Geen categorie

Twee fantastische deodorants die écht heel goed beschermen

26 mei 2015
Dé perfecte deodorant, het blijft altijd een lastig onderwerp. Gelukkig heb ik sinds kort twee exemplaren gevonden die echt fantastisch goed werken, alle geurtjes de hele dag tegenhouden én ook nog eens betaalbaar zijn. Vandaag review ik voor jullie de bekende Lady Speed Stick Invisible én de nieuwe Secret Invisible Solid Berry Fresh, die gelukkig hier in Nederland nu ook heel makkelijk te verkrijgen zijn! Kijk je met me mee?

Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord, de Lady Speed Stick is tegenwoordig hot and happening en absoluut een aanrader in blogland. Na lange tijd heb ik hem ook eindelijk bemachtigd en ben ik ontzettend blij met deze stick. 
De Invisible heeft een heerlijke frisse geur en belooft maar liefst 24 uur bescherming te bieden. De flacon bevat 40 gram, waar je zeker een aantal maanden mee doet door het zuinige gebruik. Ook is ‘ie lekker klein en prettig om mee te nemen, maar ik merk zelf dat één keer per dag gebruiken voldoende is.
Het voordeel van deze Lady Speed Stick Invisible is dat hij werkt als een antiperspirant. Dit zorgt er voor dat je aanzienlijk minder zweet en dus niet met klotsende oksels in de collegebanken zit. Zelf heb ik hier in het dagelijks leven vrij weinig last van, maar toch heb ik vaak bij spray deo’s met veel parfum een onprettig gevoel onder mijn armen. 
Ik snap absoluut waar al die positieve verhalen over de Lady Speed Sticks vandaan komen en sluit me hier dan ook helemaal bij aan. Ze geven absoluut geen witte waas af, zijn ontzettend fijn in gebruik, ruiken fris en bieden écht de hele dag bescherming.
Lady Speed Stick Invisible €5,99 euro – te koop bij ExclusiveScents
Wanneer je van een wat fruitigere deodorant houdt, kan ik je zeker dit exemplaar van Secret aanbevelen. Zelf had ik eigenlijk nog nooit van dit merk gehoord, maar ik heb zó veel spijt dat ik dit niet eerder ontdekt heb! De geur heet Berry Fresh, maar is absoluut niet overheersend. Bij het aanbrengen ruik je een frisse zoete geur, maar na een paar minuten merk je daar eigenlijk niets meer van.
De flacon bevat 73 gram en dat is echt een flinke hoeveelheid. Omdat de deodorant erg zuinig in gebruik is, doe je hier sowieso maanden mee! Hij is overigens niet mega groot, prima om mee te nemen tijdens een dagje uit :-).  
Ook deze variant werkt weer via het antiperspirant, wat ‘ie ook écht waar maakt. Sinds het gebruik van deze deodorant heb ik geen enkel moment last gehad van natte of klotsende oksels en ruikt het zelfs wanneer ik thuis kom na een intensieve workout nog fris. Ondanks dat het de eerste keer is dat ik dagelijks een stick gebruik, ben ik nu al fan en ga ik deze variant zeker weer aanschaffen!
Deze Secret deodorant geeft absoluut geen witte waas af, wanneer je hem onder je oksels afveegt is de substantie doorzichtig. Ook droog ‘ie meteen op, waardoor je meteen verzekerd bent van bescherming en een lekkere geur. 
Secret Invisible Solid Berry Fresh 8,99 euro – te koop bij ExclusiveScents
Al met al is het wel duidelijk dat ik rázend enthousiast ben over deze twee soorten deodorant. Ze komen oorspronkelijk uit Amerika en als je het mij vraagt is dat ook de reden dat ze zo ontzettend goed werken. Sinds kort zijn er gelukkig ook webshops zoals ExlusiveScents die ze in Nederland verkopen, waardoor een duur vliegticket niet meer nodig is om deze top producten te bemachtigen. Wanneer je last hebt van af en toe klotsende oksels óf problemen hebt met deodorant waar veel parfum in zit, is dit zeker een aanrader. Ik ben fan en ga deze zeker weer opnieuw aanschaffen!
Heb jij al eens een deodorant uit Amerika geprobeerd?
Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

You Might Also Like

61 Comments

 • Reply Eline 26 mei 2015 at 04:59

  Goede review!

 • Reply Iris | Todayslipstick 26 mei 2015 at 05:41

  Ik vind de lady speedstick echt onwijs fijn, heel de dag ruik je fris!
  Liefs, Iris

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 06:09

   Heb je inderdaad helemaal gelijk in! Bij de Berry Fresh vind ik zelfs dat je nog langer bescherming hebt!

 • Reply Brittany Elizabeth 26 mei 2015 at 06:11

  Mijn moeder gebruikt alleen maar deze deodorants haha. Wij zijn Amerikaans en nemen altijd voorraden mee van alles waaronder ook deze deodorant. Zelf vind ik hem ook erg fijn en heerlijk ruiken.

  Liefs, Brittany

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 06:58

   Ah wat tof, nu kun je ze ook lekker vanuit Nederland bestellen haha 😀

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale 26 mei 2015 at 06:33

  Ik heb inderdaad veel goede dingen over de Lady Speedstick gehoord, maar heb hem zelf nog nooit geprobeerd omdat hij niet in Nederland te verkijgen is. Wel handig dat er nu een site is waar je hem kan bestellen, misschien dat ik dat toch maar eens ga doen!

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 06:58

   Inderdaad heel handig, ik was ook altijd zo benieuwd maar hij maakt zijn verwachtingen helemaal waar!

 • Reply Yara 26 mei 2015 at 06:47

  Ik heb de lady speedstick ooit in Cyprus gekocht, drie stuks. Heb er zoooo lang mee gedaan. Nu is het op, en ik baal echt als een stekker. Secret wil ik nog steeds heel graag proberen, ben nu wel extra benieuwd geworden!

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 06:59

   Ah Secret Berry is stiekem nóg fijner! <3

 • Reply Yvette Eigenraam 26 mei 2015 at 06:57

  Veel over gehoord maar nog nooit geprobeerd . Je maakt me nu wel niewschierig xD

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 06:59

   Haha dat is ook wel een beetje de bedoeling <3

 • Reply Be Beautifully 26 mei 2015 at 07:04

  Ik heb deze deodorants nog niet zelf geprobeerd maar wel al heel veel goede reviews gelezen.

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 07:08

   Zeker een aanrader!

 • Reply Mieke van der Sande 26 mei 2015 at 07:32

  Ik heb deze al vaker voorbij zien komen bij Mascha geloof ik en was al benieuwd. Toch een keer proberen!

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 07:39

   Ja dat kan inderdaad wel, bijna iedereen die ze gebruikt is er fan van!

 • Reply Justine A 26 mei 2015 at 07:47

  Fijne review! Ik vind de deodorants van Lady Speedstick en Secret ook erg fijn. Ik heb ze wel écht nodig, dus echt onwijs fijn dat ze nu in nl te koop zijn 😀

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 09:08

   Dankjewel Justine! <3

 • Reply Priscilla Dijkman 26 mei 2015 at 08:22

  Ik heb zelf een Lady speed stick en ik ben er dol op. De stick van Secret ken ik nog niet, maar die lijkt mij ook enorm fijn 🙂 Fijne review!

 • Reply Alexa Op 't Land 26 mei 2015 at 08:24

  Heb hier zoveel goeds over gehoord maar nog steeds niet geprobeerd!

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 09:08

   Ah moet je echt doen, hij is zo fijn!

 • Reply Anna 26 mei 2015 at 09:05

  Ik ben er zo benieuwd naar, want ik heb er al veel goeds over gehoord en gelezen! Ik ga het ooit wel eens proberen. Momenteel gebruik ik roller deodorant van Odorex (al jaren) en die bevalt mij ook erg goed. X

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 09:08

   Volgens mij zijn rollers gewoon een heel stuk fijner dan sprays!

 • Reply Shiralee 26 mei 2015 at 09:31

  Zelf ben ik nu de Secret deodorant aan het testen maar helaas ook bij deze zweet ik er soms nog doorheen! 🙁 Beide Lady Speed Stick & Secret houden wel heel goed de geur tegen want ik ruik geheel de dag nog net zo fris, dus dat is wel erg fijn!

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 10:56

   Ah dat is vervelend, gelukkig heb je nog wel een fris gevoel!

 • Reply Laura - It's Laux 26 mei 2015 at 10:01

  Ik heb toevallig de Lady Speed stick meegebracht uit New York (door een aanbieding slechts $2 per stuk!). Ik ben nog niet helemaal overtuigd, maar vind ze wel fijn werken. Naar Secret ben ik nog steeds enorm benieuwd!

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 10:57

   Woooow, zo goedkoop!

 • Reply Melana 26 mei 2015 at 11:18

  Goede review, ik ben benieuwd naar het product als ik het zelf gebruik!

 • Reply nicolish 26 mei 2015 at 12:52

  Ze klinken echt super goed. Ik heb al zoveel over ze gehoord, maar ik vind ze voor een deo toch best aan de prijs!

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 15:34

   Het is inderdaad best een investering, maar je doet er zeker een paar maanden mee.

 • Reply Nina Simplynspecial 26 mei 2015 at 13:14

  Ik heb er ook binnen! Ben heel benieuwd 🙂 Of het echt zo geweldig is! Fijne review.

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 15:34

   Ah echt, wat tof! Veel plezier er mee 🙂

 • Reply Kim | lifeisanadventure.nl 26 mei 2015 at 13:22

  Fijne review! Als mijn huidige deodorant op is, ga ik deze eens proberen. Ik sport vrij veel en dan is een goede deo geen overbodige luxe!

 • Reply beautifulday4makeup 26 mei 2015 at 13:29

  Bijna idereen is hier positief over 🙂

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 15:35

   Ja klopt, helemaal terecht!

 • Reply Maaike 26 mei 2015 at 13:52

  Wat een fijne, uitgebreide review! Veel bloggers die hierover een review hebben zijn er enthousiast over, ik ben er nu in ieder geval nóg nieuwsgieriger naar geworden 🙂

 • Reply Lisa Walen 26 mei 2015 at 14:18

  Ik heb die Ladu Speedstick nog steeds niet geprobeerd…shame on me!

 • Reply Milou S 26 mei 2015 at 14:28

  Ik hoor hier alleen maar positieve verhalen over. Moet het echt eens proberen!

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 15:35

   Het is echt een aanrader!

 • Reply Annelies DP 26 mei 2015 at 14:34

  Ik heb alleen nog maar positieve reviews gelezen over deze deodorants dus ze moeten wel écht heel goed zijn! Liefs

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 15:35

   Haha ja he, dat is ook echt zo!

 • Reply Yvet Maxime 26 mei 2015 at 14:45

  Ik wil ze heel graag nog een keer testen, maar eerst maar eens een nieuwe camera aanschaffen! Liefs x http://www.lovelyleisure.wordpress.com

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 15:35

   Dat is helemaal een mooi vooruitzicht <3

 • Reply Evelien | Livelifelovely 26 mei 2015 at 14:54

  Ik hoor hier zoveel goeds over, ik ben hier heel erg benieuwd naar! Heb jij nog een voorkeur voor een van deze 2?

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 15:36

   Ik zou voor de Berry Fresh gaan, nog net iets specialer!

 • Reply Annette - Ann Ages Gracefully 26 mei 2015 at 16:52

  Wat grappig mijn artikel met deze deo's komt morgen online 🙂 Ik vind de Secret zelf ook net even lekkerder dan de Lady Speedstick. Ik heb beide varianten in een powder geur. Ook heel lekker.

 • Reply Léonie Anouk 26 mei 2015 at 17:34

  Wat een leuke review! Ik ben heel benieuwd naar de Secret Invisible, die klinkt erg fijn! Die geur alleen al, yum. Deze ga ik dus bestellen! <3

 • Reply Window On My Wardrobe 26 mei 2015 at 18:41

  Die Lady Speedstick moet ik me toch echt eens aanschaffen, ik lees er enkel positieve dingen over!

  X Sara

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 21:32

   Ze zijn echt ontzettend fijn!

 • Reply Marloes Meeusen 26 mei 2015 at 19:14

  Lady's Speed Stick heb ik een keer via Ebay besteld en die vond ik super fijn. De Secret deo lijkt me ook een hele fijne.

  • Reply Denise 26 mei 2015 at 21:39

   Die is inderdaad heel fijn!

 • Reply kim 26 mei 2015 at 20:29

  Naar Lady Speed ben ik nog steeds razend benieuwd! Moet het echt eens proberen..

 • Reply JulieStarr 28 mei 2015 at 10:35

  Ik heb Secret nog nooit geprobeerd maar mijn Lady Speed Stick is zeker favoriet. Ik heb de Orchard Blossom geur, die is echt super lekker van geur! 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten