Photo Diary

Photo Diary #159 – Ik heb genoten!

14 mei 2018

Drie weken geleden stond mijn laatste Photo Diary online, dus het is de hoogste tijd om jullie even bij te praten over de afgelopen periode. Ik kreeg veel leuke pakketjes, heb ENORM genoten van het lekkere weer en ben weer voorzien van een mooie grijze coupe. Kijk je met me mee?

Laten we voor het gemak de volgorde in deze Photo Diary maar even vergeten, want het is een érg globaal artikel geworden. Mijn vakantie naar Cyprus laat ik voor het gemak wel even achterwege, daarover vertel ik snel meer. Van Nubikk kreeg ik in ieder geval deze prachtige nieuwe sneakers opgestuurd uit de nieuwe collectie, ze zitten zó lekker. Door de dikke zool ben ik ook nog een paar centimeter groter, echt een aanrader.

En wat vinden jullie van mijn nieuwe roze crossbody van Smaak Amsterdam? Het leer is heel soepel, waardoor ik hem de hele dag niet om mijn schouders voel zitten. Heel bij mee ♡

Ook heb ik een afspraak bij Cosmo Hairstyling om mijn haar weer even goed te verzorgen. Mijn highlights worden bijgewerkt, het wordt geknipt en tot slot wordt er ook nog een assige toner over mijn haar gezet. Krulletjes erin et voila! Ik ben super blij met het eindresultaat en door de zon van afgelopen weken is het nu nog een heel stuk lichter geworden. Echt een fijne zomerse coupe 🙂

Met Koningsdag ben ik samen met mijn zusjes en vriendinnen naar Rotterdam afgereisd om naar het Kralingse Bos Festival te gaan. Moet eerlijk zeggen dat ik het echt een van de slechtst georganiseerde festivals vind waar ik ooit geweest ben, zo jammer van de dag. We hebben uren in de rij moeten staan voordat we binnen kwamen en op het terrein zelf waren véél te weinig barren. Je stond minimaal drie kwartier te duwen in de menigte wilde je een biertje scoren, dus daar was de lol ook snel vanaf. Uiteindelijk lagen we dan ook redelijk op tijd weer in bed, hier gaan we sowieso volgend jaar niet meer naartoe.

De andere reden waarom ik vroeg in bed lig is het feit dat we de dag na Koningsdag naar Cyprus vliegen voor een welverdiende vakantie met de familie. ZIN IN! Over deze dagen vertel ik jullie deze week meer in een extra artikel met véél foto’s.

Na zeven volle dagen zijn we in ieder geval weer terug op Brabantse bodem en ben ik precies op tijd om ook het lekkere weer hier in Nederland nog even mee te pikken. Kunnen die bruine beentjes meteen even de zon in, haha. Ik ga gezellig bijkletsen met een vriendinnetje op het terras onder het genot van een Aperol Spritz en nacho’s.

En daarna nemen we nog een kijkje bij het foodtruck festival dat bij ons in het park gehouden wordt. Sushiii it is ♡

Door het fijne weer merk ik dat ik het lastiger vind om meteen weer volle bak aan het werk te gaan na mijn vakantie. Ik merk sowieso dat ik een beetje in de vakantie-stand sta op dit moment, dus daar moet ik de komende tijd echt wat aan gaan doen. Afgelopen dinsdag was het in ieder geval dertig graden, dus er was geen betere plek om de dag te spenderen dan het strand samen met een vriendinnetje. Uiteindelijk besloten we om half acht ‘s avonds dat we genoeg hadden genoten van het lekkere weer en besloten we weer om naar huis te rijden. Heerlijke dag!

En nog meer bijkletsen, dit zijn de leukste dagen ♡

Uiteraard onder het genot van een radler én heel veel lekkere hapjes. Ook nemen we nog een kijkje bij het Jazz Festival in Breda, waar het ENORM druk en gezellig is. Uiteindelijk was dit weer een weekje voor in de boeken hoor, ik ben er nog steeds van aan het bijkomen (getting old).

Mijn favoriete parfum van deze zomer is sowieso Daisy Love van Marc Jacobs. De flacon is zó leuk, ik word er al helemaal vrolijk van als ik er naar kijk. Hier komt nog een apart artikel over online 🙂

Deze week belooft het ook weer redelijk lekker weer te worden, maar ik ga toch echt weer back to work. Ik ga naast het werken aan mijn blog en Instagram weer naar Gossip om te fotograferen. Ook moet ik écht aan de slag met de AVG wet (de nieuwe privacywetgeving) en deze op mijn blog toepassen. Ik hoop maar dat ik er zelf uitkom.. To be continued.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Rachel Kromdijk 14 mei 2018 at 21:46

  Wat ziet je haar er prachtig uit zeg en wat heb je weer een leuke dingen gedeeld.. wat mega balen van dat festival zeg… zonde van je dag dan inderdaad!
  Rachel Kromdijk plaatste onlangs…Nillkin NFC Bluetooth speaker reviewenMy Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 14 mei 2018 at 22:06

  je haar is echt prachtig, good job van Cosmo! Ik ben al even niet meer naar de kapper geweest. Leuke pakketjes heb je ontvangen vooral je tasje, TO CUTE!

 • Reply anna 15 mei 2018 at 09:11

  Wat een heerlijke foto’s! Ben erg benieuwd naar foto’s van je vakantie!
  anna plaatste onlangs…Lente outfit | Helemaal verliefd op de kleur geel!My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 15 mei 2018 at 09:40

  Jeeetje, wat zien je haren er prachtig uit zeg!! Wat een leuke foto’s, ben benieuwd naar je vakantiefoto’s en verhalen.
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…IDUN Minerals Matte Lipstick in LingonMy Profile

 • Reply Kelly 15 mei 2018 at 19:24

  Leuke foto’s! De Marc Jacobs flacon is inderdaad prachtig.
  Kelly plaatste onlangs…Photo Diary Week 19My Profile

 • Reply Justine 16 mei 2018 at 14:44

  Heerlijk al die feestjes en ook nog eens een vakantie tussendoor. Het is je gegund! <3
  Justine plaatste onlangs…5 dingen die je moet weten voor je naar Australië gaatMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten