Geen categorie

Artdeco – Hydra Lip Booster

21 oktober 2014
Al een tijdje ben ik op de hoogte van het cosmeticamerk Artdeco en al hun bijbehorende producten, variërend van wenkbrauwgel tot prachtige lipsticks. Ik ontving deze Hydra Lip Booster in een wel heel speciale kleur – paars! – en testte hem uitgebreid voor jullie. Het is ten slotte al weer herfst, tijd voor donkere lipkleuren! Benieuwd wat ik van dit product vind? Kijk mee!

De lip booster van Artdeco is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van licht roze tot donker bruin. Vandaag review ik een kleurtje – 45 Plum – wat ik eigenlijk nog niet eerder in m’n stash gehad heb: paars! Alhoewel ik dit zelf niet snel zou pakken, was ik toch ontzettend nieuwsgierig geworden. De simpele maar nette verpakking sprak me in ieder geval meteen aan. Het ziet er erg verzorgd uit.
De lipgloss bevat 6ml, wat eigenlijk de standaard maat is bij ieder cosmeticamerk. Nu het herfst is probeer ik weer heel wat te experimenteren met lip kleuren en dat gaat met deze donkerpaarse tint zeker lukken. 
De lipgloss heeft een boostend effect en voorziet de lippen van vocht waardoor de rimpeltjes als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. Artdeco belooft volle, sensuele lippen met een vleugje kleur en een prachtige glans.

De paarse kleur is makkelijk aan te brengen met een standaard applicator. Ik merk wel dat de lipgloss wat dikkig is, waardoor je al snel te veel aanbrengt. De kleur op de swatch ziet er eigenlijk hetzelfde uit als in de verpakking, een licht paarse tint. Ik ben benieuwd hoe het er op m’n lippen uit gaat zien!

Ondanks dat de paarse kleur vrijwel helemaal wegvalt, ben ik toch in onder de indruk van deze gloss. En hoe! Ik vind het een prachtig, subtiel kleurtje en het geeft je dagelijkse make-up gewoon nét even die boost. De lipgloss plakt niet – wat voor mij echt een must is! – en heeft ook geen vervelende chemische geur. Natuurlijk hoor je mij over de prijs ook niet klagen, voor maar 9,95 euro heb je al zo’n prachtige lipgloss in je stash. Absoluut een aanrader wanneer je een subtiel kleurtje op je lippen nodig hebt.
Artdeco Hydra Lip Booster €9,95 euro – te koop bij Douglas

You Might Also Like

54 Comments

 • Reply Esther 21 oktober 2014 at 04:41

  Wat fijn dat de lipgloss niet plakt, zeker erg belangrijk! Ookal vind ik de kleur uiteindelijk niet echt op paars lijken, vind ik hem wel erg mooi!

 • Reply Lovely Lonnie 21 oktober 2014 at 05:01

  Ik hou ook niet van lipgloss die plakken. Ik vind pigment te licht voor mij. Bij jouw staat het mooi en natuurlijk.

 • Reply Petra 21 oktober 2014 at 07:03

  Zelf ben ik niet zo een lipgloss vrouwtje, maar ben wel behoorlijk onder de indruk van de Art deco producten….

 • Reply Anne Solveig 21 oktober 2014 at 07:20

  Niet helemaal mijn ding. Maar ik houd gewoon niet van lipgloss! Mooie review 🙂

 • Reply withlovefromS 21 oktober 2014 at 07:26

  Ik had het product iets paarser verwacht op je lippen, maar het is zo ook best mooi!

 • Reply Bianca | Glamorous Lifestyle 21 oktober 2014 at 07:57

  Hij staat je erg mooi! Niet de donker en glimt mooi!

 • Reply Milou S 21 oktober 2014 at 08:37

  Ik heb dit product ook aangeschaft maar nog niet geprobeerd. Heel benieuwd:-) Leuke review!

 • Reply Nicky 21 oktober 2014 at 08:42

  Het is zeker een pluspunt dat het niet plakt. Het is een mooi tintje en ondanks dat ik het wat intenser had verwacht vind ik het wel mooi bij je staan.

 • Reply Beautyjuf 21 oktober 2014 at 09:13

  De verpakking doet mij denken aan de oude verpakkingen van Rituals. Die waren voorheen ook langwerpig, maar inmiddels rond van vorm. Ik had de kleur ietwat donkerder verwacht op je lippen. Al vind ik de glans echt heel erg mooi!

 • Reply Justine A 21 oktober 2014 at 09:20

  Ik had verwacht dat ik m niet zo mooi zou vinden (Swatch) maar op je lippen ziet het er erg mooi uit!

 • Reply Mariëlle M. 21 oktober 2014 at 09:22

  Hij plakt niet !? Super goed! Ik houd alleen meer van opvallend!

 • Reply Mirne 21 oktober 2014 at 09:22

  Dat die niet plakt is fijn, maar verder vind ik de kleur gewoon nog niet zo fijn.

 • Reply Michaela 21 oktober 2014 at 09:36

  Ik vind Artdeco glossjes ook heel fijn omdat ze niet plakken!

 • Reply Marloes 21 oktober 2014 at 09:49

  Fijn dat de gloss niet plakt! Super! Dat is wat ik altijd zoek bij een gloss! Op je lippen ziet ie er ook erg mooi uit!

 • Reply Linda 21 oktober 2014 at 09:54

  Ondanks dat hij licht uit valt, vind ik hem erg mooi. Hij staat je goed! 🙂

 • Reply Alexa Op 't Land 21 oktober 2014 at 09:54

  Hij is wel mooi alleen ben niet zo'n lipgloss fan!

 • Reply Desiree 21 oktober 2014 at 11:29

  Ik ben geen fan van lipgloss..geef mij maar een mooie lipstick. Je maakt erg mooie foto's! Wauw!

 • Reply Evelien 21 oktober 2014 at 13:38

  Mooie kleur, ook al zie je van het paarse weinig terug. Plakkerige lipgloss vind ik vreselijk, dus fijn dat ie niet plakt!

 • Reply Valerie | More Than Squats 21 oktober 2014 at 13:40

  Dit vind ik erg mooi voor dagelijks gebruik!

 • Reply Mayara Esther 21 oktober 2014 at 13:49

  Ik ben al bekend met ArtDeco en deze lipgloss lijkt me weer een geslaagde make-up item. Voor die prijs hoor je mij ook niet klagen (in vergelijking met wat je terug krijgt).

 • Reply Anna 21 oktober 2014 at 15:24

  Hij is echt heel mooi en subtiel! Maar ik houd persoonlijk wel van meer kleur en minder gloss. X

 • Reply Nortfhlix NL 21 oktober 2014 at 18:13

  Ik ken dit merk pas sindskort.
  Deze spreekt mij niet aan, want ik wil wat meer kleur.
  Wel fijn dat hij niet plakt, want dat vind ik ook absoluut niet fijn.

 • Reply Emily 21 oktober 2014 at 19:16

  Ziet er een mooi kleurtje uit, hoewel ik meer pigmentatie verwacht had. Zelf ben ik niet bepaald een fan van lipgloss maar omdat deze niet plakt is het sowieso wel al een pak beter!

  • Reply Denise van Kalmthout 21 oktober 2014 at 23:15

   Precies Emily! Aan het pigment konden ze inderdaad nog wel iets veranderen!

 • Reply Julia 21 oktober 2014 at 19:19

  echt een mooie lipgloss 🙂

  xx

 • Reply Anouk 21 oktober 2014 at 19:46

  Wat een mooi subtiel kleurtje <3! Ik wil ook nog erg graag eens iets van Artdeco proberen!

 • Reply Manon Boerakker 21 oktober 2014 at 20:02

  Ik had hem iets donkerder verwacht maar vind het een mooi subtiel kleurtje

 • Reply Saraya Callewaert 21 oktober 2014 at 21:26

  Mooi subtiel kleurtje 🙂
  Staat je erg mooi!
  X

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 22 oktober 2014 at 14:14

  Jammer dat het zo`n licht kleurtje blijkt te zijn.. Niks voor mij!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten