Geen categorie

Photo Diary #17 – Feest, pakketjes en prosecco

15 september 2014
Volgens mij heb ik het zelden zó druk gehad als deze week! Gelukkig waren het – bijna – alleen maar leuke dingen die er op de planning stonden. Zo heb ik de verjaardag van Joost maar liefst twee dagen gevierd, heb ik veel aan m’n blog gewerkt en heerlijk gelachen met vriendinnen. Er staat een bomvolle Photo Diary voor jullie klaar!

Om te vieren dat m’n zusjes beugel er eindelijk – na 3 jaar! – uit mocht, aten we pannenkoeken bij opa en oma. Opa is for sure de beste pannenkoeken bakker ever. Zijn creaties met kaas van binnen zijn goddelijk! <3

‘s Avonds verwenden we onszelf nog met een bak popcorn in de thuisbioscoop. Er is niets lekkerder dan ontspannen voor de televisie met iets lekkers. Leuke popcorn bakken trouwens hè!

Ook stond deze week natuurlijk weer in het teken van m’n studie. Ik heb dit semester het vak bedrijfseconomie, wat betekent dat ik weer volop balansen kan gaan maken. Verschrikkelijk! Op de middelbare school ben ik daardoor een jaar blijven zitten, extra goed opletten nu dus..

Voor de televisie nog een lekker bakje thee met mama.

Het was heerlijk weer deze week en dat moest ik natuurlijk vieren met een van de lekkerste ijsjes van het land. Eerlijk gezegd ben ik de naam vergeten – beetje dom van me – maar het was een soort softijs met m&m’s en caramel. Goddelijk.

Een bezoekje aan de kermis kon dit jaar natuurlijk ook niet ontbreken. Gelukkig was het lekker weer, maar dat was ook eigenlijk het enige positieve van deze avond. Er was bijna niemand en binnen een half uur zaten Joost en ik weer gezellig thuis op de bank.

Haha, deze foto herinnert me aan de faal van de week. Ik twijfelde ontzettend om donderdag naar school te gaan. We hadden maar één les en die begon al om half 9, ik moest dus om 6 uur m’n bed uit. In de bus op weg naar het station las ik dat m’n groepsgenoten niet naar die les gingen. Ik ben dus de bus uitgestapt en heb de volgende bus terug naar huis genomen!

Die dag heb ik nog heerlijk van de zon genoten. Die beentjes mogen bést nog even bijkleuren!

Product foto’s maken ging ook prima, door het lekkere weer is er niets mooier dan buiten fotograferen. M’n favoriete Chanel nagellakjes mochten ook op de foto, hier zul je binnenkort een artikel over kunnen lezen!

Make-up of the day!

Vrijdag aten Joost en ik samen, tijd om wat lekkers te koken. Nadat ik boodschappen gedaan had en absoluut niet kon kiezen tussen al die lekkere gerechten werden het burrito’s – mét heel veel kaas!-.

Als toetje nog een heerlijke bak Ben & Jerry’s Caramel Chew Chew – lekkerste ooit, for sure – met wat lieve kaarsjes erin. Pré birthday dinner voor Joost, hij was namelijk om 00:00 uur jarig!

Happy 21th birthday Joost! Mama maakte een lief krijtbordje, die ik als persoonlijke postbode even af ging geven.
‘s Avonds was het tijd voor een feestje. Zijn vrienden en voetbal team kwamen langs en het was érg gezellig. Zo heb ik leren buzzen – dat was het toch boys? – en gezellig bijgepraat met de meiden. Rond 04:00 uur hield ik het voor gezien en dook tevreden in bed. 

Zaterdag dronken we met Joost’ familie nog een glas prosecco. Cheers!

Toen ik na twee dagen weer thuis kwam lagen er ontzettend veel leuke pakketjes op me te wachten. Ik voelde me eigenlijk gewoon een beetje jarig! Een van de superleuke pakketjes was van Marloes met onder andere een ontzettend leuke bikini. Dankjewel! <3

‘s Middags fietste ik snel nog even langs de stad om een cadeau te scoren voor een goede vriendin. Ze werd 19 jaar en vierde die avond haar verjaardag voor onze vriendinnen groep.

Omdat ze net een eigen huisje heeft en nog volop aan het inrichten is kochten we onder andere dit leuke bord met een mooie quote. Happiness is not having what you want but wanting what you have. En zo is het maar net.

Ik maakte me klaar voor een avondje met m’n besties! Mooi roze is niet lelijk, toch? 🙂

Het werd een ontzettend leuke – én weer late – avond en na heel wat wijntjes besloot ik toch naar huis te gaan terwijl er ook nog een paar meiden naar de stad gingen. Moe maar voldaan viel ik als een blok in slaap. Ik had nog héél wat uurtjes van dit weekend in te halen!

Hoe vinden jullie de eerste foto trouwens? Leuker als ik die in een collage neerzet of heb je liever een unieke ‘hele’ foto zoals ik eerst ook deed? Ook deze week wordt weer erg druk. Zo heb ik twee events gepland staan in Amsterdam – waar ik ontzettend veel zin in heb! – en ben ik twee jaar samen met Joost. Verder moet er natuurlijk ook nog een hoop aan school gebeuren, vervelen ga ik me dus zeker niet! 
Wat zijn jouw plannen deze week?

You Might Also Like

98 Comments

 • Reply Cheyenne 15 september 2014 at 04:30

  Leuke week, en wat ziet dat ijsje er goed uit! Ik heb deze week mijn laatste week vakantie, ik ga deze week dus nog even genieten!

 • Reply Tessa 15 september 2014 at 05:30

  haha wat een geniaal idee om kaarsjes in een bak ben&jerry ijs te steken! Gezellig al die feestjes!
  Liefs, Tessa

 • Reply Window On My Wardrobe 15 september 2014 at 05:51

  Leuke foto's allemaal meid! grappig dat je toch maar terug naar huis gegaan bent toen je las dat je klasgenoten ook niet naar de les gingen, heb je nog lekker kunnen zonnen!

  X Sara

  • Reply Denise van Kalmthout 15 september 2014 at 07:11

   Haha, gelukkig was het lekker weer en heb ik mijn dag toch nog een beetje 'nuttig' kunnen invullen!

 • Reply Madeleine Lestuny 15 september 2014 at 06:01

  Wat een heerlijke week om te zien! Ik wens je een nieuwe fijne week toe 😉

 • Reply Kimsbloglife 15 september 2014 at 06:10

  Leuke week heb je achter de rug! Ik vind het leuk zo met die collage in het begin 🙂

 • Reply Yudeska 15 september 2014 at 06:28

  Wat een leuk overzicht mijn oma bakt ook altijd zulke lekkere pannenkoeken!!

 • Reply Dagmar Valerie 15 september 2014 at 06:29

  Aah wat een gezellige tijd heb je achter de rug, superleuk om je diary te zien en mooie foto's heb je gemaakt <3 Succes de komende tijd en joepieee tot woensdag!

 • Reply Laura - Sunlight Dream 15 september 2014 at 06:35

  Heel erg leuk 😀 Mag ik vragen hoe jij elke dag een artikel kan schrijven, zonder dat je studie er last van heeft? (omdat ik zelf nu ook weer aan mijn studie begonnen ben)

  • Reply Denise van Kalmthout 15 september 2014 at 07:12

   Dankje Laura! Ja pf.. goede vraag. Ik plan ruim van te voren in welke artikelen ik op welke dag wil hebben. Meestal schrijf ik 's avonds een artikel en heb ik daarna nog tijd om wat aan school te doen. Tijdens tentamenweken gaat dit blogschema me waarschijnlijk ook niet meer lukken..

 • Reply Manon 15 september 2014 at 06:50

  Leuke foto's weer, haha de bus terug naar huis nemen geeft zo'n fijn gevoel zeker als je nog niet op school was aangekomen haha!

 • Reply Milou 15 september 2014 at 06:50

  Hi Denies,

  Leuke photo dairy weer! Je bedrijfseconomie komt vast goed! Ik ben dit jaar afgestudeerd aan FEHT Communicatie, ik weet wat je doormaakt.

  Heel veel succes, maar moet wel goed komen! Ik was er super slecht in en ik heb het ook kunnen halen!:)

  • Reply Denise van Kalmthout 15 september 2014 at 07:13

   Dankjewel Milou! Aah dat is een gerustgevende gedachte, bedankt voor je positieve comment! 🙂

 • Reply The Beauty Magazine 15 september 2014 at 07:05

  Wat een leuke week! Leuke pakketjes, mooie make-up producten en veel feestjes! Die popcornbak is echt heel leuk!

 • Reply Anne Solveig 15 september 2014 at 07:09

  Heerlijk weekje lief! <3

 • Reply Daphne G 15 september 2014 at 07:22

  Ziet eruit als een hele gezellige week!

 • Reply Eva Realitijd 15 september 2014 at 07:24

  Wat een leuke drukke week, zijn de beste 🙂

 • Reply Svenja 15 september 2014 at 08:06

  Leuk om te zien dat je zo toffe/drukke week hebt gehad <3

 • Reply Pinkit puntnl 15 september 2014 at 08:35

  Ik ben heel erg benieuwd naar de nagellak van Chanel, ziet er weer super leuk uit deze week x

 • Reply Mariëlle M. 15 september 2014 at 09:16

  Leuk verslag, wat gaaf dat je twee events hebt, heel veel plezier!

 • Reply Rowan - RebelliousyetRomantic 15 september 2014 at 09:24

  Heerlijk, pannenkoeken eten! Wat prachtig trouwens die nagellakjes. 🙂

 • Reply Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 15 september 2014 at 09:28

  Ai ai ai bedrijfseconomie… Mijn zwakte altijd al geweest.
  Succes daarmee en idd meteen goed opletten.

  Leuke diary! Mooie foto's van de Chanel producten ( ik zweer altijd op Chanel 😉 ).

 • Reply Mirne 15 september 2014 at 09:40

  Dat ijsje lijkt me echt super lekker!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 15 september 2014 at 10:10

  Oeh pannenkoekjes met kaas vanbinnen, lekker! Bij mij is de groentesoep van oma echt de favoriet haha! Pannenkoeken bak ik namelijk altijd zelf!

 • Reply Justine A 15 september 2014 at 10:36

  Leuke foto's weer Denise! Die ijsjes, yumm. Die quote is truowens erg mooi. Ben fan van dat soort borden 😀

 • Reply Michaela 15 september 2014 at 10:53

  Wat een leuke week heb je gehad! Ik heb dit semester ook weer bedrijfseconomie, al die balansen blijven toch vreselijk haha!

 • Reply Todays Lovely 15 september 2014 at 10:55

  Weer heel gezellig en leuk! Die ijsjes nee ik altijd mee bij de Aldi voor een klein prijsje en inderdaad goddelijkk!

 • Reply Melissa 15 september 2014 at 11:30

  Leuke foto's! Die burrito's zien er goed gelukt uit 😉 Ik maak ze ook graag!

 • Reply Natascha 15 september 2014 at 11:38

  Jij hebt het inderdaad druk gehad 🙂 Fijn zijn die weken he als ze gevuld zijn met allerlei leuke dingen.

 • Reply Raounak 15 september 2014 at 12:00

  Leuke week zo te zien! En super leuk dat je zusjes beugel eruit is. Is echt een moment om naar uit te kijken denk ik

 • Reply Manon Boerakker 15 september 2014 at 12:31

  Wat een leuke week heb je achter de rug , altijd fijn als de beugel er weer uit mag , ze was vast blij haha. Hmm wij hebben echt lang geen pannenkoeken meer op daar heb ik ook wel weer een keer zin in! Die laatste foto links onder van jou is echt mooi <3

 • Reply Dianne Overbeeke 15 september 2014 at 13:15

  Wat een gezellige en drukke week heb je achter de rug!! Nog gefeliciteerd met je vriend en ik geloof dat het een geslaagd feestje was!!

 • Reply Lizzy 15 september 2014 at 14:07

  Echt heel leuk om te zien Denise! 🙂 Nogmaals gefeliciteerd met je vriend! En wat leuk dat je hebt afgesproken met je vriendinnen! Toffe foto's!

 • Reply Renee Raadsheer 15 september 2014 at 14:12

  Mooie foto's, oh my een pannenkoek met kaas ERIN!? Lijkt me zoooo heerlijk! <3

 • Reply Jasmijn 15 september 2014 at 14:48

  Wat een leuke foto's allemaal 🙂 Ziet eruit als een super geslaagde week! Liefs

 • Reply Laura 15 september 2014 at 14:55

  Wat een leuke foto's weer! Volgens mij heb je een hele leuke week gehad. Mooie product foto's heb je trouwens gemaakt. Nogmaals gefeliciteerd met je vriend!

 • Reply Marlayne Vermeulen 15 september 2014 at 14:57

  Leuke foto's!

 • Reply shoppingsarah.com 15 september 2014 at 15:36

  Wat veel leuke foto's! De pannenkoek ziet er inderdaad echt perfect uit! En dat ijsje met m&ms en caramel ziet er echt goddelijk uit!! Super leuke foto's meid! x

 • Reply Marloes Mol 15 september 2014 at 15:45

  Wat een leuke foto's meid! Ziet eruit als een heerlijk weekje!

 • Reply Beautyjuf 15 september 2014 at 16:43

  Oeh, je maakt me heel nieuwsgierig naar de lakjes van Chanel. Ik kom morgen weer eventjes langs op je blog 🙂 Je hebt een hele leuke (en drukke) week achter de rug.

  • Reply Denise van Kalmthout 15 september 2014 at 16:47

   Leuk! Morgen heb ik de nagellakjes alleen niet gepland staan maar verder in de week kun je ze zeker vinden!

 • Reply Remy | BakingBeautyNL 15 september 2014 at 17:34

  Collage is veel mooier! Leuk weekje zo en alsnog de felicitaties aan Joost! ?

 • Reply The Beauty Delivery 15 september 2014 at 17:46

  Waaauw, wat een geweldige leuke foto's om naar te kijken! En wat is je blog mooi gegroeid 🙂

 • Reply Loïs 15 september 2014 at 18:53

  Nog gefeliciteerd met Joost !

  http://www.loisblog.com

 • Reply Anouk 15 september 2014 at 19:21

  Wat een gezellige foto's! Dat ijsje ziet er heeerlijk uit, yummie!

 • Reply Sara - lovelowbudget 15 september 2014 at 19:32

  Dat ziet er uit als een ontzettend leuke en gezellige week. Ik kan me voorstellen dat je je een beetje jarig voelt met al die pakketjes! 🙂

 • Reply Kim 15 september 2014 at 19:46

  Wat een heerlijk weekje! Leuk zo al die pakketjes.. hihi <3

 • Reply Jill Van Dooren 15 september 2014 at 21:02

  Wat een leuke week! Nog gefeliciteerd met Joost, jullie hebben genoeg gedronken zo te zien haha! Mijn favoriet van B&J is trouwens strawberry cheesecake of cookie dough!

  • Reply Denise van Kalmthout 16 september 2014 at 08:54

   Ah dankjewel Jill, haha een geslaagd feestje was het sowieso. Cookie Dough is trouwens ook heerlijk!

 • Reply Cynthiiaa 15 september 2014 at 22:04

  Wat een leuke rij aan foto's weer! Mooi roze is zeker niet lelijk! Al die bierkratten in de auto, damn gurl. :') Het was zeker een geslaagd feestje en mannen en bier.. wat is dat toch. Ze drinken het als water, maar hey, als er veel drank is, was het echt een goede party. 😀 Gefeliciteerd nog met Joost!

  • Reply Denise van Kalmthout 16 september 2014 at 08:54

   Hihi dankje Cynthia. Haha, inderdaad, het was in ieder geval een geslaagd feestje!

 • Reply beautylisz.com 16 september 2014 at 12:35

  ziet eruit als een hele leuke en gezellige week! 🙂

 • Reply Lisanne 16 september 2014 at 15:39

  Leuk verslagje!

 • Reply Anna 17 september 2014 at 05:27

  ik vind een collage wel leuk als begin foto! en wat een fijne week heb je gehad, en haha: ik zou ook weer terug naar huis gaan als mijn klasgenoten niet gingen.. of nou ja dat had ik vroeger gedaan, met mijn studie nu kan dat niet meer! x

 • Reply Sophie Nagellak 17 september 2014 at 17:21

  Wat een leuk artikel , en nog veel succes met je studie!

 • Reply Denise van Kalmthout 18 september 2014 at 07:39

  Dankjewel! Gaat vast goedkomen! 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten