje aan met een prima temperatuur van rond de zeven graden. Wij mogen echt niet klagen 🙂

In de komende artikelen zien jullie dus al onze avonturen in Praag voorbij komen. We gaan even lekker genieten en vooral NIET aan die scriptie denken, ook héél fijn.. Hebben jullie nog leuke plannen voor deze week? En oja, fijne Valentijnsdag allemaal <3

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Suzanne 14 februari 2017 at 06:27

  Leuke week om te zien!
  Suzanne plaatste onlangs…Toffe items van de ZeemanMy Profile

 • Reply Alexandra • ilumuoti 14 februari 2017 at 08:19

  Ziet eruit als een fijn weekje! Heel veel plezier in Praag! 🙂

  xx Alex
  Alexandra • ilumuoti plaatste onlangs…On my WishlistMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 14 februari 2017 at 08:39

  Wat een leuke foto’s! Heel erg veel plezier toegewenst in Praag!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Inrichting Slaapkamer met Desenio PostersMy Profile

 • Reply Femke 14 februari 2017 at 08:51

  Wat een gezellige, drukke week heb je achter de rug. Heel veel plezier in Praag, wat een goed vooruitzicht!
  Femke plaatste onlangs…Travel wishlist: verre bestemmingen ♡My Profile

 • Reply marieke 14 februari 2017 at 09:15

  Een hele leuke tijd in Praag, enne we zien vast de mooie foto’s wel.

 • Reply Yvette 14 februari 2017 at 11:17

  Ben benieuwd naar je praag tripje 🙂

 • Reply Larissa 14 februari 2017 at 12:06

  Wat gaaf dat jullie zelf een carnavalspak maken, super tof! Hoe doe je dat met die klok op je MacBook? Veel plezier in Praag!
  Larissa plaatste onlangs…Ik heb mijn broers ontmoet! (Ja, echt!)My Profile

 • Reply Anne 14 februari 2017 at 15:58

  Ahh, Praag is zo’n heerlijk vooruitzicht! Geniet er maar van, jullie gaan al bijna!
  Anne plaatste onlangs…Aan alle goede dingen komen (soms) een eind.My Profile

 • Reply Mieke | Mieksmind 14 februari 2017 at 20:23

  Oeh dat kleding pakket, Super leuk! En dat etentje klinkt ook erg yummy! Ik heb dat ook met die foto’s..elke keer laptop en kopje thee of cappuccino is ook zoiets hé haha
  Mieke | Mieksmind plaatste onlangs…Fashion Outfit – Sweater WeatherMy Profile

 • Reply Justine 14 februari 2017 at 21:17

  Alvast heel veel plezier in Praag muppie <3
  Justine plaatste onlangs…Aanrader: de Harry Potter exhibition in UtrechtMy Profile

 • Reply anna 15 februari 2017 at 11:29

  Wat een heerlijke foto’s! <3 Oh die hapjes zien er zo lekker uit, mozzarellaaaa <3 Veel plezier in Praag!
  anna plaatste onlangs…5 VERSCHILLEN TUSSEN BLOGGERS EN YOUTUBERSMy Profile

 • Reply Lien Robberechts 27 maart 2017 at 12:32

  Waar was dat etentje met al die hapjes? Op zoek naar een paar nieuwe hotspots 😀

  • Reply Denise 29 maart 2017 at 20:22

   Dat is bij Fratino in Roosendaal!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten