Lifestyle

5 grote favorieten van dit moment #2

21 juli 2017

In maart verscheen mijn eerste artikel met favorieten, maar inmiddels zijn er weer een aantal dingen bijgekomen op dit lijstje die ik graag met jullie wil delen. Ik test vaak producten waar ik ontzettend tevreden over ben, maar deze zijn vaak net iets te klein om een heel artikel over te schrijven. Daarnaast vind ik het heerlijk om gerechten, reizen of andere momenten te delen door middel van een groot favorieten artikel. Vandaag dus vijf(!) grote favorieten op dit moment, variërend van gezond ijs tot mijn nieuwe appartement (met foto’s!). Kijk je met me mee?

Favoriete gezonde snack – Koupe ijs
Toen ik een tijdje geleden een bericht langs zag komen over ijs eten en toch gezond bezig zijn MOEST ik dit nieuwe merk natuurlijk proberen, dat begrijp je. En dus zorgde ik ervoor dat er vier bakjes binnen no time bij mij binnen stonden, van alle smaken één. Clever Chocolate, Smart Strawberry, Victorious Vanilla en Brilliant Banana. Alleen deze namen zorgen bij mij al voor een heerlijk gevoel, haha.

Het ijs van Koupe bevat trouwens 40% minder calorieën, 70% minder suiker en 3 keer zoveel eiwitten in vergelijking met ‘gewoon’ ijs. Sounds good! En zo ging ik dus vrij enthousiast aan de slag met het verplicht testen van alle smaken. Eindoordeel? SUPER lekker, echt waar. Vooral Clever Chocolate is ongelofelijk lekker en smaakt eigenlijk net zo lekker als ‘normaal’ ijs, ik proef hier niets anders aan. Ook de smaken banaan en vanille zijn mega aanraders, het aardbeienijs eindigt bij mij toch wel echt op de laatste plek. Hierbij proef ik wel iets van een raar nasmaakje, dus deze zou ik de volgende keer toch inruilen voor een lekkere chocolade variant. En mocht je benieuwd zijn: dit ijs van Koupe is gewoon verkrijgbaar bij Jumbo en Dirk voor €4,99 (500ml). Een flinke bak ijs, lekker en ook nog eens een stuk gezonder. Hier word ik héél blij van 🙂

Favoriete plaats – Ons nieuwe appartement
Wiehoe, eindelijk kan ik jullie een duidelijkere foto van ons nieuwe appartement laten zien. Er zit al flink wat vooruitgang in, toch? Jullie zien op deze foto trouwens de gloednieuwe bank die we gewonnen hebben (hierover lees je meer in dit artikel!), en we zijn er echt heel erg blij mee. Hij is mooi, ligt súper lekker en we hadden hem ook uit kunnen kiezen als we hem niet gewonnen zouden hebben. Precies onze smaak, zo lucky! Op de grote eetkamertafel staan nu trouwens twee grote vazen met bloemen, dat zorgt toch voor iets meer sfeer. En verder zijn we nu druk aan het zoeken naar de perfecte hanglampen voor boven de eettafel. Het is alvast een kleine sneak peek, want het is nog LANG niet af, maar we zijn in ieder geval al heel blij met ons eigen stekkie. Nu is het tijd om alle decoratie items aan te schaffen om het geheel nog een beetje warmer en gezelliger te maken!

Favoriete moment – GRADUATED!
Natuurlijk kan het moment dat ik ein-de-lijk afgestudeerd was niet ontbreken in dit favorieten artikel. Ik denk dat het toch wel mijn grootste mijlpaal tot nu toe is: eindelijk mijn diploma in the pocket! In dit artikel (klik!) vertel ik jullie meer over mijn hele afstudeerproces, want het heeft zeker bloed, zweet en heel wat tranen gekost. Blegh. Gelukkig ben ik er helemaal vanaf en heb ik vanaf nu tijd om te relaxen en mezelf bezig te houden met dingen die ik heel graag doe. Zoals bloggen! Ik ben in ieder geval weer lekker in die blogflow en heb zin om weer mooie artikelen voor jullie te maken. Wat zouden jullie graag nog willen zien?

Favoriete make-up producten – Sleek
Afgelopen week vielen er toevallig twee perspakketjes van het make-upmerk Sleek op de deurmat. Heel vroeger gebruikte ik altijd een concealer en een blush van Sleek, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het merk verder helemaal voorbij liep. Gek eigenlijk, want ik ben ontzettend tevreden over de producten die ik nu dus ontvangen heb. Zo ontving ik eergisteren de Sleek Brow Intensity, vers van de pers dus. Dit product bevat eigenlijk twee producten: een wenkbrauwgel (verkrijgbaar in verschillende kleuren!) met spons applicator en een borsteltje en aan de andere kant een MEGA mooie highlighter om onder de wenkbrauw aan te brengen. Super handig dat deze twee producten nu in één verpakt zijn.

En daarnaast natuurlijk het highlighter palette dat ik ook al in mijn Photo Diary voorbij liet komen. Deze bevat vier verschillende highlighters, inclusief een spiegel en een mini penseel. De highlighters zijn geschikt voor op de jukbeenderen, de bovenlip, de binnenkant van de ogen en op de neusbrug. En allemaal super pretty!

Favoriete gevoel – Gezelligheid met fijne mensen
En last but not least wil ik toch echt mijn lieve vriendinnen (en Joost!) nog even in het zonnetje zetten. Af en toe is er gewoon niets fijners dan even lekker ontspannen met de aanwezigheid van fijne mensen. Vooral de afgelopen periode is voor mij redelijk stressvol geweest door mijn scriptie en de verhuizing, maar gelukkig heb ik daarnaast nog veel leuke dingen kunnen doen en dat maakt me blij. Een spontaan bezoekje aan het concert van Guus, gezellig uiteten met Joost, drankjes en dansjes met vriendinnen en een heerlijke dag op het strand. Allemaal momenten die ik zo weer over zou willen doen 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Maaike 21 juli 2017 at 10:19

  Ik vind het altijd leuk om zo’n artikel te lezen met allemaal favorieten er in! En jullie appartementje ziet er al zo TOF uit zeg, wauw!
  Maaike plaatste onlangs…En dan ben je afgestudeerd én heb je een fulltime baanMy Profile

  • Reply Denise 21 juli 2017 at 19:10

   Wat lieeeef, super leuk om te horen 🙂

 • Reply Linda 21 juli 2017 at 11:13

  Wat een fijn appartement en het Palette van Sleek vind ik ook prachtig <3
  Linda plaatste onlangs…Zo maak en bewerk ik mijn mooiste foto’s | Fotografie tipsMy Profile

 • Reply Malou | Blonde Blossom 21 juli 2017 at 13:24

  Wat een heerlijk vrolijk artikel dit! Jullie appartement ziet er op die ene foto al echt prachtig uit, ik ben benieuwd hoe het is als het helemaal af is. En wat een mooie producten van Sleek zeg, wauw! Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…Recept | Eetbare bloemen in een glazen bolMy Profile

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 21 juli 2017 at 14:58

  Leuke foto van jullie appartement! De bank met dat schapenvachtje vind ik echt tof! En lief dat je je vriendinnen en Joost even in het zonnetje zet.

 • Reply Lindsey Beljaars 21 juli 2017 at 15:05

  Wat een super leuk artikel!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…L’Oréal Miss Baby Roll Mega Volume MascaraMy Profile

 • Reply Justine 21 juli 2017 at 18:01

  Kon ook niet anders dan dat deze post vol happy en leuke dingen stond, haha. <3<3
  Justine plaatste onlangs…Welkom in.. Perth! (tag)My Profile

  • Reply Denise 21 juli 2017 at 19:14

   Mis jouuuuu Jus!!!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten