Photo Diary

Photo Diary #140 – Happy GREY hair!

28 november 2017

Welkom bij de 140e(!) Photo Diary op rij, wat een bizar aantal. Afgelopen week had ik het ongelofelijk druk én onderging ik een heuse metamorfose. Mijn blonde haar werd geknipt én grijs geverfd, ik ben ontzettend blij met het resultaat! Daarnaast had ik vier afspraken in Amsterdam. Ik neem jullie weer gezellig mee!

Hallo Douglas! The place to be voor mij de komende tijd. Maandag werk ik heel de dag weer in de parfumerie en ‘s avonds kom ik terug voor een teamvergadering. De drukke periode komt eraan en dat betekent dat we weer moeten gaan knallen!

Om 21.00 uur ben ik thuis en helemaal ka-pot. Ik ben het niet meer gewend om hele dagen te staan (voel me echt een oma nu ik dit zo typ), dus mijn benen zijn behoorlijk moe. Bij thuiskomst steek ik meteen deze nieuwe geurkaars van Rituals aan. Moet heel eerlijk gezegd wel even wennen aan de geur, het is namelijk een basilicum kaars. Ik HOU van basilicum, maar heel apart dat je hele huis hier meteen naar ruikt. Krijg er honger van, haha!

Outfit of the day: shirtje is van Silver Creek (en is al jaren oud), tasje is van Elise Store en nog steeds verkrijgbaar, horloge is van Larsen & Eriksen en de sjaal merkloos. Geen idee waar ik die op de kop heb getikt, haha!

Dinsdag werk ik overigens weer de hele dag bij Douglas en ‘s avonds maak ik mezelf klaar voor een gezellig avondje met meiden van school. We hebben elkaar weer een paar maanden niet gezien, dus het is de hoogste tijd om bij te kletsen. Uiteraard kan mijn nieuwe horloge van Cluse hierbij niet ontbreken, het blijft echt een prachtig ding 🙂

We gaan trouwens eten bij Lof in Breda! Ik was er nog nooit eerder geweest, maar had wel goede verhalen gehoord, dus let’s try! Lof is een vegetarisch en veganistisch restaurant met een lopend buffet, waar ze steeds verse gerechten neerzetten. Je bord wordt afgewogen en op basis daarvan betaal je ‘s avonds je rekening. Heel bijzonder! Ondanks dat ik zelf gewoon vlees en dierlijke producten eet, was ik bijzonder verrast. Echt een aanrader om hier eens uiteten te gaan, zeker wanneer je vegan of vegetarisch bent. De keuze is reuze en het ziet er ook heel gezellig uit binnen! Uiteraard was mijn avond ook gewoon zo gezellig door het leuke gezelschap dat bij mij aan tafel zat <3

Van woensdag heb ik helemaal geen foto’s, maar ik werk weer een volle dag bij Douglas. Donderdag sta ik vroeg op, want ik heb vandaag vier(!) afspraken in Amsterdam. Een pittige planning, maar ik heb er weer zin in om wat nieuwe producten te ontdekken!

Ik spreek weer af met Lieke, zij is de laatste tijd echt mijn eventmaatje. Toch een stuk gezelliger om met zijn tween door Amsterdam te crossen dan alleen. Uiteindelijk gaan we langs bij een Beauty Dag, bekijken we de nieuwe collectie van Primark en bezoeken we nog een andere persdag. Voor afspraak vier hadden we beiden geen puf meer, dus vertrokken we om 19.00 uur weer richting het station. Uiteindelijk was ik pas om 21.00 uur thuis, echt een wereldreis iedere keer.

Op vrijdag werk ik ‘s ochtends aan mijn blog en ‘s middags ga ik gezellig met m’n zusje Rosalie richting de stad. We krijgen de Cosmo Total Make-over Deal en dat betekent dat we allebei met een hele nieuwe coupe weer naar buiten lopen. We zijn allebei al blond, maar willen het iets minder geel en iets meer assiger. Daarnaast mag het ook wel een beetje opgelicht worden en de punten mogen eraf. Allereerst worden er highlights in ons haar gezet, vervolgens een grijze toner. Ook wordt ons haar gevoed met een olaplex behandeling en wordt het geknipt. Vervolgens ook nog mooi gekruld!

Uiteindelijk zitten we 4,5 uur(!) in de stoel, but it’s worth it. Tussendoor krijg ik nog een leuke foto toegestuurd van iemand die in haar college mijn blog voorbij ziet komen als voorbeeld. Zo leuk!

Uiteindelijk koop ik de rechtse zilvershampoo ook nog om thuis mijn haren mee te wassen. Deze is vrij krachtig, waardoor de gele gloed als het goed is niet meer terugkomt. Ben heel benieuwd! De linkse tube is een conditioner en het middelste flesje is een olaplex behandeling die je zelf thuis kunt doen.

En dit is het resultaat jongens, we zijn er zo blij mee! De service bij Cosmo was echt ontzettend goed en we werden fantastisch geholpen. Er werd goed met ons meegedacht, het was gezellig en het resultaat is ook gewoon geweldig. Ik word hier niet voor betaald om deze lovende woorden te zeggen overigens, we hebben enkel de behandeling gekregen om hier kennis mee te maken. De total make-over deal kost nu 150 euro en daar krijg je echt héél veel voor, inclusief een leuke goodiebag. Wij zijn in ieder geval als twee totaal andere personen weer naar buiten gelopen en de volgende keer ga ik hier zeker weer terug 🙂

Nog even een fotootje van afgelopen donderdag tijdens de Beauty Day in Amsterdam! Ik heb daar producten meegekregen van het merk Aruba Aloe en deze bevallen ontzettend goed. Ga jullie hier snel nog meer over vertellen in de vorm van reviews.

Kijk! Een foto bij daglicht van mijn nieuwe haarkleur. Zo blij mee jongens, ik hoop echt dat het lang zo mooi mag blijven. Er is trouwens ook een flink stuk vanaf geknipt, maar dat was gewoon nodig om het weer even gezond te maken. Love it, iedere keer wanneer ik in de spiegel kijk ben ik helemaal happy haha!

Dit weekend doe ik even rustig aan. Zaterdag fotografeer ik nog wel voor Gossip, maar verder rust ik vooral even uit. Volgende week belooft namelijk weer een hectische week te worden met veel werkdagen, dus dat moet. Wel ruim ik een hele hoop producten en andere pakketjes op die in de woonkamer opgestapeld stonden. Nu staat alleen dit er nog, een heuse verbetering!

Ook doe ik mijn nieuwe kettinkje om die ik ontving van Bijenkorf, deze is van het merk Orelia London. Ze hebben hier echt heel veel leuke exemplaren van en ze zijn super betaalbaar (tussen de 15 en 30 euro!). Heel blij mee!

Deze week heb ik het echt gigantisch druk. Ik werk vier dagen bij Douglas, een dag bij Gossip én natuurlijk moeten mijn blogwerkzaamheden ook nog gebeuren. Dit is ook meteen de reden waarom er soms geen artikel online staat, heel jammer. Daarnaast heb ik vrijdagavond een housewarming van twee vriendinnetjes en vier ik zondag sinterklaas. En wat zijn jouw plannen?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lindsey Beljaars 28 november 2017 at 11:56

  Wauw, wat is je haar prachtig!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Dit ligt er in mijn nachtkastjeMy Profile

 • Reply Judith 28 november 2017 at 16:25

  wauw je haar is heel erg mooi geworden zeg! en €150 voor zo’n make-over vind ik inderdaad echt niet veel 🙂

 • Reply Yvette 28 november 2017 at 20:06

  Super mooi je haar zo 😀

 • Reply Tedje 28 november 2017 at 22:48

  Mooi je haar zeg! En succes met werken deze week 🙂
  Tedje plaatste onlangs…Q&A: Ondernemen en bloggen #2My Profile

 • Reply anna 29 november 2017 at 10:59

  Wow wat is je haar mooi! Zeker een goede deal, voor alleen verven en knippen betaal ik soms al 100 euro en dan is je haar echt niet mooi verzorgd…
  anna plaatste onlangs…Outfit | Wijnrode sweater en fluffy coat!My Profile

 • Reply Larissa 30 november 2017 at 10:49

  Dat grijze haar staat je enorm leuk!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten