Geen categorie

What did I do? #6 – Verjaardag, 500 volgers en carpaccio

28 augustus 2014

Het is weer tijd om wat leuke kleine nieuwtjes te vertellen! Ik heb een heerlijke week achter de rug, met af en toe een enorm dieptepunt maar daar heb je gelukkig vriendinnen voor. Ik werkte weer aan m’n carpaccio-verslaving en ik zag tot m’n grote verbazing dat ik al weer bijna 500 volgers op Bloglovin heb. What did I do?

Gezien
Wie heeft ‘m niet voorbij zien komen op Facebook? De ALS Ice Bucket Challenge is razend populair in de hele wereld en wanneer ik door m’n tijdlijn scroll, kom ik er altijd weer een paar tegen. Zelf heb ik ‘m nog niet gedaan maar m’n zusjes wel. Na heel wat lieve woorden heb ik weten te voorkomen dat ze me zouden nomineren, haha! Eerlijk gezegd vind ik ‘t nu wel genoeg geweest met alle filmpjes waarbij iedereen er uit ziet als verzopen katjes. Gelukkig heeft dit ‘project’ veel geld opgeleverd, super!


Gelezen
WAUW, ik geloofde m’n ogen niet! Toen ik gister op m’n Bloglovin’ account keek zag ik dat m’n blog alweer bijna 500 lieve volgers heeft. Ik ben nu vier maanden aan het bloggen en het is echt de beste beslissing ooit. Ik ben zo blij dat jullie me zo supporten en iedere dag trouw m’n artikelen lezen – had ik dit al gezegd? Vast wel. Ach, nu nog een keer!


Gehoord
De klassen voor het komend schooljaar zijn bekend geworden en helaas is alles helemaal door elkaar gegooid. Lekker dan! Na heel wat stressen zit ik toch bij m’n liefste schoolvriendinnetje Fleur in de klas – pfieuw! -, verder is het dus nog even spannend hoe het schooljaar eruit gaat zien.


Gewenst
Ondanks dat ik veel zin heb om weer aan m’n studie te beginnen zou een extra weekje vakantie toch ook lekker zijn. Stiekem moet ik nog best veel regelen. Ik heb nog geen studieboek in huis, woops!


Gegeten
Voor wie nog niet op de hoogte is van mijn serieuze carpaccio-verslaving, dit kan ik écht iedere minuut van de dag eten. En jaaa, deze week was het weer zo ver. Werd ik ook nog eens bediend door m’n lieve vriendin Geertje. Top middagje!

Gedaan
Wanneer Joost iets in z’n hoofd heeft, ja dan moet het ook gebeuren – hij lijkt eigenlijk best op mij!?-. Daar gingen we dan, met z’n tweeën op weg naar de dierenwinkel. Sinds een week heeft ‘ie een enorme obsessie voor vogeltjes en vooral het feit dat je ze allemaal kunt trainen en tam maken maakt hem helemaal enthousiast. Gelukkig bleef het bij kijken want let’s be honest.. Een vogel is best schattig, maar het geluid is verschrikkelijk. Sorry, ik weet dat je dit leest!

Gedronken
Smoothies! De blender is onder het stof vandaan gehaald, m’n leuke inspiratie blogs zijn uit de kast gehaald en alle heerlijke gezonden foodies zijn gekocht. Heerlijk om weer wat gezonds – en lekkers! – te drinken.

Geërgerd
De afgelopen dagen ben ik zó ontzettend verkouden geweest. Na drie dagen in bed liggen en amper kunnen functioneren ben ik eindelijk een beetje opgeknapt!


Gekocht
Eigenlijk koop ik bijna niets van Essence maar ik heb nu voor de tweede keer het wenkbrauwpotlood en de bronzer gekocht. Super producten! Over de bronzer heb ik ook een artikeltje geschreven – in een ver verleden, haha! -, benieuwd? Hier kun je ‘m bekijken.

Gedacht
Het is bijna m’n verjaardag – oké, nog twee maanden maar je kan er nooit op tijd bij zijn toch? – en ik ben al vol op bezig met wat leuke dingen uitzoeken. M’n wishlist is eigenlijk nog helemaal niet lang en ik ben dringend op zoek naar wat leuke verjaardagstips. Let me know!


Gelukkig
Al 8 jaar heb ik een enorme vriendinnengroep van maar liefst 14 meiden waar ik dolgelukkig mee ben. We zijn niet altijd even hecht geweest maar wanneer het er op aan komt weten we dat we er altijd voor elkaar zullen zijn. Dit maakt me echt blij en gelukkig. Lieve vriendinnen zijn zo belangrijk!


Wat heb jij gedaan deze week?

You Might Also Like

76 Comments

 • Reply debeautykoffer.nl 28 augustus 2014 at 05:06

  Wat een leuk artikel! Vervelend he zo'n verkoudheid! X

 • Reply Marloes Mol 28 augustus 2014 at 05:18

  Wat leuk om te lezen, en wat ga je lekker met je blog. Fijn dat het zo goed bevalt ook, dat is het belangrijkste :)! En OMG de carpaccio ziet er heerlijk uit!

 • Reply Anniek 28 augustus 2014 at 05:29

  Wat een leuk en origineel artikel, leuk geschreven! En oh, carpaccio, ZO lekker! Het is dat ik het niet elke dag kán eten, maar anders… Avocado is trouwens ook wel een beetje mijn verslaving aan het worden, heerlijk met knoflook, chilipeper en zout! En wat gaaf dat het zo goed gaat met je blog, je verdient het echt!

  • Reply Denise van Kalmthout 28 augustus 2014 at 08:13

   Dankjewel Anniek, lief van je! Ik moet avocado ook eens heeel snel proberen <3

 • Reply yudeska 28 augustus 2014 at 05:34

  Heel leuk artikel weer, ik kom altijd graag even kijken op je blog:)

 • Reply Kim B 28 augustus 2014 at 05:43

  Super leuk om dit te lezen! Ik ben zelf een beetje anti de icebucket challenge. Heel goed dat mensen geld ophalen maar dat kan ook zonder een bak ijs 🙂 haha. Tof dat je alweer bijna 500 bloglovin volgers hebt! Gaat goed zeg 🙂

  Liefs,
  Kim

  • Reply Denise van Kalmthout 28 augustus 2014 at 08:14

   Dankjewel Kim! Inderdaad, het is wel leuk om het even onder de aandacht te brengen natuurlijk!

 • Reply Sanne dm 28 augustus 2014 at 06:02

  Wat een leuk artikel! Die carpaccio ziet er heerlijk uit! Proficiat met je 500 volgers!

 • Reply Dagmar Valerie 28 augustus 2014 at 06:12

  Ah wat heb je dit geweldig ingevuld, superleuk om te zien en te lezen!

 • Reply Anoniem 28 augustus 2014 at 07:17

  ik begin elke dag met het lezen van jouw blog, superleuk!

 • Reply Cindy 28 augustus 2014 at 07:44

  Carpaccio, heerlijk! Ik heb daar ook wel een verslaving voor hoor! Ontzettend leuk om te lezen, gefeliciteerd met je bijna 500 volgers!

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 28 augustus 2014 at 07:48

  Die carpaccio ziet er heerlijk uit! Gefeliciteerd (2x) 🙂

 • Reply Priscilla Dijkman 28 augustus 2014 at 07:57

  Wat grappig mijn moeder heeft ook een vogeltje en die praat met precies dezelfde stem als mijn moeder, koffie, lekker slapen, kusje kusje, kom hier en ga maar door! En die carpaccio ziet er heerlijk uit 🙂

 • Reply Justine A 28 augustus 2014 at 08:17

  Wat een leuk lijstje weer. Wat gaat het goed met je blog, super! Het is je gegund <3

 • Reply Denise van L 28 augustus 2014 at 08:42

  Ah dit is zo leuk om te lezen ! En de carpaccio ziet er echt heerlijk uit ! X

 • Reply Maaike 28 augustus 2014 at 09:01

  Mijn klas is ook door elkaar gegooid! Vreselijk vind ik dat 🙁 En ik heb het ook helemaal gehad met die ASL bucket challenge, nu mag er wel weer iets nieuws verzonnen worden

  • Reply Denise van Kalmthout 28 augustus 2014 at 09:16

   Verschrikkelijk he! Aan de andere kant leer ik nu wel weer andere mensen kennen, ook leuk!

 • Reply Linda 28 augustus 2014 at 09:33

  Leuk artikel weer! En wat zijn de vogels schattig, dat zijn lovebirds toch? Ik heb ze weleens aan mijn tante cadeau gedaan en zij hebben ze buiten (wonen ook in een warm land) en als ik eerlijk ben zie ik deze beestjes ook liever terug in een grote ruimte dan in een klein kooitje. Maar Ah, ze zijn zooo cute <3

  • Reply Denise van Kalmthout 28 augustus 2014 at 09:35

   Dankje Linda! Jaaa lovebirds, super schattig! Deze foto is gemaakt in de dierenwinkel, ik vond inderdaad ook dat ze in een veel te klein kooitje zaten. Zielig! 🙁

 • Reply Laura 28 augustus 2014 at 09:33

  Leuk lijstje! Oh die carpaccio ziet er echt heerlijk uit. Krijg er al meteen zin in!

 • Reply Dianne Overbeeke 28 augustus 2014 at 09:38

  Oh wat vervelend die verkoudheid.. En ik heb nu ook wel genoeg van die Ice bucket challenge!

 • Reply Vanessa 28 augustus 2014 at 09:48

  Leuk om te lezen. Je blog loopt heel goed, geniet er maar van! Vervelend dat je een verkoudheid had. Met dit wisselende weer word je snel ziek x

 • Reply Jasmijn 28 augustus 2014 at 09:56

  Leuk om te lezen! Wat fijn dat je toch nog bij een vriendin in de klas zit! Bij ons gooien ze ook ieder jaar alle klassen om, zo balen vind ik dat 🙁

  • Reply Denise van Kalmthout 28 augustus 2014 at 10:21

   Lief van je Jasmijn! Verschrikkelijk he.. Maar ze hebben als goede onderbouwing dat je later je collega's ook niet uit kunt kiezen, hm. Zit ook weer een kern van waarheid in!

 • Reply Anouk 28 augustus 2014 at 10:08

  Wat een leuk artikel! Gefeliciteerd met je volgers! En ooo my, ik ben ook écht verslaafd aan carpaccio!!

 • Reply Anna 28 augustus 2014 at 10:15

  Wat leuk om te lezen, fijne week! En beterschap!

 • Reply Kim 28 augustus 2014 at 11:13

  Leuk om te lezen! Alweer bijna 500 volgers.. wauw, keep on going!

 • Reply Manon Boerakker 28 augustus 2014 at 11:22

  Die carpaccio ziet er echt super lekker uit, 500 volgers super zeg! gefeliciteerd mop

 • Reply saarenzo 28 augustus 2014 at 11:49

  Ik vind dit echt leuke artikelen om te lezen, Gefeliciteerd met je 500 Bloglovin volgers! 😀

 • Reply beautydiarynl 28 augustus 2014 at 14:25

  Leuk om te lezen!
  Wat ga jij snel met volgers zeg, gefeliciteerd! 😀

 • Reply Saskia mywickedweirdlife 28 augustus 2014 at 17:16

  Ik ben ook dol op carpaccio!! en gefeliciteerd met je 500 volgers!!

 • Reply Geertje 28 augustus 2014 at 17:28

  Trots op jou en love you!

 • Reply beautylisz.com 28 augustus 2014 at 17:31

  Wat een leuk artikel! Ik sluit me helemaal aan bij je gedachte over de ice bucket challenge! Het gaat er mij meer om dat mensen doneren dan water over zich heen gooien! Op mijn 16e is mijn opa aan die ziekte overleden en weet hoe verschrikkelijk die ziekte is. Ik gun die ziekte absoluut niemand!

  Wat is carpaccio lekker hea ^^

  Liefs,
  Melissa

  • Reply Denise van Kalmthout 28 augustus 2014 at 17:33

   Dankjewel Melissa! Wat verschrikkelijk, ik gun die ziekte inderdaad ook helemaal niemand. Gelukkig is er al veel geld gedoneerd!

 • Reply Bianca 28 augustus 2014 at 17:55

  Ik zie dat je 500 volgers hebt, gefeliciteerd! 🙂

 • Reply Sarah 28 augustus 2014 at 18:11

  Gelukkig zit je toch nog bij een vriendin in de klas! Bij mij gebeurde dat ook eens. Zaten ál mijn vriendinnen bij elkaar in de klas, behalve ik. Zo stom! Die carpaccio ziet er echt super delicious uit! xoxo

  • Reply Denise van Kalmthout 28 augustus 2014 at 20:50

   Ah super stom inderdaad! Heeeerlijk he, ik heb er nu weer zin in haha!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 28 augustus 2014 at 18:48

  Leuk om te lezen! Dit soort artikeltjes blijven leuk!

 • Reply iThinkPink 28 augustus 2014 at 18:57

  Leuk artikel! Gefeliciteerd met de 500 volgers 🙂

 • Reply Lotje - Beautybylj 28 augustus 2014 at 19:07

  Wauw gaaf 500 volgers, gefeliciteerd! XOXO

 • Reply Anita 28 augustus 2014 at 20:09

  Erg leuk artikel en proost op de 500 volgers! Carpaccio vind ik ook ZO lekker, best een goed idee om er gewoon aan toe te geven 🙂 Ik probeer dan telkens iets anders, maar diep van binnen wil ik alleen maar die carpaccio haha. Ideetjes voor je verjaardag wishlist:
  – Cadeaubonnen van Etos/Kruidvat
  – Tegoedbon van een ijssalon (maar nu ik dit typ bedenk ik me dat de ijssalons dicht zijn tegen de tijd dat je jarig bent)
  – 'Losse' thee in weckpotjes met filterzakjes en een schepje
  – Stempels en tape van de Hema (weet niet of je dat leuk vindt)
  – Het boekje Q&A a Day (elke dag een vraag beantwoorden, vijf jaar lang)
  – Kruidenplantjes
  – Het receptenboek 70 groene smoothies (omdat je over smoothies schijft)
  Misschien heb je er wat aan!
  X

  • Reply Denise van Kalmthout 28 augustus 2014 at 20:51

   Wauw, wat een lieve reactie! Onwijs bedankt voor al je verjaardagstips. Super leuke dingen staan er tussen! <3

 • Reply withlovefroms 28 augustus 2014 at 21:26

  Proficiat Denis met je volgers!
  Ik heb nog nooit carpaccio gegeten, maar het ziet er wel super lekker uit!!
  Liefs xx

 • Reply Jill Van Dooren 28 augustus 2014 at 21:31

  Carpacciooooooooooooooooo aaah krijg direct weer honger haha! Gefeliciteerd met je 500 volgers, fantastisch! (Met die challenge van facebook ben ik het trouwens zeer met je eens)

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 29 augustus 2014 at 06:45

  Heel leuk artikel weer! Snel je dingen voor je studie regelen dan 😉

 • Reply Sunlight Dream 29 augustus 2014 at 19:15

  Wauw, 500 volgers! Gefeliciteerd! Hoop dat je verkoudheid nu helemaal over is, bij mij is ie gisteren goed komen opzetten -.- lekker nu het nieuwe studiejaar gaat beginnen…

 • Reply Denise van Kalmthout 29 augustus 2014 at 21:11

  Hihi dankjewel! Inderdaad, heerlijk getimed.. not!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten