Persoonlijk

Plogmas 8/12 – Een klein beetje pech

9 december 2016

De achtste plog van Plogmas 2016 op rij, time flies! Vandaag was een typische dag die ik snel weer wil vergeten. De hele dag aan school werken, veel vertraging met de NS en in het donker thuiskomen. Kijk je met me mee?

Goedemorgen! Nou ja, laat dat “goede” maar weg. Om 07.30 uur gaat de wekker, maar het lukt me maar niet om fatsoenlijk het bed uit te komen. Ten eerste heb ik gewoon een ontzettend lekker bed en ten tweede heb ik absoluut GEEN zin in vandaag. Ik trek dan ook mijn meest comfy trui met col aan van H&M. Klaar voor vandaag.

Ik probeer eigenlijk iedere dag één of twee foto’s te plaatsen op mijn Instagram-account, maar nu ik het zo abnormaal druk heb met school en werken is dit een vrij onmogelijke opgave. Geen tijd om foto’s te maken betekent namelijk ook geen nieuwe foto’s, dus… Ik de bus ga ik dus op zoek naar onwijs mooie plaatjes om te reposten (en die uiteraard bij mijn feed en stijl passen). Dit kiekje is van The Style Visitor. Aanradertje!

Gelukkig ben ik niet de enige die niet uit bed te slepen is vandaag en spreken we uiteindelijk een half uur later af op school. Kan ik me nog enigszins fatsoenlijk opmaken en wat te eten klaarmaken. Let’s go!

In de trein heb ik alles behalve zin om meteen aan school te gaan werken, ik focus me bijvoorbeeld liever op deze super schattige roze trui. Vooral de mouwen vind ik SUPER leuk, ik wil hem!!! Was al bezig met het bestellen en toen kwam ik erachter dat ik met creditcard moest betalen. En nee, die had ik natuurlijk niet bij. Dus note to self: morgen niet vergeten om te bestellen.

En we zijn weer in Tilburg, bedankt studenten-OV. Wat zou ik toch zonder jou moeten.

Goed, we vliegen meteen even naar vier uur verder. Dit is namelijk weer de enige foto die ik maak op school… Van 10.30 uur tot 16.30 uur zit ik weer samen met mijn projectgroep hard te werken aan onze plannen. De allerlaatste loodjes, wauw. We krijgen weer veel feedback en dat moet uiteraard ook verwerkt worden. Tussen het typen door werk ik een avocado weg met wat crackers en een zakje met peper en zout. Ja zeker, ik heb aan alles gedacht, zelfs aan een mes. Super lekker (en gezond) tussendoortje!

Om 16.30 uur houden we het weer voor gezien. Ik plan het altijd zo dat ik precies wegga op school zodat ik niet hoef te wachten op het station, daar heb ik zo’n hekel aan. Bleek helaas vandaag niet het geval, de trein had namelijk 25 minuten vertraging… Vervolgens moest ik nog overstappen omdat de verlate trein niet verder reed dan Breda. Één groot drama, plus die enorme to-do list in mijn hoofd maakte het er niet beter op. Bah.

Gelukkig kom ik mijn zusje Rosalie tegen op het station in Breda tussen de honderden mensen (niet overdreven, het was zó druk). Samen lopen we vervolgens vanaf de bus naar huis, het is zelfs al donker geworden. Heb in totaal 2,5 uur over de terugreis gedaan, de horror. Soms kan ik het openbaar vervoer wel schieten.

Nog steeds zo blij met mijn nieuwe jasje van Lofty Manner, kan het niet laten om nog even een fotootje te delen op Instagram. Sorry voor de spam, haha!

Kleine spoileralert, wow! Voor alle GTST-fans onder ons, wisten jullie dat Martine Hafkamp weer terugkeert? Ik kijk het eigenlijk bijna nooit meer, maar wanneer ik het toevallig tegenkom vind ik het altijd nog wel leuk om eens te kijken. Van dit soort nieuwtjes word ik in ieder geval altijd wel blij, leuk dat er weer iets nieuws gaat gebeuren.

Mijn dag wordt in één klap goedgemaakt wanneer ik zie dat het vanavond weer tijd is voor een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. Sowieso mijn favoriete programma EVER en de aflevering is weer zooo spannend. Ik ga uiteraard weer niks verklappen, maar je moet hem zeker kijken!!!

Tussendoor een lekker kopje thee met een paar dropjes.

Ook heb ik nog een tof pakketje binnen gekregen van Garnier met daarin de nieuwe tissue maskers. Altijd lekker, ik probeer namelijk iedere week toch wel twee keer een gezichtsmasker aan te brengen. Heb er stiekem al één geprobeerd en ik ben erg enthousiast. Review volgt snel!

En omdat deze plog gewoon héél kort en redelijk saai is, laat ik jullie meteen mijn avondroutine even zien. Uiteraard poets ik eerst mijn tanden en haal ik mijn mascara eraf met oogmake-up remover. Vervolgens pak ik de cleanser van Clarins om mijn overige make-up te verwijderen, dan ga ik er met de exfoliant van Clarins nog een keer overheen. Dit weer even afspoelen en een nachtmasker of nachtcreme aanbrengen. Vanavond ga ik in ieder geval voor mijn favoriete masker van Origins, Drink Up Intensive. Dit is morgenochtend helemaal ingetrokken, super handig!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Dionne 9 december 2016 at 07:48

  Vervelend van de NS, zo’n drama iedere keer weer. Die maskertjes heb ik ook! Ze zijn echt heel fijn!
  Dionne plaatste onlangs…Outfit of the day | Tussen de kerstbomen bij de IntratuinMy Profile

 • Reply Suzanne 9 december 2016 at 09:40

  Leuk om te zien. Herkenbaar zo’n dag dat je niet je bed uit kunt komen.
  Suzanne plaatste onlangs…New | Haarverzorging van EtosMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 9 december 2016 at 10:46

  Aaah die roze trui is inderdaad echt mega leuk!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Make-Up Studio Gorgeous Glitter LipsMy Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:54

   Ik heb hem besteld, yeah! 🙂

 • Reply anna 9 december 2016 at 15:07

  Alsnog een leuke plog! Die rot dagen heb je er ook wel eens bij. Als het OV tegenzit maakt dat me altijd zo chagrijnig, haha!
  anna plaatste onlangs…MLBB #89 | AMSTERDAM, EEN VERWARDE CAVIA EN CADEAUTJES!?My Profile

 • Reply Manon 9 december 2016 at 17:31

  Wat vervelend zeg dat je 2,5 over de terug weg hebt gedaan, jeetje!! Oh maar las ik nou Martine Hafkamp? dan ga ik ook wel een keertje weer kijken haaha . Die trui is trouwens ontzettend leuk. Ik zou zeggen kopen die handel.
  Manon plaatste onlangs…Max & More Highlighter | Pink & NudeMy Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:54

   Haha ja, ik zag het voorbij komen op Facebook.. Ben benieuwd 🙂

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten