Photo Diary

Photo Diary #146 – Let’s workout again!

29 januari 2018

Afgelopen week stond sinds lange tijd weer eens in het teken van sport! Ik besloot om een abonnement af te sluiten (goede stok achter de deur!) en te gaan fitnessen, tot nu toe in ieder geval een succes. Daarnaast ging ik gezellig lunchen en dacht ik na over een carnavalsoutfit. Kijk je met me mee?

Maandagochtend, laat ik de week eens goed beginnen. Samen met m’n zusje en een vriendin fiets ik naar de sportschool bij ons in de wijk en ga ik fanatiek aan de slag. Zij hebben al een jaarabonnement, maar ik wil toch eerst even proberen of het wel echt iets voor mij is. Uiteindelijk sporten we bijna twee uur(!) en dat geeft zo’n fijn gevoel! De volgende dag heb ik zelfs vrij weinig spierpijn, ondanks dat ik flink met de gewichten in de weer ben geweest. Maar goed, klein beginnen natuurlijk.

Ook ga ik gezellig lunchen met een lief vriendinnetje bij Het Hooihuis. Eigenlijk ga ik altijd voor het Twaalf Uurtje met een kroket, maar deze clubsandwich was ook absoluut een aanrader. Vervolgens fietsen we nog even door naar de stad om te kijken voor verschillende carnavalsoutfits. Ik vind niks. Echt, ik weet niet wat het is hoor, maar niks is leuk en origineel genoeg om te kopen. Wel zie ik nog dit hilarische blouseje, wie koopt dit nou voor het dagelijkse leven(?). Ik kan altijd nog als lolly gaan volgende week.

Uiteindelijk schrijf ik me ook maar meteen in, nu zit ik er gewoon een jaar aan vast en eigenlijk voelt dat best goed. Met de actie die nu loopt sport je ook tot maart gratis, dus ja, mooi meegenomen. Mijn doel is in ieder geval om iedere week 2/3 keer te gaan en meer conditie op te bouwen, plus mijn spieren gewoon wat sterker te maken.

Besluit ook om donderdag meteen mee te doen aan het buikspier kwartiertje en MAN, wat is dit zwaar. Ik heb natuurlijk altijd pilates gedaan en daar deden we ook ontzettend veel buikspieroefeningen, maar dit gaat tachtig keer sneller en is héftig. Daarnaast heb ik natuurlijk een jaar niet gesport en dat is te merken, haha. Terwijl ik dit typ (maandag, vier dagen erna) is de spierpijn net voorbij. Dit was intens.

Echt een pareltje hoor, mijn rosegouden horloge van Paul Hewitt en bijpassende armband. Love it! Ik heb ze gisteren trouwens cadeau gedaan aan mijn zusje, gewoon, omdat het kan <3 Deze staan echt leuk bij iedere outfit.

Vrijdag werk ik ‘s ochtends aan m’n blog en de rest van de dag spendeer ik bij Gossip om weer foto’s te maken van de nieuwe collectie. Er is weer zo veel leuks jongens, soms moet ik mezelf echt tegenhouden om niet meteen alles mee naar huis te nemen. Groot nadeel van steeds al die leuke dingen fotograferen.

Dit weekend doe ik trouwens bizar rustig aan, ik weet niet wat het is. Ik heb niet echt ergens zin in en daarnaast zijn bijna al m’n vriendinnen druk, dus dat betekent dat ik ook een keer niet de hort op ga. Niet heel erg, zaterdagochtend ben ik namelijk fris en fruitig en kijk ik met mama mee hoe ze een carnavalsoutfit in elkaar zet. Blijf ik knap vinden, ik doe het niet na hoor met die naaimachine!

En verder moeten er natuurlijk nog foto’s bewerkt worden van afgelopen vrijdag, daar besluit ik dit weekend meteen maar een begin aan te maken.

Lekker uitslapen, love it <3

Zondag doe ik voor het eerst dit nieuwe gestippelde pak aan van We Fashion en hij zit zó lekker. Vooral de blazer vind ik echt fantastisch en heb ik meteen de hele dag aangehouden. We zijn even bij oma op bezoek geweest en verder heb ik veel pakketjes verzonden van United Wardrobe en lekker op de bank gelegen. Best even wennen hoor, zo’n rustig weekend.

Deze week is gelukkig weer iets drukker en ik heb er zin in. Uiteraard wil ik twee tot drie keer gaan sporten, nu écht een carnavalsoutfit scoren en flink vooruit werken. Volgende week is het namelijk carnaval en dat betekent dat ik zes dagen niet online te vinden ben, zonde als er dan niets verschijnt natuurlijk. Ook heb ik dit weekend nog een verjaardag van een lief vriendinnetje en twee andere afspraken met vriendinnen. YAY!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Quinty 29 januari 2018 at 11:11

  Wat een leuk pakje en dat horloge is ook super mooi!
  Quinty plaatste onlangs…Just my life | Week 3 en 4My Profile

  • Reply Denise 29 januari 2018 at 12:51

   Dankjewel Quinty!

 • Reply Simone 29 januari 2018 at 11:37

  Aaah je nieuwe pak staat echt super leuk! Goed dat je een abonnement hebt genomen bij de sportschool. Tipje voor je lat pulldown, als je hem zo pakt is het een oefening voor vooral je rug en moet je hem eigenlijk iets breder nemen. Als je hem onderhands vastpakt kun je hem wel op deze breedte vasthouden, dan train je ook je biceps namelijk.
  Simone plaatste onlangs…Healthy lifestyle: Apple CrumbleMy Profile

  • Reply Denise 29 januari 2018 at 12:52

   Jaaaa thanks voor de tip, ik heb hem inderdaad al vaker gekregen haha. Dat krijg je als je voor het eerst naar de sportschool gaat HAHA..

 • Reply anna 29 januari 2018 at 12:05

  Wat weer leuke foto’s! Super goed dat je bent begonnen met sporten. Ik ben begonnen met hardlopen, dat wil ik ook 2 a 3 keer per week doen. Ik ben benieuwd naar je carnavalsoutfit!
  anna plaatste onlangs…MLBB #110 | Nieuwjaarsborrel, vakantie geboekt en fanatiek?!My Profile

  • Reply Denise 29 januari 2018 at 12:51

   Helaas nog niks gescoord.. Mama was voor zichzelf aan het knutselen! Ik hou jullie in ieder geval op de hoogte wat het gaat worden.

 • Reply Justine 29 januari 2018 at 13:21

  Lekker aan het sporten, goed bezig chick! <3
  Justine plaatste onlangs…Australia stories #22 – roadtrip Great Ocean Road & GrampiansMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 29 januari 2018 at 14:17

  Oeh goed bezig met sporten!! Ik heb zoveel zin in Carnaval!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Kruidvat Skin Science Derma SensitiveMy Profile

 • Reply Judith 29 januari 2018 at 20:48

  supermooi pak inderdaad van de WE! En wat goed je bent gaan sporten 🙂 You go girl!
  Judith plaatste onlangs…Friday Faves – 6My Profile

 • Reply Kelly 30 januari 2018 at 09:26

  Die clubsandwich ziet er heerlijk uit!
  Kelly plaatste onlangs…Photo Diary Week 4My Profile

 • Reply Daphne 31 januari 2018 at 12:31

  Goed bezig met je sportschoolabonnement! Ik vind het stipjespak trouwens geweldig <3

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten