Photo Diary

Photo Diary #91 – Heel veel shoppen en propedeuse

10 oktober 2016

Een paar uurtjes later dan normaal, maar hier is ‘ie hoor: de 91e Photo Diary van afgelopen week! Ik ben redelijk druk geweest (vooral met leuke dingen!), waardoor er weer genoeg te vertellen is. Zo ging ik naar de propedeuse-uitreiking van Joost, kocht ik heel de Primark leeg en ben ik twee keer uitgebreid gaan stappen. Kijk je met me mee?

photo-diary-1Deze quote plaatste ik ‘s ochtends op Instagram, helemaal toepasselijk voor mij. Ik ben gewoon echt GEEN ochtendpersoon, wakker worden voor negen uur is sowieso een drama. Maar goed, maandag sta ik wel vroeg op, ik heb namelijk een lange to-do list.

En één van die dingen is mijn buikspieren trainen. Normaal gesproken ga ik op maandagavond ook naar een les pilates, maar omdat dit vanavond niet het geval is besluit ik toch thuis te gaan sporten. Goed bezig, goed bezig. Wat je op de foto ziet is trouwens een hele handige app, je kunt hier verschillende workouts bekijken en dan laat ‘ie precies zien hoe de oefeningen moeten en hoe lang/ hoeveel keer je nog moet. Mocht je ook graag thuis sporten: download PumpUp! (nospon, gewoon enthousiast!).

photo-diary-2Dinsdag is het dierendag en uiteraard zet ik mijn kat Floris even in het zonnetje. Ik laat hem heel soms wel eens voorbij komen in een Photo Diary, maar misschien is dit het moment om eens iets meer over hem te vertellen. Goed, we hebben Floris dus al sinds ik zeven jaar ben, 14 jaar geleden dus. Een hele lange tijd, het is ook al best een oud mannetje (hij vindt zelf van niet). Verder is ‘ie heel lief, komt ‘ie iedere dag even langs voor een goede massage en drinkt hij niet met zijn kop uit het bakje maar met zijn poten.

Na de knuffelsessie met Floris vertrek ik richting Tilburg, er moet natuurlijk ook gewoon aan de verschillende projecten gewerkt worden. Ik heb geluk dat mijn lessen en meetings meestal pas na 12.00 uur ‘s middags ingepland zijn… UITSLAPEN <3

photo-diary-3Kunnen jullie je nog herinneren dat ik drie weken geleden een zwart tasje online bestelde bij Mango? Die bleek helaas iets te groot uitgevallen, dus hij moest terug. Na school besloot ik om snel even bij de Mango langs te gaan en daar zag ik ‘m gewoon staan…. Een zwart tasje dat ik MOEST hebben. Tijdens het afrekenen kwam ik er ook nog achter dat ik ‘m voor meer dan de helft mee mocht nemen. Uiteindelijk is dit exemplaar dus voor 13 euro van mij. Vind ik leuk! Ik krijg trouwens altijd veel vragen over deze zilveren schoenen, ze zijn van de vorige collectie van Sacha. Weet dus niet of ze nog verkrijgbaar zijn…

photo-diary-4Na de meetings op school en het tasje ruilen bij Mango sprint ik terug naar de trein, mijn tante is namelijk jarig en daar moet ik uiteraard een taartje bij gaan eten. Kiezen tussen aardbeientaart en slagroomtaart kan ik niet, dan maar gewoon twee stukken.

Ik moet helaas al na 1,5 uur gaan om me om te kleden, vanavond staat namelijk de P-uitreiking van Joost op de planning. MAAR WAT MOET IK AAN? Zoals gewoonlijk maak ik van alle opties foto’s en vraag ik via WhatsApp om feedback. Maar goed, deze outfit werd het dus niet.

photo-diary-5TROTS, in één jaar zijn propedeuse!

photo-diary-6Woensdagochtend hebben we eigenlijk afgesproken op school, maar iemand uit mijn projectgroep (ik heb oprecht geen idee meer wie, ik was het niet) kwam met het grandioze idee om gewoon te skypen. Scheelt weer 1,5 uur op en neer reizen naar Tilburg en eigenlijk is dit net zo productief. Na een half uur hebben we het Plan van Aanpak in ieder geval afgerond én ben ik gewoon nog thuis, helemaal fijn. Ik heb trouwens alle gezichten even blurry gemaakt, ziet er best een beetje creepy uit, maar we waren allemaal net wakker en ik geloof dat niemand het echt ziet zitten om zo op het internet te verschijnen… Dan maar zo.

Sisters in black! 🙂

photo-diary-7Omdat ik dus om 11.00 uur al klaar ben met mijn meeting via Skype, besluit ik om samen met mama en mijn zusje nog even naar Dordrecht te rijden en de Primark leeg te kopen. Echt waar jongens, zó veel leuke dingen. Ik vond de zomercollectie dramatisch, het is op dit moment echt tien keer beter. Uiteindelijk schaf ik vrij veel dingen aan, waar jullie al een uitgebreide shoplog van hebben kunnen zien. Mocht je ‘m gemist hebben, dan kun je hem hier terugkijken.

Nog even een tip trouwens, bestel de nieuwe pasta met zalm van Julia’s NIET. Ik ben normaal gesproken gek op pasta en gek op zalm, maar deze combinatie is bij Julia’s gewoon absoluut geen aanrader. Die pesto pollo is daar tien keer beter… Vooral ook een note to self dit, zonde van die 7 euro…

photo-diary-8‘s Avonds vertrek ik bepakt en bezakt richting Breda, twee goede vriendinnen zijn jarig en willen graag een drankje doen. Loopt uiteraard uit in een avond stappen met héél veel lol en hilarische filmpjes (als jullie me op Snapchat @denise_cx volgen hebben jullie ze waarschijnlijk wel gezien..). Om 04.00 uur lig ik gebroken in bed.

photo-diary-9En tsja, de volgende dag moet er uiteraard gewoon gewerkt worden. Niet helemaal fit, maar gelukkig kan ik om 12.00 uur beginnen in plaats van 09.00 uur. Scheelt voor mij toch heel wat uurtjes slaap, maar uiteindelijk blijkt het veel te druk in de winkel om ook nog te gaan fotograferen. Zien jullie trouwens die nieuwe kleuren Tango Shoes? ZO VET, ik wil ze allemaal!

Veerle komt me weer even assisteren, altijd fijn zo’n vriendin <3

photo-diary-10Van vrijdagavond zijn er spontaan geen foto’s meer, geen idee waarom, maar ik heb samen met Veerle en Lotte een avond opgepast, vervolgens veel gelachen met een vreemd spel en uiteindelijk zijn we zelfs om 02.30 uur nog de stad ingegaan. Redelijk brak nog van de vorige nacht, maar goed. Zaterdagochtend fiets ik dus dood moe richting huis. Vandaag doe ik lekker helemaal niets.

Ik slaap uit tot 15.00 uur (ik had het nodig, echt waar) en verschoon mijn bed. Meer doe ik serieus niet vandaag, met uitzondering van een aantal afleveringen The Client List natuurlijk.

photo-diary-11‘s Avonds ben ik een beetje bekomen en spot ik deze witte chocolade kruidnoten in een kastje. Mijn eerste van dit jaar!!!! Zo lekker.

Ik bestel ook nog een cadeautje voor Joost (hij weet dit al, don’t worry) en lig vervolgens de hele avond voor pampus op de bank met een dekentje, Joost en Floris. Ook gezellig dit soort zaterdagvonden.

photo-diary-12Zondag zijn we gelukkig weer helemaal fit, het is namelijk het Houthakkers Event bij het Hooihuis. Ik doe niet mee (haha, dat zou hilarisch zijn!), maar ga wel even kijken. Het is gelukkig heerlijk weer, het zonnetje schijnt en het is echt heel erg druk. Na dit event bezoeken we nog even een optreden aan de overkant en that’s it. Een heerlijk relaxt weekend dus.

De planning deze week? DRUK! Ik heb een belangrijke afspraak voor het bedrijfsproject, ga gezellig uiteten met vriendinnen, moet gewoon weer werken en bloggen uiteraard en heb dit weekend een verjaardag. EN uiteraard wil ik ook nog tijd vinden om weer wat te sporten. Wat zijn jouw plannen?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Mariëlle 10 oktober 2016 at 11:08

  Het klinkt als een hele leuke week 🙂 Ik vind je tasje super tof en eigenlijk de outfit die het niet is geworden ook! Balen van je pasta zeg, ik vind het daar inderdaad duur en als het dan tegenvalt… En gefeliciteerd aan Joost natuurlijk!

 • Reply Lindsey Beljaars 10 oktober 2016 at 13:09

  Oeh klinkt als een fijn weekje 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Shoplog Beautyproducten uit AmerikaMy Profile

 • Reply Denise 10 oktober 2016 at 16:21

  Ooh handig zo’n app. Ga hem direct downloaden! Jammer dat de pasta zo tegenviel. Pesto is ook mijn favoriet 🙂
  Denise plaatste onlangs…De leukste artikelen van.. EspritMy Profile

 • Reply Maaike 10 oktober 2016 at 17:09

  Ik moet ook weer eens thuis oefeningen gaan doen en dan vooral mijn buikspieren! Dus bedankt voor de inspiratie, haha. En die tango shoes zijn inderdaad heel erg vet!

 • Reply Manon 10 oktober 2016 at 17:53

  Fijn weekje. Ik sport altijd via fitnessblender, ook leuk om thuis eens naar te kijken. Fijn dat Joost zijn propedeuse heeft, gefeliciteerd! Ik heb echt nog nooit bij Julia’s gegeten en ik zou echt een persoon zijn die dan de zalm zou nemen, want ik hou van vis. Goede tip! die neem ik dus niet als ik daar voor het eerst ga eten haha.
  Manon plaatste onlangs…Zijn Primark schoenen de moeite waard om te kopen?My Profile

 • Reply melissa 10 oktober 2016 at 22:05

  Wat een leuke week heb je achter de rug! Hmm nu heb ik ook zin in kruidnoten 🙂

 • Reply Yvette 10 oktober 2016 at 22:45

  Heerlijke week weer 🙂
  Ik ga denk woensdag even de primark leegkopen op jouw advies 😀 en zaterdag naar de bioscoop ook al een weer een tijd geleden .

 • Reply Melissa 11 oktober 2016 at 07:51

  Wat een lekkere volle week. Haha, ik moest lachen om je oppas avondje, die uitliep op een nachtelijk avontuur!

 • Reply Rachel 12 oktober 2016 at 13:50

  Witte chocolade kruidnoten, de beste beslissing ever.. TE LEKKER haha leuke foto’s weer meid liefs
  Rachel plaatste onlangs…DE GROTE HERFST SCHOONMAAK VLOG #107My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten