Photo Diary

Photo Diary #89 – Fanatiek sporten en 21-diner

26 september 2016

Afgelopen week kan ik eigenlijk in één woord beschrijven: LEUK. Ik sportte maar liefst vijf keer, voerde een spannend gesprek met een bedrijf en ging na twee maanden ein-de-lijk weer eens sushi eten met de gezelligste bloggers uit Brabant. En daarnaast stond er zaterdag ook nog een 21-diner van een vriendin op de planning (inclusief boek, uiteraard). Kijk je met me mee?

photo-diary-1 Hello Monday! Ik begin mijn week altijd goed, op maandag heb ik namelijk nooit colleges en dat betekent dat ik dus niet naar school hoef. Denk dat ik over een aantal weken wel gewoon aan school moet gaan werken op die dag, maar voor nu ben ik dus écht vrij. Heerlijk!

Wat ik gedaan heb vandaag? Boodschappen doen, een rondje door de stad lopen, verf uitzoeken, blogs schrijven (ja jongens, ik zit weer in de blog flow!), genieten van een maskertje én enkelgewichtjes aanschaffen. Zag een aantal oefeningen op internet waar je van deze speciale gewichten voor nodig had, dus daar gaan we vanaf vandaag ook mee aan de slag.

photo-diary-2Afgelopen week kreeg ik ook erg veel pakketjes binnen. Het merk Vitamin Well stuurde me een volle doos met deze gezonde drankjes op, dat past natuurlijk erg goed in mijn levensstijl op dit moment. Het drankje is caloriearm en bevat veel vitaminen en mineralen en daarnaast zijn er ook veel verschillende smaken. Heb de twee varianten die je hierboven op de foto ziet inmiddels getest en ze zijn prima te doen. Goede vervanger wanneer je bijvoorbeeld een keer geen zin hebt in water, maar ook geen frisdrank naar binnen wilt werken!

Ennnn daar gaan we weer: tijd voor een les pilates!

photo-diary-3Aangezien ik maandag altijd vrij ben en redelijk uit kan slapen, valt de dinsdagochtend me vaak een beetje zwaar. Is geloof ik ook wel te zien aan mijn blik… maar goed, ik heb vandaag veel te doen met mijn projectgroep en die vijf lesuren dat ik in een week op school ben kan ik ook maar beter nuttig besteden.

We moesten bijvoorbeeld een groepsfoto maken en een aantal dingen overleggen. Tsja, die groepsfoto, laten we het erop houden dat ik wel eens beter op een foto gestaan heb. Maar goed, het is alleen maar voor de website die we voor een bedrijfsproject aangemaakt hebben.

photo-diary-4Na zo’n dag op school moet ik me iedere keer zo bedwingen om geen eten te gaan kopen. Vorige jaren heb ik serieus honderden euro’s uitgegeven aan de AH to go, gaat me dit jaar dus echt niet gebeuren. De colleges zijn nu drie weken geleden gestart en dit is de eerste keer dat ik überhaupt een broodje heb gekocht, vooruit dan maar. Wel een extra lekkere met oude kaas, rucola en mosterdmayonaise.

‘s Avonds doe ik een ab workout van Victoria’s Secret. Gelukkig maar 16 minuten (en dus prima om even “tussendoor” te doen), maar hij is echt pittig. Ben inmiddels wel wat gewend, maar na deze workout heb ik een dag met spierpijn rondgelopen…

photo-diary-5Het 21-boek voor dit weekend is BIJNA af… Samen met Daniek schrijf ik de persoonlijke verhalen en versier ik de laatste pagina’s. Hierna nog maar twee boeken en dus nog maar twee keer knutselen. Waarschijnlijk ga ik het dan toch nog best wel missen.

‘s Avonds nog even een uurtje op de koffie (met véél chips) bij oma <3

photo-diary-6Donderdag is een spannende dag, samen met mijn projectgroep heb ik namelijk een sollicitatiegesprek bij een bedrijf in Veenendaal. Een flink eind weg voor mij (2,5 uur met het OV!), maar een super mooi bedrijf met een hele mooie opdracht. Gelukkig kan ik vanaf station Den Bosch met de auto meerijden, scheelt me weer drie kwartier reizen. Het gesprek ging overigens hartstikke goed en na een half uur waren zowel het bedrijf als mijn projectgroep en ik overtuigd: hier gaan wij onze bedrijfsopdracht de komende maanden voor uitvoeren. Heb oprecht heel veel zin om op deze manier weer veel bij te gaan leren op communicatiegebied 🙂

photo-diary-7Na het gesprek in Veenendaal reis ik weer af naar Brabant, kleed ik me om en vertrek ik met mijn camera richting de stad. Tedje is daar aan het werk en aangezien we vanavond sushi gaan eten kan ik met haar meerijden naar Breda, heel fijn. Vooraf maken we snel nog even wat outfit foto’s, je kunt ze trouwens in dit artikel (KLIK!) allemaal al bekijken!

photo-diary-8We hebben er trouwens voor gekozen om niet bij de standaard sushi restaurants in Breda te gaan eten, maar bij Sumo Oriental. Is allemaal net even wat luxer, minder massaal en de gerechten smaken echt tien keer zo goed. Je betaalt er geloof ik iets meer voor, maar dat is het écht waard. Het enige nadeel is dat je de sushi niet apart kunt bestellen, maar echt porties met 4 verschillende soorten besteld. Kom hier zeker nog eens terug!

Die sushi date stond trouwens al maanden gepland, maar het was weer ontzettend gezellig met Tedje, Marloes en Ramona. Echt hele lieve meiden, moeten we vaker doen!

photo-diary-9Vijftien minuten springtouwen… Nooit geweten dat dit zo zwaar is.

Vrijdag werk ik van 9 tot 3 bij Gossip, waar ik weer veel mooie foto’s maak voor de social media kanalen. ‘s Avonds is het na twee maanden(!) weer eens tijd om mezelf een beetje uit te dossen en de stad in te gaan. Ik ga samen met Lotte en Veerle en lig uiteindelijk om 05.00 uur te slapen… Vrij gezellige avond dus, haha.

photo-diary-10Uiteindelijk ontwaak ik om 14.00 uur uit mijn coma en besluit ik om mijn yoghurt met cruesli lekker in de tuin op te eten. De halve dag is al voorbij, maar gelukkig schijnt het zonnetje nog heerlijk.

Heel veel tijd om te genieten van de zon heb ik niet, er staat vanavond namelijk een 21-diner op de planning en ik heb GEEN IDEE wat ik aan moet. Heb daar de laatste tijd sowieso veel last van, ik denk dat het weer tijd wordt om mijn kast uit te pluizen en weer wat nieuwe kledingstukken aan te schaffen. Hier pas ik een jurkje van drie jaar geleden, past nog precies maar staat VEEL te tuttig voor deze gelegenheid. Sowieso zou ik die hakken niet meer dragen, zo oncomfortabel haha.

photo-diary-11Uiteindelijk is Veerle mijn reddende engel, ik leen een super leuk jurkje van haar en trek mijn comfortabele sleehakken er onder aan. Prima. En dit is heel mijn vriendinnengroep, waar we Laura nog even bij moeten denken. Gezellig!

Wijntjes drinken en lekker eten met lieve Inge <3

photo-diary-12Aangezien het vrijdagnacht al zo abnormaal laat geworden is, besluit ik om verstandig te zijn en redelijk op tijd mijn bed in te kruipen. Zondagochtend ben ik dus ook gewoon in staat om hard te gaan lopen, dat wordt weer eens tijd!

En binnen een half uur zit er weer 4km op, hartstikke fijn. Ik merk heel goed dat het lopen conditioneel steeds makkelijker gaat, echt een fijne vooruitgang en een goede motivatie om sowieso iedere week een keer de deur uit te gaan!

Goed, dat was ‘m dan. Deze week staat er eigenlijk nog vrij weinig op de planning, stiekem ook wel een keer fijn. Ik ga sowieso twee dagen naar school, daarnaast moet er nog gewerkt worden en heb ik woensdag afgesproken met een vriendin om iets leuks te doen. Fijne week iedereen!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marloes 26 september 2016 at 10:28

  Wauw wat ben je goed bezig met sporten Denise! Was weer erg gezellig donderdag. Moeten we snel weer doen! X
  Marloes plaatste onlangs…In the Picture #118My Profile

 • Reply Marielle 27 september 2016 at 22:47

  Je bent lekker sportief geweest 🙂 Leuke week!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten