Geen categorie

Winnen! €50,- shoptegoed bij Sans-online

15 oktober 2014
Let’s win! Mijn blog bestaat 18 oktober eindelijk een half jaar én de Bloglovin’ teller stond een paar dagen geleden maar liefst op 600 volgers: reden voor een gave giveaway! Ik bestel vaak dameskleding bij Sans-Online en kreeg de kans om één van jullie te verassen met €50,- shoptegoed. Zo hebben ze heerlijke fluffy jassen, heerlijke wollen vesten en mooie leren riemen. Kijk mee hoe je kans maakt!

Wie houdt er eigenlijk niet van shoppen? Bij Sans-online heb je de keuze uit ontzettend veel verschillende items. Zelf bestelde ik er laatst nog een gave blazer en inmiddels hebben ze weer een leuke nieuwe najaarscollectie in het assortiment. Wie weet kun jij straks voor €50 euro wat leuke items uitzoeken!

Wat moet je doen?
♡ Volg mijn blog op Bloglovin’ en like dit artikel (https://www.bloglovin.com/blog/12145513)
♡ Volg Beauty By Denies op Facebook (www.facebook.com/beautybydenies)
♡ Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres zodat ik je kan bereiken wanneer je de winnaar bent
Wat mag je doen?
♡ Volg mij op Twitter (@Denise__xxx) +1
♡ Volg mij op Instagram (@beautybydenies) +1
De winnares ontvangt op 24 oktober een persoonlijk mailtje. Wanneer er binnen drie dagen niet gereageerd is, kies ik automatisch een andere winnares. Succes!

You Might Also Like

55 Comments

 • Reply Dagmar Valerie 15 oktober 2014 at 05:45

  Van harte met de 600 volgers, echt te gek dat je blog zo snel groeit <3 Wauw wat een heerlijke winactie! Ik doe er graag aan mee en volgde je natuurlijk al <3 Heel veel succes iedereen, enjoy!

 • Reply Nicole 15 oktober 2014 at 06:24

  Wauw 600 volgers, dat is echt veel! Gefeliciteerd.. je verdient het! Ik volgde je al op twitter, maar nu ook via de andere kanalen! Kon mn email adres niet invullen dus bij deze: nicole [@] meisje – eigenwijsje [.nl]

 • Reply Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 15 oktober 2014 at 06:24

  Congrats! Goed bezig. Hard work is paying off.

 • Reply Esther 15 oktober 2014 at 06:27

  Gefeliciteerd met het mooie aantal volgers, wauw! Aaaah, deze winactie laat ik niet aan me voorbij gaan. Ik volgde je al op bloglovin en heb even het artikel + je Facebook pagina geliked. En nu ….duimen! (:

 • Reply Valerie 15 oktober 2014 at 06:36

  Wauw, gefeliciteerd Denise! Wat gaat het allemaal snel, he? Je bent onwijs goed bezig en verdient dit ook echt! Keep it going 🙂 En natuurlijk doe ik mee met deze leuke winactie! M'n e-mail is: valerie_denridder@live.nl
  Liefs

 • Reply Kim 15 oktober 2014 at 06:46

  Super gaaf, gefeliciteerd met de 600 volgers! Ik doe graag mee met de winactie. 😀 (mail: hetbeautyarchief@hotmail.com)

 • Reply Nynke Boer 15 oktober 2014 at 06:53

  Gefeliciteerd hoor! Ik volg je via bloglovin en FB. Ik heb afgelopen zomer veel jurkjes en een jasje gekocht bij sans-online, een hele fijne shop.

 • Reply Denise blogbydeslie 15 oktober 2014 at 07:12

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Ik heb alle stappen volbracht en volgde je al op insta en twitter. Zou zo gaaf zijn, ik hou van Sans 🙂

 • Reply Marijn 15 oktober 2014 at 07:14

  Wat leuk! Ik heb alles wat moet gedaan! Meidenblogs@outlook.com

 • Reply Priscilla Dijkman 15 oktober 2014 at 07:15

  Super, gefeliciteerd!
  Ik doe mee 🙂 ik volg je werkelijk al overal haha ook via Twitter en instagram!
  Priscilladij@hotmail.com
  Succes iedereen!!

 • Reply Lincy 15 oktober 2014 at 07:27

  Gefeliciteerd! Natuurlijk doe ik mee! lincyvv@hotmail.com

 • Reply Kimsbloglife 15 oktober 2014 at 07:42

  Wauw, zo leuk! Ik kan bijna niet geloven dat je blog op zo'n korte tijd zo groot geworden is! Daar mag je zo fier op zijn! Ik heb al een heleboel leuke items op het oog bij sans-online, dus ik doe graag mee! Ik ga je nog volgen op twitter en facebook en je bericht liken op bloglovin', de rest deed ik al! 🙂

 • Reply Marloes 15 oktober 2014 at 07:51

  Wat een gave winactie lieve Denise! En wat ga je lekker hard met je leuke blog. Je doet het top! Ik doe ook graag mee met deze te gekke winactie! Leuke items heb je samengesteld!

 • Reply Dionne Knooren 15 oktober 2014 at 07:52

  Aaah! Dit vind ik ook wel een leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik volg je al overal.
  Diolifestyle@gmail.com

 • Reply Sarah 15 oktober 2014 at 08:27

  Proficiat! 600 volgers, wat goed! Ik vind dit echt een super fantastische winactie, ik ben gek op fluffy vesten, dus ik doe graag mee 🙂

 • Reply Jonne 15 oktober 2014 at 08:44

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik heb alles gedaan wat moest en ik volg je ook op instagram (jonnesworld) en nu maar hopen! succes iedereen.
  liefs.
  Jonne

 • Reply Jonne 15 oktober 2014 at 08:44

  oh mijn email is jonnesworld@gmail.com 🙂

 • Reply Daphne G 15 oktober 2014 at 09:04

  Ik volgde je echt overal al op, haha! Ik doe dus zeker mee 🙂 Mijn e-mailadres is daphne_goorden@live.nl

 • Reply Dianne Overbeeke 15 oktober 2014 at 09:34

  Echt een superleuke winactie en ik wil zeker kans maken! Een paar nieuwe items in mijn garderobe kan ik wel gebruiken!! Ik volg je overal en ook via Twitter & Instagram. Mijn e-mail is info@dambitious.nl!

 • Reply Pilsiee 15 oktober 2014 at 09:56

  Wat een supergave actie zeg!!:):) Ik maak heel graag een kansje, dat koop ik een lekkere warme trui.. Brrrrrrr wat is het koud hihi…. Ik volg je natuurlijk op facebook en bloglovin! Groetjes van ilse

 • Reply Dominique Arink 15 oktober 2014 at 11:21

  Gefeliciteerd met je 600 volgers!
  Ik kan zeker nog wel wat winterkleding gebruiken dus ik doe heel graag mee met deze winactie 🙂
  Ik heb de verplichte stappen gedaan

 • Reply wellnewss 15 oktober 2014 at 11:30

  Van harte gefeliciteerd met je 600 volgers! Een super leuke winactie waar ik graag aan mee zou willen doen. Ik heb alleen geen fb meer om privé redenen:( verder volg ik je op bloglovin, instagram en zal je ook even pop Twitter zoeken. Hopelijk maak ik alsnog een klein beetje kans. Iedereen die mee doet: succes! Xx Laura

 • Reply Mayara Esther 15 oktober 2014 at 11:52

  Ooh super gaaf met het behalen van je 600 bezoekers (inmiddels 645) en met je blog verjaardag die steeds dichterbij komt. Ik heb netjes alle moet en mag gedeeltes gedaan. En mijn e-mail is info@mayaraesther.nl <3

 • Reply nynkeslifestyle 15 oktober 2014 at 12:01

  Gefeliciteerd met de 600 volgers, je verdient het!❤
  Ik doe mee met de winactie, mijn e-mail is nynke4@hotmail.nl.
  Liefs

 • Reply Anita te Gussinklo 15 oktober 2014 at 13:26

  Van harte Gefeliciteerd met deze mijlpaal.
  Ik loot graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook & Twitter
  anita71@caiway.net

 • Reply Nortfhlix NL 15 oktober 2014 at 13:27

  Ik kan helaas niet meedoen, want ik heb geen FaceBook.
  Vond het super leuk dat je ook een comment achterliet op mijn blog.
  Vind het heel knap hoe jij in betrekkelijk korte tijd je blog zo groot hebt gemaakt.

 • Reply Marloes Meeusen 15 oktober 2014 at 13:30

  Hoe leuk! Ik wil altijd shoptegoed van Sans Online winnen!

  glamourmoes@gmail.com

  Volg je via Bloglovin, bericht geliked, Facebookpagina like ik al en ik volg je via Instagram.

 • Reply Sarah 15 oktober 2014 at 13:44

  Wauw, 600 alweer, gefeliciteerd! Maar je hebt het verdiend hoor, je hebt echt een leuke blog! En een super leuke winactie, dus ik doe graag mee! Op instagram en blogloving volgde ik je natuurlijk al, ik heb je bericht en fb nu ook geliked! 😀

 • Reply Hetlevenvaneenvanderpoorten 15 oktober 2014 at 14:40

  Wow 600 volgers en ze komen er nog altijd bij! Ik gun het je echt. Ik volg je al lange tijd op bloglovin en heb dit artikel een hartje gegeven. Tevens volg ik je ook nog op Facebook, instagram (vanderpoortenellen) en twitter (Evanderpoorten)! Ik doe graag mee 🙂 xxx

 • Reply Cindy 15 oktober 2014 at 14:46

  Wauw! Gefeliciteerd met zoveel volgers, je verdient het ook helemaal! Natuurlijk doe ik mee met deze gave winactie! Ga zo door, je hebt een hele leuke blog! Liefs (sunshinecin@hotmail.com)

 • Reply DinyG 15 oktober 2014 at 15:08

  Deze prijs winnen of vinden in je brievenbus,maakt het thuis komen van werk extra knus!
  Facebook onder: Diny Gijsberts
  Bloglovin nr. 30 onder; Dinie Gijsberts
  Twitter nr. 40 en 62 onder: Dinie Gijsberts
  Google+ onder: Diny Gijsberts
  Instagram onder: momzymom
  Pinterest onder; DinyG
  diny.gijsberts@tele2.nl

 • Reply Mariëlle M. 15 oktober 2014 at 15:18

  Jeetje wat ga jij onwijs hard zeg, mijn bloglovin blijft achter haha. Ik sla deze winactie over omdat ik net wat heb mogen uitzoeken bij de webshop. Dus dan gun ik het de andere dames 🙂

 • Reply Melissa 15 oktober 2014 at 16:17

  Wauw, gefeliciteerd! Erg leuke winactie ook, ik doe graag mee en heb alles gedaan (ook de extra stappen).
  x

 • Reply Denise du Pont 15 oktober 2014 at 16:44

  Ik volg je overal al en ik heb het bericht geliked! 😉 Nu maar duimen!!
  info@nizzylikes.com

 • Reply Marlayne Vermeulen 15 oktober 2014 at 17:15

  Ik doe mee! Ik volg je op bloglovin' en ik heb dit artikel en je facebookpagina geliked. Mijn emailadres is bymarlayne@outlook.com

 • Reply Twitter @danielle_1974 15 oktober 2014 at 18:59

  WAANZINNIG leuke actie!! Wat lijkt het mij heerlijk te shoppen bij Sans Online! Like 35 op dit artikel op Bloglovin was de mijne. Ik maak heel graag kans! #duimen

  Liefs,
  Danielle Noord

 • Reply Globe Love 15 oktober 2014 at 19:08

  Gefeliciteeeerd, zoveel volgers in een best wel korte tijd! & deze winactie .. wauw! ik doe mee! 🙂
  Ik volgde je overal al, mijn emailadres is globelove92@gmail.com
  Liefs Ryanne

 • Reply Window On My Wardrobe 15 oktober 2014 at 19:30

  En hele dikke proficiat meid! Ik doe heel graag mee en volg je overal!
  saraverjans [@] hotmail.com

  X Sara

 • Reply Lovely Lonnie 15 oktober 2014 at 21:02

  Ik zou heel graag mee willen doen maar ik heb geen Facebook. Maar evengoed ik volgde je al wel via Bloglovin, Twitter en Instagram. Ik wens iedereen heel veel succes!

 • Reply Saraya Callewaert 15 oktober 2014 at 21:55

  Gefeliciteerd 🙂
  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee!
  Ik volgde je al op fb & Bloglovin & op instagram, maar niet op twitter dus heb ik dat meteen gedaan 🙂
  Callewaertsaraya@gmail.com
  X

 • Reply Laura Steenks 16 oktober 2014 at 04:14

  Goede redenen voor een winactie en wat is ie leuk! Ik die graag mee en heb alles gedaan wat moet én mag. Mail: lifebeautystyle12@gmail.com

 • Reply melissa1984 16 oktober 2014 at 07:43

  Gefeliciteerd!!! Wat een leuke winactie; ik doe graag mee. Ik volg je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Reply Marleen Manders 16 oktober 2014 at 11:32

  Gefeliciteerd! Je mag echt heeel erg trots zijn op je prestaties. Ik doe graag mee aan de winactie! Ik heb alles gedaan, ook wat je mag doen. Mijn email adres is mw.manders@hotmail.com

 • Reply Annelies DP 16 oktober 2014 at 12:20

  Ik doe graag mee, heb alles gedaan + ook de twee extra kansen 🙂 annelies.dp@hotmail.com

  Liefs, Annelies

 • Reply beautylisz.com 16 oktober 2014 at 13:07

  Wat een leuke winactie! En gefeliciteerd met je 600 volgers 🙂
  Ik doe graag mee, heb alle stappen gedaan. Spannend!!
  meliszbesteman@gmail.com

 • Reply Beautydiarynl 16 oktober 2014 at 13:30

  Gefeliciteerd met je volgers!
  Ik doe mee, heb alles gedaan. Ik volgde je al op instagram en bloglovin' & nu ook op twitter en facebook! 😀
  X
  beautydiarynl@hotmail.com

 • Reply Alexa Op 't Land 16 oktober 2014 at 13:43

  Heel erg leuk en wat tof om te zien dat je blog zo is gegroeid in een half jaar tijd ik ben op weg naar de 500! Maar ben er nog niet helaas. Ik doe heel graag mee aan deze leuke win actie mijn mail als ik heb gewonnen (duimen) is info@alexaslovelyworld.nl

 • Reply Florence Wijnen 16 oktober 2014 at 19:47

  Oh ik doe graag mee! Ik heb alle stappen voltooid onder de naam Florence Wijnen 🙂 Mijn e-mailadres is florence.wijnen@hotmail.com x

 • Reply Zoë Louwerse 19 oktober 2014 at 09:27

  ik doe mee!
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

 • Reply nogeenboek 19 oktober 2014 at 12:56

  Gefeliciteerd!
  Ik heb alles gedaan 🙂

  Liefs,
  Lise (lise_wolters@hotmail.com)

 • Reply Anna 19 oktober 2014 at 18:49

  Van harte gefeliciteerd met je halfjarig blogbestaan en je volgers! Hopelijk mogen we nog lang van je leuke artikelen genieten 🙂 Ik doe heel graag mee met de winactie. Ik heb alles gedaan behalve Twitter. Mijn e-mail: annajirina@hotmail.nl X

 • Reply Tatiana 23 oktober 2014 at 18:24

  Wat super leuk zeg zoveel volgers in een relatief korte tijd, ik hoop dat ik dat ook gauw mag krijgen. Natuurlijk doe ik me aan de actie en wens ik iedereen succes.

 • Reply Mira Ennen 24 oktober 2014 at 13:30

  Ik volgde je al en doe graag mee! mira_ennen@hotmail.com

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten