Photo Diary

Photo Diary #144 – Weer een reis geboekt!

15 januari 2018

Afgelopen week was vrij chaotisch, iets dat jullie waarschijnlijk ook wel terug zullen zien in deze Photo Diary. Ik sprak af met vriendinnen, kreeg leuke pakketjes thuisgestuurd… en we boekten officieel een hele toffe reis! Kijk je met me mee?

Maandagmorgen zonder zorgen, heerlijk dat ik gewoon een extra uurtje in bed kan blijven liggen. Vorige week viel deze toffe pyjama van Hunkemoller in de brievenbus en sindsdien draag ik hem iedere nacht. Hij is zó zacht en komt uit de nieuwe Cosy-collectie, echt een aanrader.

Dit is trouwens ook echt een goede tip: de bedspray van Rituals! Ik heb een flacon met de geur Ritual of Dao en deze vind ik echt héérlijk. Ik spray hem ‘s ochtends nadat ik uit bed ga op en het zorgt echt voor een fijne en frisse geur die ik ‘s avonds ook nog heel licht ruik wanneer ik in bed kruip.

Tussen het werken door lees ik nog steeds iedere dag trouw mijn favoriete blogs. Ik heb inmiddels een selectief lijstje gemaakt met al mijn favorieten. Vinden jullie het leuk als ik deze hier een keer deel?

Kijk deze te leuke verpakking van Guts Gusto! Het maakt me altijd zo blij als webshops echt werk maken van hun pakketjes.

BIJNA 30.000 volgers op Instagram jongens, zó zó zó leuk. Ik ben mega happy dat het zo goed gaat en ik had oprecht nooit gedacht dat zoveel mensen mijn foto’s zouden willen zien. Maakt mij heel blij! Bij de 30K komt er uiteraard een hele leuke giveaway online… 😉

En ja jongens, ik kan jullie eindelijk meer vertellen over de reis die vorige week nog in optie stond. Hij is nu officieel geboekt en we vertrekken naar CYPRUS, nu al héél veel zin in. We hebben voor deze bestemming gekozen omdat we er zeker van wilden zijn dat we zon zouden hebben en een fijne temperatuur en daarnaast is er ook heel veel te zien. We gaan onszelf ook gewoon heerlijk verwennen in een all-inclusive resort, dus dat komt helemaal goed. Alle tips of do’s/don’ts voor sightseeing in Cyprus zijn meer dan welkom!!!

Sinds het moment dat ik het pakketje van Guts Gusto binnen kreeg heb ik dit jurkje al drie keer gedragen. Het is een soort blouse/jurk uit de nieuwe collectie en hij valt lekker los, dus ik heb hem gecombineerd met een riempje van Stradivarius. Erg blij mee!

Deze week kreeg ik een foto doorgestuurd van een meisje dat me laatst had geïnterviewd voor een schoolopdracht. Ik krijg trouwens heel veel aanvragen voor interviews en enquêtes en kan het helaas niet bij iedereen doen, maar dit keer maakte ik een uitzondering. En kijk dit dan, zo leuk! Een super mooie Influencers Special in een zelfgemaakt magazine, helemaal over mij. Vind ik héél leuk 🙂

Deze week was het ook tijd om mijn kledingkast verder uit te spitten. Ik heb zo veel dingen die ik zelfs nog nooit gedragen heb, dat ik echt eens een kraam moet huren om alles te gaan verkopen. Het is gewoon te veel om online te zetten (op bijvoorbeeld United Wardrobe). Heeft er iemand ervaring met bijvoorbeeld verkopen in de IJ-hallen in Amsterdam? Misschien dat ik daar een kraam wil gaan huren..

Donderdagavond ga ik gezellig sushi eten in Breda met drie lieve vriendinnen, heerlijk. Een tijdje geleden at ik dit dus gewoon iedere week, maar nu beperk ik het toch echt tot één keer in de twee maanden. Smaakt het nog net iets lekkerder, haha.

Vrijdag is mijn Gossip-dag en dat betekent dat er weer foto’s gemaakt moeten worden van de nieuwe collectie! Ze hebben weer heel veel leuks en we hebben ons best gedaan om er weer mooie plaatjes van te maken. Blijft heel erg leuk om te doen.

Bij thuiskomst zie ik dat er een mega groot pakket op me ligt te wachten. Ik deel echt niet al mijn pakketten meer in mijn Photo Diary, maar deze is er toch wel een om even te delen hoor… Alle nieuwe producten van Origins uit de nieuwe Original Skin-lijn. Ik heb inmiddels al drie producten getest en dit is ZO FIJN, een lijn helemaal gefocust op de 20-30er. Komt sowieso nog een mega grote review over online te staan!

Dit weekend heb ik het verder eigenlijk heel erg rustig aan gedaan. Zaterdag ben ik even naar de stad gefietst (ja, gefietst, je leest het goed!) om wat kleine spulletjes te halen en verder heb ik vooral gewoon veel series gekeken. ‘s Avonds uiteraard de nieuwe aflevering van Wie is de Mol. Wie kijkt dit ook en wie denk jij dat de mol is? Ik vind het nog maar lastig…

Tijdens Wie is de Mol doe ik ook nog een beetje werk en voordat ik het weet valt mijn MacBook van de bank af. Gevolg: mijn SD-kaart weer volledig kapot. Echt waar hoor jongens, dit is al de zoveelste en het is zó vervelend. Ik probeer hem er echt altijd uit te halen, maar ik ben wat dat betreft gewoon heel onhandig. Gelukkig kon ik alle foto’s er nog afhalen, vandaag maar weer op pad voor een nieuwe dus.

Zondag slaap ik lekker lang uit en ‘s middags gaan we naar mijn oma om daar nog een verlate Kerst te vieren. December is altijd zo’n drukke maand en met een grote groep is het lastig om een dag te plannen dat iedereen kan, dus daarom doen we dat meestal in januari. ‘s Avonds lekker gourmetten, heerlijk!

Deze week ga ik weer druk aan de slag met mijn blog en wil ik proberen wat meer ritme te krijgen in het posten van nieuwe artikelen. Daarnaast heb ik met mijn studievriendinnetjes afgesproken én komt mijn beste vriendin terug van haar reis door Azië. YES! 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Tedje 15 januari 2018 at 13:39

  Oh, ik ben een aantal jaar geleden naar Cyprus geweest! Mooi eiland, veel plezier alvast 🙂 Mocht je nog tips nodig hebben, op mijn blog staat nog een reisverslag!
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: januari #2My Profile

  • Reply Denise 16 januari 2018 at 11:05

   Heb je reisverslag gelezen, super! Wij gaan toevallig ook naar Paphos!

 • Reply Judith 15 januari 2018 at 14:17

  Zo leuk dat je naar Cyprus gaat! Lekker naar de zon <3 En jaaa zo leuk dat WIDM weer is begonnen!
  Judith plaatste onlangs…Eetdagboek – Back On TrackMy Profile

 • Reply Simone 15 januari 2018 at 14:52

  Ah wat heerlijk, zo’n vakantie in het vooruitzicht! Je nieuwe pyjama vind ik ook heel leuk.

 • Reply Larissa 15 januari 2018 at 15:09

  Wat een leuke week heb je weer achter de rug! Heerlijk, Cyprus op de planning. Enorm benieuwd naar hoe dat er uit ziet!
  Larissa plaatste onlangs…I did it! Ik heb mijn rijbewijs!My Profile

  • Reply Denise 16 januari 2018 at 11:03

   Travelposts komen eraaaaan <3

 • Reply Sarah 15 januari 2018 at 15:13

  Aah. Wat een toffe pakketjes. Zulke dingen vrolijlen je dag natuurlijk gelijk op. En zalig dat je naar Cyprus gaat. Heerlijk naar de zon toe…
  Sarah plaatste onlangs…Ik ontving een Liebster Award! YAY!My Profile

 • Reply Tea 15 januari 2018 at 16:13

  Ah wat leuk dat de vakantie geboekt is! Ben ook wel benieuwd naar je favoriete blogs!

  • Reply Denise 16 januari 2018 at 11:02

   Dan zal ik ze binnenkort eens met jullie delen!

 • Reply Laura | I scream beauty 15 januari 2018 at 16:43

  Wat een leuk vooruitzicht, naar Cyprus!

  Ik heb mijn kleding wel eens verkocht een een soort vlooienmarkt hier in de buurt. Ik raad het aan!
  Laura | I scream beauty plaatste onlangs…Hoe ik mijn zwangerschap verborgen hieldMy Profile

  • Reply Denise 16 januari 2018 at 11:02

   Ah super! Dan ga ik eens even rondkijken wat de mogelijkheden zijn 🙂

 • Reply Marloes 15 januari 2018 at 17:35

  Oh wat lekker dat je naar Cyprus gaat zeg. Genieten! Wanneer vertrek je? Wij hebben toevallig gisteren Porto geboekt. Leuke foto’s allemaal weer mop <3
  Marloes plaatste onlangs…In the Picture #178My Profile

  • Reply Denise 16 januari 2018 at 11:01

   Porto lijkt me ook ZO leuk! Staat nog hoog op mijn lijstje <3

 • Reply Alexandra 15 januari 2018 at 21:46

  Ziet eruit als een druk weekje! Ik heb zelf een keer een kraampje gehuurd op de IJhallen, ik deelde de kraam toen met een (blog)vriendin, we hebben veel verkocht, zeker leuk om een keer te doen! 🙂

  xx Alex
  Alexandra plaatste onlangs…Teddy coat in AmsterdamMy Profile

  • Reply Denise 16 januari 2018 at 11:01

   Thanks voor de tip! Ik ga eens kijken of er nog kraampjes zijn 🙂

 • Reply Malou | Blonde Blossom 15 januari 2018 at 23:24

  Heel leuke diary weer Denise! Ik verdenk Olcay geloof ik, maar zij is wel een beetje obvious… En ik heb het echt elk jaar weer fout, haha! Wat ziet die sushi er superlekker uit trouwens. En ik vind het jurkje van Guts en Gusto zo prachtig! Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…Urban jungle vol woeste planten bij WildernisMy Profile

  • Reply Denise 16 januari 2018 at 11:00

   Het zou er inderdaad wel héél dik bovenop liggen als het Olcay is.. Maar goed, het kan!

 • Reply Lindsey Beljaars 16 januari 2018 at 12:30

  Aaah wat is je nieuwe jurkje mooi zeg! Heel tof zo met dat riempje 😉
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Unsuccessful Adulting TagMy Profile

 • Reply anna 16 januari 2018 at 12:41

  Wat een leuke foto’s! En wauw, dat mega pakket met skincare! Ik ben heel erg benieuwd. Gaaf dat je naar Cyprus gaat. Ik ben daar twee jaar geleden ook geweest. Wanneer ga je?
  anna plaatste onlangs…Een nieuwe lay-out op Annajirina.nl!My Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 16 januari 2018 at 13:38

  wat een toffe foto’s heb je weer gemaakt, vooral die van hunkemoller is mooi! en gave pakketjes!! Ritual of Dao vind ik de minst lekkere geur van Rituals. De laatste LE vind ik ge-wel-dig

 • Reply Kelly 16 januari 2018 at 17:04

  Wat een leuke foto’s! 🙂
  Kelly plaatste onlangs…Urban Decay Naked Skin Foundation & ConcealerMy Profile

 • Reply Yara 17 januari 2018 at 13:37

  Lijkt me een hele fijne week! Dat pakket van Origins ziet er geweldig uit! Ik vind dat je altijd prachtige foto’s maakt, alleen wel spijtig dat er een sd-kaartje kapot is.
  Liefs,
  Yara

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten