Geen categorie

Photo Diary #39 – Wandelen, nieuwe spullen en gezond eten

9 maart 2015
Wauw, wat is deze week weer snel gegaan! Afgelopen week ben ik té erg verwend met mooie, nieuwe spullen, heb ik weer – geprobeerd – gezond te eten en lekker genoten van het zonnetje. Zo kreeg ik een gloednieuwe Michael Kors clutch, nieuwe espadrilles en een Rayban zonnebril. Benieuwd waarom ik dit allemaal gekregen heb? Kijk mee!

Ready to go, time to shop! Mijn weekend duurt altijd extra lang vanwege een té fijn lesrooster en dat betekent dat ik mijn maandag altijd kan volplannen met leuke dingen. Vandaag staat er shopdag gepland, het is voor m’n gevoel weer tijden geleden dat ik eens flink wat winkels afgestruind heb!
Maar eerst een lekker en healthy ontbijtje: magere yoghurt met druiven. Sinds een week eet ik dit nu standaard iedere dag – meestal rond het middaguur op school – en het bevalt me eigenlijk meer dan prima. Niet te zwaar op de maag, lekker én gezond.

Daarna haast ik me snel naar de eerste stop van vandaag: de Action. Het verbaast me iedere keer weer hoeveel leuke spulletjes hier toch altijd liggen. Het is meestal even goed zoeken, maar het komt zelden voor dat ik met lege handen naar huis ga. Bij veel bloggers zag ik dit ontzettend schattige fotolijstje met veertjes die ik natuurlijk ook niet kon laten liggen. Lekker clean wit, precies waar gek op ben op dit moment.
En nog even de markt op om wat vers fruit te kopen voor in m’n dagelijkse yoghurtjes!

En dit is het uiteindelijke resultaat geworden! Omdat het lijstje doorzichtig is, lijkt het net of het ‘zweeft’. De veertjes is een standaard patroon die al in het lijstje zit, maar deze kun je ook vervangen door een foto naar keuze. Tot nu toe heb ik het zo gelaten, ik vind ‘t eigenlijk wel schattig staan.
Mijn laatste stop van vandaag is bij Omoda, waar ik op slag verliefd word op deze Fred de la Bretoniere espadrilles. In dit artikel vertel ik jullie meer over m’n nieuwe aanwinsten!

Eenmaal thuisgekomen besef ik me dat ik nog steeds geen foto’s heb gemaakt van mijn Primark aankopen. Ik weet hoé fijn het is om bij anderen te zien wat ze hier hebben gekocht – het blijft lastig winkelen omdat Primark geen online collectie heeft natuurlijk -, om zo toch met wat meer inspiratie de winkel in te stappen. Dit seizoen vind ik de collectie oprecht heel leuk!
En dan zie ik iets héél leuks in m’n mailbox verschijnen…. Ik heb bij Alexandra een gloednieuwe Michael Kors clutch gewonnen. How lucky, ik heb er nu al tientallen outfits bij in gedachten en ik heb ‘m nog niet eens in m’n bezit. Super bedankt!

Het nieuwe blok op school is weer begonnen en we starten de dinsdag met een les filosofie. Bij ons op school wordt dit niet echt gegeven als ‘de zin van het leven’, maar het is wel de bedoeling dat je wat meer te weten komt over jezelf. Vandaag is de opdracht om te ‘speed daten’ met een klasgenoot en te discussiëren over verschillende liefdesonderwerpen. Funny!
De dag eindigt helaas wat minder leuk. Ik vergeet mijn OV-kaart op school – deze valt zo’n tien keer per dag uit m’n tas, ik moet hier écht iets op gaan verzinnen… – en kom er pas op het station achter. Met m’n goede voornemens om niets meer te kopen op het station, had ik besloten om mijn pinpas voortaan ook maar thuis te laten. Tuurlijk, wanneer ik een dag geen geld heb, heb ik het natuurlijk écht nodig om een kaartje te kopen. Gelukkig is alles goed gekomen toen ik een klasgenootje tegenkwam waar ik wat geld van kon lenen. Kwam er wel meteen achter dat het OV toch een heel stuk duurder is dan ik dacht…

Gelukkig ligt er als ik thuis kom iets héél leuks op me te wachten: mijn allereerste Rayban zonnebril! Ik heb hem inmiddels al twee keer gedragen en ben er ontzettend blij mee. Morgen komt er een uitgebreid artikel online met véél meer foto’s.
Ik word wakker en zie dat de échte Kayla Itsines – van de Bikini Body Guide die ik volg – mijn tweet favoriet. Woehoe, nog meer motivatie om door te gaan met sporten! Ik heb deze week tijdens de krachttrainingen geen foto’s gemaakt, maar ik heb ze zeker allemaal weer gedaan. Wel merk ik dat ik meer moeite krijg met het minderen van frisdrank en ander slecht eten. Hmpf.

Mijn rooster is fijn, maar de dagen wanneer ik dus wél naar school moet zijn killing. Ik sta om 06:00 uur op en heb les van 08:45 uur tot 16:30 uur, wat toch best even pittig is. Toch ben ik blij met m’n rooster en besef ik me dat ik beter voor een hele dag die uren op en neer kan reizen dan voor een uurtje en vijf dagen in de week. Nee, ik mag niet klagen. Ik heb het best goed bekeken.
En weer lekkere Griekse yoghurt met druiven op school. Love it!

Ik draag m’n witte jas van Primark nog steeds bijna iedere dag met veel plezier en krijg er ook vaak leuke opmerkingen over. Verder draag ik m’n super skinny jeans van Primark en wat stoerdere laarsjes die inmiddels al twee jaar hier in de kast staan.
En dan… is het tijd om éindelijk Fifty Shades of Grey te gaan kijken. Vanwege de slechte recensies begon ik nogal sceptisch aan de film, maar echt, hij valt reuze mee en is het kijken zeker waard! Het is weliswaar een apart verhaal, maar er wordt goed in geacteerd en ik heb me geen seconde verveeld.

Nom nom, lunchen met m’n lieve vriendje. Deze lunch was trouwens geen aanrader. Ik wilde graag het mozzarella bolletje van de dag ervoor opmaken – ik vind het zo zonde om weg te gooien! -, maar de combinatie met belegen kaas en een cracker was niet echt voor herhaling vatbaar.

Friyay, eindelijk weekend! Een roostervrije dag betekent foto’s maken voor de blog, lekker uitslapen en natuurlijk drankjes doen met vriendinnen. In ons favoriete tentje drink ik vaak een Martini Fiero, ik hou d’r van. Natuurlijk kunnen de bitterballen ook niet ontbreken tijdens ons avondje uit. Ik geloof dat ik spontaan even vergeten was dat ik gezond zou eten. Ach, af en toe cheaten kan ook geen kwaad 🙂

En zaterdag ontbijt ik – redelijk op tijd voor mijn doen! – met twee crackers met kaas en rucola, magere yoghurt met muesli én een glas chocomelk. Gewoon omdat het kan.
Ik krijg een héle leuke uitnodiging thuisgestuurd voor de opening van Vapiano Tilburg aanstaande woensdag. Dresscode: Tenue de Ville. Natuurlijk had ik geen idee wat dit nu precies betekende, maar na een half uur Googlen heb ik besloten om gewoon een net zwart jurkje te dragen met hakken. Kan niet fout zijn!

En JA, mijn gewonnen Michael Kors clutch is binnen! En wauw, hij is in het echt nóg mooier dan op de foto’s. Aangezien ik bijna iedere week tijdens het stappen een clutch meeneem, gaat deze zeker vaak gebruikt worden. Ik kan nu al niet wachten om hem te dragen!

Selfie met een héle grote zonnebril van Rayban. Ik vind ‘m pretttty <3

En hup, de fiets op richting Joost. Het is lang geleden dat we samen een wandeling gemaakt hebben en door het lekkere weer kreeg ik er spontaan zin in. Komt er ook nog eens bij dat er vandaag een LISS training van Kayla op het programma staat, twee vliegen in een klap! Tijdens het wandelen maken we meteen foto’s voor le blog, waar jullie vast snel meer van terug zien..

Aaaah, ik hou van de lente. Kijk hoe mooi de lucht en de bomen zijn. Alles wordt echt een stukje mooier wanneer het zonnetje schijnt.
Joost neemt nog even een behind the scenes foto van mij in een héle vreemde positie. Wat ik aan het doen was weet ik eigenlijk niet, maar volgens mij leek het me een leuk idee om een foto door m’n zonnebril van de lucht te maken. Het feit dat deze nooit gepubliceerd is zegt al genoeg..

En uiteindelijk wandelen we dik 5km en voelen we ons daarna héél sportief.
Om vervolgens ‘s avonds nog maar een wijntje te doen met vrienden, wat weer veel en veel te gezellig werd en er voor zorgde dat ik om 04:00 uur doodmoe m’n bed in plofte. Op het moment zelf is tot laat stappen heel leuk, maar de dag er na voel ik me altijd zó slecht en ben ik alles behalve productief.

En nog even een selfie met de lieve dames waar ik mee op stap was!
Om vervolgens zondag weer heerlijk uit te kateren in het lekkere zonnetje! Het lijkt of ik op deze foto kippenvel op m’n benen heb, maar dit was écht niet haha. Samen met mama heb ik de hele dag gespendeerd aan het bladeren in reisgidsen en het internet afstruinen naar een perfecte reis voor deze zomervakantie. En ja, we hebben hem eindelijk gevonden en het ligt al zo goed als vast dat het ook écht gaat gebeuren. Drie weken ZUID-AFRIKA! Hell yeah baby, ik kan nu al niet meer wachten. Natuurlijk krijgen jullie hier héél snel véél meer over te horen. I’ll keep you updated! 🙂
Aankomende week ga ik gezellig tapas eten met twee lieve blogvriendinnen, ben ik aanwezig bij de opening van Vapiano Tilburg en ga ik in het weekend weer een avondje stappen met m’n vriendinnen. Een volle, drukke maar vooral leuke week! 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

88 Comments

 • Reply Sophie 9 maart 2015 at 06:05

  Wat een geluk deze week! Heerlijk zo'n wandeling ik kan daar ook echt van genieten!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 08:34

   Heerlijk is dat he, moet ik echt vaker doen!

 • Reply Marloes 9 maart 2015 at 06:23

  Wat een leuke foto's! Je nieuwe Ray-Ban staat je super meid! Heel gaaf! En heerlijk zo'n wandeling met z'n tweetjes, leuke in actie foto ook. Hihi!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 08:35

   Ah dankjewel Marloes! Super lief <33

 • Reply I scream beauty 9 maart 2015 at 06:30

  Wat een leuke week met al die pakketjes! Heerlijk ook zo'n lang weekend!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 08:35

   Ja he, ik voelde me gewoon een beetje jarig!

 • Reply Dagmar Valerie 9 maart 2015 at 06:42

  Aaaah zo leuk dat jullie hebben geboekt, geweldig vooruitzicht! En wat is je zonnebril prachtig, liefde op het eerste gezicht!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 08:36

   Ik heb er ook zó veel zin in, aaaah!!!

 • Reply Justine A 9 maart 2015 at 06:45

  Leuke foto's Denise! Wat ben ke toch een levensgenieter 🙂 tot morgen <3

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 08:36

   Dankjewel Justine! See you tomorrow <33

 • Reply Lonneke 9 maart 2015 at 07:23

  Heerlijke foto's weer allemaal Denise!
  Zo'n wandeling kan echt heel lekker zijn, fijne week!
  Liefs Lonneke

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 08:36

   Ah dankjewel Lonneke! Jij ook een fijne week! <3

 • Reply Fairygodmotherr 9 maart 2015 at 07:39

  Wat leuk dat je die clutch won, wow! Leuk dat je naar Zuid-Afrika gaat! Veel plezier alvast ;).

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 08:36

   Tof he, ik ben er zo blij mee! Dankjewel, can't wait! <3

 • Reply Natascha 9 maart 2015 at 07:45

  Wat een mooie foto, die waarbij je in actie bent met je camera 😉 Wat een leuke foto's ook, ik word een beetje hebberig van al je mooie nieuwe spullen haha. Wat heerlijk ook dat je die clutch hebt gewonnen, kan me voorstellen dat je daar al veel outfit inspiratie bij hebt!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 08:36

   Ah dankjewel Natascha! Gek he, ik voelde me gewoon een beetje jarig met zoveel moois!

 • Reply Nina Simplynspecial 9 maart 2015 at 08:18

  Oh wat een heerlijk overzicht! En wauw, MK clutch gewonnen, you lucky b* !!! Geniet van je day off, we zien de aankopen wel weer verschijnen hihi.

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 08:37

   Hihi ik ben er ook zo blij mee! Geniet van je week! <3

 • Reply Rebecca 9 maart 2015 at 08:20

  Waaauw lucky you! Die clutch is prachtig <3 ben heel benieuwd naar meer foto's van je zonnebril!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 08:37

   Die komen morgen online! 🙂

 • Reply Esther 9 maart 2015 at 08:48

  Oh wauw, een daniel wellington horloge, een michael kors clutch én een super mooie ray ban. Girl, wat een mooie spullen, haha <3

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 09:12

   Dankjewel Esther, gek he al die spullen in een week!

 • Reply Madeleine 9 maart 2015 at 08:49

  Die fotolijstjes van de Action zijn echt leuk en hoe vet dat Kayla Itsines je heeft geretweet! Mooie foto's heb je gemaakt, het ziet er uit als een top weekje!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 09:12

   Super leuk en zoó goedkoop! Dankjewel! <33

 • Reply Jasmijn 9 maart 2015 at 09:06

  Super leuke foto's! Doordat ik de Ray-Ban cats 1000 op je instagram voorbij zag komen, staat 'ie nu ook op mijn verlanglijtje 🙂

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 09:12

   Ah dankjewel Jasmijn! Hihi, morgen komt er nog een uitgebreid artikel online mét kortingscode!

 • Reply Manon Boerakker 9 maart 2015 at 09:29

  Die Ray Ban bril is echt geweldig en ohhh die veertjes lijst is ook echt te leuk!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:33

   Ah dankjewel Manon!

 • Reply Nicky 9 maart 2015 at 09:39

  Wat een leuke week had je! Proficiat met je Michael Kors clutch. Die cracker had misschien lekkerder geweest met tomatenpesto i.p.v. belegen kaas? 🙂 En was het gisteren echt zo warm om met een shortje buiten te zitten? In ieder geval, ga je op die manier snel bruine benen hebben, haha!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:34

   Dankjewel Nicky! Bedankt voor je tip, ik ga het eens proberen 😀

 • Reply Maaike 9 maart 2015 at 09:40

  Wauw, super dat je een Michael Kors clutch hebt gewonnen! Lucky girl 🙂 Ik kon helaas dat fotolijstje met die veren niet vinden bij de action bij ons in de buurt… erg stom!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:34

   Ik ben er ook zo blij mee! Ah wat jammer, hier hadden ze er zo veel liggen!

 • Reply Linda 9 maart 2015 at 09:43

  Ik vind het nog steeds zo leuk dat we weer vaker van jou blogjes kunnen genieten 🙂 ik dingde ook mee voor de clutch, hij is zo pretty! Ik kijk er nu al naar uit hoe je hem gaat combineren <3

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:34

   Ah super lief Linda! <3

 • Reply Alexa Op 't Land 9 maart 2015 at 09:50

  Wat tof dat je de MK clutch hebt gewonnen, ben heel benieuwd hoe je het gaat dragen & leuke foto's weer!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:34

   Ah dankjewel Alexa!

 • Reply Kirsten 9 maart 2015 at 10:01

  Je bent inderdaad goed verwent van de week, wauw! (: heerlijk zo buiten in het zonnetje he!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:35

   Ja he, ik voelde me zelfs een beetje jarig!

 • Reply come-moda 9 maart 2015 at 10:05

  Gaaf dat je de MK clutch gewonnen hebt!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:35

   Ik ben er blij mee!

 • Reply lieverlipstick 9 maart 2015 at 10:15

  Wat een mooie week en prachtige foto's! Dat lijstje van de action met veren vind ik zo cute! En onwijs gaaf dat je de MK clutch hebt gewonnen!!

 • Reply Rosie 9 maart 2015 at 10:15

  Wat een heerlijke week heb je achter de rug zeg, fijn! Yoghurt met druifjes eet ik ook heel erg graag 🙂 en 50 shades vond ik ook hartstikke leuk hoor, wat zijn die recensenten toch allemaal zeurpieten ;-)!

  Liefs! X

 • Reply Léonie Anouk 9 maart 2015 at 10:57

  Wauw, Zuid-Afrika! Wat vet! Ook heel nice dat je de clutch hebt gewonnen. Zo te zien heb je een mooie week gehad, haha. x

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:35

   Ik heb er zoooo veel zin in en ga jullie lekker 'spammen' met mijn verhalen 😀

 • Reply Anouk 9 maart 2015 at 11:19

  Dat lijstje met die veertjes blijft echt ontzettend leuk! Super dat het gezond eten je zo goed af gaat. En gaaf dat je naar Zuid-Afrika gaat, wauw! <3

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:35

   Leuk is 'ie he, ook echt zo goedkoop!

 • Reply Renee Raadsheer 9 maart 2015 at 11:59

  Lekker productieve week, gaaf dat je naar Zuid-Afrika gaat, wauw wauw wauw. Ik denk dat ik in je koffer kruip! <3

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:35

   Haha ah, dat mag!!

 • Reply Be Beautifully 9 maart 2015 at 12:13

  Wat een leuk en gezellig overzicht. Wat een gave reis weer geboekt zeg dat wordt weer mooie nieuwe herinneringen en super leuke tijd!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:36

   Dankjewel, super lief van je <3

 • Reply Marloes | NOVA Magazine 9 maart 2015 at 12:20

  Ik vind jouw dagboekjes altijd zo leuk om te zien! En waaauw die clutch is MOOI! Heel tof dat je had gewonnen! Enne, Zuid-Afrika? Jaloers!! xx

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:36

   Ah wat een super lieve reactie! <3

 • Reply Nortfhlix NL 9 maart 2015 at 12:26

  Wat een leuke week!
  En nou weet ik ein-de-lijk waar die ingelijste veertjes vandaan komen!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:36

   Jaaaa, van Action! Wie had dat gedacht 🙂

 • Reply Denise Joanne 9 maart 2015 at 12:36

  Mijn vriend en ik hebben gisteren ook zo'n soortgelijke wandeling gemaakt! Heerlijk in het zonnetje <3
  En jeetje, wat heb jij een mooie clutch gewonnen. Je verdient het!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:36

   Heerlijk is dat he! Ik heb er vandaag weer 10km op zitten!

 • Reply beautifulday4makeup 9 maart 2015 at 12:53

  Wauw super zeg dat je een Michael Kors clutch gewonnen hebt. Die maakt zo'n mooie dingen

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:36

   Ik ben er ook ongelofelijk blij mee!

 • Reply Céline 9 maart 2015 at 13:17

  Dat lijstje van de action is zo super leuk! Ik vind het nog steeds knap van mezelf dat ik ninet al 1000 keer naar de action ben gefietst. Maar eerst wachten op mijn nieuwe kast, wie weet is er dan nog een mooi plekje over voor dit lijstje.

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:37

   Ah dankjewel Celine! Haha ah, goed bezig. Ik hoop dat ze er dan nog zijn!

 • Reply Chloe Sterk 9 maart 2015 at 13:27

  Super leuke diary!! X

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:37

   Dankjewel Chloe! <3

 • Reply Sarah 9 maart 2015 at 16:09

  Wauw, die clutch is echt prachtig! <3

 • Reply Daphne G 9 maart 2015 at 17:51

  Supergaaf dat je naar Zuid-Afrika gaat, en mooie clutch!

 • Reply robin 9 maart 2015 at 18:14

  mooi je enkellaarsjes op die eerste outfit foto! en die lijstjes staan heel leuk zo 🙂

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:37

   Ah dankjewel Robin!

 • Reply Yvette Eigenraam 9 maart 2015 at 18:20

  Zo super dat je naar afrika gaat en ook nog steeds goed bezig met het sporten 🙂

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:38

   Je herinnert me er aan dat ik weer een workout moet doen vanavond, haha!

 • Reply Mariëlle M. 9 maart 2015 at 18:38

  Leuk verslag weer, wat heb jij veel geluk zeg met die tas en de favoriet op twitter! Veel plezier deze week!

  • Reply Denise 9 maart 2015 at 18:38

   Dankjewel Marielle, heel lief van je. Geniet van je week!

 • Reply Kim 9 maart 2015 at 20:30

  Leuke foto's! Ben benieuwd wat je allemaal hebt gekocht vandaag :D. En die schoenen bij je outfitfoto.. Die zijn leuk! Waar komen ze vandaan? ;o

  • Reply Denise 10 maart 2015 at 09:45

   Dankjewel Kim! Ze komen van Omoda!

 • Reply Annelies DP 9 maart 2015 at 21:07

  De laatste dagen heb ik ook elke morgen yoghurt met druiven gegeten, is echt zo lekker! Direct een gezonde start van de dag! Liefs

 • Reply Chahrazad 9 maart 2015 at 21:53

  Wat super gaaf dat je een MK clutch hebt gewonnen!

 • Reply Marloes Meeusen 10 maart 2015 at 14:17

  Oeeeh wat een heerlijk vooruitzicht joh, dat je naar Zuid Afrika gaat. En je bent goed bezig met eten en sporten!

  • Reply Denise 11 maart 2015 at 09:38

   Ah dankjewel Marloes!

 • Reply Cindy 10 maart 2015 at 21:24

  Wat grappig dat je gaat stappen in de Raatskelder. Ik was daar met carnaval te vinden, daar is het altijd zo gezellig dan, goede muziek, toffe sfeer (trouwens, met het WK was het daar ook erg gezellig!) Goed bezig met eten en sporten. Hoe was het vanavond bij Vapiano?

  • Reply Denise 11 maart 2015 at 09:38

   Haha echt waar, ik ben er ook een keer geweest met carnaval! Vapiano is vanavond pas, ik hou je op de hoogte 🙂

 • Reply Anna 11 maart 2015 at 09:11

  Wat weer leuk! Die zonnebril staat je echt heel mooi. En wat gaaf dat jullie naar Zuid-Afrika gaan! Ik ben de laatste tijd ook heel zuinig, maar mijn pinpas neem ik toch maar mee voor noodgevallen. Zoiets zou mij ook echt kunnen overkomen! X

  • Reply Denise 11 maart 2015 at 09:38

   Ah dankjewel Anna! <3

 • Reply Cheyenne Caitlin 11 maart 2015 at 11:24

  Leuke diary om te lezen & wat is je overzicht mooi bij elkaar gematcht! I like.

 • Reply Denise 12 maart 2015 at 08:18

  Aaah dankjewel <3

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten