Geen categorie

Photo Diary #8 – Blogevent, pakketjes en WK 2014

16 juni 2014
Wauw, ik ben al weer bijna twee maanden aan het bloggen. De tijd gaat zo onwijs snel en ik heb het echt ontzettend naar m’n zin. Deze week ben ik naar m’n allereerste event geweest waarvoor ik uitgenodigd werd door Blogger Media, heb ik natuurlijk ons Nederlands elftal aangemoedigd én helaas afscheid genomen van een onwijs lieve collega. Kijk je met me mee?

Van Sans-online ontving ik deze super leuke blazer. M’n allereerste Outfit Of The Day stond een week geleden online en wat kreeg ik veel lieve reacties. Ik denk dat ik vaker wat outfits ga laten zien want het is meteen m’n best bekeken artikel, wauw! <3

Ik deed mee aan de winactie op Beautyglitter.nl en ik was de gelukkige winnaar van het prachtige nieuwste product van Benefit: de push-up liner. Ik ben ontzettend benieuwd en ga hem natuurlijk snel testen. Jullie kunnen zeker een review verwachten! Ook ontving ik een te gek vaderdag pakket van Guess. Super lief!

Mijn zusje kreeg het goede nieuws te horen dat ze geslaagd is voor haar havo diploma. Ik ben een super trotse zus! Natuurlijk was het tijd voor een feestje bij ons thuis. De fles Moët werd opengetrokken en we genoten van het heerlijke weer. Voor meer foto’s kun je dit artikel bekijken.

Heerlijk bloggen in de tuin samen met m’n lieve katje. Het is een onwijs kroelbeest en wanneer ik naar buiten ga, komt ‘ie altijd gezellig mee kijken. Op deze foto besloot hij om even een dutje te gaan doen terwijl ik mijn artikel afmaakte. Lief!

Ook ben ik nog even gaan shoppen bij Douglas. Ik kwam terug met 65 tasjes en het was zo veel dat het niet in de auto paste. Dit is natuurlijk een grapje, het was niet alleen voor mijzelf. Mama organiseerde een tennis toernooi en als bedankje werden er tasjes van Douglas gegeven met een super lekkere I Love… douchegel. Ik hielp haar met ophalen maar ik kon het niet laten om het even vast te leggen. Liepen we daar met 65 Douglas tasjes over de markt, hoé decadent!

Eigenlijk ben ik helemaal geen voetbalfan, maar bij het WK trek ik maar al te graag m’n oranje outfit aan. Ik vind het heerlijk om met vrienden naar de wedstrijden te kijken. Stiekem vind ik het sfeertje veel leuker dan de wedstrijd, maar ach. Wat zijn het kanjers he, 5-1 gewonnen van Spanje. Wie had dat verwacht?

Helaas moesten we afscheid nemen van een collega en tevens onwijs lieve meid. Ze gaat beginnen in een kledingwinkel – wat veel dichter bij haar huis ligt – en ik wil haar ook via dit artikel ontzettend veel succes wensen. Samen zijn we na het werk met wat collega’s nog een heerlijk ijsje gaan eten om nog even samen te zijn.

Ik ben al vaker uitgenodigd voor events, maar helaas kwam het vaak niet uit. Gister was het dan zo ver: m’n allereerste event. Ik heb lang getwijfeld of ik zou gaan – ik zit midden in m’n tentamens – maar ik waagde de gok en sprong in de auto richting Utrecht met een van m’n beste vriendinnen Doortje. Het Dutch Model Event werd gehouden in de Jaarbeurs en het was ontzettend leuk om te zien hoe zo’n casting er aan toe ging. Binnenkort komt er natuurlijk een uitgebreid verslag online!
Morgen beginnen m’n tentamens – ik heb er in totaal vijf – en donderdag is het misschien wel vakantie voor mij. Als ik geen hertentamens heb ben ik tot september vrij, wauw! Verder heb ik een girlsnight met lieve vriendinnen en moet er weer gewerkt worden. Tot volgende week! <3

You Might Also Like

47 Comments

 • Reply Svenja 16 juni 2014 at 05:44

  Super leuk fotoverslag! Gefeliciteerd ook nog met je zusje! En voor nu; heeeeel veel succes met je tentamens!

 • Reply Dagmar Valerie 16 juni 2014 at 06:28

  Wauw wat een leuke foto's! Haha die douglas tasjes zijn echt briljant, heel erg leuke foto's!

 • Reply Window On My Wardrobe 16 juni 2014 at 08:07

  Leuke foto's! Haha al die Douglas zakjes, grappige foto!

  x Sara

 • Reply Mariëlle M. 16 juni 2014 at 08:07

  Wat gaaf zo'n event! Je bent ook zo goed bezig, zeker in 2 maanden 🙂 Heel veel succes!

 • Reply Alexa Op 't Land 16 juni 2014 at 08:10

  Heel veel succes met je tentamens, gaat helemaal lukken! En wat leuk dat je moeder die douglas tasjes aan de tennisser hebben gegeven. Ik ben heel benieuwd hoe je model event was :)!!

 • Reply Melanie Jong Tjien Fa 16 juni 2014 at 08:23

  Heel leuk foto verslag! Heel erg fijn dat het zo goed gaat met je blog. Je moet zeker meer outfit foto's maken 🙂

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 16 juni 2014 at 09:13

  Succes met je tentamens! Mooie fotoverslag van je week! Mijn allereerste event was de opening van de Primark in Zoetermeer. Ik ging er helemaal alleen heen.

 • Reply Manon Boerakker 16 juni 2014 at 10:16

  Leuk zo een event, super leuke fotos!!! suces met je tentamens,.

 • Reply Marloes 16 juni 2014 at 13:10

  Wat leuk dat je naar je eerste event bent geweest! En zo te zien ben je het WK in Roosendaal op de markt weesten kijken, leuk ;-)!

 • Reply Shirley / lovingyourlife.nl 16 juni 2014 at 13:46

  Waauw super tof dat je uitgenodigd word voor events!

  • Reply Denise van Kalmthout 16 juni 2014 at 14:36

   Ja gaaf he! Ik kan het ook nog niet helemaal bevatten. Het gaat zo snel allemaal!

 • Reply Annelies DP 16 juni 2014 at 14:54

  Ben benieuwd naar je review van de Benefit Push up liner! Heb er al verschillende goede reacties over gehoord!
  Liefs, Annelies

 • Reply oum feerozah 16 juni 2014 at 15:18

  Leuke week zeg, en wat een leuke cadeautjes

 • Reply Jasmijn 16 juni 2014 at 15:23

  Wat een ontzettend leuk foto overzicht! Heel veel succes met je tentamens komende week!

 • Reply Lisa's Beautybabbels 16 juni 2014 at 15:45

  Leuke foto's. Wat gaaf dat je je eerste event had!

 • Reply iThinkPink 16 juni 2014 at 18:09

  Leuke foto's!

 • Reply Vera van Laerhoven 16 juni 2014 at 18:16

  Te tasje zien er echt super leuk uit zoveel wil iedereen er wel 🙂 Heel veel succes met je tentamens!

 • Reply Vera van Laerhoven 16 juni 2014 at 18:16

  *De

 • Reply Mayara Esther 16 juni 2014 at 19:23

  Wat leuk, zoveel leuke dingen mogen doen/ontvangen. Haha als ik iemand met zoooveel Dougals tassen voorbij zou zien lopen zou ik echt denken dat degene gek was hahaha.

 • Reply Rosanne van Dieren 16 juni 2014 at 21:27

  Hele leuke foto's allemaal. Wat tof dat je naar een event bent geweest meid. En die tasjes haha zijn er echt veeel <3

 • Reply Mandy 17 juni 2014 at 12:44

  Leuke foto's allemaal! Ben benieuwd naar het verslag van het event. En ik wil je succes wensen met je tentamens!

 • Reply Sylvana J 17 juni 2014 at 13:04

  Super leuk om te zien/lezen! Je enthousiasme straalt er vanaf, leuk om te zien!

 • Reply Kim 17 juni 2014 at 13:14

  Succes met je tentamens <3!

 • Reply Priscilla Dijkman 17 juni 2014 at 15:45

  Leuk om te zien! Haha ik slikte wel even bij de douglas tasjes, was het maar waar he 🙂 hihi

 • Reply Lovely Lonnie 17 juni 2014 at 20:06

  Wat leuk dat je naar een event bent geweest en dat twee maanden bloggen je zoveel plezier en volgers heeft opgeleverd! Ik schrok al van al die tasje van de Douglas 😉

 • Reply Linda 17 juni 2014 at 20:49

  Wat een leuk en fijn overzicht! Erg leuk dat jij je eerste evenement bezocht heb. De Douglas' tasjes staan wel erg leuk zo haha 🙂 Succes met je tentamens!

 • Reply LINLICIOUS-STYLE 17 juni 2014 at 20:49

  wat een leuke week en foto's!!

  p.s. ik heb een winactie op mijn blog, doe je mee?

 • Reply DramaQueen 17 juni 2014 at 22:44

  Wat een leuke foto's! Ik kijk normaal ook geen voetbal, maar met het WK ben ik super gepassioneerd en kijk ik zoveel mogelijk wedstrijden als ik kan (en natuurlijk alle NL-wedstrijden). Die van afgelopen vrijdag was echt super, wat een feestje! X

 • Reply claudia verloop 18 juni 2014 at 10:36

  Ooh meis SUPER veel succes met je tentamens! En die Douglas tasjes zien er héél leuk uit 🙂

 • Reply Miss Sentinelli 18 juni 2014 at 10:56

  Super leuk om te zien :D! Leuk dat je naar het event bent geweest :). En succes met je tentamens!

 • Reply Anouk 18 juni 2014 at 19:13

  Leuk om te zien! Heel veel succes met je tentamens, you can do it!

 • Reply saarenzo 19 juni 2014 at 18:43

  Leuke foto's! Haha al die Douglas tasjes. Iedereen die jullie zag lopen zal vast hebben gedacht dat jullie shopverslaafd zijn of zo :p Succes met je tentamens!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten