Photo Diary

Photo Diary #178 – She’s back!

11 november 2019

Nou jongens, ze is er weer hoor. Terug van weggeweest. Ik weet niet wat het precies is, maar ik vergeet gewoon steeds om te bloggen en eigenlijk is dat ontzettend jammer. Ik hou van teksten schrijven, deel graag mijn foto’s en hier is het ook allemaal begonnen. Tijd voor weer een nieuwe Photo Diary dus, met alle hoogtepunten van de afgelopen tijd!

De tijd van blote benen is inmiddels alweer geweest (maak je geen zorgen, zo loop ik er nu niet meer bij), maar dit was wel een grote bezigheid van de afgelopen tijd. Stylevideo’s maken voor het account van Gossip. De allerleukste sets laten zien door middel van een creatieve video en alles zelf editten, ik vind het zó leuk om te doen. Ik ben er nu over aan het brainstormen om zelf ook video’s te maken voor mijn eigen account. Het is iets dat ik heel leuk vind om te doen en het past ook goed bij wat ik doe en laat zien, dus jullie kunnen snel iets verwachten. Mocht je me nog niet volgen, dan kun je dat hier doen.

Ook organiseerden we een YAYA avond in de winkel, een mega succes. De klanten kregen ‘s avonds een presentatie over het merk, de nieuwste collectie werd alvast geshowd en iedereen kon natuurlijk lekker winkelen. Dit soort events maken mijn werk echt ontzettend leuk 🙂

Mijn vriendinnetje gaat trouwen en daarom organiseerden we een vrijgezellenfeestje. Marrokaans koken met z’n allen, hoe leuk! Ze was mega verrast en dat was zo lief om te zien. We kregen allemaal een tajine en maakten zelf een drie-gangen menu. Ik heb zelfs mijn eigen brood gemaakt, iets dat ik nog nooit zelf heb gedaan. Sowieso ben ik niet zo’n keukenprinses, maar dit was heel goed te volgen en je mocht echt alles zelf uitproberen. Mega leuk en gezellig! Echt een aanrader om met een groep te doen.

Afgelopen maand pakte ik weer twee keer de trein naar Amsterdam. Een keer met Rosalie en een keer met Marloes. Met Roos ging ik ondanks haar pfeifer toch gezellig lunchen, eventjes winkelen en vervolgens door naar een event van Douglas. Ze lanceerden een heleboel nieuwe producten, zoals gummy’s waarvan je haren gaan groeien en natuurlijke cremes. We kregen een MEGA koffer mee naar huis met alle producten, dus we zijn weer gigantisch verwend.

Amsterdam blijft zo magisch mooi, van dit plaatje kan ik echt geen genoeg krijgen ♡

Sporten is iets wat er de laatste tijd een beetje bij in is geschoten. Ik weet het nog wel hoor, die tijd dat ik heel fanatiek minstens drie keer per week in de sportschool te vinden was. Als ik nu één keer per week ga ben ik trots. Even een wat mindere fanatieke periode dus. Maar dat komt wel weer. Ooit.

In dit soort lookjes kun je me dit najaar uitschrijven. Maxi rokken of lange jurken met een heerlijke dikke trui eroverheen. En een riem die alles mooi op zijn plek houdt. Dit zou ik echt het hele jaar kunnen dragen. De trui en riem zijn van NA-KD en de rok scoorde ik voor een prikkie (19 euro) bij Zara.

Bij ons in de buurt staan heel wat grote bomen en een paar weken terug vielen plotseling alle bladeren naar beneden. Knal rood! Mega matching ook met mijn outfit hier, haha. Dit zijn echt de meest herfstige kiekjes die ik ooit gemaakt heb. Toch hou ik wel echt van dit seizoen, ondanks de regen. Mijn rok, riem en trui zijn van NA-KD (20% korting op alles met de code Denise20) en mijn bordeaux rode laarsjes zijn van Sacha.

Er stonden ook héél veel gezellige avondjes op de planning. Uiteten met vriendinnen, borrelen tot diep in de nacht, date nights met Jos en lekker met m’n ouders en The Voice op de bank.

Twee weken geleden scheen de zon heerlijk in het weekend en besloten we om na een stapavond even tot rust te komen en te gaan wandelen met Vinny. Tussendoor eventjes stoppen voor een lunch en daarna weer door. Zie je dat water op de achtergrond? Daar dook ‘ie dus in. Voor straf moest hij daarom ‘s avonds in bad. Hij heeft ons de hele avond zielig aangekeken, hahaha.

Op 30 oktober werd ik 25(!) jaar. Omg. Ik weet nog zo goed dat ik zestien werd en nu dus al vijf-en-twintig. De tijd gaat zo mega snel voorbij, nu ga ik dus echt richting die 30. Ik deelde deze foto op Instagram en kreeg meer dan 700 felicitaties, WOW. Zo lief en leuk! Het jurkje dat ik draag is van Nikkie en die taart.. Die maakte Selina van Taadaa Taart speciaal voor mij. De mooiste taart OOIT en ook nog eens heerlijk ♡

Ook werd deze mega schattige ballon bezorgd door Jos. En raad eens.. We gaan naar Rome samen voor mijn verjaardag. Zo leuk en lief!

Samen met de meiden van FOLC Studio had ik mijn allereerste officiele fotoshoot. Met visagistes, kappers, softboxen en heel veel glitters. We schoten de Kerstcollectie bij Bobbi’s Bar in Breda en dat was echt een feestje om te doen. Alle items staan nu op hun webshop en alle foto’s kun je terugvinden in mijn highlights op Instagram.

Van mama kreeg ik een tripje Londen voor mijn verjaardag (ik ben inderdaad flink verwend!), deze boekten we meteen. We gaan eind november, dan is het Winter Wonder Land al opgebouwd en heel Londen al in de Kerstsferen. Zo veel zin in! Mijn plan is om daar ook nog een blog over te schrijven 🙂

Door A Cup of Cake werd ik gevraagd om een lezing te geven over Instagram en fotografie. Het was mijn allereerste officiele presentatie over dit onderwerp, super spannend dus, maar wat was het gezellig! Ik ben al zo lang bezig met Instagram en daardoor heb ik er ook ontzettend veel over te vertellen. Geen reden dus om nerveus te zijn.

We maakten daarna met zijn allen nog de leukste foto’s. Daarna zijn Marloes en ik nog eventjes gaan lunchen samen.

Hé, daar is ze weer! Ik ging namelijk ook met Marloes richting Amsterdam. We besloten dat het een goed idee zou zijn om foto’s te maken, dus hup met al die kleding de trein in. Regent het dus de hele dag.. DE HELE DAG. Het is oprecht niet droog geweest en daardoor vrij onmogelijk om überhaupt een foto te maken. Gelukkig was het wel gezellig en hadden we nog een event op de planning staan.

Ik zoek al minimaal twee jaar naar de perfecte hoge laarzen en ik vond ze maar niet. Totdat ik deze bestelde bij Sacha, ze zijn ideaal voor de wat dunnere kuiten en smalle voeten en sluiten SUPER mooi aan. Je kunt bij Sacha nu trouwens online aan een rad draaien en kans maken op super mooie prijzen 🙂

Gisteren zijn Jos en ik eventjes gaan winkelen in Breda. Er is op dit moment mega veel sale, vooral bij Hudson’s Bay kun je echt veel merken voor een prikkie scoren nu. Best ideaal om daar nu al Kerstcadeaus in te slaan. Op alle make-up van MAC en Bobbi Brown heb je daar nu bijvoorbeeld 30% korting!

En daarna gezellig borrelen met een wijntje en een heerlijke plank. De perfecte afsluiter (samen met Expeditie Robinson) van de week ♡

Liefs,
Denise

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten