Geen categorie

Photo Diary #5

26 mei 2014

Wat vliegen de weken toch voorbij, het is alweer eind mei! Oké, deze rijm was niet de bedoeling en ook helemaal niet grappig maar ach. Het is weer maandag en tijd voor mijn Photo Diary #5. Wat hadden we geluk met het fijne weer de afgelopen week, ik heb er in ieder geval van genoten. Ik ben heerlijk sushi gaan eten met mijn studiegenootjes, ik heb veel tijd aan fotografie besteed en twee Masterclasses bijgewoond over media. Ook deze keer weer – beschamend – veel foto’s van heerlijk eten. Lees je met me mee?

Even een ouderwetse ‘From Where I Stand’ foto. Ik was namelijk ontzettend blij dat ik voor de eerste keer dit jaar mijn zomerschoenen uit de kast kon trekken! Heerlijk vind ik het gevoel van de wind onder je voeten. Ook heb ik een paar dagen zonder jas kunnen fietsen – ja, je leest het goed: fietsen! – wat me gewoon ontzettend vrolijk maakt. Mijn schoenen zijn van Minnetonka, broek van Supertrash, sjaal van Silver Creek en tas van Michael Kors.

Een paar maanden geleden heeft mama een panini-ijzer aangeschaft en hier maak ik natuurlijk graag gebruik van. Lekker wakker worden met het ELLE magazine en een heerlijk ontbijt. Ik ben een echte kaas-freak zoals je ziet, het liefst gooi ik overal een lading kaas bovenop. Op deze panini zit kaas, mozzarella, spek, pesto en rucola.

Woensdag was het tijd om met mijn lieve studie vriendinnen bij Sumo in Tilburg te gaan eten. Ons studiegroepje bestaat uit vijf meiden met wie we een enorm groot project voor Endemol aan het ontwikkelen zijn. Omdat we allemaal onze tentamens gehaald hadden was het reden voor een gezellig etentje! Wijntje, sushi en lieve meiden. Perfecte combinatie.

Zoals jullie misschien wel gezien hebben ben ik op een andere manier bezig met fotograferen. Ik heb laatst al een artikel geschreven over wat fotografie tips en deze probeer ik natuurlijk zelf ook toe te passen. Ik heb een mooie plaat met hoogglans aangeschaft waarop ik voortaan m’n producten fotografeer, zo heb ik een lekkere lichte achtergrond met weinig afleiding. Super handig en mooi doordat je zo goed met de schaduwen kunt spelen en dat de foto’s net een beetje specialer maakt. Wat vinden jullie eigenlijk van mijn foto’s?

Gelukkig was ik donderdag een dag vrij van school en heb ik heerlijk niks gedaan met Joost. We hebben lekker uitgeslapen, samen pasta gekookt en een filmpje gekeken. Ik kan zo genieten van de dagen dat ik even geen verplichtingen heb. Het moment dat ik naar de klok kijk en besef dat ik helemaal nergens rekening mee hoef te houden, heerlijk.
Gelukkig is het laatste semester van leerjaar 1 al weer vol op bezig. Iedere week heb ik minimaal één gastcollege wat kan gaan over de statistieken van een webpagina, hoe je meer bezoekers trekt naar je site, marketing of zelfs bloggen! Nu ik een eigen blog heb merk ik wel dat ik meteen anders naar de colleges luister, het is echt ontzettend interessant en zo handig dat een expert mij dit uitlegt. Perfecte studie! Ook deze week had ik weer twee Masterclasses, een van Richard van Hooijdonk en een van een medewerker van Blue Mango. Ook hier ben ik weer veel van opgestoken en dit probeer ik ook weer in mijn blog te verwerken, kan altijd van pas komen dus.

Even een selfie terwijl ik in mijn heerlijke vest gekropen ben. Zaterdagavond was echt een gevalletje van ‘net niet’. Ik had afgesproken met twee vriendinnen wat helaas last minute niet meer doorging. Tsja, een avondje op de bank dan maar! Ook dit beviel me niet helemaal oké, bleek dus dat de finale van de Champions League bezig was, aargh. Ik ben helemaal geen voetbal fan – voor het WK kan ik nog wel een gaatje vrij maken – dus ik baalde als een stekker. Papa natuurlijk in zijn element, ik heb hem fanatiek mee horen roepen vanuit mijn bed (haha).

Zondag was het koopzondag: lekker werken bij Douglas! Gelukkig hoefde ik pas om twee uur te beginnen en kon ik dus nog heerlijk van het zonnetje genieten. Een fris glas Ice Tea erbij en genieten maar. Ik hoop dat dit weer nog een tijdje blijft en niet – op z’n Nederlands – opeens weer plaats maakt voor wat heerlijke regenbuien.
Af en toe heb ik gewoon even behoefte aan een heerlijk momentje voor mezelf met een koud drankje. Na een baaldag – niets lukte – en lange dag werken was het weer zo ver: de voetjes omhoog met een heerlijk glas Aperol Spritz. Dit is een Italiaans aperitiefje, gemixt met prosecco en bruisend water. Jummie! 
De komende week heb ik eigenlijk weinig gepland staan, ook wel eens fijn! Donderdag en vrijdag ben ik vrij van school – hemelvaart – waardoor ik veel leuke dingen kan doen. Ook ga ik met een oude vriendin bijkletsen en praten over het bloggers leventje. Ze is namelijk net zelf ook haar eigen blog begonnen, super gezellig. Ik vertel je hier meer over in mijn volgende Photo Diary, tot volgende week!

You Might Also Like

34 Comments

 • Reply Beautyjuf 26 mei 2014 at 05:32

  Sushi, yummie..! 🙂 Oh, dat zonnetje van afgelopen week: heerlijk! Leuke foto's!

 • Reply Natascha 26 mei 2014 at 06:04

  Wat een leuke foto's! Ik vind de outfit die je aan hebt op de tweede foto trouwens super gaaf. Nice shoes.

 • Reply Dagmar Valerie 26 mei 2014 at 06:18

  Waauw wat een mooie foto's! Ik hoop dat je hebt genoten van afgelopen week en dat komende ook heel fijn gaat worden <3 En ooh wat ziet de panini er heerlijk uit!

 • Reply Lovely Lonnie 26 mei 2014 at 07:07

  Mooie foto's! Ik ga zeker je artikel over fotografie even lezen leuk.

 • Reply Jasmijn 26 mei 2014 at 07:24

  Leuke foto's! Hmm, de panini en sushi zien er heerlijk uit. Krijg zelf ook gelijk weer zin om naar de Sumo te gaan! (a)

 • Reply GLAMOURMOES 26 mei 2014 at 07:36

  Fijn weekje! Leuk dat je de colleges op school kunt gebruiken voor je blog!

 • Reply Svenja 26 mei 2014 at 07:48

  Wat een fijn fotoverslag! Inderdaad lekker veel eten <3 Nu heb ik zin in sushi!

 • Reply Kim - Bestyoubeauty.nl 26 mei 2014 at 08:01

  Leuke pics!

 • Reply Evi Winnubst 26 mei 2014 at 08:44

  Ik ben je gaan volgen op bloglovin'! en wil je nog even complimenteren over je superleuke sandalen:)
  Wel mis ik een zoekbalk op je website. Misschien een handige tip:)

  • Reply Denise van Kalmthout 26 mei 2014 at 11:23

   Leuk dat je me volgt. Inderdaad een handige tip, ik ga er meteen wat aan doen!

 • Reply Kimberly 26 mei 2014 at 09:25

  Dat drankje ziet er lekker uit! Leuke foto's 🙂

 • Reply Cherissa Blans 26 mei 2014 at 09:29

  Super leuke foto's, hmmmm sushi en panini <3

 • Reply Loïs 26 mei 2014 at 09:31

  Wat een leuke opleiding doe jij.
  Ik begin volgend jaar met communicatie.

  Liefs!

  • Reply Denise van Kalmthout 26 mei 2014 at 11:24

   Oh wat leuk dat je ook de studie communicatie gaat doen, doe ik ook! In welke stad ga je studeren?

 • Reply claudia verloop 26 mei 2014 at 11:09

  Heerlijk zomerse foto's allemaal!

 • Reply Judith || AOWOB.NL 26 mei 2014 at 12:07

  Wat een leuke sandaaltjes!! XO

 • Reply Manon Boerakker 26 mei 2014 at 13:59

  Wat een leuke diary!

 • Reply Ilona | IMKCOOL 26 mei 2014 at 14:58

  Ik vind jou echt zo een mooi meisje! Leuk artikel X

 • Reply Mariëlle M. 26 mei 2014 at 16:40

  Je bent echt een mooie meid! Perfect make-upje enzo 🙂 Jammer dat je zaterdagavond zo saai uitviel, dat is bij mij bijna elke week 🙁

 • Reply Anoniem 26 mei 2014 at 16:41

  Amaszing post, dear!

  theprintedsea.blogspot.com

 • Reply Iris - TBM 26 mei 2014 at 19:13

  Leuke, zomerse fotos!!

 • Reply Lisette Pool - 24/7 STYLISH 26 mei 2014 at 20:04

  Mooie fotos! En jammer van de baaldag, maar trek t je niet aan genoeg leuke dagen zullen komen 🙂
  Wow ik klink net als een paus ofzo XD

  Love, Lisette

 • Reply Alexa Land 26 mei 2014 at 22:07

  wat een leuke photo diary!

 • Reply Todayslife 27 mei 2014 at 10:34

  mmmmm dat laatste drankje!

 • Reply leruaa 27 mei 2014 at 13:43

  Leuke diary! Ik vind je outfit van de from-where-I-stand-foto erg mooi!

 • Reply Florentine 27 mei 2014 at 14:03

  Leuke foto's! Die panini ziet er héérlijk uit trouwens! X

 • Reply Claudia 27 mei 2014 at 14:32

  Wat een heerlijke week. En wat gaaf die gastcolleges!

 • Reply I scream beauty 27 mei 2014 at 17:52

  Super leuke foto's!

 • Reply iThinkPink 27 mei 2014 at 18:38

  Leuke foto's!

 • Reply Daniëlle Springer 27 mei 2014 at 19:00

  Leuke foto's en fijne week toe gewenst. Lekker he zo'n dagje vrij met Hemelvaart?!

 • Reply Laura 29 mei 2014 at 12:22

  Hartstikke leuke foto's! Ik krijg spontaan honger van die foto van sushi.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten