Fashion

OUTFIT – Mijn nieuwe Ted Baker handtas

19 oktober 2017

Jongens, ik heb er weer een pareltje bij in mijn tassencollectie. Een prachtig exemplaar van Ted Baker(!) en uiteraard wil ik deze heel graag met jullie delen. Hij is luxe, helemaal van leer én er hoort ook nog een super schattige clutch bij. Kijk je met me mee?

Jas: Only |    Tas: Ted Baker via Brandfield       |       Blouse: H&M     |      Broek: H&M    

Misschien hebben jullie dit pareltje al wel gespot op mijn Instagram-account, maar omdat ik er zo blij mee vertel ik jullie er vandaag nog nét iets meer over in dit artikel. Van de online shop Brandfield mocht ik een paar weken geleden namelijk een mooie Ted Baker tas uitzoeken, dus je begrijpt waarschijnlijk dat ik door het dolle heen was. Al een tijdje staat er zo’n tas op mijn wishlist, ze zijn namelijk ontzettend mooi, vrij klassiek (love it!) en van goede kwaliteit.

Brandfield heeft ENORM veel tassen, maar na lang wikken en wegen (mega luxeprobleem natuurlijk) heb ik de Larah Black Shopper besteld, een nieuw model uit de collectie van Ted Baker.  Zowel de binnen als de buitenkant van deze shopper zijn gemaakt van leer. De kwaliteit is dus erg goed en de tas gaat lang mee (fijn!), maar je betaald er hierdoor wel iets meer voor. Ik zou Denise niet zijn als ik niet voor een zwarte tas zou gaan, ideaal om met vrijwel iedere outfit te combineren en stiekem gewoon mijn favoriete kleur als het om tassen gaat. Een heel leuk extraatje vind ik het gouden strikje van ijzer dat op de voorkant van de tas is gemaakt, uiteraard samen met het Ted Baker logo. Oogt mega luxe! Vandaag draag ik de tas trouwens met een witte blouse en mijn wollen jas van Only uit de herfstcollectie van vorig jaar. Bij zwarte tassen vind ik het altijd mooi wanneer er ook een licht item in mijn outfit zit, dus dat is dit keer goed gelukt. Perfect voor het najaar! 🙂

Een van de vereisten die ik had was het feit dat er in de tas een 13 inch MacBook zou moeten passen. En dat kan dus perfect bij dit exemplaar, super fijn. Hierdoor kan ik hem prima gebruiken wanneer ik naar zakelijke afspraken ga en daarnaast blijft ‘ie ook perfect om gewoon mee te gaan winkelen. De shopper heeft namelijk een inhoud van 10 liter en verschillende vakken van binnen, dus je kunt er makkelijk alles in opbergen. Van sleutels tot een make-up tasje en een flesje water, er is echt véél plek in dit ding. Daarnaast is hij lekker licht van gewicht en dus makkelijk mee te nemen. Maar goed, het állerleukste heb ik natuurlijk tot het laatst bewaard… Er hoort nog een kleine en SUPER schattige clutch van Ted Baker bij deze shopper! In de tas zelf zit een vak waar deze precies inpast én hij is helemaal in dezelfde stijl ontworpen, zo leuk. Daarnaast kan ik deze natuurlijk ook gewoon los gaan dragen tijdens een avondje stappen. Ik ben helemaal verliefd.

De Larah Black Shopper kost €220,00 en is verkrijgbaar bij Brandfield, daarnaast hebben zij nog véél meer mooie Ted Baker shoppers waarbij je heerlijk even weg kunt kwijlen. Love it!

Wat is jouw favoriete handtas?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Lotje 19 oktober 2017 at 08:58

  Echt een mooie tas! De tassen van Ted Baker zijn zo leuk!
  Lotje plaatste onlangs…Mijn favoriete series op dit moment #3My Profile

 • Reply mieke | mieksmind 19 oktober 2017 at 09:11

  echt een hele mooie bag, ted baker heeft super leuke items
  mieke | mieksmind plaatste onlangs…Essence Back 2 school make-up lookMy Profile

 • Reply Dana 19 oktober 2017 at 09:39

  Hij is echt super leuk! Ik ben altijd al een grote fan geweest van Ted Baker 🙂

 • Reply Léonie 19 oktober 2017 at 09:54

  Prachtige tas! Heel mooi met dat strikje voorop. <3
  Léonie plaatste onlangs…GESTOPT MET DE PIL?My Profile

 • Reply Sarah 19 oktober 2017 at 09:57

  Ooh! Zo mooi! Sowieso al een handtassenfan hier, dus die tassen van Ted Baker steken altijd mijn ogen uit 🙂
  Sarah plaatste onlangs…Day Zero Project – Use a fake name at StarbucksMy Profile

 • Reply Larissa 19 oktober 2017 at 10:39

  Ah, wat een mooie tas! Ik weet niet of ik er ook daadwerkelijk zo veel geld voor over zou hebben, maar het blijft een pareltje om naar te kijken!
  Larissa plaatste onlangs…OUTFIT | Back to the seventiesMy Profile

 • Reply joske 19 oktober 2017 at 16:20

  echt een hele mooie tas!

 • Reply Justine 19 oktober 2017 at 16:50

  Jeeetje lucky you, wat een mooie tas zeg!! <3
  Justine plaatste onlangs…Roze, regenboog & zebra’sMy Profile

 • Reply Yvette 19 oktober 2017 at 23:03

  Super mooie tas 🙂

 • Reply Frederique 20 oktober 2017 at 15:22

  Ted Baker tassen zijn top! Ze blijven ook zo lang goed!! 🙂
  Fijn weekend babe!
  xx Frederique

 • Reply Lindsey Beljaars 21 oktober 2017 at 09:55

  Wauw, ik vind deze prachtig!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Gloednieuw of liever refurbished?My Profile

 • Reply Kaylee 21 oktober 2017 at 23:42

  Wat een super gave outfit is dit! Die jas is erg mooi, maar die tas van Ted Baker maakt het echt wauw! <3
  Kaylee plaatste onlangs…Happy List #10My Profile

 • Reply Jolien 30 oktober 2017 at 11:04

  Echt een mooie tas babe!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten