Beauty

Davines Oi Absolute Beautifying haarverzorging

5 januari 2017

Misschien ken je het merk Davines wel van verschillende kappers waar je bent geweest, ze hebben namelijk ontzettend goede producten om je haren optimaal mee te verzorgen. Naast ons gezicht en lichaam vergeten we het haar wel eens mee te nemen in deze dagelijkse routine, maar vandaag test ik drie luxe producten uit de Davines Oi lijn die ook het haar weer een boost zouden moeten geven. Kijk je met me mee?

Ik ontving een luxe box met de drie bestsellers van de speciale Oi lijn van Davines: een shampoo, conditioner en de bijzondere All In One Milk. Uiteraard allemaal geschikt voor het oppeppen van het haar (voor alle haartypes!) én nu in een nieuw jasje. Het kan namelijk zijn dat je deze producten al eens voorbij hebt zien komen, maar Davines besloot alle producten ook nog een nieuwe look te geven. Transparante verpakkingen, pikzwarte stickers en een sierlijk logo, heel stijlvol in ieder geval. Love it!

Allereerst wat informatie over de Oi lijn van Davines, de producten zijn namelijk gemaakt met een speciale roucou olie, die zijn oorsprong kent uit het Amazone gebied en dat een herstructurerende werking op het haar heeft. Ook is deze olie gecombineerd met andere speciale ingrediënten waardoor er snelle én zichtbare resultaten te zien zijn. Altijd fijn! Ik ben in ieder geval reuze benieuwd naar deze producten, nog nooit eerder heb ik een product van Davines gebruikt. De verpakkingen zien er in ieder geval mega luxe uit, dat belooft wat!

Oi Shampoo – €21,20 euro

De shampoo, voor mij het belangrijkste product uit de box aangezien ik bijna dagelijks mijn haren was. Heel slecht (ik weet het), maar ik vind het heerlijk om met een warme douche wakker te worden en de geur van gewassen haren maakt me véél te blij. De geur van een shampoo is voor mij dan ook een belangrijk punt, wanneer ik het niet lekker vind ruiken gebruik ik het niet. Zo simpel is het. Tijdens het testen van deze shampoo merkte ik meteen dat de geur best heftig is. Je moet ervan houden, het ruikt heel bijzonder en komt op mij ook meteen over als erg luxe. De substantie is goed stevig, net niet transparant en er komt lekker veel schuim vrij wanneer je daadwerkelijk je haren wast. Sowieso een pluspunt, want shampoo die niet schuimt vind ik ver-schrik-ke-lijk. Wel is de opening van de fles wat groot, waardoor je snel iets te veel gebruikt. Jammer, want voor een fles shampoo van 280 ml is 21,20 euro best aan de prijs. Mijn haar is in ieder geval ontzettend zacht na gebruik, voelt schoon aan en de geur is zelfs na een hele dag werken nog goed te ruiken.

Oi Conditioner – €24,95 euro

En dan de conditioner uit de Oi lijn van Davines, voor mij een product dat héél belangrijk is na het wassen van m’n haren. Ik weet niet hoe het komt, maar wanneer ik geen conditioner gebruik ben ik zeker tien minuten bezig met het doorkammen van m’n haar. Een echte musthave dus. Deze Oi conditioner ruikt precies hetzelfde als de shampoo (fijn!) en heeft een vrij dikke substantie, het doet me eigenlijk een beetje denken aan een haarmasker. Je kunt de grote pot opendraaien en met je vingers een beetje conditioner pakken, om deze vervolgens in je haren te verspreiden. Even laten intrekken en voilà, je bent sowieso verzekerd van de zachtste haren OOIT. Ik ben echt ontzettend fan van deze conditioner, hij voedt mijn haren, zorgt ervoor dat ze zacht zijn en glanzen en je hoeft maar een héél klein beetje te gebruiken.

Oi All In One Milk – €26,40 euro 

En dan de Oi All In One Milk, een rijke en voedende spray die ervoor moet zorgen dat het haar gaat glanzen, de klitten weghaalt, ervoor zorgt dat het nóg zachter wordt en ook nog volume geeft. Een hele waslijst, het klinkt in ieder geval als een soort wondermiddel. Wat me meteen opvalt is dat de melk inderdaad niet transparant is, maar echt een melkachtige substantie heeft. In het haar zie je hier overigens niks van terug, dus dat is fijn. Het ruikt ook weer exact naar dezelfde luxe geur als de shampoo en conditioner en is dan ook prima te gebruiken na het wassen van je haren. Ook beschermt het je haren tegen warmte van bijvoorbeeld een stijltang of föhn en zorgt het ervoor dat je je haren beter kunt stijlen. Ik heb het product nu een aantal keren getest en het zorgt er inderdaad voor dat mijn haren nog zachter werden. Wel heb ik snel last van vet haar, dus ik probeer zo weinig mogelijk verschillende middeltjes in mijn haren te smeren. Dit product werkt voor mij dan ook echt alleen maar in de punten, want omdat het redelijk gevoed is zal het haar ook sneller vet worden. Wel is het een stuk minder vet dan bijvoorbeeld olie, dus zeker aan te raden wanneer je vaak aan de slag gaat met een föhn of stijltang én geen last meer wilt hebben van haar dat pluist. Ik merk absoluut verschil, een dikke aanrader!

Kortom, ik begrijp helemaal waarom deze Oi lijn van Davines de bestseller is. Veel fijne producten met een unieke geur, die er samen voor zorgen dat je haar helemaal opgepept wordt. Naast deze drie producten bestaat de bestseller lijn van Davines ook nog uit een haarolie (ideaal wanneer je dik haar hebt), een body wash en een hand balm. Je kunt er dus ook je lichaam nog mee verwennen. De producten zijn redelijk prijzig, maar het zijn grote verpakkingen en ze zijn (met uitzondering van de shampoo) zuinig in gebruik. Mocht je dus op zoek zijn naar kwalitatief goede haarverzorging, dan kan ik je deze lijn zeker aanraden. De producten van Davines zijn bij verschillende kappers te koop en uiteraard online!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Femke 5 januari 2017 at 06:25

  De product zien er mooi uit en klinken ook nog eens goed. Vooral de conditioner klinkt veelbelovend.
  Femke plaatste onlangs…Review: Revolution make-upMy Profile

 • Reply Marloes 5 januari 2017 at 09:09

  Oh wauw, ze zien er mooi uit! Het lijken me ontzettend fijne producten en de conditioner ziet er erg goed uit!
  Marloes plaatste onlangs…Douglas Aquafocus Light-As-Air GezichtsmaskerMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 5 januari 2017 at 10:34

  Oh hele fijne review! Klinkt heel fijn 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Mijn Beautyfavorieten van 2016My Profile

 • Reply Sabine 5 januari 2017 at 13:35

  Lijkt me nice!! Super mooie foto’s ook 🙂
  Sabine plaatste onlangs…NYE L00KMy Profile

 • Reply Manon 5 januari 2017 at 16:31

  Klinkt goed! Davines staat ook altijd bij onze kappersalon waar ik altijd naartoe ga. Vond de haarspray wel erg fijn
  Manon plaatste onlangs…Ik ga een cruise maken naar….My Profile

 • Reply Malou | Blonde Blossom 5 januari 2017 at 19:54

  Wauw dit klinken als heerlijke producten! Ik ben erg benieuwd naar die melk, het klinkt inderdaad als een wondermiddel. En aangezien mijn haar ook snel vet wordt, is het fijn dat het geen olie is! Malou x

 • Reply Yara 7 januari 2017 at 15:24

  Ziet er goed en luxe uit!
  Liefs,
  Yara

 • Reply Laura 21 januari 2017 at 13:19

  Ben heel benieuwd naar deze producten! Heb er al veel over gehoord:)
  Laura plaatste onlangs…5x mijn favoriete interieur webshopsMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten