Persoonlijk

Hello August – Rondreizen door Vietnam

1 augustus 2016

Vandaag is het de eerste dag van de maand augustus en terwijl ik het idee heb dat de zomer eigenlijk nog moet beginnen, is ‘ie dus al bijna ten einde gekomen. Laten we vooral allemaal nog héél erg genieten van deze maand en (hopelijk) het lekkere warme Nederlandse zonnetje. De komende 31 dagen staan bij mij vooral in het teken van mijn rondreis door Vietnam en daarnaast heb ik ook nog vier(!) verjaardagen op de planning staan. Genoeg leuks te doen dus. Kijk je met me mee?

Verjaardagen en 21-boeken
Het lijkt wel of mijn halve familie en vriendinnengroep geboren is in augustus, ongelofelijk. En ik kan het nu ook gewoon online gooien aangezien het voor mijn 20-jarige vriendinnen geen verrassing meer is dat ze er een gaan krijgen: er moet gewerkt worden aan 21-boeken. Hard gewerkt geworden. Maar liefst drie goede vriendinnen van me zijn in augustus jarig en allemaal worden ze 21 jaar, werk aan de winkel dus. Daarnaast is Roos ook nog jarig (m’n jongste zusje!) en verdient ook zij uiteraard een leuk cadeau. Naast al die verjaardagen betekent dit natuurlijk ook dat er veel gefeest gaat worden. 21-diners, gezellige avonden met wijntjes en familie over de vloer. Ik heb er zin innnn!

Sporten, sporten, sporten
Daarnaast ben ik sinds twee weken echt bezig met veel bewegen en gezond(er) eten. Ik probeer nu minimaal drie keer in de week pilates te doen of een andere workout op een matje thuis en dat bevalt me eigenlijk hartstikke goed. Daarnaast ben ik afgelopen week ook voor het eerst de straat opgegaan om een rondje hard te lopen, met ENORME spierpijn als gevolg. Maar goed, het is voor een goed doel. Het mag allemaal wel iets strakker voordat ik in Vietnam in bikini paradeer en daarnaast is een betere conditie ook geen straf. Frisdrank laat ik voorlopig ook even staan (water met citroen is een prima vervanger) en sinds een week ontbijt ik iedere dag met yoghurt en cruesli. Veel beter voor m’n lichaam en gezonder dan helemaal niets en om 12 uur pas een eerste boterham… Even volhouden nu, maar het gaat me tot nu toe veel gemakkelijker af dan al mijn voorgaande pogingen. En het feit dat ik dit online gooi is ook weer een goede stok achter de deur, let’s do this!

De laatste maand zomervakantie
Augustus betekent daarnaast ook meteen de laatste maand zomervakantie. In september begin ik aan m’n vierde en laatste jaar van de opleiding HBO communicatie. Ik heb nog geen eindstage gevonden waar ik wil afstuderen, maar ik ben wel op zoek naar een redelijk groot bedrijf. DutchCowboys (waar ik in het derde jaar heb stage gelopen) is natuurlijk redelijk klein en heel intiem, dus ik wil ook het tegenovergestelde leren kennen. Tips zijn altijd welkom, ik heb namelijk geen idee waar ik moet beginnen met oriënteren. Maar goed, eigenlijk wil ik me hier in augustus ook nog helemaal niet mee bezig houden. Gelukkig hoef ik pas stage te lopen na een paar maanden, voor de start van het nieuwe schooljaar hoef ik dus eigenlijk niets meer te doen. Oja herschrijven… Dat is iets wat ik meteen maar even op mijn to-do list van vandaag zet. Zou toch knap lullig zijn wanneer ik dat vergeet en vervolgens niet kan afstuderen… Woops.

Rondreis door Vietnam
En dan de reis waar ik al bijna een half jaar naar uitkijk: Vietnam. Ik geloof dat ik het jullie al minimaal twintig keer verteld heb, maar ik heb er zo ongelofelijk veel zin in. Mocht je benieuwd zijn hoe mijn reis er precies uitziet, dan kun je dit artikel even lezen (klik!). Alle voorbereidingen zijn op dit moment eigenlijk al wel getroffen: het visum is geregeld, ik heb mijn zomeroutfits binnen en inmiddels al een paar films en docu’s gekeken. Het duurt alsnog even voordat we gaan, maar toch, iedere dag kijk ik toch stiekem even op internet naar de prachtige omgeving en de superdeluxe hotels waar we gaan verblijven. Jullie kunnen je ook alvast voorbereiden op een overload aan foto’s en artikelen vanuit Vietnam, mijn laptop en spiegelreflex camera gaan namelijk gewoon mee op reis. Can’t wait…. En mochten jullie dagelijks op de hoogte gehouden willen worden van mijn reis, dan kun je me uiteraard volgen op Instagram onder de naam @beautybydenies. Vind ik leuk!

Kortom, de maand augustus is voor mij een groot feestje. Veel verjaardagen, lekker knutselen en mezelf voorbereiden op een fantastische reis door Vietnam. In ieder geval, daar ga ik vanuit. Daarnaast probeer ik weer af en toe een artikel online te laten komen, ik heb het bloggen toch echt wel heel erg gemist. Achter de schermen ben ik bezig met hele toffe samenwerkingen die jullie waarschijnlijk nog wel voorbij zullen zien komen.. En wat zijn jouw plannen voor de maand augustus?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Birgit Roobol 1 augustus 2016 at 16:22

  Wat een héérlijk vooruitzicht! Geniet er van! XO
  Birgit Roobol plaatste onlangs…Party ProblemsMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 1 augustus 2016 at 16:44

  Aaah wat een top vooruitzicht zeg!! Geniet ervan x
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2016My Profile

  • Reply Denise 1 augustus 2016 at 16:46

   Gaat zeker lukken 😀

 • Reply Jonna@Burgertrutjes 1 augustus 2016 at 17:04

  Oh jaloers! Veel plezier!
  Jonna@Burgertrutjes plaatste onlangs…Short city break: Lissabon! Een dikke aanrader!My Profile

 • Reply Manon 1 augustus 2016 at 18:53

  Oh ik ben zo benieuwd hoe je het in vietnam gaat hebben
  Manon plaatste onlangs…Monster Beats Headset By Dre urBeatsMy Profile

 • Reply Lonneke 1 augustus 2016 at 18:57

  Wat onwijs gaaf dat je gaat rondreizen door Vietnam. Geniet en heel veel plezier!

 • Reply Maaike 1 augustus 2016 at 20:01

  Komend schooljaar wordt voor mij ook hét jaar dat ik af ga studeren en eigenlijk moet ik ook al beginnen met oriënteren voor een afstudeerstage. Wel spannend allemaal! En ook ik ben weer bezig met gezonder doen, zo wil ik nu iedere week 2x hard lopen en ga ik ook minder chips eten en meer fruit en groente. Let’s do this!
  Maaike plaatste onlangs…Weekly Journal #81 – Zomerse temperaturen & outfit foto’s makenMy Profile

 • Reply Femke 1 augustus 2016 at 20:08

  Wat een toffe maand ga jij tegemoet. Hopelijk heb je snel een afstudeerplek gevonden! Vietnam, zo zo zo zooooo tof is dit vooruitzicht! Ik heb helemaal geen plannen in augustus, ik heb geen vakantie meer dus ik werk gewoon door. Daarnaast ga ik volgend jaar trouwen dus ik let wat beter op mijn geld nu ;-)!
  Femke plaatste onlangs…Review: Vichy Mineraliserend Thermaal verstuiverMy Profile

 • Reply Eline 1 augustus 2016 at 21:37

  Haha ojee, de ellende van de 21-boeken. Bij mij was er afgelopen half jaar ieder maand wel iemand die 21 werd. Heerlijk om eraan te knutselen, alleen toch ook altijd stressvol. Wij gebruiken onwijs veel tijdschriftknipsels. Tip: zelfs in die van de jumbo en albert heijn staan leuke tekstjes! Geniet van Augustus! Xx

  Blog: http://elineous.blogspot.nl/
  Fotografie portfolio: http://www.elinerewinkel.nl
  Eline plaatste onlangs…The Natural (Lava) Pools of Porto MonizMy Profile

 • Reply Yvette 2 augustus 2016 at 09:35

  Leuke dingen nog zo vlak voor het eind van de vakantie 🙂 geniet er maar lekker van voordat je weer moet studeren .

 • Reply Mariëlle 2 augustus 2016 at 12:47

  Heerlijk zo’n feestmaand hihi, geniet er maar lekker van! En geniet ook van het uitkijken naar je Vietnam reis 😉
  Mariëlle plaatste onlangs…Etos anti insect deet rollerMy Profile

 • Reply Laurien 2 augustus 2016 at 19:09

  Oh wow! Heel veel plezier en geniet ervan! Ik moet nog studeren voor mijn herexamen maar heb nadien wel nog 5 weken vakantie!
  Laurien plaatste onlangs…Review: Catrice en EssenceMy Profile

 • Reply anna 3 augustus 2016 at 12:57

  Wat ontzettend leuk allemaal! Dat moet wel een prachtige maand worden. Ik hoop zelf ook nog op vakantie te gaan, maar ik weet nog niet of dat gaat lukken.
  anna plaatste onlangs…REVIEW | W7 FULL COLOUR LIPSTICK POWDER PINKMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 5 augustus 2016 at 10:12

  Wat een super toffe maand. Nogmaals alvast heel veel plezier gewenst in Vietnam. Wow, wat een werk al die 21-boeken, maar wel super leuk werk. Zelf ben ik dit ook van plan voor mijn allerbeste vriendinnetje echt zo tof.
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Music is Life #20My Profile

 • Reply Justine 5 augustus 2016 at 22:52

  ahh ik ben zo benieuwd hoe je het gaat hebben en uiteraard benieuwd naar alle mooie foto’s! Geniet ervan mup! <3
  Justine plaatste onlangs…Tijd voor een winactie op My Cup of Care!My Profile

 • Reply Ine 11 augustus 2016 at 16:05

  Hallo Denise
  Wanneer vertrek je naar Vietnam? Wij gaan 8 september 21 dagen met FOX reizen en gaan ook van Noord naar Zuid. Wij hebben ook een overstap in Hong Kong
  Ik ga je volgen op Bloglovin en Instagram en zie ik wel wat foto’s verschijnen van Vietnam.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten