Photo Diary

Photo Diary #175 – Tijd om bij te kletsen!

8 maart 2019

Wow, mijn laatste blogpost is echt van eeuwen geleden. Tijd om daar weer eens verandering in te brengen, want ik heb jullie weer genoeg te vertellen over de afgelopen weken! Vandaag dus alle highlights op een rijtje, van een intense carnaval tot mijn sportavonturen. Oja, en een bijzonder etentje! Natuurlijk vertel ik jullie ook hoe het precies met me gaat en waar ik me tegenwoordig mee bezig houd. Kijk je met me mee?

Één van de veranderingen de afgelopen tijd is mijn sportschool: ik ben namelijk van Fit 4 Free naar Big Gym verhuist. Niet zomaar zonder reden, want Big Gym stuurde mij en mijn zusjes een gouden pas op waardoor we daar de komende tijd gratis samen kunnen sporten. Zo chill! Dit betekent voor mij wel een stukkie verder fietsen, maar dat heb ik er graag voor over. Het sporten gaat trouwens nog niet helemaal zoals ik het in gedachten heb. De afgelopen maanden heb ik het steeds drukker, waardoor het er vaak bij in schiet. Ik probeer in ieder geval wel 1/2 keer per week te gaan, maar een half jaar geleden stond ik er minimaal 4 keer en dat verschil merk ik echt wel. We gaan er dus weer voor nu de zomer in aantocht is!

En hoe chill zijn deze sportoutfits van Stronger? We hebben de outfits allebei gekregen, maar ik word niet betaald om dit stukje te schrijven. Oprecht enthousiast, haha! De truien zitten dus perfect en die sportleggings schijnen écht niet door, dat moet je hebben. Met de code DENISE20 krijg je 20% korting op alles bij Stronger.

Het mooie weer heeft ons weer flink verwend jongens, wat heb ik genoten!! Tussen het werken door heb ik verschillende keren op het terras kunnen zitten, inclusief mijn nieuwe zomerse outfits. Ik postte deze foto met Vinny op Instagram en ik kreeg héél veel vragen over deze look. Dus, van top tot teen: shirtje en rokje zijn van Nikkie, jasje is van Goosecraft, tasje is van Duifhuizen en schoenen zijn van Sacha Shoes.

Een foto van een klein hoekje van mijn kamer dat ik eens flink onder handen heb genomen en heb uitgesopt. En dat was NODIG jongens, dat is een understatement. Ik kan er niet meer omheen, ik heb gewoon véél te veel spullen. Met de eigenschap dat ik niets weggooi is dat geen goede combinatie. Ik moest er dus echt aan geloven en heb een hele hoop in dozen gedaan (vooral kleding, pff), dit ga ik binnenkort weggeven en voor leuke prijsjes verkopen.

Ieder weekend probeer ik tijd vrij te maken om in ieder geval één maskertje op te doen. Ik heb altijd het idee dat mijn huid er een beetje van opknapt, dus dat kan nooit kwaad. Deze variant van Star Skin was heel bijzonder en super fijn in gebruik trouwens! De eerste stap is een peeling en daarna breng je er een soort aluminium masker over aan. Alleen al een ervaring op zich 🙂

GRRR…… Dit gaat weer veel te veel geld kosten. Iemand tips waar ik redelijk betaalbare MacBook opladers kan kopen? Op de foto werkt ‘ie nog, maar inmiddels heeft hij het dus echt officieel begeven.

Twee weken geleden ben ik samen met Marloes van The Beauty Assistant een volle dag in Amsterdam geweest. We hebben véél foto’s gemaakt, afspraken gehad en een persevent van Clinique bijgewoond. Dit soort dagen zijn me-ga vermoeiend, maar zó productief. Mijn linkse outfit is van The Musthaves, rechtse jurkje is van Loavies!

HOE lekker ziet dit eruit? Natuurlijk moest er ook gewoon gegeten én bijgekletst worden, daar kozen we het plekje Toast It voor uit. Een redelijk klein tentje, midden in het centrum van Amsterdam. Je moet even zoeken, maar het is er hartstikke gezellig en de kaart is echt té goed. Ik ga voor een oreo milkshake en voor de pancakes met m&m en fruit. Oh zo lekker, maar oh zo machtig. Ben je een echte zoetekauw, dan kan ik je dit lunchtentje echt aanraden.

Tijdens een rondje in de stad kom ik toevallig op het goede moment binnen en mag ik een hele plastic zak vullen bij Blokker voor slechts vijf euro. Alles wat er in die zak past krijg ik dus mee voor een totaalbedrag van VIJF EURO?!??! Deze challenge liet ik natuurlijk niet schieten en uiteindelijk ging ik met een perfecte buit weer de deur uit. Voornamelijk kerstspullen, maar goed, daar hebben we volgend jaar weer plezier van.

Gezellig lunchen bij de Tosti Club in Breda met mijn vriendinnetjes ♡

Goed, de eerste carnavalsfoto in een reeks die hierna nog gaat volgen. Sorry not sorry, haha. Voordat carnaval écht officieel begon, zijn we met een hele groep gaan klunen. Skipak aan, kroegentocht en gaan! Deze dag was echt te gezellig, het zonnetje scheen heerlijk. Een perfect voorproefje voor carnaval.

SUSHI ♡. Nog steeds werk ik ongeveer iedere week zonder schuldgevoel zo’n bak weg. Ik kan er gewoon niets aan doen, hiervoor kun je me wakker maken. En sushi met truffelmayo is dus echt héérlijk.

Ik ga 15 februari gezellig samen met mijn vriend uiteten bij Het Wapen in Willemstad. Ze serveren daar iedere vrijdag een hele kreeft voor maar 25 euro (in plaats van 40!), dus dat is zeker de moeite waard. Ik heb zelf al een paar keer kreeft gegeten en ik HOU ervan, dus dit plekje moesten we zeker eens uittesten. Het restaurant zelf is afgelopen september helemaal verbouwd en zó fancy, de velvet banken en het gouden bestek vraagt gewoon om de perfecte Instagram foto. Echt een hotspot, ook leuk om een drankje te doen!

En dan zijn we aangekomen bij het hoogtepunt van de afgelopen weken: carnaval. Je bent een echte Brabander of je bent het niet, maar ik zweer er dus echt bij. Carnaval is voor mij het leukste en gezelligste feest van het jaar, ik ben nog steeds aan het nagenieten (en bijkomen). Afgelopen vrijdag tot en met afgelopen dinsdag ben ik volle bak gaan carnavallen en dat is nu zeker te merken aan mijn gemoedstoestand. Afkicken van al dat ongezonde eten en drinken… eindelijk genoeg slaap en een stem die het heeft begeven. Om over die flinke verkoudheid nog maar niet te spreken. Maar hé, het was het weer waard.

Zondag zijn we met een hele groep een bus ingesprongen en hebben we op deze manier een kroegentocht gedaan bij de leukste cafe’s in de buurt. Ik vind dit altijd één van de leukste activiteiten tijdens carnaval, zo gezellig!

Lief! ♡

En natuurlijk kunnen mijn gekke vriendinnetjes ook niet ontbreken in dit carnavalsverhaal 🙂

Tussendoor heb ik héél veel pakketjes ontvangen met nieuwe outfits en producten. Ik weet niet wat het is, maar het lijkt wel of de afgelopen maand alle merken nieuwe collecties hebben uitgebracht, dus ik zwem in het werk (haha!). Leuk werk wel hoor, ik klaag zeker niet. Nu nog tijd vinden om al deze toffe looks goed op de foto te zetten! De outfit op de foto (jasje, shirt en broek) is van Most Wanted en mega fijn om tijdens het voorjaar te dragen.

Gister kwam ik thuis na een lange en intensieve dag werk, lag dit MEGA pakket opeens op me te wachten. Het blijft nog steeds niet te bevatten hoor, dat ik steeds zo verwend word met de nieuwste kleding. Een heel groot voordeel van mijn “werk”, maar ik neem het zeker niet voor lief.

Morgen is het weekend en aan dit weekend ben ik meer dan toe, tijd om uit te kateren van de carnavalsdagen. Vanaf maandag ga ik weer druk aan de slag en heb ik een afspraak gemaakt om te skydiven (omg!), een dag te shooten in Antwerpen en een housewarming in Rotterdam. Heel veel leuke dingen dus 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Kelly 9 maart 2019 at 19:21

  Oeh, geslaagd weekje zo te zien! Ben heel erg benieuwd naar je nieuwe kleding, dat roze jack ziet er fantastisch uit! 🙂
  Kelly plaatste onlangs…BECCA Glow Letters HighlighterMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten