Geen categorie

Plog 11/03 – Opening Vapiano Tilburg

12 maart 2015
Vandaag een héle uitgebreide PLOG voor jullie over een – stiekem veel te korte – schooldag én de opening van Vapiano in Tilburg! Voor wie net als mij net zo’n pasta- of pizza addict is heb ik goed nieuws, deze nieuwe vestiging is echt het bezoeken waard. Ik testte uitgebreid de verschillende soorten pasta’s en kon de toetjes ook zeker niet overslaan. Kijk je met me mee?

Wake up Denise… Na vijf keer snoozen kom ik dan toch uit bed. Ik heb wel eens dagen die slechter beginnen besef ik me – bijvoorbeeld omdat ik zó vroeg moet opstaan dat ik niet eens kán ontbijten – terwijl ik m’n yoghurt met muesli naar binnen werk. Tegelijkertijd lees ik mijn favoriete dagelijkse dosis blogs en deel ik mijn eigen artikel op social media.
WAUW, 54 opmerkingen voor 09:30 uur? Ik geloof dat ik een recordje te pakken heb, super leuk dat het artikel over blog vriendinnen zo herkenbaar is en goed in de smaak valt. Iedere dag probeer ik zo snel mogelijk te reageren op de reacties die ik onder m’n artikel krijg en stiekem is dit ontzettend leuk om te doen. Interactie met je lezers is misschien nog wel het belangrijkste van bloggen!

Vervolgens zie ik dat de de Instagram teller perfect staat op 1800 volgers, WAUW. Ik kan het iedere keer nog steeds niet geloven. Moet je eens voorstellen dat 1800 mensen je foto’s bekijken, delen en liken. Echt een magisch groot en onwerkelijk getal. Nu komt die 2K toch wel héél dichtbij..
En dan is het tijd om naar school te gaan!

Woepsie! Deze foto van m’n horloge moest eigenlijk voor de foto van de grote klok maar aangezien het al 00:30 uur is en ik onwíjs moe ben neem ik het maar even voor lief. Ik kleed me aan en trek een nieuw bloesje aan van Silver Creek, mijn Daniel Wellington horloge én Uggs. Ik weet het, Uggs zijn verschrikkelijk maar omdat ik ontzettend veel last van m’n voeten heb én ik vanavond nog op hakken moet lopen besluit ik om het gewoon te doen. Hopelijk kom ik geen bekenden tegen vandaag…
Na een ongelofelijk korte dag op school – ik ben er maar liefst 20 minuten geweest… – vertrek ik weer richting huis. Het is natuurlijk belachelijk om 1,5 uur heen en vervolgens weer 1,5 uur terug te reizen voor deze paar minuten, maar ik vind het belangrijk om zo veel mogelijk bij de groepsopdrachten aanwezig te zijn. Niets is lulliger dan steeds afhaken bij je projectgroep… En op deze manier ben ik ieder geval op tijd uit bed gekomen!

Tijd voor een lichte lunch: crackers met kaas en rucola.
En dan spring ik snel onder de douche, poets ik m’n tanden en smeer ik een heerlijke laag make-up op m’n gezicht. Het is tijd om wéér richting Tilburg te vertrekken en dit keer in een iets betere outfit dan vanmorgen. Vapiano opent al weer haar zesde filiaal en ik ben uitgenodigd om een kijkje – en hopelijk ook als proefkonijn – te komen nemen. De dresscode: tenue de ville. Na vijf keer googlen kwam ik er achter dat dit dus écht chique is en besloot ik om een simpel zwart jurkje, een panty en mijn zwarte laarsjes te dragen. Het riempje in de taille maakt het dan toch nog enigszins een beetje kleurrijk 🙂

En dan spring ik met enorme haast de fiets op richting het station. Ik heb inmiddels al een trein gemist en als ik niet al die pasta’s wil missen moet ik nu toch écht de volgende trein halen. De bus had ik al gemist, dus een andere optie dan de fiets was er op dit moment even niet. Achteraf kwam ik er achter dat dit dan ook echt het enige moment is geweest waarop ik vandaag bewogen heb. Dit kan beter, veel beter…
Het was mogelijk om iemand mee te nemen en ondanks dat eerst een van m’n zusjes mee zou gaan – wat helaas niet meer lukte -, hoefde Joost zich geen moment te bedenken toen ik vroeg of hij zin had in een avondje Vapiano. ‘Tuurlijk!’ Hij is inmiddels een ervaren event bezoeker en weet al precies hoe alles in z’n werk gaat, haha.

Na een treinrit van 30 minuten komen we voor de tweede keer vandaag weer in Tilburg aan. Vervolgens missen we een stuk of drie bussen en besluiten we om maar naar het nieuwe filiaal te gaan lopen. Uhh guys, lopen op 13 cm hoge hakken is geen goede combinatie en na een lange straat – waar we Roy Donders ook nog tegen het lijf lopen – geef ik het op. Dan maar wachten op de bus! Gelukkig staan we om 19:15 uur oog in oog met het méga grote gebouw van Vapiano.
De uitnodiging die we thuis gestuurd kregen was tevens ook je entree bewijs!

En er ligt een ontzettend mooie en lange rode loper! We zijn niet de enige – dit is nog zacht uitgedrukt, er waren zó veel mensen – en nemen plaats in de rij voor de garderobe. 
Het eerste wat me opvalt wanneer we een voet over de drempel zetten is de énorme ruimte. Ondanks dat het al redelijk druk is binnen heb ik nog wel de mogelijkheid om overal even snel een blik te werpen. Het interieur is ontzettend mooi en alles ziet er dan ook ontzettend verzorgd uit. Verschillende DJ’s verzorgen de avond en je kunt zo veel gerechten halen als jij zelf wilt. Oh no, dit is niet goed voor mij… Als er één ding is waar ik van kan blijven eten is het pasta. En dat heb ik dan ook zeker gemerkt toen ik na mijn derde portie zelfs nog een toetje naar binnen kon schuiven.

Bij Vapiano serveren ze verschillende pizza’s, pasta’s en salades. Ook is dit filiaal in het bezit van een ontzettend grote bar waar je ook gezellig een drankje kunt doen. De gerechten worden vers voor je neus gemaakt en ook redelijk snel geserveerd waardoor je niet lang hoeft te wachten. Pluspunten!
Toen ze me vertelden dat je onbeperkt kon eten ging er een knop bij me om. Onbeperkt? Dan gaan we ook zeker onbeperkt! Pasta is mijn lievelingseten en staat vér boven de nummer 2 op mijn lijstje, waardoor ik eigenlijk alles wel wilde proeven. Uiteindelijk heb ik drie verschillende pasta’s geproefd en ben ik echt ontzettend onder de indruk over de kwaliteit van dit eten! Wanneer je hier een gerecht besteld betaal je tussen de vijf en acht euro. Goedkoop en onwijs lekker.

Ondanks dat er niet veel bloggers waren uitgenodigd voor dit event had ik toch afgesproken om samen te eten met lieve Justine en Emilia! Emilia had ik nog nooit eerder ontmoet, maar het was weer ontzettend leuk om een nieuw gezicht te leren kennen – een nieuw gezicht is misschien het foute woord, haar blog volgde ik al een tijdje! – en weer een fijne klik te voelen.
En toen ik mijn blik over deze vitrine liet glijden wist ik niet wat ik zag… Zo. Lekker.

De helft van het plafond in het pand was bedekt met rode ballonnen. Ondanks dat je dus ook duizend sliertjes in je gezicht kreeg, zag het er ontzettend leuk uit en trok het ook zeker de aandacht van de toeschouwers van buitenaf.
Het restaurant heeft verschillende soorten zitplaatsen. Van loungebanken tot barretjes, ze hebben het allemaal. Het leuke aan dit filiaal vind ik dat het er ontzettend gezellig uit ziet, ondanks dat het echt een enorme oppervlakte heeft. Wat mij betreft zeker een aanrader om gezellig een hapje te gaan eten!

En nog even een foto met deze lieve meiden. Bedankt voor de gezellige avond!
Toch bleven die goddelijke desserts uit de vitrine maar in m’n hoofd spoken. Zonder die geproefd te hebben ga ik echt niet naar huis. En zo zaten we even later dus allemaal te genieten. Links op de foto zie je een aardbeien pudding en rechts een aardbeien panacotta. Allebei véél te lekker – geloof me, je lust er wel drie! – en ook te bestellen via de standaard menukaart.

Voor we het weten is het al weer 21:15 en lopen we met z’n vieren terug richting het station. Terwijl dat we naar buiten lopen krijgen we ook nog dit schattige tasje in onze handen gedrukt. Addicted to pasta, het kan niet toepasselijker.
En als bedankje krijgen we rozemarijn, heerlijke olijfolie en een lief kaartje. Al met al ben ik ontzettend tevreden over het nieuwe filiaal van Vapiano in Tilburg. Omdat ik er natuurlijk zelf ook studeer – en er iedere dag twee keer!!! voorbij kom – weet ik zeker dat ik hier nog heel wat pauzes door ga brengen. De kwaliteit van het eten is top, het is betaalbaar en ook nog eens heel gezellig!
Inmiddels is het 00:56 uur en tintelen m’n voeten nog even na van vandaag. Hoge hakken zien er heel mooi uit, maar wanneer je toch een stuk moet lopen is het niet heel praktisch. Ik ga snel m’n ogen sluiten, morgen staat er weer een ontzettend drukke plog-dag op de planning. Stay tuned 🙂
Liefs,
Denise

You Might Also Like

110 Comments

 • Reply Sophie 12 maart 2015 at 05:24

  Wauw, heeel gaaf dat je hier bij mocht zijn!

  • Reply Denise 12 maart 2015 at 06:16

   Ah dankjewel, dat was het ook zeker!

 • Reply Fairygodmotherr 12 maart 2015 at 06:02

  Ooh onbeperkt eten, hoe gaaf is dat? Het ziet er allemaal zo heerlijk uit! Hihi, dat was een kort schooldagje zeg^^. Ooh trouwens, zaterdag ga ik hoogstwaarschijnlijk naar Breda. Heb jij soms tips (food/shopping) voor me?

  • Reply Denise 12 maart 2015 at 06:16

   Haha pff.. dat heb ik gevoeld ook! Breda is ontzettend leuk, je hebt eigenlijk gewoon een lange winkelstraat en op de markt bij de kerk heel veel leuke terrasjes en eet tentjes!

  • Reply Fairygodmotherr 12 maart 2015 at 06:52

   Dankjewel hoor!^^ ben al benieuwd!

  • Reply Denise 12 maart 2015 at 07:36

   Have fun! <3

 • Reply Celeste - A Cup of Medicine 12 maart 2015 at 07:02

  Wat een leuk overzichtje! Gaaf dat je daarbij aanwezig mocht zijn, een goede vriendin van mij was er toevallig ook! 😉

  • Reply Denise 12 maart 2015 at 07:36

   Dankjewel Celeste! Ah wat leuk!

 • Reply Marloes 12 maart 2015 at 07:21

  Wat leuk dat je erbij was! Ziet er erg leuk en gezellig (oke en lekker, haha!) uit! Yum!

  • Reply Denise 12 maart 2015 at 07:36

   Ah dankjewel Marloes! Haha lekker was het zeker 😀

 • Reply Loïs 12 maart 2015 at 07:45

  Heel leuk! Weer een ander soort event dan een opening van de nieuwe Primark. Die toetjes zien er heerlijk uit!

  • Reply Denise 12 maart 2015 at 07:55

   Ah dankjewel Lois! Ja inderdaad, héél anders en stiekem een heel stuk lekkerder, haha!

 • Reply Esther Geertsma 12 maart 2015 at 08:23

  Ah pasta, heerlijk<3 Ik kan er ook echt geen genoeg van krijgen. Alles op de foto's ziet er ook zo heerlijk uit!

  • Reply Denise 12 maart 2015 at 10:00

   Het was er echt heerlijk, zeker een aanrader Esther!

 • Reply Delanie 12 maart 2015 at 08:25

  Wat een leuke en uitgebreide plog! Het eten ziet er echt heerlijk uit! En gefeliciteerd met je 1800 volgers, wat veel! 🙂

 • Reply Priscilla Dijkman 12 maart 2015 at 08:27

  Leuk dat je hier bij mocht zijn! Ik ken het concept maar heb er nog nooit gegeten. Ben er erg benieuwd naar geworden 🙂

  • Reply Denise 12 maart 2015 at 10:00

   Het is echt een aanrader en heel goedkoop!

 • Reply Laura - It's Laux 12 maart 2015 at 08:31

  Het was inderdaad echt enorm druk bij Vapiano. Die ballonnen zagen er wel echt heel erg schattig uit vond ik.

  • Reply Denise 12 maart 2015 at 10:00

   Was je er ook? Super leuk!

  • Reply Laura 12 maart 2015 at 11:49

   Nee, ik zat die avond lekker aan de sushi <3! Was bij Sumo, dus reed langs Vapiano om weer naar huis te gaan. Zag er echt gezellig uit!

  • Reply Denise 14 maart 2015 at 13:18

   Ah dat is stiekem nog véél lekkerder!

 • Reply beautybloglaura 12 maart 2015 at 08:34

  Wauw, leek me super leuk om daar bij te zijn! xx

  • Reply Denise 12 maart 2015 at 10:01

   Ah het was inderdaad heel leuk om eens mee te maken. Wie weet tot de volgende keer!

 • Reply Simone -lifeofsimone- 12 maart 2015 at 08:38

  Ah wat leuuuk! Ik was er tegenover (in de mac) aan het werk haha!

  • Reply Denise 12 maart 2015 at 10:01

   Ah echt, dan heb je vast gezien hoe ongelofelijk druk het was!

 • Reply Diolifestyle 12 maart 2015 at 08:43

  Super tof dat je bij de opening van Vapiano was! 😀

 • Reply wellnewss 12 maart 2015 at 08:51

  Zo te zien heb je het na je zin gehad:) leuke foto's en een leuk verslag. Ik heb er wel eens van gehoord maar nog nooit gegeten. Xx Laura

  • Reply Denise 12 maart 2015 at 10:01

   Dankjewel Laura! <3

 • Reply Justine A 12 maart 2015 at 09:05

  Wat een leuke plog weer! Moest wel even lachen om die foto van Emilia en mij. Wát doe ik daar? Haha! Ik vond het heel gezellig en ik hoop je weer snel te zien (waar hoogstwaarschijnlijk ook eten zal zijn) Enjoy your day <3

  • Reply Denise 12 maart 2015 at 10:01

   Ah dankjewel Justine! Haha, jullie waren duidelijk héél diep in gesprek! <3

 • Reply Anita 12 maart 2015 at 09:21

  Leuke foto's!

 • Reply Daniëlle Springer 12 maart 2015 at 09:28

  Die aarbeien panacotta's zien er heerlijk uit! Leuke plog verder om te zien meis! <3

  • Reply Denise 12 maart 2015 at 10:01

   Die toetjes waren verrukkelijk! Dankjewel Danielle! <3

 • Reply Lotje Janssens 12 maart 2015 at 09:51

  Was leuk om je weer te zien <3

 • Reply Pixels By Emilia 12 maart 2015 at 09:52

  Zo leuk om de avond weer even terug te zien in foto's, ik vond het echt heel gezellig om je nou eens in het echt te spreken! Je bent in het echt net zo leuk als op het internet. 🙂 En zo grappig die foto van Justine en mij, ik had niet eens door dat je die maakte, maar het lijkt net alsof we zitten te poseren haha!

  • Reply Denise 12 maart 2015 at 10:02

   Super lief Emilia, jij bent ook net zo'n topper als op je blog en misschien zelfs nóg wel leuker! <3

 • Reply lieverlipstick 12 maart 2015 at 10:20

  Wat een leuke dag! Super leuk dat je bij de opening van Vapiano mocht zijn, het eten ziet er echt overheerlijk uit!!

 • Reply Kirsten 12 maart 2015 at 10:37

  Wat gaaf dat je bij de opening van Vapiano kon zijn, het eten daar lijkt me ontzettend lekker. Ik ben er zelf nog niet bekend mee! (:

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:47

   Echt een aanrader! 🙂

 • Reply Talitha 12 maart 2015 at 10:45

  Dat restaurant ziet er heel leuk uit! Ik woon nu ook in Tilburg dus ik moet maar eens een kijkje nemen. Het doet me denken aan Happy Italy, is het vergelijkbaar?
  Leuke plog voor de rest om te zien en lezen (:

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:48

   Oh wat leuk dat je in Tilburg woont, dan komt dit als geroepen 🙂

 • Reply Manon Boerakker 12 maart 2015 at 11:04

  Super leuk dat je uitgenodigd was voor Vapiano. Ik ben ook gek op pasta's en pizza's dus ik ga even kijken of er hier een Vapiano in de buurt zit.

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:48

   Er zitten er geloof ik zes over het hele land verspreid!

 • Reply Alexa Op 't Land 12 maart 2015 at 11:28

  Vapiano is heerlijk en wat veel reacties voor half 10!! Die kaas met rucola crackers zien er enorm lekker uit maar ben momenteel ziek en kan niks eten 🙁

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:48

   Ah wat balen, beterschap!

 • Reply Lonneke 12 maart 2015 at 12:36

  Oh girl, wat ziet dat er enorm leuk uit!
  Ik krijg er helemaal trek van haha, zo lekker!
  Liefs Lonneke

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:49

   Haha ah dankjewel <3

 • Reply Be Beautifully 12 maart 2015 at 12:48

  Wat leuk dat je bij de opening van Vapiano was. En wat heb je veel volgers op IG heel goed meis!

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:49

   Hihi dankjewel <33

 • Reply Sarah 12 maart 2015 at 12:52

  Wat zag je er prachtig uit! En meennn, die pasta, zooo lekker! Ik ben ook gek op pasta! Het filiaal ziet er super leuk uit trouwens, hoop dat er ook gauw een naar het noorden komt 🙂

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:49

   Ah dankjewel Sarah! <3

 • Reply Maaike 12 maart 2015 at 13:29

  Alle plogs van jou zijn altijd zo leuk! Wat zag je er mooi uit in je zwarte jurkje, wauw <3

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:49

   Ah dankjewel Maaike! <3

 • Reply Cindy 12 maart 2015 at 14:26

  Jaaa, daar móet ik heen! En eindelijk is 't Zusje ook in Tilburg gevestigd, yeah! Ik ben van de week voor de eerste keer bij Happy Italy geweest, maar ik denk, nee weet zeker, dat ik ook zeer snel een keer bij Vapiano gaat eten. Ik liep er vorige week al langs, druk nog aan het verbouwen.

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:49

   Super leuk he! Vapiano is inderdaad wel te vergelijken met Happy Italy, ook lekker goedkoop!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 12 maart 2015 at 14:32

  Ik ben zo benieuwd, ik heb serieus nog nooit gegeten bij Vapiano! Ik hoor er zoveel mensen over!

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:50

   Ah echt een aanrader!

 • Reply Kim Buining 12 maart 2015 at 15:26

  Klinkt als een geslaagde dag! Heel tof dat je naar de opening bent geweest. Ik ken de zaak niet maar wellicht komt dat omdat ik uit het noorden kom? Of is deze zaak ook in de omgeving Groningen te vinden? x

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:50

   Volgens mij nog niet, maar ik heb geruchten gehoord dat dat misschien wel gaat gebeuren 🙂

 • Reply Maureen | Captualize.nl 12 maart 2015 at 17:10

  Wat leuk dat je daar aanwezig mocht zijn, helemaal omdat je zo dol bent op Italiaans eten. Leuke plog om te zien!

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:50

   Ah dankjewel Maureen!

 • Reply Amanda Sturm 12 maart 2015 at 17:22

  Wat ziet het er leuk uit! Ik ben dol op pasta en pizza, moet ik zeker eens bezoeken.

 • Reply Valerie 12 maart 2015 at 18:12

  Ahh, wat leuk dat je hier bij mocht zijn! Ik ga hier gauw een hapje eten 🙂

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:50

   Jaaaa super leuk! <3

 • Reply Annelot 12 maart 2015 at 18:14

  Leuke plog! Leuk al die reacties en je instagram volgers!

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:50

   Dankjewel Annelot!

 • Reply Lisanne 12 maart 2015 at 18:26

  Altijd leuk je plogs! Tof event, ik ben ook echt dol op Vapiano, Italiaans is sowieso mijn favoriete eten haha

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:50

   Hihi dankjewel Lisanne!

 • Reply Céline 12 maart 2015 at 18:50

  Super leuk dat er steeds meer filialen van Vapiano in Nederland komen. Toen mijn vriend en ik met de kerst een paar dagen in Dusseldorf waren, hebben we iedere avond bij Vapiano gegeten. Het smaakt allemaal zo super lekker vers! En ook heel betaalbaar, dat is ook fijn 🙂

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:51

   Super lekker is het he!

 • Reply Emily Eilander 12 maart 2015 at 19:07

  Oh my, té lekker! Ziet er echt heel goed uit <3

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:51

   Het was ook zeeer lekker <3

 • Reply Denise Joanne 12 maart 2015 at 19:25

  Dit ga ik zeker een keer proberen!! Lekker makkelijk dat we nu Vapiano hebben in Tilburg!

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:51

   Handig he! Lekker én betaalbaar!

 • Reply beautifulday4makeup 12 maart 2015 at 19:59

  Wat een leuk en lekker event

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:51

   Dat was het zeker 😀

 • Reply Elisabeths Musthaves 12 maart 2015 at 20:19

  Leuke plog krijg er honger van Denise :0 haha

  Xx

  elisabethsmusthaves.com

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:51

   Haha ah, dat was niet de bedoeling 😀

 • Reply Kim 12 maart 2015 at 21:44

  Wat een leuke dag heb je gehad! en 1800 volgers, wauw.. Wat veel! <3

 • Reply Daphne G 13 maart 2015 at 08:34

  Gaaf dat je hierbij was zeg!

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 08:51

   Het was een onvergetelijke ervaring 🙂

 • Reply Naomi 13 maart 2015 at 09:15

  Dit ziet er echt uit als een gewelddddige avond! En wat vind ik je horloge toch zo leuk ! 🙂 xo @ Naomi in Wonderland

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 09:18

   Ah dankjewel Naomi <3

 • Reply Nortfhlix NL 13 maart 2015 at 09:33

  Wat leuk dat je hier bij mocht zijn! Gezellig, hoor!
  Ik heb nog nooit bij een filiaal gegeten.
  Wilde het een keer doen, maar toen was het zo mega druk dat we een ander plekje hebben opgezocht.

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 16:35

   Het is inderdaad wel heel vaak druk, daar heb je gelijk in!

 • Reply Annelies DP 13 maart 2015 at 09:59

  Wow, dat had écht iets voor mij geweest, ik ben DOL op pasta! Ik zou het elke dag kunnen eten! Liefs

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 16:36

   Haha zo herkenbaar <3

 • Reply Linda 13 maart 2015 at 10:18

  Oh Denise wat een heerlijke(!!) plog weer, wat onwijs leuk dat je bij de opening mocht zijn! <3

  • Reply Denise 13 maart 2015 at 16:36

   Hihi dankjewel <3

 • Reply Sabrina Drenth 13 maart 2015 at 15:13

  De toetjes waren lekker he! Ik ben ook fan ervan haha <3

 • Reply Pink it 13 maart 2015 at 18:57

  Wat een leuke en vooral gezellige plog, ook super dat je bij die opening bent geweest x

 • Reply Yvette Eigenraam 13 maart 2015 at 20:33

  Vapiano is zeker lekker .
  Ik kom er ook wel is in rotterdam 🙂
  Leuk dat je bij de opening mocht zijn .

  • Reply Denise 14 maart 2015 at 08:20

   Oh super leuk! Ik ben ook wel eens in Rotterdam geweest!

 • Reply Rachel Kromdijk 13 maart 2015 at 20:49

  wat super leuk zeg! ik heb er nog nooit van gehoord wat leuk dat je wel bij de opening aanwezig mocht zijn! liefs en een goed weekend

  • Reply Denise 14 maart 2015 at 08:20

   Dankjewel, jij ook <3!

 • Reply Chahrazad 13 maart 2015 at 23:44

  Wat super leuk!! Jammer dat Tilburg best ver is. Vapiano heeft ontzettend lekker eten.

  • Reply Denise 14 maart 2015 at 08:20

   Er zijn zes verschillende vestigingen over het hele land!

 • Reply Evelien | Live life lovely 14 maart 2015 at 19:17

  De opening was zeker geslaagd, echt heerlijk eten was er. Maar ik ben nu toch wel jaloers dat jij die heerlijke toetjes uit de vitrine hebt mogen proeven, die zagen er echt goddelijk uit!

  • Reply Denise 15 maart 2015 at 19:30

   Ah die toetjes waren juist zo lekker!

 • Reply Mariëlle M. 14 maart 2015 at 20:29

  Mmmm ik ben verslaafd aan Vapiano, ik vind het zo lekker en inderdaad goedkoop. Super dat je bij de opening was, ziet er leuk uit! En jij zag er ook mooi uit:)

  • Reply Denise 15 maart 2015 at 19:31

   Heerlijk he! Dankjewel lieverd!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten