Geen categorie

Photo Diary #47 – Gin tonic, blogvriendinnen en nieuwe kleding

25 mei 2015
Wat een drukke week! Ik at gezellig sushi met mijn liefste blogvriendinnen, ben twee dagen heerlijk gaan shoppen – en scoorde natuurlijk veel te veel! – en kreeg wat hele leuke pakketjes binnen. Ook dronk ik voor het eerst gin tonic en begrijp ik eindelijk de hype rondom dit ontzettende fotogenieke drankje! Kijk je met me mee?

Finally, ik heb eindelijk een moment gevonden in mijn overvolle agenda om mijn nieuwe MAC aanwinst te fotograferen! Hij ligt al een tijdje thuis, maar voor gebruik moeten er natuurlijk éérst foto’s gemaakt worden. Het artikel over MAC Faux is inmiddels al online verschenen!
Hieperdepiep, hoera! Beauty By Denies bestaat inmiddels al weer één jaar, reden voor een feestje! In dit artikel leg ik jullie uit hoe ik eigenlijk begonnen ben met bloggen en hoe ik terug kijk op het afgelopen blog jaar. Één ding is zeker: bloggen is de beste keuze die ik tot nu toe gemaakt heb!
Helaas staan mijn weken de komende tijd erg in het teken van school, studeren en projecten afronden. De laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze wel eens, dat is precies wat er helaas bij mij nu ook aan de hand is. Maandag blijven we na school gezellig in Tilburg om een campagne te filmen. Met ontzettend harde regen, minder dan 10 graden en na een lange dag niet écht een succes..
We filmen een campagne voor Rijksoverheid, wat bij onze projectgroep gaat over zwerfafval. De hoofdpersoon in ons filmpje is een flesje, erg leuk bedacht maar tachtig keer moeilijker om goed in beeld te brengen.. (natuurlijk kwamen we hier veel te laat achter). Ik heb de beelden inmiddels gemonteerd en het ziet er al leuker uit dan verwacht!
Bij Beans and Bites brengen ik en mijn schoolvriendinnen de dinsdagmiddag door. Bij Groupon kochten we een kortingsbon, maar bij het afrekenen sloeg de laptop vast waardoor er helemaal niets van de rekening afgeschreven was? Een gek verhaal, maar de lunch was ontzettend lekker – broodje carpaccio voor mij please – en zeker een aanrader!
Over de sushi date hebben jullie waarschijnlijk al veel kunnen lezen – ik geloof dat we er allemaal al iets over geschreven hebben -, maar ik kan ‘m natuurlijk niet overslaan in mijn weekoverzicht. Absoluut een van de hoogtepunten deze week, zó ontzettend gezellig om iedereen weer te zien en lekker bij te kletsen. In mijn PLOG staat mijn dag uitgebreid beschreven!
Vrijdag ga ik gezellig winkelen met mama en mijn zusje. Haar eindexamens zijn inmiddels voorbij en dat moet natuurlijk gevierd worden met een heerlijke shopsessie (waar ik overigens altijd wel voor in ben)! Snel rijden we naar Breda, waar we meteen een nieuwe winkel spotten. Costes, een ontzettend leuke boetiek met zo veel toffe kleding en ook nog eens redelijk betaalbaar. 
Na serieus bijna 2 uur (!) zoeken, passen en overwegen zijn we meer dan dik geslaagd. Ik ga voor een spijkerbroek, een wit shirtje en een rokje en mijn zusje koopt een jurkje, broek en shirt. De items zijn zo leuk dat hier zeker nog een shoplog over online komt, stay tuned!
Natuurlijk wordt er ook nog een kijkje genomen bij H&M, waar ik ein-de-lijk een wit jurkje vind waar ik al tijden naar op zoek ben. De kleding van Costes wordt trouwens ontzettend leuk verpakt in folie, net een cadeautje! 
Even een sneak peek van het suède jurkje 🙂
Outfit of the day, mijn nieuwe gestreepte top mét hoge hals van Primark. Waarschijnlijk hebben jullie mijn Primark shoplog deze week wel voorbij zien komen, er hangt dit seizoen echt ontzettend veel leuks in de winkel. 
Helaas verliep mijn dag vandaag wat minder voorspoedig. Het openbaar vervoer doet helaas niet wat ‘ie moet doen, waardoor heel Nederland in rep en roer is. Helaas rijden de treinen in Brabant ook niet volgens schema, waardoor ik helaas meer dan een uur over mijn terugreis gedaan heb. Enige voordeel van veel vertraging: gratis thee bij de Kiosk! 🙂
Natuurlijk wil ik jullie het nieuwe witte jurkje van H&M meteen even showen. Ik ben er echt ontzettend blij mee, vaak passen dit soort modellen ‘net niet’, maar dit exemplaar sluit perfect aan!
Het weekend mag gevierd worden, dus ‘s avonds spendeer ik gezellig met een vriendin, waarna we ook de stad nog even induiken. Het is al weer een tijdje geleden dat ik echt ging stappen, maar achteraf blijkt maar weer dat het ook dit keer weer ontzettend gezellig was. Enige nadeel van een nachtje doorhalen is dat ik altijd dágen moet bijkomen. Help, ik word oud?!?!

Maar gelukkig ben ik wel in staat om zaterdagavond weer gezellig wat te gaan drinken – en eten, duh! – met wat andere vriendinnetjes. Ondanks alle stress met school deze dagen vind ik het toch belangrijk om nog steeds lekker veel leuke dingen te doen. Rond 23:30 uur vertrekken mijn vriendinnen naar Breda, maar rijdt ik verstandig terug naar huis. Met drie uur slaap, een oververmoeid lichaam en een verschrikkelijk lange to-do list kan ik maar beter morgen héél fit zijn.. 
Gelukkig vrolijkt de pakketjesman mij altijd weer op. Yves Rocher heeft haar nieuwe Sensitive Végétal producten uitgebracht en stuurde mij spontaan een pakketje op. Het is en blijft bijzonder dat ik dit zomaar thuis aan mag treffen, de reviews volgen uiteraard!
Gelukkig kan ik zondag inderdaad lekker bijkomen – met wel héle lekkere temperaturen! – en kan ik na het werken aan school nog even lekker in de zon liggen. Heel even voelde het weer alsof ik in Egypte lag. Ik mis het… De lekkere drankjes, het onbeperkte eten, de veel te lekkere zee en dat heerlijke bruine kleurtje… Over een paar dagen ben ik twee weken vrij… Wie weet!?
‘s Avonds ga ik onverwachts uiteten met mijn vader en zusje. Het is de eerste keer dat ik dit jaar buiten eet, zo fijn om lekker in het zonnetje aan tafel te zitten! Na lange tijd gaat er vooraf weer een carpaccio in en ik herinner me meteen weer waarom ik het zo lekker vind. Moet ik vaker doen 😉 
Als hoofdgerecht neem ik een heerlijke moot zalm met asperges, zeekraal en een kreeftensaus. ZO lekker! Tegenwoordig kan ik niet meer om de gin tonic foto’s heen op social media, dus ik besloot om zelf ook eens de stoute schoenen aan te trekken en er gewoon eentje te bestellen. WHAT? Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt?!
We hebben trouwens ontzettend leuke bediening vanavond… Het is natuurlijk geen toeval dat Joost nét voorbij komt met een stapel borden wanneer ik probeer te poseren met mijn gin tonic, haha! 
Maar gelukkig is er na 234982 ‘spontane’ pogingen toch nog best een leuke foto uitgekomen. Wat bof ik toch met zo’n heerlijk zusje die het helemaal niet erg vind om me lekker ongegeneerd te fotograferen. 
Aankomende week draait bijna alles om mijn studie, deadlines halen en verslagen inleveren. Helaas, de laatste loodjes moeten nog even gedaan worden en dan kan ik eindelijk genieten van mijn welverdiende zomervakantie. Ook staat er nog een leuk event voor m’n blog gepland, waar jullie heeel snel meer over horen. Fijne week! <3

Liefs,
Denise

You Might Also Like

78 Comments

 • Reply Nortfhlix NL 25 mei 2015 at 06:21

  Wat een heerlijk overzicht!
  Ik kende Costes niet, tot er hier vorig jaar een filiaal opende.
  Inderdaad een geweldige winkel!
  Succes met de laatste loodjes! Komt goed!

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 08:07

   Ik liep deze week eigenlijk pas voor het eerst Costes in en ben nu al verliefd! Dankjewel, heel lief! <3

 • Reply Justine A 25 mei 2015 at 06:28

  Leuke photo diary mop! Ik moest wel lachen om die laatste foto. Ik dacht al, is dat niet Joost? Haha! Jij boft zeker met zon zusje, jouw foto's zijn altijd zo mooi. Ze weet jou altijd goed vast te leggen, knappie!

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 08:07

   Haha heel grappig! Wat lief <33

 • Reply Lonneke 25 mei 2015 at 07:02

  Wat een leuke diary weer meid!
  Ik vind je shirt van de Costes ZO mooi he!
  En ik moest stiekem wel een beetje lachen om die laatste foto haha!
  Liefs Lonneke

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 08:08

   Ah dankjewel Lonneke, de shoplog met alle aankopen komt nog online! <3

 • Reply Yara 25 mei 2015 at 07:04

  Haha ik dacht ook al bij de laatste foto: dat is toch Denise haar vriend?! Leuke foto's heb je weer op een rijtje gezet! Wij hebben sinds een poosje ook een Costes in Den Haag en Rotterdam, vind ik zo'n fijne winkel. Niet te duur, en zoveel leuke items!

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 08:08

   Haha wat grappig dat het je al was opgevallen! Dankjewel Yara! <3

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale 25 mei 2015 at 07:20

  Al die food-foto's maken me hongerig… Heel leuk artikel weer!

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 08:09

   Ah dankjewel Rowan! <3

 • Reply Femke 25 mei 2015 at 07:24

  Hahaha, die laatste foto's zijn echt geweldig! Lekker veel leuke foto's zeg 🙂 Succes met de laatste loodjes!

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 08:09

   Ah dankjewel Femke! <3

 • Reply Simone -lifeofsimone- 25 mei 2015 at 07:37

  Haha, dat dagen bijkomen van het stappen, dat herken ik heel erg. Van mijn 16e tot mijn 18e had ik nergens last van en nu ben ik 21 en voel ik me al mega oud na een avondje uit haha. Leuke diary!

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 08:09

   Jaaa precies dit! Vroeger ging ik twee of drie keer in de week stappen en tegenwoordig ben ik van één nachtje op stap al helemaal kapot!

 • Reply Esther 25 mei 2015 at 07:39

  Ben benieuwd naar al je aankopen van Costes! Vind dat altijd zo'n leuke en gezellige winkel 🙂

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 08:09

   De shoplog komt deze week online!

 • Reply Kelly BelessaNL 25 mei 2015 at 07:40

  Ik kreeg ook onverwachts het leuke pakketje van Yves Rocher, echt super leuk! Ik moet tegenwoordig ook altijd dagen bijkomen van het stappen haha mehh ik word oud! Wat een prachtige kleding heb je geshopt! Ik vind je kledingstijl zo leuk <3

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 08:09

   Ah wat leuk, lekker testen weer! Dankjewel Kelly, wat een lief compliment! <3

 • Reply Sophie 25 mei 2015 at 07:46

  Wat een leuke diary! De costes heeft inderdaad leuke dingen! Succes met de laatste weken op school!

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 08:10

   Ah dankjewel Sophie! <3

 • Reply Iris | Todayslipstick 25 mei 2015 at 08:14

  Wat een leuke foto's! Pakketjes maken mij ook altijd blij! Het witte jurkje is echt prachtig en je hebt hele leuke schoentjes aan!
  Liefs, Iris

 • Reply Iep 25 mei 2015 at 08:18

  Wat een super leuke diary zeg!
  En natuurlijk weer prachtige foto's
  Liefs Iep

 • Reply Sophie 25 mei 2015 at 08:27

  Haha wat leuk dat Joost zo spontaan ook voorbij komt; super lief hihi! En omg je suède jurk; AAH wat een plaatje! Ik ben heel benieuwd hoe die je staat, hihi!

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 09:18

   Ah dankjewel Sophie!

 • Reply Daphne G 25 mei 2015 at 08:56

  Haha, superleuk dat je vriend in de bediening werkt en jij daar gezellig bent gaan eten, ik heb dat ook eens gedaan bij het restaurant waar m'n vriend werkt! Leuke photo diary weer zeg <3 Was je vrijdag ook naar de Tuin?

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 09:18

   Jaaa ik was er ook, heb je helemaal niet gezien!

  • Reply Daphne G 25 mei 2015 at 09:49

   Het was ook zooo ontzettend druk, wauw!

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 10:00

   Inderdaad, niet normaal! Ik ben rond twee uur ook maar ergens anders heen gegaan, haha!

 • Reply Be Beautifully 25 mei 2015 at 09:26

  Wat ben je toch een prachtige meid en ik vind je kleding smaak erg mooi. Leuk je afspraak met je blogvriendinnen. En ook heel goed geslaagd zeg met shoppen heerlijk!

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 09:57

   Wat lief, dankjewel! 🙂

 • Reply Jaimy en Laura 25 mei 2015 at 09:45

  Leuke foto's weer! Wat is de Costes leuk he? Ik vind je geshopte kleding ook erg leuk!

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 09:58

   Jaaa, zo jammer dat ik het nu pas ontdekt heb haha!

 • Reply Denise 25 mei 2015 at 09:58

  Ah wat een super leuke dingen heb je gedaan ondanks je studie! Haha ik merk ook dat ik iets te lang moet bijkomen als ik ben gaan stappen.. Oops! Ik ontdekte laatst ook een Costes bij ons in de buurt, super leuke winkel inderdaad! Leuk jurkje heb je gekocht!

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 09:58

   Dankjewel Denise! <33

 • Reply Denise Joanne 25 mei 2015 at 10:02

  Costes is inderdaad een geweldige winkel! Ik heb er een tijdje geleden ook voor het eerst binnengelopen. En wat is dat gestreepte topje van de Primark toch leuk! <3

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 10:32

   Ik weet nu in ieder geval waar ik sowieso ga slagen als ik iets nieuws nodig heb!

 • Reply Tedje 25 mei 2015 at 10:04

  Wat een fijne week met heerlijk eten! Succes komende week met je deadlines!

 • Reply Daphne 25 mei 2015 at 10:14

  Wat een leuke diary! Het witte jurkje staat je prachtig. Veel succes met je deadlines! X

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 10:32

   Ah dankjewel Daphne, ik zal het nodig hebben helaas <3

 • Reply Yvette Eigenraam 25 mei 2015 at 11:32

  Wat een leuke week 🙂 succes met je opdrachten .

 • Reply Diolifestyle 25 mei 2015 at 11:54

  Wat een fijn artikel! Leuk om te lezen! Ik vind de FAUX heel mooi! <3

 • Reply Bente de Heij 25 mei 2015 at 12:40

  Ondanks de drukte op school heb je toch wel echt heel veel leuke (en lekkere) dingen gedaan deze week! Leuk om te zien en te lezen 🙂 heel veel succes nog de komende tijd!

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 13:25

   Dat is inderdaad waar! Dankje! 🙂

 • Reply Marloes Meeusen 25 mei 2015 at 13:59

  Oh je hebt wel een fijn weekje gehad met al dat lekkere eten! Succes met de laatste loodjes!

 • Reply Léonie Anouk 25 mei 2015 at 14:05

  Costes is zo'n leuke winkel, wij hebben hem ook in Leiden! Ik vind dat de kwaliteit ook erg goed is. Ik heb nog nooit een Gin Tonic geprobeerd maar deze ga ik zeker binnenkort proberen! Het is een leuke foto geworden!

 • Reply Anna 25 mei 2015 at 14:52

  Wat een hoop leuke foto's! In groningen zit sinds kort ook een Costes, ze hebben echt leuke dingen. Succes met school! En gin tonic is zo lekker, haha <3

 • Reply Ariane 25 mei 2015 at 15:08

  Wat een leuke diary! Bij mij in de stad zit ook een Costes, maar ben er eigenlijk nooit naar binnen gelopen. En de hype rondom gin tonic heb ik blijkbaar ook gemist… Ik loop achter!

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 16:05

   Haha, ik zie de gin tonics tegenwoordig overal op social media verschijnen! Lekker is het wel!

 • Reply Valerie 25 mei 2015 at 16:13

  Dat witte jurkje staat je echt heel erg goed! En nu ben ik ook wel benieuwd naar gin tonic, nog nooit geprobeerd!

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 16:19

   Ah dankjewel Valerie! 🙂

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 25 mei 2015 at 17:25

  Die lippenstift is inderdaad geweldig! <3 En dat jurkje staat je enorm goed, ik zou te bang zijn dat ik vlekken aan zou trekken xD

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 20:57

   Wat lief, dankjewel! 🙂

 • Reply Manon Boerakker 25 mei 2015 at 17:55

  Jij hebt altijd van die leuke gezellige diaries !

  • Reply Denise 25 mei 2015 at 20:58

   Haha ah wat een leuk compliment 🙂

 • Reply Maaike 25 mei 2015 at 18:29

  Oeh nu ben ik wel benieuwd naar hoe nou een gin tonic smaakt, haha.

 • Reply kim 25 mei 2015 at 18:50

  Dat jurkje van de H&M is zo leuk! Staat je ook super mooi <3. Leuke diary weer Denise!

 • Reply Alexandra // ILUMUOTI 25 mei 2015 at 19:00

  Ondanks een aantal 'tegenvallende' momentjes ziet je week er toch heel ifjn uit! 🙂

  xx

 • Reply Chahrazad 25 mei 2015 at 19:58

  Wat een leuke foto's allemaal. Veel succes met het behalen van je deadlines.

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 25 mei 2015 at 23:18

  Wat een heerlijk overzicht. Lekker eten, leuke kleding, zonnetje, lekker drankje. Good job girl!

 • Reply Anouk Hodemaekers 26 mei 2015 at 07:55

  Ziet er uit als een fijn weekje. Ik vind je diary's altijd heel leuk om te bekijken!
  Succes deze week!

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 15:41

   Dankjewel Anouk, lief van je!

 • Reply Sophie ter Aar 26 mei 2015 at 14:56

  Wat een leuk overzicht, ziet eruit als een heerlijk weekje. Ik ben heel benieuwd naar een outfit post met het jurkje, want hij ziet er errrrrrg leuk uit 🙂

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 15:41

   Haha ah dat is lief <3

 • Reply Cynthia 27 mei 2015 at 21:34

  Oooh, ik moet even naar Primark geloof ik, ik zoek nog zo'n gestreepte top haha

 • Reply beautifulday4makeup 28 mei 2015 at 17:49

  Dat witte kleedje staat je supermooi

 • Reply Simovic-Vuceljic Natasa 31 mei 2015 at 17:00

  Wat een leuke foto's! En ik ben verliefd op je wit kleedje uit H&M 🙂 Liefs! x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten