Photo Diary

Photo Diary #125 – Heerlijk vakantie vieren

1 augustus 2017

Welkom bij weer een nieuwe Photo Diary! Wat ik afgelopen week gedaan heb? Veel gefeest, lekker gegeten en eigenlijk nog veel meer. Het was een heerlijke vakantie week. Benieuwd? Kijk mee!

 Hello Monday! Joost en ik starten onze vakantieweek goed met een bezoekje aan Intratuin, haha. Uiteraard is Joost weer te vinden bij de kooi met vogeltjes, echte liefde. We zijn trouwens op zoek naar een mooie kamerplant en ik heb op Instagram een leuke plantenstandaard voorbij zien komen die ze bij Intratuin zouden verkopen.

Wij zijn goed geslaagd, YAY!

Morningggggg met een lekker eitje, thee en mijn badjas <3

Dit zijn onze aankopen trouwens: een nieuwe kamerplant, de ijzeren plantenstandaard én een pot. Daarnaast kocht ik ook nog een leuk bakje waar ik nu al mijn dagelijkse make-up in bewaar. We gaan het zien hoe lang deze plant met ons meegaat… Wellicht was een nepperd toch iets verstandiger geweest… Maar goed, we geven het een kans.

Ik ken alle horrorverhalen dat je minstens vijf kilo aankomt wanneer je gaat samenwonen, dus wanneer het kan probeer ik toch bewust gezond te eten. Vandaag een lekkere salade met tomaat, paprika, feta en komkommer. Simpel en lekker.

Ik plaats trouwens nog steeds nieuwe items op mijn United Wardrobe account (klik!), bijna iedere dag komt er wel een product bij. De verkopen gaan nog steeds goed, dus ik ben helemaal gemotiveerd om alle dingen die ik niet meer gebruik of draag te verkopen voor een leuke prijs. Kan er veel beter iemand anders blij mee maken!

De kledingwinkel waar ik iedere week voor fotografeer en de Instagram-pagina van beheer is aan het verbouwen. En bij deze alvast een sneak peek, het wordt echt ZO mooi jongens. Mocht je in de buurt van Roosendaal zijn, dan moet je na volgende week echt eens komen kijken bij Gossip. Super leuke kleding en een prachtige verbouwde winkel 🙂

Ein-de-lijk zijn er weer nieuwe afleveringen van de serie Suits beschikbaar, ik heb er zo lang naar uitgekeken. Joost en ik kijken deze serie al jaren en kunnen echt steeds lekker gaan zitten voor die nieuwe afleveringen, heerlijk hoor. We hebben inmiddels de eerste drie van seizoen 7 alweer gezien en het belooft weer een goed seizoen te worden. Ik zal trouwens geen spoilers plaatsen, gewoon lekker zelf kijken, veel leuker.

Hoi Floris, lief katje! Mijn ouders waren afgelopen weken op vakantie en dat betekende dat ik iedere dag twee keer op en neer moest rijden om hem te verzorgen. Het is natuurlijk ook mijn kat en ondanks dat ik niet meer thuis woon kwam de verzorging dus volledig op mijn schouders terecht. Niet altijd leuk natuurlijk (iedere dag om 8 uur opstaan en je dag om deze momenten heen plannen), maar I did it. Wel met een klein beetje hulp van mijn tante en oma trouwens, LIEF.

Dit kiekje wil ik jullie trouwens ook niet onthouden. KIJK NOU wat mijn ouders mij voor plaatjes toesturen terwijl het hier in Nederland met bakken uit de hemel komt… Ze zijn in Suriname geweest en het was er zoals jullie zien prachtig. Stiekem wel een beetje jaloers hoor, maar omdat ik net aan het verhuizen was heb ik ervoor gekozen om dit keer thuis te blijven. Helaas kun je niet altijd alles tegelijk…

Donderdag eten we bij Joost’ ouders, we halen lekkere pizza’s en pasta af bij de Italiaan. Weten jullie trouwens nog dat we een tijdje geleden de moestuintjes van de Albert Heijn hadden geplant? Deze radijsjes zijn MEGA groot geworden en komen dus gewoon uit de achtertuin, we hebben best hard moeten lachen. De moeder van Joost heeft ze lekker door haar salade gegooid en ze waren trouwens prima te eten, missie geslaagd.

Vrijdag staat er een leuke dag op de planning. Samen met mijn tante ga ik eerst lunchen bij de Berk in Bergen op Zoom (aanrader hoor, jeetje!) en vervolgens lopen we een rondje op Krabbefoor. Dit is een soort mega grote jaarmarkt met veel muziek, kraampjes en vooral héél veel mensen. Echt waar, wat was het druk. Helaas liet het weer ons wel een beetje in de steek, maar het was een hele gezellige dag.

Take a pose! Shirtje en short van Famous Store, bril van Fendi, tasje van Furla.

Deze week heb ik trouwens ook nog op deze manier aan de keukentafel gezeten. Een vriendin vroeg of ik wilde helpen om voor haar kaartjes voor Lowlands te bemachtigen. Ik weet eigenlijk nooit goed hoe Ticketswap werkt met die wachtrijen, maar ik pak er altijd maar zoveel mogelijk apparaten bij. Heb ik toch altijd het gevoel dat ik iéts meer kans maak. Uiteindelijk waren alle kaarten binnen EEN SECONDE(!?!?!?!) uitverkocht en hadden wij natuurlijk niets. Ik snapte er geen bal van hoe dit mogelijk was, maar gelukkig heeft ze via een schoolvriendin alsnog twee kaartjes kunnen bemachtigen.

Dit weekend is er een groot feest bij ons in de stad, dus we beginnen vrijdag al goed met een lekker wijntje en snacks op het terras. Ook zaterdag- en zondagavond zijn we vervolgens het plein opgegaan met live muziek en gezellige mensen, altijd gezellig. Dit is ook meteen de reden geweest dat deze Photo Diary een dagje later online is gekomen (sorry!), ik was iets te druk met feesten. Moet kunnen voor een keertje. Volgende week zien jullie dus gewoon weer mijn week van maandag tot maandag.

Aankomende week vier ik mijn zusjes verjaardag, staan er gezellige afspraken gepland met vrienden, wordt er natuurlijk geblogd én staat er nog iets leuks op de planning. Hier kan ik nog niet veel over vertellen, maar dat zien jullie vanzelf 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Esmée 1 augustus 2017 at 17:03

  Dat ziet er uit als een hele gezellige week! Leuke kamerplant hebben jullie gekocht 🙂

 • Reply Laura | I scream beauty 2 augustus 2017 at 13:15

  Wat een leuke dingen doe je allemaal!!
  Laura | I scream beauty plaatste onlangs…Mijn ervaringen met Jouw MarktkraamMy Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 2 augustus 2017 at 14:34

  Wat een heerlijke week zeg en die tas met die veren is zo awesome!

 • Reply Kim 4 augustus 2017 at 01:04

  Mag ik vragen van welk merk de rode lipstick is die je draagt? 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten