Lifestyle

Toffe cadeautjes voor vrouwen onder de 20 euro

8 december 2016

De maand december is alweer aangebroken en het is tijd om de verlanglijstjes klaar te maken voor Kerst. Vaak zijn we gebonden aan een budget, waardoor het vinden van de juiste cadeaus nog best wel eens een uitdaging kan zijn. Vandaag zet ik voor jullie toffe cadeautjes onder de 20 euro op een rijtje! Kijk je met me mee?

1. Één van de dingen die al tijden op mijn wishlist staat is het boek “One line a day”, waarbij je 365 dagen lang iedere dag een gedachte op mag schrijven. Het is dus eigenlijk een soort dagboek, maar dan veel makkelijker en even waardevol. Daarnaast is het ook heel leuk om iemand dit boekje cadeau te geven en bij Bol betaal je nu zelfs maar 10,99 euro voor zo’n boekje in plaats van 16,99 euro. Score!

2.Voor alle beautyliefhebbers (zoals ik!) is het ook altijd leuk om een nieuwe lipstick te vragen. Ondanks dat ik er al ontzettend veel heb, zijn er altijd nog mooie kleuren die je niet in je collectie hebt. NYXCOSMETICS heeft tegenwoordig ook hele gave round lipsticks voor maar 4,35 euro per stuk. Ik had er zelf ook een gevraagd én ontvangen en kan nu in ieder geval met zekerheid zeggen dat ze heel fijn zijn in gebruik. Verkrijgbaar bij Douglas!

3. Guys, hoe tof is deze gouden kaarshouder in de vorm van een ananas? Een klein beetje kitch is ‘ie wel, maar het kan heel tof zijn in combinatie met andere gouden accessoires in huis. Deze unieke houder vind je nu trouwens bij H&M voor maar 12,99 euro, hij is ook verkrijgbaar in het wit. Ideaal product om te vragen of cadeau te doen!

4. In het weekend werk ik dus bij Parfumerie Douglas, dus ik kom genoeg leuke dingen tegen die op mijn verlanglijstje komen te staan. Zoals dit prachtige contouringpalette van BeYu, met daarin vier verschillende strobing en contouring kleuren. Een blush, highlighter, concealer én bronzer voor een fijn prijsje van maar 14,95 euro per stuk. Love it!

5. En weet je, hoesjes kun je nooit genoeg hebben toch? Ze zijn er in alle soorten en maten, zoals bijvoorbeeld dit hoesje voor de iPhone van FAB, gave hoesjes voor de speciale Google Pixel of een Xiaomi Redmi Note 3 hoesje. Volgens mij is (bijna) iedereen op dit moment wel in het bezit van een smartphone en er is niets zo leuk om ook af en toe het design van deze gadget te veranderen. Het is namelijk één van de meest gebruikte producten die we per dag gebruiken! Een van mijn favorieten is toch wel die Fab Rockstar hardcase hoesje, kost nu nog maar 9,95 euro en hij bevat subtiele glittertjes. Ideaal voor de feestdagen!*

6. Iets waar ik ook al lang naar op zoek ben is dit gouden bakje van H&M. Dit soort bakjes zie je tegenwoordig vaak voorbij komen op Instagram en daarnaast zijn ze ontzettend handig om bijvoorbeeld sieraden of thee in op te bergen. Ze zijn verkrijgbaar in het zilver en goud (mijn voorkeur is uiteraard weer goud!) en daarnaast ook in twee maten. Voor het grote bakje betaal je 19,99 euro, voor de kleinere variant 7,99 euro. Bij mij staat in ‘ie in ieder geval al op mijn verlanglijstje!

Wat staat er op jullie verlanglijstje?

Liefs,
Denise

*Deze alinea is tot stand gekomen middels een samenwerking.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Stephanie 8 december 2016 at 18:51

  waarom voor vrouwen onder de 20? als ik 21 ben mag ik dit niet meer kopen?
  beetje rare titel..

  • Reply Denise 8 december 2016 at 19:16

   Hoi Stephanie, er staat cadeautjes onder de 20 euro. Heeft niets met leeftijd te maken uiteraard 🙂

 • Reply Larissa 8 december 2016 at 20:33

  Toffe cadeau’s! Dat boek ‘One line a day’ lijkt mij ook super tof
  Larissa plaatste onlangs…5 dingen die je nog niet over mij wist #2My Profile

 • Reply Benthe 8 december 2016 at 21:34

  Jaaa die gouden ananas is zo leuk!! Hihi, ik heb ooit zo’n one-line-a-day boekje gekregen, maar heb dat natuurlijk niet netjes bijgehouden en toen uiteindelijk maar weggegooid… Ik moet ook zeggen dat ik hem niet zo heel mooi vond, deze is daarentegen wel heel leuk!
  Benthe plaatste onlangs…Get Social: 5x Social Media Trends voor 2017My Profile

 • Reply Astrid 8 december 2016 at 22:20

  Dat boekje vind ik echt geweldig! Goede tip! Die ga ik zeker voor mezelf en voor een vriendin aanschaffen. Ben benieuwd of we beide iedere dag een zin kunnen produceren 🙂
  Astrid plaatste onlangs…Gastblog: Battle blauwe budget nagellakMy Profile

 • Reply Dana 8 december 2016 at 23:36

  Leuke items heb je uitgekozen! Ik vond dat boekje minder, met een vraag erin vond ik leuker 🙂
  Dana plaatste onlangs…Hong Kong Shoplog #3 – SkincareMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 9 december 2016 at 10:58

  Oeh mooie items!! Hier wordt, denk ik, iedere vrouw gelukkig van!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Make-Up Studio Gorgeous Glitter LipsMy Profile

 • Reply anna 10 december 2016 at 10:16

  Oh wauw, dat contour palette is mooi! Hij lijkt op mijn contour palette van City Color, haha. En lipsticks zijn altijd goed om te geven, en te krijgen <3
  anna plaatste onlangs…MLBB #89 | AMSTERDAM, EEN VERWARDE CAVIA EN CADEAUTJES!?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten