Photo Diary

Photo Diary #130 – Diploma in the pocket!

18 september 2017

Daar is ‘ie weer hoor jongens: de Photo Diary van afgelopen week. En voor de 130e keer op rij, wow. Afgelopen week was één groot feest. Zo vierden we de verjaardag van Joost, waren we vijf jaar(!) samen en kreeg ik een berg pakketjes binnen. Als kers op de taart had ik ook nog mijn diploma-uitreiking en heb ik dat diploma nu dus écht in the pocket. Vandaag een uitgebreid weekverslag! Kijk je met me mee?

 Maandag besluit ik spontaan mijn moeder te appen of ze zin heeft in een dagje Dordrecht. En dat heeft ze zeker. Om 10.00 uur stappen we dus de auto in en binnen een klein half uurtje zijn we al in deze prachtige stad. Een van de redenen waarom we wel eens naar Dordrecht gaan is de Primark, eens per seizoen wil ik hier graag een kijkje nemen. De herfstcollectie hangt nu in de winkels en ik moet zeggen.. het valt helaas echt een beetje tegen. Zowel m’n moeder als ik passen ongeveer 10(!) items, maar het zit gewoon allemaal net niet goed. Jammer, maar helaas. Vervolgens gaan we standaard met wat kleine accessoires naar huis, zoals haarelastiekjes en sokken. Deze zijn hartstikke goedkoop en van goede kwaliteit.

Vaak lopen we alleen door de winkelstraat, maar we besluiten om eens een keer af te slaan en een andere kant te ontdekken. Goede beslissing, want ik kom een héél mooi stukje tegen. Lekker Instagrammable!

 Uiteindelijk ga ik dus naar huis met een paar accessoires van Primark, boodschappen van de Albert Heijn én mega cadeau voor Joost. Hij wordt morgen 24 jaar en dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

‘s Avonds kijk ik de foto’s van New York terug en ik ben echt verliefd op deze stad. Ieder hoekje van de straat is mooi en vooral die skyline… Ik kan hier echt wel wonen.

 Ook gaan Joost en ik uiteten, alvast voor zijn verjaardag én het feit dat we zaterdag vijf jaar samen zijn. Gewoon lekker alles in één dus. Joost bestelde een mega groot plateau met zeevruchten als voorgerecht, zoals oesters en kreeft. Niet normaal toch om dit als voorgerecht te bestellen, haha? Maar goed, het was feest en ENORM lekker. Mijn gerechten vielen helaas een beetje tegen, maar dat mocht de pret niet drukken. De volgende keer maar gewoon weer voor die lekkere carpaccio als voorgerecht gaan 😉

Dinsdagavond komt er familie langs voor de verjaardag van Joost en hij wordt flink verwend. Het nieuwe koffiezetapparaat moest uiteraard meteen getest worden…

 Ook ben ik deze week weer druk aan de slag met het verversen van mijn United Wardrobe account en het versturen van de kledingstukken. Er zijn inmiddels al heel wat items verkocht (zoals het shirtje dat ik op deze foto draag..), maar ik heb nog genoeg leuks online staan voor fijne prijsjes. Mocht je benieuwd zijn, hier (klik)kun je mijn account vinden.

 Het lijkt wel of ik deze week ook jarig ben, want ik krijg zo veel pakketjes binnen. Deze berg werd allemaal bezorgd op woensdag, bizar hoor. Af en toe vind ik het leuk om te delen wat ik allemaal binnen krijg, dat kun je dan zien op mijn Instagram-account in de stories. Mocht je dit leuk vinden en benieuwd zijn naar de inhoud van de pakketten, dan moet je me daar dus zeker even volgen. Ik post hier sowieso iedere dag een nieuwe foto 🙂

Een van de dingen die ik jullie sowieso wil laten zien is mijn nieuwe horloge van het merk Kapten & Son. Dit is de Joy Mesh in het goud met wit. Ik ben echt verliefd op de iets kleinere exemplaren en draag sowieso bijna iedere dag gouden sieraden. Een perfecte match dus!

 Woensdag werk ik ‘s ochtends en daarna ga ik gezellig met mijn moeder de stad in. Outfit of the day: een nieuw rokje van H&M, leren jasje van Lofty Manner, crossbody van DKNY en haarband van Guts Gusto. Heb veel leuke complimentjes gekregen over deze look, dank daarvoor!

We gaan lunchen bij Bonnefooi in Roosendaal, een super hip tentje met vooral héél veel lekkers. En hartstikke betaalbaar! Ik ga voor de sandwich met gerookte kip en pesto en mama gaat voor een salade met feta, mango en andere groenten. Allebei ontzettend lekker en we komen hier zeker nog eens terug.

 Daarna duik ik de stad in om een outfit voor mijn diploma-uitreiking te scoren. Ik heb deze vrijdag en ondanks dat mijn kast al overvol is, vind ik het toch leuk om voor deze speciale gelegenheid iets leuks te kopen. Uiteindelijk slaag ik bij Gossip met dit jurkje. Hij is zwart met knoopjes van boven tot onder, heeft een klein kraagje en super schattige ruches aan de mouwen. Daarnaast ook nog een mooie band in de taille, ik ben verliefd. Hij is trouwens van het Italiaanse merk Rinascimento en redelijk prijzig, maar naar mijn idee het geld meer dan waard.

Donderdag werk ik de hele dag en ‘avonds appt een vriendinnetje of ik zin heb om even bij te kletsen op het terras. Ondanks dat het donderdagavond is en we verstandig beginnen met een kop thee, eindigen we drie uur later met twee wijntjes. Moet kunnen zo af en toe.

 Vrijdag is dé dag, ik mag ein-de-lijk mijn diploma op gaan halen. De uitreiking begint om 13.00 uur in het Willem II stadion in Tilburg. Dit stadion ligt zo ongeveer naast de campus, dus vandaar. Ik ga er samen heen met mijn ouders, Joost en zusje en uiteindelijk staan we om half vijf weer buiten.

 De uitreiking zelf was leuk en ik heb ontzettend lieve woorden te horen gekregen van mijn begeleidster. Één ding is zeker: ik heb de allerleukste en fijnste begeleidster gehad tijdens mijn afstuderen. Absoluut een topper. Ze gaf me ook nog een kaartje na de uitreiking met op de envelop ‘voor collega Denise’. Te schattig toch?

En dit zijn een aantal van de toppers waarmee ik de afgelopen vier jaar heb gespendeerd. Van de eerste dag tot de laatste, mijn lieve vriendinnetjes. Rechts staan nog twee meiden, maar die pasten niet in het vierkantje, haha. Sorry girls, maar jullie zijn net zo lief als de rest (maar dat weten jullie) <3

Wat vinden jullie van deze look? Ik draag mijn nieuwe winterjas en heerlijke dikke trui van Guts Gusto en een horloge van Violet Hamden. In een pakketje dat ik afgelopen week kreeg zat deze lolly, dus daarmee hebben we ook gewoon meteen geposeerd haha.

Ik kreeg als tip dat ik mijn panty’s in de vriezer moest doen zodat ze minder snel kapot zouden gaan. Dus dat deed ik. De foto hierboven ziet er mega raar uit, maar hier zijn ze dus een nachtje in de vriezer gegaan en laat ik ze ontdooien in de zon. Ik ga ze deze week weer dragen en dan laat ik jullie weten of het echt heeft gewerkt, haha!

Aankomende week heb ik het lekker druk met werkgerelateerde afspraken. Ik ben bezig met een nieuww project, werk twee dagen voor Gossip en dinsdag ga ik een dag naar Amsterdam. Daar pik ik ook meteen een (kerst)event mee, zin in! 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Judith 18 september 2017 at 12:26

  Leuk dat nieuwe rokje van H&M!

 • Reply Larissa 18 september 2017 at 13:29

  Wat een leuk weekoverzicht! Nog gefeliciteerd met Joost en jullie 5-year-anniversary!
  Larissa plaatste onlangs…Mijn stage-belevenissen volgenMy Profile

 • Reply Laurien 18 september 2017 at 15:22

  Wat een leuke en drukke week! Even een vraagje, welke lippenstift heb je op de foto’s van je proclamatie en lolly op? Vind dat rood altijd zo mooi bij je staan!

 • Reply Kim 18 september 2017 at 16:16

  PRIMARK vind ik ook altijd erg leuk eens in de zoveel tijd! En wauw die horloge pretty!
  Kim plaatste onlangs…Mijn favoriete youtubers van dit momentMy Profile

 • Reply Manon 18 september 2017 at 16:26

  Ik ben al 4 maanden niet meer in de Primark geweest tot afgelopen zaterdag, ook omdat ik het steeds vond tegenvallen, maar zaterdag heb ik wel een leuke trui en schoenen gescoord! Wat fijn dat je jouw diploma kon ophalen

 • Reply Justine 18 september 2017 at 17:55

  Wat een leuk weekje! en ohhh kerstevent, die zijn het leukst! Enjoy <3
  Justine plaatste onlangs…5 favorieten van het momentMy Profile

 • Reply Esmée 18 september 2017 at 19:25

  Wat een leuke week! Fijn dat je je diploma in ontvangst hebt mogen nemen. Die kaart van Fontys komt mij bekend voor, die lag toevallig vandaag in de brievenbus haha!

 • Reply Sija 19 september 2017 at 17:28

  Wat een gezellige week! Stom is dat he bij de Primark! Het ziet er in de rekken hartstikke leuk uit en wanneer je het aantrekt zit het voor geen meter, haha. Veel plezier bij het kerstevent, dat wordt vast gezellig <3 Liefs, Sija

 • Reply anna 20 september 2017 at 12:04

  Wat een leuk weekje! Ik vind vaak ook niks leuks bij de Primark, maar dit keer scoorde ik gewoon 2 nieuwe jassen haha, wat een verrassing!
  anna plaatste onlangs…MLBB #101 | OUTFITFOTO’S, ALLERGIETEST EN GESOLLICITEERD?!My Profile

  • Reply Denise 21 september 2017 at 10:16

   Oh wat fijn! Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt goed naar de jassen gekeken heb, dus misschien moet ik dat nog eens doen dan 🙂

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten